Jyväskylä

Hairlekiinilla on Jyväskylässä toimipiste Kauppakeskus Sepässä. Jyväskylä on vireä, valovoimainen ja vauhdikas kaupunki, joka on tunnettu muun muassa lukuisista mielenkiintoisista urheilu- ja kulttuuritapahtumistaan, vilkkaasta opiskelijakulttuuristaan sekä hurmaavasta luonnostaan satojen pienten järvien täplittämässä Keski-Suomessa. Jyväskylän kaupunkikuvasta vastaa monelta osin itse Alvar Aalto, joka on suunnitellut useita kaupungin kauneimmista rakennuksista. Jyväskylä sijaitsee valtateiden 4, 9, 13 ja 23 risteyksessä, joten kuhinaa kaupungissa riittää aamusta iltaan; varaa aika netistä tai piipahda käymään!

hairlekiini jyvaskyla forum

Parturi-kampaamo Jyväskylä | Seppä

hairlekiini jyvaskylä seppäHairlekiini Seppä on helposti saavutettava parturi-kampaamo Jyväskylässä Seppä-kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Hairlekiinin tytöt laittavat hiuksesi kuntoon ammattitaidolla ja aurinkoisella palveluasenteella; meillä sinua palvelevat hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Olipa kyseessä sitten taidokas hiusten leikkaus, kauniina hehkuva uusi hiusväri, arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa parran parturointi, taitavat ja ripeästi työskentelevät ammattilaisemme toteuttavat toiveesi. Teemme niin huomaamattomia siistimisiä kuin kokonaisvaltaisia muodonmuutoksiakin; kerro rohkeasti, minkälaisia hiuspalveluita tarvitset, niin katsomme sinulle yhdessä upean uuden tyylin. Tervetuloa!

Hiustuotteiden erikoisliike

Hairlekiinista saat myös laadukkaat kotihoitotuotteet hiuksillesi. Valikoimiimme kuuluu alan johtavien hiustuotemerkkien hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pystyt säilyttämään hiustesi hyvän kunnon ja väriloiston pidempään sekä muotoilemaan hiuksesi helposti päivästä toiseen. Voit tulla ostoksille koska tahansa; meillä on aina aikaa auttaa sinua löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet. Asiantuntevan kampaajan avulla et tee hutiostoksia, ja saat myös hyödyllisiä vinkkejä hiustesi hoitoon ja laittamiseen.

Kampaamo kätevästi kauppakeskuksessa

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Seppä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän laidalla, Seppälän ja Tuohimutkan kaupunginosien syleilyssä. Sepän kauppakeskus on viihtyisä ajanviettopaikka, jonka modernit, avarat ja luonnonvaloa tulvivat sisätilat kutsuvat viihtymään ja viettämään mukavan rentoa shoppailupäivää.  Lämmitettyä parkkitilaa löytyy runsaasti niin autoille kuin pyörillekin, ja myös julkisilla kulkuvälineillä Seppään saapuminen on helppoa. Tule siis hemmottelemaan itseäsi kokonaisvaltaisesti – uusilla hiuksilla shoppailukin on hauskempaa!


Kampaajat

Minna, palveluvastaava:

Minna on kokenut ja varmaotteinen ammattilainen, joka ajattelee aina hiustesi parasta. Monipuolisesti palvelevan Minnan vahvuuksiin kuuluvat kaikenlaiset leikkaukset ja värjäykset sekä upeat, luonnollisen kauniit teippipidennykset, jotka nainen toteuttaa huolellisesti ja tarkasti.

Sini P.:

Sini P. palvelee asiakkaita rennolla ja ystävällisellä otteella. Siniltä luonnistuu etenkin trendikkäät miesten hiustenleikkaukset sekä parran siistimiset. Sinin vahvuuksia ovat haasteelliset värit ja värien korjaukset. Myös naiset ja lapset ovat tervetulleita Sinille palveltavaksi!

Anniina:

Anniina on taitava letti- ja kampausspesialisti, jolta luonnistuvat kaikenlaiset kampaukset kestämään pisimmänkin juhlapäivän. Anniina on myös luova ja idearikas värien tekijä.

Taika:

Taika on rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Taikan vahvuuksiin kuuluu hiusten raidoitus sekä parturipuolen hiustenleikkaukset.

Miisa:
Miisan suurimpia vahvuuksia on kampaukset. Omien sanojensa mukaan hän tykkää naisten lyhyistä leikkauksista/yhdistelmäleikkauksista.
Kirkkaat monisävyvärjäykset ja raidoitukset ovat myös Miisalle ”ominta alaa”,

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-18
su 10-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Jyväskylä SEPPÄ
Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä

 

010 327 2098
seppa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.