Joensuu

Joensuussa sinua palvelee kaksi koko perheen parturi-kampaamoa, kauppakeskus Metropolissa sekä kauppakeskus Iso Myyssä.  Voit varata molempiin toimipisteisiin palveluun ajan helposti nettiajanvarauksen kautta tai poiketa kysymään heti vapaita aikoja. Molemmista toimipisteistä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita hiustuotteita kaikkiin hiustesi ja hiuspohjasi tarpeisiin ammattilaistemme opastamana.

Joensuu on 76 000 asukkaan elämäniloinen kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisjoen suulla, kuvankauniina välkähtelevän Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Joensuu on tunnettu vilkkaana kulttuuri- ja urheilukaupunkina, ja seudulta ovatkin ponnistaneet kuuluisuuteen niin rokkikukot Ismo ja Ilkka Alanko, keihäänheittäjä Aki Parviainen kuin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinenkin, monien muiden ohella. Vuosittain Joensuussa juhlitaan Ilosaarirock, jolloin Joensuun Laulurinne raikaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien musiikista festivaalivieraiden nauttiessa mutkattomasta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta. Idän kaupungin rento ja iloinen ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelee eloisa savo-karjalais-tiimi; parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

hairlekiini joensuun metropolissa ulkopuolelta

Parturi-kampaamo Joensuu | Kauppakeskus Metropol

Kauppakeskus Metropolin Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, jotka taitavat niin tarkat leikkaukset ja mallinmuutokset, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, kauniit kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista.

Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet.

Ajanvaraus Hairlekiini Metropolin parturi-kampaajalle onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai tulemalla ihan paikan päälle.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Hairlekiini Joensuu Metropol on helposti saavutettava parturi-kampaamo Joensuun keskustassa, kauppakeskus Metropolin 1. kerroksessa. Metropol sijaitsee aivan Joensuun torin laidalla ja kauppakeskuksen yhteydessä on Joensuun Pysäköinnin pysäköintitalo, mistä pääset kätevästi kävellen tai hissillä suoraan kauppakeskukseen. Myös julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on helppoa. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman.


Kampaajat

Marika, palveluvastaava:

Useamman vuoden kauneuden parissa työskennellyt moniosaaja ja loistava asiakaspalvelija. Marika on erityisen taitava hiustenmuotoilija ja osaa neuvoa ammattitaidolla, jos olet kamppailut hiuspohjan ongelmien kanssa.

Matleena:

Matleena on toiminut alalla useamman vuoden. Hänen erityisosaamistansa ovat erilaiset värjäykset ja miesten hiusten leikkaukset. Matleena palvelee myös englanniksi sekä venäjäksi.

Sini:

Sini on rennon rempseä ja huolellinen parturi-kampaaja. Hänen vahvuuksiin kuuluu erilaiset raidoitustekniikat ja erilaiset muutostyöt sekä tarkast parturileikkaukset. Tervetuloa Sinin penkkiin palveltavaksi!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Joensuu Kauppakeskus Metropol
Kauppakatu 30
80100 Joensuu

010 327 2060
metropol@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Joensuu | Kauppakeskus Iso Myy

Kauppakeskus Iso Myystä löydät täyden palvelun parturi-kampaamon!

Kauppakeskus Iso Myyn Hairlekiinissa sinua palvelee aina hiusalan kokenut ammattilainen. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja palveluhenkistä parturi-kampaajista, jotka taitavat niin tarkat leikkaukset ja mallinmuutokset, upeana hehkuvat värit ja raidoitukset, kauniit kampaukset kuin parran parturoinnitkin. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista.

Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet.

Ajanvaraus Hairlekiini Iso Myyn parturi-kampaajalle onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai tulemalla ihan paikan päälle.

Parhaimmillaan voit päästä tuoliin vaikka saman tien.

Meillä palvelu on nopeaa, mutta aina yhtä huolellisin käsin toteutettua. Asiantuntevat parturi-kampaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

 

Hairlekiiniin helposti Joensuun keskustassa

Parturi-kampaamomme löydät helposti kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Kauppakeskus Iso Myy sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustassa Torikadulla. Liikkeeseemme on esteetön kulku. Voit jättää auton kätevästi Myyn Parkkiin, jonka lämmitetyssä hallissa auto seisoo mukavasti palvelusi ajan.

Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin. Katso ohesta aukioloajat ja tule iloisen tiimimme palveltavaksi!


Kampaajat

Jonna, palveluvastaava:
Iloinen ja sympaattinen Jonna on meidän hiusten moniosaaja, jolla on jo vuosien kokemus liiketyöstä. Jonnan lempparitöitä sekä erikoisosaamisen kuuluu erikoisvaalennukset, raidoitukset, erilaiset muutostyöt, shokkivärit, pidennykset sekä kampaukset.
Parturitöissä Jonnan vahvuutena ehdottomasti on parrat ja erilaiset hiustenleikkaukset.
Marika K.:

Marika.K on rauhallinen ja huolellinen kampaaja joka luo asiakkailleen uutta, raikasta väriä käyttäen uusimpia väritekniikoita. Marika palvelee myös englanniksi.

Paula:
Tiimimme uusin vahvistus Paula, on alan rautainen ammattilainen,
joka palvelee asiakkaat iloisella ammattitaidolla. vahvuuksiin kuuluu erilaiset miesten hiustenleikkaukset sekä parrat.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 9-15

 

Yhteystiedot

Hairlekiini Iso Myy
Torikatu 25, Iso Myy
80100 JOENSUU

010 327 2071
isomyy@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.