Jyväskylä

Hairlekiinilla on Jyväskylässä kaksi toimipistettä; Jyväskylän keskustan Forumin sekä upouuden kauppakeskus Sepän parturi-kampaamot. Jyväskylä on vireä, valovoimainen ja vauhdikas kaupunki, joka on tunnettu muun muassa lukuisista mielenkiintoisista urheilu- ja kulttuuritapahtumistaan, vilkkaasta opiskelijakulttuuristaan sekä hurmaavasta luonnostaan satojen pienten järvien täplittämässä Keski-Suomessa. Jyväskylän kaupunkikuvasta vastaa monelta osin itse Alvar Aalto, joka on suunnitellut useita kaupungin kauneimmista rakennuksista. Jyväskylä sijaitsee valtateiden 4, 9, 13 ja 23 risteyksessä, joten kuhinaa kaupungissa riittää aamusta iltaan. Hairlekiini on hyvin mukana kaupungin sykkeessä kahdella parturi-kampaamollaan; varaa aika netistä tai piipahda käymään.

hairlekiini jyvaskyla forum

Parturi-kampaamo | Jyväskylä Forum

Hairlekiini Forum on kauppakeskus Forumissa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo Jyväskylän keskustassa. Forum sijaitsee aivan Jyväskylän sydämessä, kävelykadun ja paikallisliikenneterminaalin välissä. Meillä sinua palvelevat iloiset parturi-kampaajamme. Hairlekiinissa hiuksiasi käsittelee aina hiusalan kokenut ammattilainen, joka ottaa huomioon toiveesi ja toteuttaa juuri sinulle sopivat hiustyylin. Tutustu meihin ja osaamiseemme ja varaa aika – nähdään Hairlekiinissa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Kampaajillamme on kullakin omat vahvuutensa, ja palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen valikoima laadukkaita hiustenhoitotuotteita, joista valitsemme juuri sinulle sopivimmat tuotteet.

Keskeisin sijaintimme ansiosta meille on helppo poiketa jos haluaisit siistiä niskahiukset, pesettää ja kuohkeuttaa kuontalon tai toteuttaa vaikkapa kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen. Joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki varattuja, mutta et yleensä joudu odottamaan kauaa ja annamme sinulle aina arvion ajasta, jolloin pääset itse palveltavaksi. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä, josta voit helposti selata vapaita aikoja missä ja milloin vain. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Jyväskylään!


Kampaajat

Sini, palveluvastaava:

Sinillä on pitkän linjan asiakaspalvelukokemus, ja hän palveleekin sujuvasti asiakkaita vauvasta vaariin. Sini nauttii erityisesti kampausten teosta sekä taitaa myös trendikkäät hiuskuvioinnit. Laajan tuotetuntemuksensa turvin Sini osaa valita juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet.

Arja:

Arjalla on pitkä kokemus alalta, mikä tekee hänestä nopean ja taitavan parturi-kampaajan sekä tietysti myös osaavan asiakaspalvelijan. Arjan erikoisalaa ovat kaikenlaiset permanentit aina pehmeistä kiharoista villiin säkkärään, ja hänellä on myös erinomainen tuotetuntemus.

Siru:

Siru on oikea värjäysekspertti, joka tuntee viimeisimmät hiusväritrendit ja jolla on uudet värjäystekniikat aina ensimmäisenä hallussaan. Sirulta luonnistuvat sekä asiakaspalvelu että tuotemyynti erinomaisesti myös englanniksi.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 10-14

Yhteystiedot

Hairlekiini – Jyväskylä FORUM 2.kerros
Asemakatu 5
40100 JYVÄSKYLÄ

 

010 229 0274
forum.jkl@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Jyväskylä Seppä

hairlekiini jyvaskylä seppäHairlekiini Seppä on helposti saavutettava parturi-kampaamo Jyväskylässä, uuden uutukaisen Seppä-kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Hairlekiinin tytöt laittavat hiuksesi kuntoon ammattitaidolla ja aurinkoisella palveluasenteella; meillä sinua palvelevat hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Olipa kyseessä sitten taidokas hiusten leikkaus, kauniina hehkuva uusi hiusväri, arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa parran parturointi, taitavat ja ripeästi työskentelevät ammattilaisemme toteuttavat toiveesi. Teemme niin huomaamattomia siistimisiä kuin kokonaisvaltaisia muodonmuutoksiakin; kerro rohkeasti, minkälaisia hiuspalveluita tarvitset, niin katsomme sinulle yhdessä upean uuden tyylin. Tervetuloa!

Hiustuotteiden erikoisliike

Hairlekiinista saat myös laadukkaat kotihoitotuotteet hiuksillesi. Valikoimiimme kuuluu alan johtavien hiustuotemerkkien hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla pystyt säilyttämään hiustesi hyvän kunnon ja väriloiston pidempään sekä muotoilemaan hiuksesi helposti päivästä toiseen. Voit tulla ostoksille koska tahansa; meillä on aina aikaa auttaa sinua löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivimmat tuotteet. Asiantuntevan kampaajan avulla et tee hutiostoksia, ja saat myös hyödyllisiä vinkkejä hiustesi hoitoon ja laittamiseen.

Kampaamo kätevästi kauppakeskuksessa

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Seppä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän laidalla, Seppälän ja Tuohimutkan kaupunginosien syleilyssä.  Upouusi kauppakeskus on viihtyisä ajanviettopaikka, jonka modernit, avarat ja luonnonvaloa tulvivat sisätilat kutsuvat viihtymään ja viettämään mukavan rentoa shoppailupäivää.  Lämmitettyä parkkitilaa löytyy runsaasti niin autoille kuin pyörillekin, ja myös julkisilla kulkuvälineillä Seppään saapuminen on helppoa. Tule siis hemmottelemaan itseäsi kokonaisvaltaisesti – uusilla hiuksilla shoppailukin on hauskempaa!


Kampaajat

Minna, palveluvastaava:

Minna on kokenut ja varmaotteinen ammattilainen, joka ajattelee aina hiustesi parasta. Monipuolisesti palvelevan Minnan vahvuuksiin kuuluvat kaikenlaiset leikkaukset ja värjäykset sekä upeat, luonnollisen kauniit teippipidennykset, jotka nainen toteuttaa huolellisesti ja tarkasti.

Sini P.:

Sini P. palvelee asiakkaita rennolla ja ystävällisellä otteella. Siniltä luonnistuu etenkin trendikkäät miesten hiustenleikkaukset sekä parran siistimiset. Sinin vahvuuksia ovat haasteelliset värit ja värien korjaukset. Myös naiset ja lapset ovat tervetulleita Sinille palveltavaksi!

Iikku:

Iikku on ystävällinen asiakaspalvelija joka on toiminut hiusalalla pitkään. Iikun vahvuuksiin kuuluvat erityisesti hiusten monentyyppiset värikäsittelyt leikkauksineen sekä huolellinen työskentely kaikessa parturi-kampaajan työssä.

Anniina:

Anniina on taitava letti- ja kampausspesialisti, jolta luonnistuvat kaikenlaiset kampaukset kestämään pisimmänkin juhlapäivän. Anniina on myös luova ja idearikas värien tekijä.

Rebekka:

Rebekka on rento ja reipas asiakaspalvelija. Rebekan vahvuuksia on parturipuolen hiustenleikkaukset.

Taika:

Taika on rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Taikan vahvuuksiin kuuluu hiusten raidoitus sekä parturipuolen hiustenleikkaukset.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-18
su 10-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Jyväskylä SEPPÄ
Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä

 

010 327 2098
seppa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.