Palvelut

Meillä Hairlekiinissa yli 200 parturi-kampaajan osaava joukko taituroi vankalla ammattitaidolla klassisia tai muodikkaita hiustyylejä. Hiustenleikkaukset, värjäykset ja kampaukset toteutetaan toiveitasi kuunnellen käytännöllisiksi, helppohoitoisiksi ja hyvännäköisiksi hiuskokonaisuuksiksi. Toteutamme myös vakaalla kädellä parranmuotoilut, hiusten- ja hiuspohjan erikoishoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Etusivu / Palvelut

Naiselliset hiustenleikkaukset

Hyvin leikattu hius on helppohoitoinen, kestää hiusten kasvua ja korostaa kantajansa piirteitä. Hairlekiinissa hiusmallit muotoillaan yksilöllisesti hiuslaatua ja kotihoitotottumuksia mukaillen, jotta leikkausmalli asettuu kauniisti niin arkena kuin juhlanakin. Meidän kampaajamme ovat ammattilaisia, jotka eivät vain leikkaa hiuksia, vaan myös opastavat sinua hiustenhoidossa ja niiden laitossa kotona. Suosittelemme tutustumaan kampaajien vahvuuksiin toimipisteiden sivuilla ja valitsemaan näiden perusteella sinulle sopiva kampaaja. 

Voit valita kampaamoleikkauksen kestoksi joko 45, 60 tai 76 minuuttia riippuen siitä, millaisen hiustenleikkauksen haluat ja tarvitset. Leikataanko hiuksiasi hieman reilummin tai onko käynnistäsi vierähtänyt aikaa vai toteutammeko aivan uuden mallin? Siistimisleikkaus 45 min sopii täydellisesti, jos kaipaat nopeaa freesausta, nykyiseen malliisi. 60 min muotoonleikkaus tarjoaa aikaa yksityiskohtaisemmalle käsittelylle tai jos sinulla on paksut hiukset. Mallinmuutosleikkaukseen varataan aikaa 75 minuuttia; tässä palvelussa suunnitellaan yhdessä uusi malli ja opastetaan sinua uusien hiusten laitossa.

Tule käymään Hairlekiinissa ja koe, miten ammattitaitoinen kampaaja voi muuttaa hiustesi ilmeen ja antaa sinulle työkalut ja tiedot, joilla ylläpidät uutta tyyliäsi kotona.

Lasten hiustenleikkaukset

Pienet asiakkaat ovat meille erityisen tärkeitä! Leikkaamme lapsen hiuslaatuun sopivan mallin kuunnellen vanhempien toiveita – ja tärkeimpänä, lapsen omia toivomuksia hiuksistaan. Lapsi haluaa jo varhain ilmentää kehittyvää identiteettiään hiusten kautta, ja siksi ei ole yhdentekevää miten lasten hiukset leikataan. Haluamme myös ilahduttaa pieniä asiakkaitamme kivoilla viimeistelyillä ja lasten hiustenleikkausten yhteyteen voi valita lisäpalveluna vaikka letityksen.

Parturipalvelut

Skarppi hiustenleikkaus antaa raamit kasvoille ja pysyy siistinä päivän menoissa. Parturipalveluistamme voit valita ajan hiustenleikkaukseen, mikäli kaipaat siistimistä muutaman viikon kasvun verran. Reippaammin venähtänyt hius kannattaa leikata takaisin mallinmuutosleikkauksen avulla. Tai kokeile täydellistä rentoutushetkeä ja valitse Päällikköpaketti.

Parturikäynnin yhteydessä voit valita lisäpalveluina parranmuotoilun tai hiuspohjan rentouttavan hieronnan. Harmaita hiuksia ryhdittää sävypalvelu, joka kohentaa hiusvärin takaisin luonnollisen eloisan näköiseksi. Huomioimme myös hiuspohjan oireet, kuten hiustenlähdön, hilseen ja liikarasvoittuvuuden, joille on saatavilla nopea oireita lieventävä apu hiustenpesun yhteydessä. Suosittelemme myös oikeat tuotteet sinulle kotiin.

Väripalvelut

Värjäämme hiuksesi toiveittesi mukaan, ja väripalvelumme tuovat hiuksiisi eloa ja luonnollisuutta. Käytössämme olevat uusimmat väritekniikat mahdollistavat hiuksiisi kiiltävän ja luonnollisen lopputuloksen. Halutessasi hiuksiisi voidaan taituroida myös persoonallinen ja trendikäs värjäys rohkeilla värivalinnoilla tai piristävä tyylinmuutos ihosi ja silmiesi väriin sointuen. Värityöt voidaan toteuttaa myös erilaisin raidoin, liuku- ja kiiltovärjäyksin. Löydämme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Ennen värikäsittelyä tarjoamme tarpeen mukaan metallinpoistopalvelua, joka poistaa hiuksistasi vesijohtoveden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamia metallikertymiä. Tämä parantaa värin tarttumista ja varmistaa tasaisemman ja kestävämmän lopputuloksen. Metallinpoisto tekee hiuksistasi myös pehmeämmät ja elinvoimaisemmat. 

