Polkkatukka ja sen viehättävät variaatiot

Julkaistu

Kutkutteleeko polkkatukka?

Polkka on ollut pinnalla jo vuosia, eikä sen suosio näytä katoavan. Viihdemaailman tähdetkin edustavat edelleen mitä erilaisimmissa polkkalookeissaan punaisella matolla ja muissa kinkereissä.

Olet ehkä pistänyt merkille esimerkiksi Katy Perryn skarpin blondin polkan tai hieman latvoista käännetyn Kim Kardashianin tumman polkan. Tai Jennifer Lawrencen ihanan rennosti laineille käännetyn polkkatukan!

Polkka taipuukin moneen malliin ja seuraavassa kerromme, millaisiin.

Me Hairlekiinissä suunnittelemme ja toteutamme halutessasi juuri Sinulle sopivan polkkiksen aina klassisesta tämän hetken kuumimpiin hiustuuliin, makusi mukaan.

Bob, long bob, lob vai wob?

Klassinen, lob vai bob, mikä polkkatukka pukisi minua?

Polkalla piisaa nimiä. Ehkä olet kuullut ainakin näistä: bob, long bob, lob tai jopa wob.

Bob tarkoittaa simppelisti polkkatukkaa. Perinteinen, klassinen polkka ulottuu noin puoleen väliin kaulaa. Lob on pitkä polkkatukka yltäen suurin piirtein hartioille, kun taas long bob on edellisestä pidempi malli.

Sitten on lyhyt polkkatukka, takaa lyhyt polkkatukka, epäsymmetrinen sekä kerrostettu polkka – malli muuntuu vaikka mihin, joista jokin voi vallan mainiosti pukea juuri Sinua!

Hurmaavan huoleton wob

Wobissa tartutaan muotoilurautaan. Wob on wavy bob eli lainehtiva, leukalinjaa myötäilevä malli.

Polkkahiukset voi siis kihartaa ihanan huolettoman, boheemin näköisiksi, tai sitä vastoin silottaa muotoiluraudan ja -tuotteiden avulla ryhdikkään suoriksi.

Polkassa muuten kiharat pysyvät paremmin kuin pitkissä hiuksissa, joten jos lainekampaus miellyttää, on polkkapituus hyvä vaihtoehto.

Polkkatukka otsatukalla

Jos polkka pelkällä keskijakauksella tai sivujakauksella ei ole sinun juttusi, voi otsatukka siihen yhdistettynä hyvin ollakin.

Ja otsahiuksiin jos joihinkin löytyy vaihtoehtoja, kuten lyhyt, superlyhyt mikro-otsis, pitkä, kerrostettu, sivuun kammattu, paksu otsatukka tai tämän hetken hitti – ns. otsaverho.

Kasvojen muoto, kuten myös polkkatukan malli on hyvä pitää mielessä, kun sopivaa otsatukkaa ja ylipäätään hiustyyliä lähdetään suunnittelemaan. Samoin hiusten laatu ja väri on tärkeää huomioida leikkauksessa.

Jospa siis ei vain leikata polkkaa, vaan myös värjätään?

Olisiko esimerkiksi vaalea polkkatukka 2020 vuoden tukkatyylisi? Tai ehkä tuuheaa ilmettä tuovat raidat tai jokin muu väri?

Olisiko vaalea polkkatukka 2020 vuoden tukkatyylisi?

Polkka on kesän juttu – kokeile uutta tyyliä Hairlekiinin kanssa

Polkkatukka naisella on niitä helppohoitoisimpia hiuksia. Se on nopea kuivata ja ripeä muotoilla. Hennotkin hiukset kuohkeutuvat polkkamittaisesta mallista, ja polkka on kaiken lisäksi aina tyylikäs.

Varaa meille aika. Hairlekiinin hyvässä huomassa voit nauttia taitavien parturi-kampaajien käsittelystä ja seurata, miten upea polkkatukkasi syntyy.

Kerrot vain kampaajalle toiveistasi ja näytät ehkä kuvankin, millaista tyyliä olit ajatellut.

Kampaaja kertoo halutessasi, millaiset polkkatukkamallit imartelisivat parhaiten kasvojasi ja koko tyyliäsi.

Hairlekiinin liikkeistä voit hankkia myös polkkatukkasi laittoon sopivat muotoilutuotteet ja -välineet. Saat niin ikään hyvät vinkit hiusten laittoon kotiloloissa.

Kampaaja kertoo halutessasi, millaiset polkkatukkamallit imartelisivat parhaiten kasvojasi ja koko tyyliäsi.

Lue myös nämä