Naisten lyhyet hiukset – mikä malli sopisi sinulle?

Julkaistu

Lyhyet hiukset 2019 – olisiko tämä se vuosi, kun uskaltaisit viimein leikata sen tutun ja turvallisen pitkän hieman lyhyempään, trendikkääseen malliin?

Naisten hiukset taiteillaan edellisvuoden tavoin suosittuun polkkaan, josta riittää variaatioita ja vaihtoehtoja eri pituuksilla ja kerroksilla. Vielä typistetympääkin on luvassa, kun hiuksista lähtee kunnolla pituutta superlyhyen, söpön ja ryhdikkään pixie cutin tyyliin!

Sileää, skarpimpaa polkkaa

Suosittu long bob eli pitkä polkka on edelleen trendien ytimessä. Aiemmin tällaisissa malleissa on suosittu suurta lainetta, epäsymmetristä leikkausta ja huoletonta lookia, mutta nyt innostutaan kokeilemaan virtaviivaisempaa polkkaa, joka silotetaan suoraksi ja kiiltäväksi.

Long bob -hiukset ovat edelleen trendin ytimessä.

Pituutta nipistetään entisestään, ja jakaus keskellä tai sivulla saa olla selkeä. Myös kerroksellisuus tekee tuloaan. Lyhyt otsatukka tekee muuten sekin paluun, jolla kehystetään mukavasti kasvoja ja vangitaan katse silmiin.

Kokeile pixie cut -pituutta

Rohkea uskaltaa ottaa kunnolla pituudesta pois!

Lyhyet hiukset naisella ovat todella trendikkäät vuonna 2019 myös ylikasvaneeseen pixie cutiin tai lyhyeen malliin leikattuna. Tällaisia hiuksia ovat kantaneet onnistuneesti esimerkiksi näyttelijät Michelle Williams ja Rose McGowan, joille superlyhyistä hiuksista on muodostunut tavaramerkki.

Tyylin saa viimeisteltyä ja yksityiskohtia korostettua hyvillä muotoilutuotteilla. Jäykemmäksikin viimeisteltynä poikatukka näyttää todella ryhdikkäältä. Vähän pidemmäksi jätettynä ja taakse kuohkeasti kammattuna piirteisiin luodaan todella potkua ja kampaukseen korkeutta.

Leiki lyhyellä tyylillä

Naisten lyhyet hiukset mahdollistavat vaikka millaisia malleja ja tyylejä. Suortuvilla ja kerroksilla voidaan leikitellä tavalla jos toisella riippuen siitä, kuinka lyhyeen malliin päädytään. Oikeilla tuotteilla hiukset saa ojennettua asentoon jos toiseenkin. Värjäyksellä voidaan korostaa leikkausta entisestään.

Lyhyet mallit nostavat kasvot todella esiin, varsinkin kun hiusmalli on valittu harkitusti siten, että se myös sopii kantajalleen, kuten vaikkapa ihanalla Anna Puulla. Leikkaus lyhyempään voi olla huikean suuri muodonmuutoskin, jonka jälkeen ei pidempään malliin tohdi enää palata.

Oikeilla tuotteilla ja leikkauksella onnistut

Omiin kasvonpiirteisiisi ja toiveisiisi sopivan polkan tai muun lyhyen hiusmallin leikkautat Hairlekiinin taitavien kampaajien käsissä. He suunnittelevat kanssasi haluamasi mallin ja toteuttavat leikkauksen takuuvarmalla taidolla.

Katso toimipaikkamme ja varaa aika helposti vaikka netissä, jos lyhyet hiukset houkuttelevat.

Tietysti saat meiltä myös muut hiustenleikkaukset ja parturi-kampaamopalvelut, hiustesi hoitoon ja muotoiluun sopivia tuotteita sekä neuvoja unohtamatta.

Hairlekiinista saat neuvoja ja ohjeita hiustesi hoitoon.

Lue myös nämä