Joensuu

Joensuussa sinua palvelee kaksi toimipistettä! Kauppakeskus Metropolissa sijaitsee koko perheen parturi-kampaamo. Voit varata ajan tai poiketa kysymään heti vapaita aikoja. Kauppakeskus Iso Myyn Hairlekiini on parturiliike, joka palvelee aina ilman ajanvarausta sekä myös ajanvarauksella!

Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Joensuu on tunnettu vilkkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina, ja seudulta ovatkin ponnistaneet kuuluisuuteen niin rokkikukot Ismo ja Ilkka Alanko, keihäänheittäjä Aki Parviainen kuin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinenkin, monien muiden ohella. Vuosittain Joensuussa juhlitaan Ilosaarirock, jolloin Joensuun Laulurinne raikaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien musiikista festivaalivieraiden nauttiessa mutkattomasta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta. Idän kaupungin rento ja iloinen ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelee eloisa savo-karjalais-tiimi; parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

hairlekiini joensuun metropolissa ulkopuolelta

Parturi-kampaamo Joensuu | Kauppakeskus Metropol

Kauppakeskus Metropolin Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, jotka taitavat niin tarkat leikkaukset ja mallinmuutokset, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, kauniit kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista.

Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet.

Ajanvaraus Hairlekiini Metropolin kampaajalle onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai tulemalla ihan paikan päälle.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Hairlekiini Joensuu Metropol on helposti saavutettava parturi-kampaamo Joensuun keskustassa, kauppakeskus Metropolin 1. kerroksessa. Metropol sijaitsee aivan Joensuun torin laidalla ja kauppakeskuksen yhteydessä on Joensuun Pysäköinnin pysäköintitalo, mistä pääset kätevästi kävellen tai hissillä suoraan kauppakeskukseen. Myös julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on helppoa. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman.


Kampaajat

Marika, palveluvastaava:

Useamman vuoden kauneuden parissa työskennellyt moniosaaja ja loistava asiakaspalvelija. Marika on erityisen taitava hiustenmuotoilija ja osaa neuvoa ammattitaidolla, jos olet kamppailut hiuspohjan ongelmien kanssa.

Matleena:

Matleena on toiminut alalla reilun 5 vuotta. Hänen erityisosaamistansa ovat erilaiset värjäykset ja miesten hiusten leikkaukset. Matleena palvelee myös englanniksi sekä venäjäksi.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Joensuu Kauppakeskus Metropol
Kauppakatu 30
80100 Joensuu

010 327 2060
metropol@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi ilman ajanvarausta Joensuu | Iso Myy

Kauppakeskus Iso Myystä löydät parturiliikkeemme! Iso Myyn toimipiste palvelee sinua aina ilman ajanvarausta. Jos haluat varata ajan etukäteen, sekin onnistuu kätevästi nettiajanvarauksen kautta.

Parhaimmillaan voit päästä tuoliin vaikka saman tien.

Meillä palvelu on nopeaa, mutta aina yhtä huolellisin käsin toteutettua. Asiantuntevat parturimme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Parturipalvelut miehille

Teemme hiusten leikkaukset, sävytykset, koneajot, parranmuotoilut koneella tai veitsellä. Todella siloisen ja laadukkaan lopputuloksen antavat amerikkalaiset parranajot.

Olemme erikoistuneita miesten hiusten ja partojen käsittelyyn, joten meillä pääset kokemaan, mitä tasokas parturityö on. Parturoimme myös lapset.

Myös tuotteet kotihoitoon

Hairlekiinista saat ammattilaisten suosittelemina sinulle sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä oikeaoppiset ohjeet niiden käyttöön. Nappaa mukaan samalla, kun käyt parturissa, tai tule erikseen tuoteostoksille.

Hairlekiiniin helposti Joensuun keskustaan

Parturiimme löydät helposti. Kauppakeskus sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustassa Torikadulla. Voit jättää auton Myyn Parkkiin, jonka lämmitetyssä hallissa auto seisoo mukavasti parturikäynnin ajan.

Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin. Katso ohesta aukioloajat ja tule parturiin, kun hiukset tai parta kaipaavat siistimistä.


Kampaajat

Noora, palveluvastaava:

Tervetuloa Nooran palveltavaksi! Noora on tarkka, sosiaalinen ja iloinen parturi. Erikoisosaamisena parturipuolen lyhyen hiuksen leikkaukset.

Jenna:

Jenna on huolellinen ja tarkka ammattilainen, jolla on useiden vuosien kokemus hiusalalla. Hänen vahvuutensa ovat hiusten värjäykset, mallinmuutokset sekä feidaukset. Jennalla on rohkeutta ja taitoa toteuttaa suuriakin muutoksia hiuksiisi, tämän hetken trendien mukaisesti.

Hanna:
Hanna on huolellinen ja tarkka parturi. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat parranajot sekä koneella että
veitsellä. Hanna taitaa hiustenleikkaukset vauvasta vaariin. Ja jos haluat hiustenleikkauksen yhteydessä
rentouttavan hiuspohjan hieronnan, on Hanna siinä erityisen taitava. Tätä palvelua kannattaa kokeilla!
Iida:

Iida on mukava ja rauhallinen parturi. Hänen vahvuuksia ovat klassiset miesten mallit ja hän tykkää parturoida myös lasten hiuksia.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini Parturi Iso Myy
Torikatu 25, Iso Myy
80100 JOENSUU

010 327 2071
isomyy.parturi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.