Blondeilla on hauskempaa – Kérastase Blond Absolu

Julkaistu

Lähes hullun kiilto silmissä on odotettu kevättalven parasta ja ajankohtaisinta uutuutta! Kérastasen Blond Absolu on hiustenhoitosarja, joka tekee blondina (ja erityisesti purkista värinsä saaneen blondin) elämästä entistä hauskempaa.

Kuten tiedetään, kaikki ei ole siten, kuinka ulkokuori antaa ymmärtää. Kiiltävien, täydellisten vaaleiden hiusten takana on usein turhauttavia takkujen selvittelytalkoita kylppärissä sekä kaikkien vaaleita kutreja kruununaan kantavien arkkivihollinen: kellastuva sävy.

Eikä siinä vielä kaikki, vaalea hius on helposti myös kosteusköyhä, hauras ja kaiken keltaisuuden kukoistuksen huipuksi muuttuu helposti samean ja tunkkaisen väriseksi.

Onneksi viimein meidän blondattujen todellista sielunelämää ymmärtää Kérastase. Blondina minulle ei riitä ainoastaan markkinoiden taittotehokkain hopeashampoo. Hiukseni ovat paljon enemmän kuin pelkkä väri. Ne kaipaavat erityistä hoivaa ja hoitoa.

Mutta viimein joku ymmärtää!

Kérastasen Blond Absolu on tuoteperhe, joka keskittyy nimenomaan vaalennettujen hiusten ongelmakohtiin. Tuotesarja kattaa kaikki blondien hiushuolet, enkä rehellisesti sanoen tunne tuotemarkkinoilta muuta hiustenhoitolinjaa, joka todella olisi näin tarkasti pureutunut vaalennettujen hiusten erityistarpeisiin.

Olen testannut uutta sarjaa kotikylppärissä ja suihkusta peilin äärelle palattuani hätkähtänyt hiusteni muuttunutta ilmettä ja helpottunutta hiusarkea. Liiketyössä kampaajakollegani hihkuvat innosta, kuinka tehokkaasti hoitava uusi sarja onkaan.

Tulevissa postauksissa syvennytään tuotteisiin seikkaperäisemmin vaikutuksineen. Minun oli vain aluksi saatava jakaa teille teille tämä alkuhuuman ilo ja into, jonka laventelin hehkuinen tuoteperhe minussa kirvoitti. Tuskin maltan odottaa! Kosmetiikkafiilistelyä parhaimmillaan <3

– Eveliina

Lue myös:

Sama shampoo kesät talvet?

K-BEAUTY – korealaista kauneudenhoitoa kampaamosta?

Lue myös nämä