Joensuu

Hairlekiini Joensuu on sekä kauppakeskus Metropolissa että kauppakeskus Iso Myyssä palveleva koko perheen parturi-kampaamo. Metropolin Hairlekiini palvelee sekä ajanvarauksella että ilman. Iso Myyn Hairlekiini toimii ilman ajanvarausta, ja asiakkaita palvellaan tulojärjestyksessä.

Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Joensuu on tunnettu vilkkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina, ja seudulta ovatkin ponnistaneet kuuluisuuteen niin rokkikukot Ismo ja Ilkka Alanko, keihäänheittäjä Aki Parviainen kuin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinenkin, monien muiden ohella. Vuosittain Joensuussa juhlitaan Ilosaarirock, jolloin Joensuun Laulurinne raikaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien musiikista festivaalivieraiden nauttiessa mutkattomasta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta. Idän kaupungin rento ja iloinen ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelee eloisa savo-karjalais-tiimi; parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

hairlekiini joensuun metropolissa ulkopuolelta

Parturi-kampaamo | Joensuu Kauppakeskus Metropol

Kauppakeskus Metropolin Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, jotka taitavat niin tarkat leikkaukset ja mallinmuutokset, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, kauniit kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista.

Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Kérastase, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, SIM Dermasyd, Crestol ja Cutrin BIO+.

Parturi Joensuussa ilman ajanvarausta

Mikäli tarvitset parturi- tai kampaamopalveluita nopeasti, sekin onnistuu: olemme palveleva parturi Joensuussa myös ilman ajanvarausta. Tilanteesta riippuen saatat joutua odottamaan pienen tuokion, mutta useimmiten pääset istahtamaan penkkiin nopeasti.

Ajanvaraus Hairlekiini Metropolin kampaajalle onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai tulemalla ihan paikan päälle.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Hairlekiini Joensuu Metropol on helposti saavutettava parturi-kampaamo Joensuun keskustassa, kauppakeskus Metropolin 1. kerroksessa. Metropol sijaitsee aivan Joensuun torin laidalla ja kauppakeskuksen yhteydessä on Joensuun Pysäköinnin pysäköintitalo, mistä pääset kätevästi kävellen tai hissillä suoraan kauppakeskukseen. Myös julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on helppoa. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Tokmanni, Nissen, KappAhl ja Dressman.

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman.


Kampaajat

Maija, palveluesimies:

Maija luo asiakkailleen uutta, raikasta tyyliä käyttäen uusimpia väritekniikoita.  Työnsä Maija viimeistelee vielä taidokkaalla hiustenleikkauksella.

Minna:

Minna toteuttaa uuden värin ja leikkauksen varmalla otteella. Minnan vahvuuksiin kuuluvat
taidokkaat leikkaukset, kampaukset ja hiustenpidennykset.

Reija:

Reija palvelee asiakkaita iloiselle asenteella sekä pitkällä kokemuksella. Reijan vahvuuksiin kuuluu hiustenleikkausten lisäksi partapalvelut.

Katja:

Katja loihtii erityisen mielellään asiakkaan tyyliin ja olemukseen sopivat kiharat; miehille taas hän toteuttaa vaikkapa tarkkuutta vaativan pystärin. Katja puhuu myös sujuvasti venäjää.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Joensuu Kauppakeskus Metropol
Kauppakatu 30
80100 Joensuu

010 327 2060
metropol@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi| Joensuu Iso Myy

Olemme avanneet uuden parturin Joensuuhun Kauppakeskus Iso Myyhyn! Iso Myyn toimipiste on parturi ilman ajanvarausta, jossa palvelemme asiakkaita tulojärjestyksessä. Sinun ei siis tarvitse varata erikseen aikaa, kun tarvitset hiustenleikkausta tai esimerkiksi parranajoa, saavut vain paikalle.

Parhaimmillaan voit päästä tuoliin vaikka saman tien.

Meillä palvelu on nopeaa, mutta aina yhtä huolellisin käsin toteutettua. Asiantuntevat parturimme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Parturipalvelut miehille

Teemme hiusten leikkaukset, sävytykset, koneajot, parranmuotoilut koneella tai veitsellä, todella siloisen ja laadukkaan lopputuloksen antavat amerikkalaiset parranajot sekä 15 minuutin fiksaukset eli ripeät siistimiset.

Olemme erikoistuneita miesten hiusten ja partojen käsittelyyn, joten meillä pääset kokemaan, mitä tasokas parturityö on. Parturoimme myös lapset.

Myös tuotteet kotihoitoon

Hairlekiinista saat ammattilaisten suosittelemina sinulle sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä oikeaoppiset ohjeet niiden käyttöön. Nappaa mukaan samalla, kun käyt parturissa, tai tule erikseen tuoteostoksille.

Hairlekiiniin helposti Joensuun keskustaan

Parturiimme löydät helposti. Kauppakeskus sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustassa Torikadulla. Voit jättää auton Myyn Parkkiin, jonka lämmitetyssä hallissa auto seisoo mukavasti parturikäynnin ajan.

Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin. Katso ohesta aukioloajat ja tule parturiin, kun hiukset tai parta kaipaavat siistimistä.


Kampaajat

Essi:
Essi on ammattitaitoinen ja iloinen asiakaspalvelija.
Hänen vahvuuksiaan ovat hiusten leikkaukset sekä värjäykset.
Kaiken ikäiset asiakkaat saavat varmasti omaan tyyliin sopivat hiukset,
myös perheen pienimmät.
Jenna:

Jenna on huolellinen ja tarkka ammattilainen, jolla on useiden vuosien kokemus hiusalalla. Hänen vahvuutensa ovat hiusten värjäykset, mallinmuutokset sekä feidaukset. Jennalla on rohkeutta ja taitoa toteuttaa suuriakin muutoksia hiuksiisi, tämän hetken trendien mukaisesti.

Hanna:
Hanna on huolellinen ja tarkka parturi. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat parranajot sekä koneella että
veitsellä. Hanna taitaa hiustenleikkaukset vauvasta vaariin. Ja jos haluat hiustenleikkauksen yhteydessä
rentouttavan hiuspohjan hieronnan, on Hanna siinä erityisen taitava. Tätä palvelua kannattaa kokeilla!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16
Su suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini Parturi Iso Myy
Torikatu 25, Iso Myy
80100 JOENSUU

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.