Jyväskylä

Hairlekiinilla on Jyväskylässä toimipiste Kauppakeskus Sepässä. Jyväskylä on vireä, valovoimainen ja vauhdikas kaupunki, joka on tunnettu muun muassa lukuisista mielenkiintoisista urheilu- ja kulttuuritapahtumistaan, vilkkaasta opiskelijakulttuuristaan sekä hurmaavasta luonnostaan satojen pienten järvien täplittämässä Keski-Suomessa. Jyväskylän kaupunkikuvasta vastaa monelta osin itse Alvar Aalto, joka on suunnitellut useita kaupungin kauneimmista rakennuksista. Jyväskylä sijaitsee valtateiden 4, 9, 13 ja 23 risteyksessä, joten kuhinaa kaupungissa riittää aamusta iltaan; varaa aika netistä tai piipahda käymään!

Parturi-kampaamo Jyväskylä | Seppä

hairlekiini jyvaskylä seppäHairlekiini Seppä on helposti saavutettava parturi-kampaamo Jyväskylässä Seppä-kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Hairlekiinin tytöt laittavat hiuksesi kuntoon ammattitaidolla ja aurinkoisella palveluasenteella; meillä sinua palvelevat hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Olipa kyseessä sitten taidokas hiusten leikkaus, kauniina hehkuva uusi hiusväri, arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa parran parturointi, taitavat ja ripeästi työskentelevät ammattilaisemme toteuttavat toiveesi. Teemme niin huomaamattomia siistimisiä kuin kokonaisvaltaisia muodonmuutoksiakin; kerro rohkeasti, minkälaisia hiuspalveluita tarvitset, niin katsomme sinulle yhdessä upean uuden tyylin. Tervetuloa!

Hiustuotteiden erikoisliike

Hairlekiinista saat myös laadukkaat kotihoitotuotteet hiuksillesi. Valikoimiimme kuuluu alan johtavien hiustuotemerkkien hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pystyt säilyttämään hiustesi hyvän kunnon ja väriloiston pidempään sekä muotoilemaan hiuksesi helposti päivästä toiseen. Voit tulla ostoksille koska tahansa; meillä on aina aikaa auttaa sinua löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet. Asiantuntevan kampaajan avulla et tee hutiostoksia, ja saat myös hyödyllisiä vinkkejä hiustesi hoitoon ja laittamiseen.

Kampaamo kätevästi kauppakeskuksessa

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Seppä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän laidalla, Seppälän ja Tuohimutkan kaupunginosien syleilyssä. Sepän kauppakeskus on viihtyisä ajanviettopaikka, jonka modernit, avarat ja luonnonvaloa tulvivat sisätilat kutsuvat viihtymään ja viettämään mukavan rentoa shoppailupäivää.  Lämmitettyä parkkitilaa löytyy runsaasti niin autoille kuin pyörillekin, ja myös julkisilla kulkuvälineillä Seppään saapuminen on helppoa. Tule siis hemmottelemaan itseäsi kokonaisvaltaisesti – uusilla hiuksilla shoppailukin on hauskempaa!


Kampaajat

Minna, palveluvastaava:

Minna on kokenut ja varmaotteinen ammattilainen, joka ajattelee aina hiustesi parasta. Monipuolisesti palvelevan Minnan vahvuuksiin kuuluvat kaikenlaiset leikkaukset ja värjäykset.

Taika:

Taika on rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Taikan vahvuuksiin kuuluu hiusten raidoitus sekä parturipuolen hiustenleikkaukset.

Iida:

Iidalta onnistuu niin hiustenleikkaukset kuin värjäyksetkin. Iida on iloinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Häneltä saa ihania värjäyksiä, vaalennuksia ja kampauksia. Iida palvelee ammattitaidolla asiakkaita vauvasta vaariin.

Vera:
Veran vahvuuksiin kuuluu miesten hiustenleikkaukset ja -kiharapalvelut sekä kampaukset ja erilaiset värjäykset.
 Hän palvelee asiakkaita ammattitaidolla vauvasta vaariin, myös sujuvasti englannin kielellä.
Minttu:
Minttu on herttainen ja tunnollinen asiakaspalvelija. Hänen vahvuuksiin kuuluu tarkat leikkaukset ja värjäykset.
Asiakaspalveluhenkiselle Mintulle on tärkeää kuunnella asiakkaiden tarpeita huolellisesti ja saada tyytyväinen asiakas. Minttu tulee loistavasti toimeen pienten lasten kanssa.
Essi:

Essi on pitkänlinjan parturi-kampaaja jonka vahvuuksia ovat leikkausten lisäksi erilaiset värjäykset, vaalennukset ja kiharapalvelut. Essi palvelee huolellisesti asiakkaita vauvasta vaariin.

Neea, opiskelija:

Neea on meidän reipas 3.vuoden parturi-kampaaja opiskelijamme ja hänen palveluista saat nyt -10% alennuksen.

Anniina:

ÄITIYSLOMALLA.

Anniina on taitava letti- ja kampausspesialisti, jolta luonnistuvat kaikenlaiset kampaukset kestämään pisimmänkin juhlapäivän. Anniina on myös luova ja idearikas värien tekijä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-18
su 10-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Jyväskylä SEPPÄ
Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä

 

010 327 2098
seppa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.