K-BEAUTY – korealaista kauneudenhoitoa kampaamosta?

Julkaistu

Tiesitkö, että kampaamokäynnin voi täydentää trendikkäällä korealaisella kauneudenhoitotuotteella?

Kosmetiikka-alalla nousee erilaisia ilmiöitä tai yksittäisiä tuotteita trendeinä. Lisää aiheesta voit lukea hopeashampoo-postauksestani. Pitkään kosmetiikkatuotteiden suunta on ollut luonnonmukaisuus ja siihen liittyvät muut ilmiöt, kuten vegekosmetiikka.

Luonnollisia ja vegaanisia tuotteita löytyy myös meidän kampaamotuotevalikoimistammekin, vaikka kaikki brändit eivät ulkoisesti sitä tuo esille. Luonnollisia tuotteita ja vegekosmetiikkaa voi siis olla piiloutuneena kullanhohtoiseen luksuspakkaukseenkin!

Parhaillaan kosmetiikan trendi-ilmiönä on K-Beauty eli korealainen kauneudenhoito, joka tunnetaan erityisesti vaiheittaisesta ihonhoito-ideologiastaan ja elämyksellisistä tuotteistaan. Kangasnaamiot ovat yksi osa korealaisia ihonhoitorutiineja.

Iho kuulaaksi

Hiustenvärjääminen ja leikkaaminen tekee iholle ja kasvoille ihmeitä. Ihon sävyä, kuten lämpöä tai kaunista oliivimaista vivahdetta voidaan korostaa hiusvärin avulla. Tämä perustuu kampaajien hallitsemaan värioppiin, jonka mukaan hiusväri soinnutetaan ihon sävyn kanssa sävypariksi.

Onnistunut sävyjen soinnuttaminen saa ihon värin hehkumaan, näyttämään tasaisemmalta ja kuulaammalta. Tätä ilmiötä ihastelen joka kerta väriasiakkaideni kanssa, kun soinnuttamiseen perustuva värityö on saatu valmiiksi!

Ihon kuulaus koukuttaa. Paras yhdistelmä on täydentää hiusvärin nostamaa kuulautta vielä kotona käytettävällä kasvojen kangasnaamiolla. Kocostar Slice -kangasnaamiot muistuttavat veikeitä hedelmän siivuja, tuoksuvat taivaalliselta ja ovat täynnä hoitavaa seerumia! Hedelmäsiivuja on ihana asetella kotona kasvoille ja jatkaa kampaamokäynnin suomaa rauhoittavaa tunnelmaa.

Omakohtaisia kokemuksiani kangasnaamioista:

Kocostar Slice Mask Sheet Pineapple

 • Kirkastaa ihon pintaa
 • Tasoittaa ihon sävyä
 • Raikastaa ja heleyttää kasvoja

Kocostar Slice Mask Sheet Aloe

 • Kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa
 • Tasoittaa kuivuudesta johtuvia punaisia läikkiä iholta
 • Raikas tuoksu, joka rentouttaa oloa!

Kocostar Slice Mask Sheet Banana

 • Kosteuttaa ihon pintakuivuutta
 • Vähentää kasvojen kuivia alueita

Käyttö:

 1. Puhdista kasvot
 2. Asettele naamio slicet kasvoille
 3. Taputtele pakkauksen ylimääräinen seerumi iholle
 4. Anna vaikuttaa 15-20 min
 5. Viimeistele omalla kasvovoiteellasi
 6. Fiilistele uutta hiusväriä ja heleää ihoa!

Kuulaan kaunista päivän jatkoa <3

– Eveliina

Lue myös nämä