Hiusten värikäsittelyn yhteydessä suosittelemme, hiustesi kunto huomioiden, molekyylihoitoa, joka suojaa ja vahvistaa hiuksiasi värjäysprosessin aikana. Molekyylihoidot syväkosteuttavat hiuksiasi ja korjaavat vaurioita, antaen samalla lisäkiiltoa ja pehmeyttä. Ne tekevät hiuksistasi vahvemmat ja terveemmät, säilyttäen värin kirkkauden pidempään.

Huomioithan, että noudatamme kosmetiikkateollisuuden suositusta olla värjäämättä alle 16-vuotiaiden hiuksia ja värjäämme muutenkin vastuullisesti asiakkaan terveyden ja turvallisuuden huomioiden. Huomioimme aina hiusten kunnon ennen värikäsittelyä, eikä värikäsittely ole aina valitettavasti mahdollinen.

Permanenttipalvelut

Hiusten luonnolliseen rakenteeseen ja muotoiltavuuteen voidaan vaikuttaa erilaisilla permanenttikäsittelyillä, joiden avulla hiuksiin kestomuotoillaan napakka kihara, pitävä kampauspohja, tuuheuttava tyvikohotus tai hiustenlaittoa helpottava pehmennys toiveiden mukaan. Permanentit ovat suosittuja myös miesten hiuksiin, jolloin hius käyttäytyy helpommin ja muotoilun kannalta vaivattomasti. Ja näyttää huippuhyvältä!

Parturi-kampaajan vinkki: Permanentin yhteyteen kannattaa varata hiusten rakennetta ja kuntoa hellivä erikoishoito, jolloin permanentin kuivattava vaikutus lieventyy ja hius säilyttää kauniin kiiltonsa.

Hiusten hoitopalvelut

Hyväkuntoiset hiukset ovat tätä päivää ja matka kohti unelmien hiuksia kannattaa aloittaa hiusten erikoishoidolla, josta riittää iloa ja hyviä hiuspäiviä pitkäksi aikaa.

Liikkeissämme tehtävät monipuoliset hoitokäsittelyt kiinnittyvät hiuksen sisempiin kerroksiin ja pysyvät pitkäkestoisina hiuksissa helpottaen kotihoitoa jopa useita viikkoja. Erikoishoidolla on mahdollista vahvistaa hiuslaatua, silottaa pörröisyyttä, rauhoittaa luonnonkiharaa, kiinnittää väri pitkäkestoisemmaksi tai tuuheuttaa tyvi ilmavaksi. Hoidamme myös erilaisia hiuspohjaoireita aina psoriasiksesta liialliseen rasvoittuvuuteen.

Kaikki hoitokäsittelyt sisältävät rentouttavan hiuspohjan hieronnan, jonka voit halutessasi valita vaikka joka kerta palveluiden yhteyteen. Voit myös varata tuplamittaisen ajan ja nauttia hiuspohjan hieronnasta 10 minuutin ajan!

Metallinpoistopalvelu

Ennen värikäsittelyä tarjoamme metallinpoistopalvelua, joka poistaa hiuksistasi vesijohtoveden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamia metallikertymiä. Metallinpoisto parantaa värin tarttumista ja varmistaa tasaisemman ja kestävämmän lopputuloksen. Metallinpoisto tekee hiuksistasi myös pehmeämmät ja elinvoimaisemmat. 

Molekyylihoidot

Hiusten värikäsittelyn yhteydessä suosittelemme molekyylihoitoja, jotka suojaavat ja vahvistavat hiuksiasi värjäysprosessin aikana. Molekyylihoidot syväkosteuttavat hiuksiasi ja korjaavat vaurioita, antaen samalla lisäkiiltoa ja pehmeyttä. Ne tekevät hiuksistasi vahvemmat ja terveemmät, säilyttäen värin kirkkauden pidempään.

Tule Hairlekiiniin kokemaan, miten väripalvelumme voivat muuttaa hiustesi ilmeen ja tehdä niistä entistä eloisammat ja kauniimmat.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Miltä tuntuisi herätä aamuisin valmiiksi kirkkaalla katseella? Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa meikkirutiineja arkena, lomamatkoilla, mökillä tai urheiluharrastuksessa. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat kehystävät piirteitä, antavat ilmettä ja tekevät olemuksesta huolitellun.

Opastusta ja vinkkejä hiustenlaittoon

Meillä saat asiantuntevaa neuvontaa siitä, miten hoidat ja laitat hiuksesi kotona. Kampaajamme antavat käytännön vinkkejä, joiden avulla voit ylläpitää kampaamossa saavutettua tyyliä ja varmistaa, että hiuksesi näyttävät kauniilta joka päivä. Saat myös suosituksia juuri sinun hiustyypillesi sopivista tuotteista, olipa kyse sitten shampoosta, hoitoaineesta tai muotoilutuotteista.

Jatkuva kouluttautuminen

Hairlekiinin kampaajat kouluttautuvat jatkuvasti erilaisiin tekniikoihin, hiustrendeihin ja sopivuusajatteluun. Tämä takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme ajantasaiset ja tyylikkäät ratkaisut, jotka sopivat täydellisesti heidän persoonallisuuteensa ja elämäntyyliinsä. 

Tule Hairlekiiniin kokemaan, miten hiustenleikkaus, uusi väri, permanentti tai hemmotteleva hoito voivat muuttaa hiustesi ilmettä ja tehdä niistä entistä eloisammat ja kauniimmat.

Varaa aika

Poikkea parturiin – varaa aika netistä tai tule kysymään
heti vapaita aikoja!