Parturi-kampaamo Jyväskylä

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Jyväskylä Seppä)

Aukioloajat

Jyväskylä
Palvelemme
ma-pe 9 – 20
la 9 – 18
su 10 – 18

Yhteystiedot

Jyväskylä Seppä
Hairlekiini – Jyväskylä Seppä
Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä

0103272098

seppa@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Minna

Palveluvastaava

Minna on kokenut ja varmaotteinen ammattilainen, joka ajattelee aina hiustesi parasta. Monipuolisesti palvelevan Minnan vahvuuksiin kuuluvat kaikenlaiset leikkaukset ja värjäykset.

Taika

Parturi-kampaaja

Taika on rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Taikan vahvuuksiin kuuluu hiusten raidoitus sekä parturipuolen hiustenleikkaukset.

Minttu

Parturi-kampaaja

Minttu on herttainen ja tunnollinen asiakaspalvelija. Hänen vahvuuksiin kuuluu tarkat leikkaukset ja värjäykset.

Asiakaspalveluhenkiselle Mintulle on tärkeää kuunnella asiakkaiden tarpeita huolellisesti ja saada tyytyväinen asiakas. Minttu tulee loistavasti toimeen pienten lasten kanssa.

Essi

Parturi-kampaaja

Essi on pitkänlinjan parturi-kampaaja jonka vahvuuksia ovat leikkausten lisäksi erilaiset värjäykset, vaalennukset ja kiharapalvelut. Essi palvelee huolellisesti asiakkaita vauvasta vaariin.

Anniina

Parturi-kampaaja

ÄITIYSLOMALLA.

Anniina on taitava letti- ja kampausspesialisti, jolta luonnistuvat kaikenlaiset kampaukset kestämään pisimmänkin juhlapäivän. Anniina on myös luova ja idearikas värien tekijä.

Viktoria

Parturi-kampaaja

Viktoria on rauhallinen ja asiakkaan tarpeet huomioiva. Hän on luova ja rohkea värien yhdistelijä. Pienet lapsiasiakkaat viihtyvät Viktorian penkissä.

Andrea

Parturi-kampaaja

Andrea on huolellinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Erilaiset parturi- ja mallinmuutosleikkaukset sekä permanentit kuuluvat hänen vahvuuksiinsa. Andrea pitää myös erityisesti kiharoiden hiusten leikkauksista. Service also in English.

Parturi-kampaamo Jyväskylä | Seppä

Hairlekiini Seppä on helposti saavutettava parturi-kampaamo Jyväskylässä Seppä-kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Hairlekiinin tytöt laittavat hiuksesi kuntoon ammattitaidolla ja aurinkoisella palveluasenteella; meillä sinua palvelevat hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Olipa kyseessä sitten taidokas hiusten leikkaus, kauniina hehkuva uusi hiusväri, arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa parran parturointi, taitavat ja ripeästi työskentelevät ammattilaisemme toteuttavat toiveesi. Teemme niin huomaamattomia siistimisiä kuin kokonaisvaltaisia muodonmuutoksiakin; kerro rohkeasti, minkälaisia hiuspalveluita tarvitset, niin katsomme sinulle yhdessä upean uuden tyylin. Tervetuloa!

Hiustuotteiden erikoisliike

Hairlekiinista saat myös laadukkaat kotihoitotuotteet hiuksillesi. Valikoimiimme kuuluu alan johtavien hiustuotemerkkien hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pystyt säilyttämään hiustesi hyvän kunnon ja väriloiston pidempään sekä muotoilemaan hiuksesi helposti päivästä toiseen. Voit tulla ostoksille koska tahansa; meillä on aina aikaa auttaa sinua löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet. Asiantuntevan kampaajan avulla et tee hutiostoksia, ja saat myös hyödyllisiä vinkkejä hiustesi hoitoon ja laittamiseen.

Kampaamo kätevästi kauppakeskuksessa

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Seppä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän laidalla, Seppälän ja Tuohimutkan kaupunginosien syleilyssä. Sepän kauppakeskus on viihtyisä ajanviettopaikka, jonka modernit, avarat ja luonnonvaloa tulvivat sisätilat kutsuvat viihtymään ja viettämään mukavan rentoa shoppailupäivää.  Lämmitettyä parkkitilaa löytyy runsaasti niin autoille kuin pyörillekin, ja myös julkisilla kulkuvälineillä Seppään saapuminen on helppoa. Tule siis hemmottelemaan itseäsi kokonaisvaltaisesti – uusilla hiuksilla shoppailukin on hauskempaa!