Lahjaksi aikaa – kolmen K:n lahjavinkki!

Julkaistu

Teetkö joulupukin apulaisen töitä sopivia lahjoja etsien? Mietit mistä lahjansaaja voisi pitää ja mitä hän saattaisi oikeasti tarvita. Samalla mieleesi juolahtaa: kun kaikilla nykyään on jo kaikkea!

Kotiin kertyy niin helposti kaikenlaista krääsää. Kaappeja on konmaritettu kesästä saakka siistimmäksi. Bloggaajat kirjoittavat tavaraminimalismin hyvää tekevästä vaikutuksesta. Kulutustottumuksissaan tulisi alkaa paremmin miettiä ympäristöä. Tavaran ostaminen laittaa tosissaan mietteliääksi.

”Ne eivät kerry kaappeihin,

vaan tulevat hyödylliseen käyttöön!”

Minulta usein kysytään joululahjavinkkejä. Olen iloinen, että makuuni luotetaan. Sanon monesti saman suosikkivinkkini. Kutsun sitä pieni pilke silmäkulmassani kolmen K:n lahjavinkiksi. Kolme koota merkitsevät sanoja: kynttilät, kasvit ja kosmetiikka. Ne kaikki ovat sellaisia, jotka eivät kerry kaappeihin, vaan tulevat hyödylliseen käyttöön.

Kosmetiikka on lahjana ylellinen ja kertoo saajalleen, että hänestä ja hänen hyvinvoinnistaan välitetään.

”Kampaamokosmetiikka on lahjana sama

kuin lahjaksi antaisi aikaa”

Kampaamokosmetiikka lahjana on sama asia kuin lahjaksi antaisi aikaa, sillä kampaamokosmetiikalla nitistää kiireiseen päivään aikaa juuri sieltä, mistä pitääkin. Niistä aamujen kiireisistä lähdöistä, kun peilin edestä tulisi ripeästi selviytyä kohti päivän menoja tai kun haluaisi laittautumisen sijaan saada nukkua muutaman arvokkaan minuutin pidempään.

Tärkeää on myös se, että ne peilin edessä vietetyt hetket olisivat todella hyödyksi. Että hiusmuotoilu säilyy vielä kotiovea edemmäs.

Kampaamokosmetiikka on siten aineellinen lahja, jossa on aineettoman lahjan hyödyt!

Tältä erää vapautan teidät lukijat jouluvalmisteluihinne. Mikäli vilkas sesonki ja lahjojen hankinta aiheuttaa kuitenkin liikaa päänvaivaa, suosittelen ottamaan hetken tietoista läsnäoloa tämän postaukseni avulla.

Minä jatkan tätä kirjoittamisen riemua laatimalla juttua kuvissa esiintyvän KMS-lahjapussukan tuotteista. Artikkeli tulee sisältämään paljon hyödyllisiä tuotevinkkejä ja hiustietoa!

Seuraavaan kertaan! <3

– Eveliina

Lue myös nämä