Parturi-kampaamo Kuopio Minna

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kuopio Minna)

Aukioloajat

Kuopio – Minna
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 15

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Kuopio MINNA &
Hairlekiini kampaamokauppa
Haapaniemenkatu 18
70110 KUOPIO

0172633300

0172633337

minna@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Sejran

Parturi-kampaaja

Sejran on kokenut parturi-kampaaja, joka leikkaa taidokkaasti naiselliset hiusmallit sekä tekee kestävät föönaukset ja kampaukset. Sejran loistaa myös parturipuolella, varsinkin tarkkuutta vaativissa veitsileikkauksissa. Hän tekee myös korvien rei´ityksiä.

Titta

Parturi-kampaaja

Titta leikkaa mielellään lyhyitä hiusmalleja, niin kampaamo- kuin parturipuolellakin. Erityisen taitava Titta on leikkaamaan miesten trendikkäitä malleja. Myös lapsiasiakkaat viihtyvät iloisen Titan käsittelyssä. Rentouttavat hiuspohjan hieronnat Titta osaa erittäin hyvin, joten kannattaa varata palvelun yhteydessä myös hieronta!

Heidi

Parturi-kampaaja

Heidi palvelee asiakkaita pitkällä kokemuksella ja pitää kaikista parturi-kampaajan töistä. Erityisesti Heidin vahvuuksia ovat naisten hiustenleikkaukset, värjäykset sekä kestävät permanenttikiharat.

Anne

Peruukkiasiantuntija

Anne palvelee asiakkaita pitkällä kokemuksella peruukkien parissa.

Rautainen ammattitaito on kehittynyt vuosien varrella ja siksi Anne on valmiina ottamaan haasteet vastaan, oli kyse peruukeista tai päälakilisäkkeistä.

Ajanvaraus puhelimitse.

Sari

Peruukkiasiantuntija

Sarin vahvuus asiakaspalvelussa on rauhallisuus, asiakkaan aito kohtaaminen ja iloinen asenne työhön. Sari palvelee asiakkaita vahvalla ammattitaidolla peruukkien parissa.

Ajanvaraus puhelimitse.

Parturi-kampaamo Kuopio Minna

Hairlekiini Minna on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Minna-kauppakeskuksessa. Kampaamon yhteydessä palvelee myös laajan valikoiman Hairlekiini-kampaamokauppa sekä peruukkipalvelu. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin liike on helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa ja sinua palvelee joukko iloisia hiusalan taitureita!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta!

Peruukit ja päähineet

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, ajanvarauksella erillisessä peruukkihuoneessa, jossa malleja voi rauhassa sovittaa. Valikoimissamme on kattavasti erilaisia kuitu- ja aitohiusperuukkeja sekä päälakilisäkkeitä. Meiltä löydät myös erilaisia päähineitä ja turbaaneita sekä peruukkien hoitotuotteet ja tarvikkeet. Lisäksi palveluumme kuuluu peruukkien muokkaus juuri sinulle sopivaksi.

Kampaamokaupasta parhaat hiustuotteet

Hairlekiini-kampaamokauppa sijaitsee kampaamon yhteydestä. Meiltä löydät laadukkaat merkkituotteet sekä laajan tarvikevalikoiman hiustesi parhaaksi; tarvitsitpa sitten hiusten hoito- tai muotoilutuotteita tai helpotusta esimerkiksi hiuspohjan ongelmiin, sinua auttavat aina hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Tuotemerkkimme: Artdeco, Crestol, Cutrin, Four Reasons, GHD, Goldwell, iD Hair Colour Bomb,  Kérastase, Keune, KMS, L’Oréal, Kevin.Murphy, MOROCCANOIL, NAK HAIR, NIOXIN, Schwarzkopf, Sebastian, SEBMAN, Sim Sensitive, SP Luxe Oil, System ja Wella.

Monipuoliset lisäpalvelut

Kauppakeskus Minnan Hairlekiiniissa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Voit laittaa kuntoon ripset ja kulmat sekä rei’ittää korvalehdet liikkeessämme. Tervetuloa!