Joensuu

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Joensuu ISO MYY
Torikatu 25
80100 Joensuu

010 327 2060
isomyy@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Joensuu

Hairlekiini Joensuu on kauppakeskus Iso Myyssä palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Joensuu on tunnettu vilkkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina, ja seudulta ovatkin ponnistaneet kuuluisuuteen niin rokkikukot Ismo ja Ilkka Alanko, keihäänheittäjä Aki Parviainen kuin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinenkin, monien muiden ohella. Vuosittain Joensuussa juhlitaan Ilosaarirock, jolloin Joensuun Laulurinne raikaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien musiikista festivaalivieraiden nauttiessa mutkattomasta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta. Idän kaupungin rento ja iloinen ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelee eloisa savo-karjalais -tiimi; parturi-kampaajamme Minna, Reija, Anniina, Katja ja Maija toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, jotka taitavat niin tarkat leikkaukset ja mallinmuutokset, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, kauniit kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet.

Parturi Joensuussa ilman ajanvarausta

Ajanvaraus kampaajalle onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai tulemalla ihan paikan päälle. Mikäli tarvitset parturi- tai kampaamopalveluita nopeasti, sekin onnistuu: olemme palveleva parturi Joensuussa myös ilman ajanvarausta. Tilanteesta riippuen saatat joutua odottamaan pienen tuokion, mutta useimmiten pääset istahtamaan penkkiin nopeasti.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Hairlekiini on helposti saavutettava parturi-kampaamo Joensuun keskustassa, kauppakeskus Iso Myyn ensimmäisessä kerroksessa. Iso Myy sijaitsee aivan Joensuun torin laidalla, ja parkkitilaa löytyy runsaasti lähiympäristöstä. Myös julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on helppoa. Naapuriliikkeitämme ovat muun muassa Jack & Jones, Vero Moda, JC sekä Joen Optiikka. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman.

Kampaajat

Minna:

Minnan erityisosaamista ovat ehdottomasti taidokkaat hiustenleikkaukset sekä kauniit lettikampaukset. Minna toteuttaa jokaiselle asiakkaalleen upean uuden tyylin varmalla otteella.

Reija:

Reija on erityisen taitava parturitöissä, ja hänen penkissään saakin siistittyä niin hiukset kuin parrankin. Jos toivot persoonallista hiustyyliä, niin Reijalta luonnistuvat myös rastat.

Anniina:

Iloinen Anniina luo asiakkaidensa hiuksiin mitä upeimpia värejä halliten uusimmat väritekniikat. Väriosaamisen lisäksi Anniina on erittäin hyvä tuoteasiantuntija.

Katja:

Katja loihtii erityisen mielellään asiakkaan tyyliin ja olemukseen sopivat kiharat; miehille taas hän toteuttaa vaikkapa tarkkuutta vaativan pystärin. Katja puhuu myös sujuvasti venäjää.

Maija, palveluesimies:

Maija luo asiakkailleen uutta, raikasta tyyliä käyttäen uusimpia väritekniikoita.  Työnsä Maija viimeistelee vielä taidokkaalla hiustenleikkauksella.