Sensaatiomaiset silvershampoot!

Julkaistu

Kosmetiikka-alaa ammattisilmällä seuratessa on mielenkiintoista huomata, kuinka jokin tietty kosmetiikkabrändi tai yksittäinen tuote nousee suosioon. Yhtäkkiä jokin tuote on kaikkien huulilla – tai hiuksilla..!

Silvershampoo on nyt kaikkien huulilla – tai enemmänkin hiuksilla.

Somella ja somettajilla on toki näppinsä pelissä siinä, mikä tuotebrändi lyö itsensä suorastaan sensaatiomaisella tavalla kaikkien tietoisuuteen ja sen jälkeen kotikylpyhuoneisiin. Siinä kosmetiikan somevaikuttajat tekevät hyvää työtä.

On mahtavaa, kun joku on testannut ripsivärini ja kasvovoiteeni ennen kuin itse teen hutiostoksia. Joistakin blogeista löytämistäni kosmetiikkatuotteista on tullut kestosuosikkejani, joita käyn ostamassa yhä uudelleen edellisen loputtua.

Somesuosion kiillottamat kosmetiikkabrändit eivät usein ole julkisuudessa syyttä suotta. Kotikäytössä usein huomaa, että hypetykselle on syynsä: korkatessa sometuotteen ensi kertaa huomaa purtilon sisällön tosiaan toimivan ja olevan maineensa veroista tehokkuudessaan.

Hopeashampoolla saa viileän vaalean lopputuloksen.

Kampaamotuotteista somesuosikeiksi nousee usein jokin hopeashampoo. Merkit ja brändit keimailevat valokeilassa kuin realitysarjojen julkimot: vuorotellen yksi toisensa jälkeen on in ja joku toinen taas out.

Hopeashampoiden somejulkkiskilpailussa mitataan kuinka tehokasta pigmentti on eli kuinka paljon tuote jaksaa taittaa keltaisuutta yhdellä käyttökertalla. Ratkaisevaa on saada mahdollisimman viileän vaalea lopputulos.

Vaikka somen valokeilan avulla voi löytää kosmetiikkaa uskolliseksi ystäväksi, haluaisin esitellä pari todella tehokasta hopeashampoota, jotka eivät vielä ole niittäneet glooriaa instagramin ja tubettajien tileillä, mutta toimivuutensa vuoksi ehdottomasti ansaitsisivat paikkansa parrasvaloissa.

Siispä seuraavaksi potentiaaliset ehdokkaat somen sensaatiomaisiksi silvershampoiksi:

DS Blond Shampoo

DS eli tuttavallisemmin Dermasyd on kotimainen kampaamomerkki. (Minusta brändiä sopii tituleerata jo klassikkomerkiksi!) DS tunnetaan hajusteettomana tuotebrändinä, joka muistaa hajusteherkät ja -allergiset monipuolisella tuotevalikoimallaan.

Parasta on että hopeashampoonkin voi saada hajusteettomana!

DS:n hopis löytyy kotikylppäristäni ahkerasti käytettynä, koska pigmentti on erittäin rikas. Ryhdyttyäni DS-hopeashampoon käyttäjäksi, ihmiset ovat alkaneet kysellä, miten olen saanut kirkkaan viileähohtoisen platinasävyn hiuksiini.

Annan tuotteen vaikuttaa usein hetken ikään kuin hiusnaamiona hiuksissani, jolloin saan huomattavan viileän sävyn hiuksiini. Eikä yhtään haittaa, että tämän päivän tuoksukuormituksen keskellä saa hetken nauttia tuoksuttomasta ja siten hellemmästä hiustenhoitohetkestä.

Lumo HB Silver Shampoo

Lumon hopis on kotimainen kuten DS:kin eli kotimaassa tunnutaan todella osaavan hopeashampoiden valmistus! Lumon tuotteiden kyljessä on Avainlippu-merkki sekä Animalian Leaping Bunny -logo eli tuote sekä kotimainen että eettinen valinta.

Lumon silverin tuotekehityksessä on tavoiteltu markkinoiden tehokkaimpien hopeashampoiden vaikutusta ja siinä on onnistuttu. Siinä missä DS on vapaa-ajan ystäväni, Lumo Silver Shampoo on luotettava työkaverini, johon tukeutuen olen pelastanut monet blondatut asiakkaani ikionnellisiksi.

Lumo Silverin pigmentti on vivahteeltaan sellaista että se tehoaa keltaisten hiusten lisäksi myös oransseihin vivahteisiin, joiden taittaminen voi joskus olla hankalaa. Harvan hopeashampoon teho yltää juuri niihin pahimpiin oranssin sävyihin, jotka paljastuvat tyypillisesti vaalennuskäsittelyiden aikana.

Erityisen iloinen olen siitä, että tämä tehokas hopeashampoo, kuten muutkin Lumon tuotteet ovat saatavilla yksinoikeudella meidän liikkeistämme. On helppoa ja antoisaa työskennellä tuotteiden parissa, jotka ovat oikeasti hyviä ja joista itse pitää!

Hopeanhohtoisia kuura-aamuja odottaen,

Eveliina

Lue myös nämä