Avaamme Joensuun IsoMyyhyn parturin 12.6.!

Julkaistu

Hairlekiini Iso Myy on parturi ilman ajanvarausta Joensuun keskustassa. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset parturipalvelut miehille: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset, parranmuotoilut veitsellä tai koneella kuin ylelliset amerikkalaiset parranajotkin. Olet erittäin hyvissä käsissä, sillä parturimme ovat kaikki kokeneita taitureita miesten hiusten ja partojen parissa. Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin Joensuun keskustaan!

Maksu vain kortilla, kiitos! Pyrimme vähentämään käteisen määrää liikkeissämme, sillä korttimaksu tai mobiilimaksu on hygieeninen, nopea, helppo ja turvallinen.

HOITO- JA MUOTOILUTUOTTEET KOTIIN
Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun. Voit tulla tuoteostoksille koska tahansa, tai hankkia tuotteet kätevästi parturikäyntisi yhteydessä.

Tervetuloa palveltavaksi!

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Hairlekiini Parturi Iso Myy
Torikatu 25, Iso Myy 1.krs
80100 JOENSUU

Lue myös nämä