Kevään viilein hopeashampoo!

Julkaistu

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet

Hopeanhohtoisia kevätterveisiä! Uudesta Kérastase Blond Absolu vaaleiden hiusten hoitosarjasta odotin eniten hopeashampoon testausta. Ensimmäinen pesukerta pääsi yllättämään..!

En jaksanut uskoa täyteläisen vaahtoavan ja hoitavan tuntuisen shampoon olevan kovin taittotehokas. Epäuskoissani annoin tuotteen vaikuttaa hiuksissani parisen minuutta ennen huuhtomista…

Lopputulos olikin hätkähdyttävän upea. Aivan kuin olisin käyttänyt hiuksiini jotakin suoraväriä, niin paljon hiusten sävy muuttui. Lähtötilanteeni ei ollut edes keltainen, sillä hiuksissani on kampaamoissamme toteutettava viileäsävyinen Glossing-kiiltovärjäys.

Hiusteni hyvästä väritilanteesta huolimatta muutos oli huima ja hopeashampoolle riitti töitä. Täydellisen viileän vaalea lopputulos kiilsi hiuksissani ainoastaan yhden tavallisen suihkukäynnin jälkeen!

Erityisen tämän shampoon taittokyvystä tekee, että lopputulos ei ole samean harmaa, vaan puhtaan viileä juuri sopivalla ripauksella luonnollista tuhkafiilistä.

Taittosävy myös tarttui hiuksiini tasaisesti, vaikka hiuksissani on huokoisuuseroja ja siten hiukseni ovat otollinen maaperä epätasaiselle sävyttymiselle ;D Näin ei käynyt, kiitos Kérastase!

Latvat pysyivät shampookäsittelyn ajan takuttomina ja harjautuivat helposti auki sarjan hoitoaineen jäljiltä. Kokonaisuudessaan hopeashampoo tuntuu keskivertoa hoitavammalta ja hellältä myös hiuspohjalle.

Tämä hopeashampoo yltää yltiömäisellä taittotehollaan sensaatiomaisten silvershampoiden listalleni. Uusi suosikki listalle ja todellista hopisrakkautta ensipesulla <3

-Eveliina

Lue myös nämä