Palvelut

Meillä Hairlekiinissa yli 200 parturi-kampaajan osaava joukko taituroi vankalla ammattitaidolla klassisia tai muodikkaita hiustyylejä. Hiustenleikkaukset, värjäykset ja kampaukset toteutetaan toiveitasi kuunnellen käytännöllisiksi, helppohoitoisiksi ja hyvännäköisiksi hiuskokonaisuuksiksi. Toteutamme myös vakaalla kädellä parranmuotoilut, hiusten- ja hiuspohjan erikoishoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Etusivu / Palvelut

Hiustenleikkaukset

Hyvin leikattu hius on helppohoitoinen, kasvua kestävä ja tyyliltään kantajansa piirteitä pukeva. Hiusmallit muotoillaan hiuslaatua ja kotihoito-tottumuksia mukaillen siten, että leikkausmalli asettuu kauniisti niin arkiaamuina kuin juhlavinakin hetkinä.

Voit valita hiustenleikkauksen 45 min tai hiustenleikkauksen 60min, riippuen siitä tarvitsetko siistimisleikkauksen tai muuttaa hiustesi mallia mallinmuutosleikkauksella.

Lasten hiustenleikkaukset

Pienet asiakkaat ovat meille erityisen tärkeitä! Leikkaamme lapsen hiuslaatuun sopivan mallin kuunnellen vanhempien toiveita – ja tärkeimpänä, lapsen omia toivomuksia hiuksistaan. Lapsi haluaa jo varhain ilmentää kehittyvää identiteettiään hiusten kautta, ja siksi ei ole yhdentekevää miten lasten hiukset leikataan. Haluamme myös ilahduttaa pieniä asiakkaitamme kivoilla viimeistelyillä ja lasten hiustenleikkausten yhteyteen voi valita lisäpalveluna vaikka letityksen.

Parturipalvelut

Skarppi hiustenleikkaus antaa raamit kasvoille ja pysyy siistinä päivän menoissa. Parturitöistämme voit valita ajan hiustenleikkaukseen, mikäli kaipaat siistimistä muutaman viikon kasvun verran. Reippaammin venähtänyt hius kannattaa leikata takaisin malliinsa muotoonleikkauksen avulla ja aivan uusi malli muotoillaan mallinmuutoksena.

Parturikäynnin yhteydessä hoituu näppärästi lisäpalveluina valittava parranmuotoilu tai hiuspohjan rentouttava hieronta. Harmaita hiuksia ryhdittää sävypalvelu, joka kohentaa hiusvärin takaisin luonnollisen eloisan ja napakan näköiseksi. Huomioimme myös hiuspohjan oireet, kuten hiustenlähdön, hilseen ja liikarasvoittuvuuden, joille on saatavilla nopea oireita liennyttävä apu hiustenpesun yhteyteen.

Väripalvelut

Värjäämme hiuksesi toiveittesi mukaan ja väripalvelumme tuovat hiuksiisi eloa ja luonnollisuutta. Käytössämme olevat uusimmat väritekniikat mahdollistavat hiuksiisi kiiltävän ja luonnollisen lopputuloksen. Halutessasi hiuksiisi voidaan taituroida persoonallinen ja trendikäs värjäys rohkeilla värivalinnoilla tai piristävä tyylinmuutos ihosi ja silmiesi väriin sointuen. Huomioimme kuitenkin aina hiusten kunnon ennen väri-käsittelyä ja aina värikäsittely ei ole mahdollinen. Värityöt voidaan toteuttaa myös esimerkiksi erilaisin raidoin, liuku- ja kiiltovärjäyksin.

Huomioithan, että noudatamme kosmetiikkateollisuuden suositusta olla värjäämättä alle 16-vuotiaiden hiuksia ja värjäämme muutenkin vastuullisesti asiakkaan terveyden ja turvallisuuden huomioiden.

Kihara- ja rakennekäsittelyt

Hiusten luonnolliseen rakenteeseen ja muotoiltavuuteen voidaan vaikuttaa kihara- ja rakennekäsittelyillä, joiden avulla hiuksiin kestomuotoillaan napakka kihara, pitävä kampauspohja, tuuheuttava tyvikohotus tai hiustenlaittoa helpottava pehmennys toiveiden mukaan. Kiharakäsittelyt ovat suosittuja myös miesten hiuksiin, jolloin hius käyttäytyy helpommin ja muotoilun kannalta vaivattomasti – ja näyttää huippuhyvältä.

Parturi-kampaajan vinkki: Kiharakäsittelyiden yhteyteen kannattaa varata hiusten rakennetta ja kuntoa hellivä erikoishoito, jolloin permanentin kuivattava vaikutus lieventyy ja hius säilyttää kauniin kiiltonsa.

Hiusten hoitokäsittelyt

Hyväkuntoiset hiukset ovat tätä päivää ja matka kohti unelmien hiuksia kannattaa aloittaa hiusten erikois-hoidolla, josta riittää iloa ja hyviä hiuspäiviä pitkäksi aikaa.

Liikkeissämme tehtävät monipuoliset hoito-käsittelyt kiinnittyvät hiuksen sisempiin kerroksiin ja pysyvät pitkäkestoisina hiuksissa helpottaen kotihoitoa jopa useita viikkoja. Erikoishoidolla on mahdollista vahvistaa hiuslaatua, silottaa pörröisyyttä, rauhoittaa luonnonkiharaa, kiinnittää väri pitkäkestoisemmaksi tai tuuheuttaa tyvi ilmavaksi. Hoidamme myös erilaisia hiuspohja-oireita aina psoriasiksesta liialliseen rasvoittuvuuteen.

Kaikki hoitokäsittelyt sisältävät rentouttavan hiuspohja-hieronnan, jonka voit halutessasi valita vaikka joka kerta pesullisten palveluiden yhteyteen. Voit myös varata tuplamittaisen ajan ja nauttia hiuspohjan hieronnasta 10 minuutin ajan!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Miltä tuntuisi herätä aamuisin valmiiksi kirkkaalla katseella? Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa meikkirutiineja arkena, lomamatkoilla, mökillä tai urheiluharrastuksessa. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat kehystävät piirteitä, antavat ilmettä ja tekevät olemuksesta huolitellun.

Varaa aika

Poikkea parturiin – varaa aika netistä tai tule kysymään
heti vapaita aikoja!