Meistä

Hairlekiini on paikallisesti palveleva, valtakunnallinen kampaamoketju, joka perustettiin vuonna 1989. Nykyään toimimme 32 paikkakunnalla ja toimipisteitä on 44. Meillä työskentelee yli 200 hiusalan iloista ammattilaista.

Etusivu / Meistä

Olemme täyden palvelun parturi-kampaamo ja hiuskosmetiikan erikoismyymälä. Ystävällinen asiakaspalvelu sekä henkilökuntamme ammatillinen osaaminen on meille tärkeää: siksi henkilökuntaamme koulutetaankin säännöllisesti, jotta voimme tarjota sinulle uusimmat leikkaus- ja väritekniikat. Teemme tiivistä yhteistyötä maailman huippubrändien kanssa ja käytämme ainoastaan huolella valittuja, turvallisia ja uusinta teknologiaa sisältäviä tuotteita.

Hairlekiinin parturi-kampaamoissa asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteisiin asiantuntijoidemme opastuksella. Laaja palvelu- ja tuotevalikoima, edullinen hintataso sekä asiantunteva ja palveleva henkilökunta on toimintamme perusta.

Valikoimassamme on kansainvälisiä huippubrändejä ja kotimaisia laatusuosikkeja, joilla helpotat päivittäistä hiustenlaittoa ja hiukset pysyvät hyväkuntoisina ja saat arkeesi hyvää mieltä!

Autamme sinua löytämään juuri sinun hiuksiisi ja hiustenlaittotottumuksiisi sopivat tuotteet, jotka tekevät arjen hiusrutiineistasi vaivattomia ja tarjoavat juhlapäivien laittautumiseen onnistumisen iloa.

Parturi-kampaajan vinkki: Kaikki alkaa hyvästä shampoosta, joka valmistelee hiusta muotoiluun, huolehtii värin kestosta sekä hiuspohjan ja hiusten kunnosta. Aloita parempi hiuselämä laadukkaasta shampoosta ja täydennä ammattilaisen opastuksella sinulle sopivat hoito- ja muotoilutuotteet.

Lämpimästi tervetuloa Hairlekiiniin!

Haluaisitko meille töihin?

Etsimme uusia kykyjä ja taitavia hiusalan ammattilaisia.

Varaa aika

Poikkea parturiin – varaa aika netistä tai tule kysymään
heti vapaita aikoja!