Naisten hiustrendit 2019 − tällaiset hiukset sinäkin haluat

Julkaistu

Minkälaista tukkaa juuri nyt tavoitellaan?

Julkkikset, mallit, Instagram-tähdet ja muut vaikuttajat ovat kääntyneet pikkuhiljaa suosimaan hiuksissaan luonnollisen kaunista lookia.

Viime vuonna punaisilla matoilla ja catwalkeilla nähtiin kiiltoa, tuuheutta ja terveyttä uhkuvia hiuksia, jotka näyttivät luonnollisilta ja käsittelemättömiltä. Naisten hiustrendit 2019 jatkavat samaa linjaa, ja huolettoman tyylikkäitä, mutta selvästi hoidettuja hiuksia himoitaan myös tänä vuonna.

Kampaukset pysyvät yksinkertaisina, ja kahtena vallitsevana suuntauksena ovat joko sileät ja skarpit tai pehmeät ja laineikkaat hiustyylit. 2019 nähdään yhä edelleen megatrendinä maailmaa villinnyttä värikkäiden hiusten voittokulkua, mutta huomattavasti pehmeämpänä ja hillitympänä versiona. Avainsanat kaikissa värjäyksissä ovat nyt hoitavuus ja luonnollisuus.

Lue myös: Näin saat tuuheat hiukset kotikonstein

Kokeile! Korkea poninhäntä, rennot laineet, pitkä otsatukka..

Naisten hiustrendit 2019 hakevat inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä. Yksinkertainen keskipääjakaus ja pitkinä, pehmeinä laineina valuvat hiukset henkivät 60-luvun rentoa boheemiutta, värisävyjen suosiessa luonnollisia ruskean, vaaleanruskean ja punaisen sävyjä. Toista 60-luvun tyyliä edustaa piikkisuora, graafinen polkkatukka, jonka pinta kiillotetaan lasimaisen hohtavaksi.

Tekniikoista veitsileikkaus on taas pinnalla, ja sillä saadaankin loihdittua supertrendikäs, ”verhomainen” pitkä otsatukka 70-luvun tyyliin.

Utuisen pehmeä otsatukka on monipuolinen otsismalli, koska se näyttää hyvältä myös silloin, kun hiukset ovat kiinni! Trendikkäin poninhäntä on nostettu korkealle päälaelle 90-luvun it-tyttöjen malliin ja siloteltu muotoilutuotteilla sileäksi, kiiltäväksi ja viettelevän tyylikkääksi.

Catwalkilta katumuotiin − nyt halutaan huippumallien hiukset

”Huippumallitukka” eli täydellisen kiiltävät, terveen ja luonnollisen näköiset hiukset ovat yhä edelleen iso trendi naisten hiusmuodissa 2019. Trendin jujuna on saada hiukset näyttämään huolettoman tyylikkäiltä ja luonnollisen kauniilta, kuten myös hääkampauksissa – vaikka toki tiedämme, että huippumallitukan tavoitteluun tarvitaan hieman vaivannäköä.

Tämä hiustrendi toimii parhaiten pitkissä ja puolipitkissä hiuksissa; tärkeintä on napsaista pois kuivat ja huonokuntoiset latvat ja panostaa laadukkaisiin hoitotuotteisiin.

Värjäyksissä suositaan monisävyvärjäystä, jolla

  • saadaan taiottua tukkaan tuuheutta,
  • upeaa kiiltoa, joka
  • elävöittää,
  • luo kolmiuloitteisuutta,
  • valoa ja
  • varjoa piirteitä korostamaan.

VINKKI! Hairlekiini-kampaamoiden erikoishoidot ovat oivallinen apukeino kiiltävien, pehmeiden ja hyvinvoivien hiusten metsästämisessä.

Minitrendinä ”Glass Hair” − lasimaisen kiiltävä, silkinsileä polkkatukka

Ehkä oletkin jo bongannut Instagramista tai muotilehdistä tämän upean, lyhyen polkkatukan, joka on vastustamattoman kiiltävä ja ihastuttavan skarppi?

”Glass Hair” -hiustrendin ytimenä on lyhyt, tasaisesti leikattu polkkatukka, jonka pinta viimeistellään peilikirkkaaksi. Erityisen hyvin tyyli toimii tummassa tukassa. Silkkisen sileää Glass Hair -trendiä ovat tehneet tunnetuksi esimerkiksi julkkispersoona Kim Kardashian West sekä mallit Jourdan Dunn ja Hailey Baldwin.

Jos lyhyet hiukset houkuttelevat, leikkauta ne rohkeasti polkkamittaan!

Hiustrendit 2019 − lyhyt yhteenveto

Kuten muussakin muodissa, on hiusmuodissakin aina useita eri tyylisuuntauksia, makuja ja painotuksia.

Kiitos sosiaalisen median, trendejä syntyy nykyään nopeasti ja ne leviävät kulovalkean tavoin − vain sammuakseen yhtä äkillisesti uusien trendien tieltä. Hiustrendit 2019 tarjoavat kuitenkin vaatemuodin tapaan kestävämpiä ratkaisuja; luonnollisten värjäysten ja pehmeiden leikkausten ansiosta hiuksia ei tarvitse olla jatkuvasti huoltamassa.

Maltillinen juurikasvu ja ylikasvaneisuus tuovat hiuksiin persoonallisuutta ennen seuraavaa kampaamokäyntiä, jolloin hiukset voi taas freshata ammattilaisen avustuksella kuntoon.