Ylivieska

Hairlekiinilla on Ylivieskassa kaksi toimipistettä; Kärkkäisen sekä Prisma-keskuksen täyden palvelun parturi-kampaamo. Ylivieska on perustettu jo vuonna 1867, ja piskuisesta, Kalajoen varrella kyyhöttäneestä muutaman talon kylästä on kasvanut virkeä ja vauhdikas 15 000 asukkaan kaupunki. Ylivieska tunnetaan iloisena palvelukaupunkina, jossa voit asua, elää ja harrastaa sydämesi kyllyydestä. Ylivieskalaisten sekä kaupungissa vierailevien hiusten hemmottelusta huolehtii tietysti Hairlekiini – tutustu toimipisteisiimme ja varaa aika!

Parturi-kampaamo | Ylivieska

Hairlekiini on täyden palvelun parturi-kampaamo Ylivieskan Prisma-keskuksessa. Iloiset ja aurinkoiset parturi-kampaajamme taitavat kukin monipuolisesti niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampausten teot kuin parturityötkin aina toiveidesi mukaan toteutettuna. Halusitpa siis vain kevyesti siistiä hiuksiasi tai kokea täydellisen muodonmuutoksen, voit luottaa meihin ja osaamiseemme. Meiltä löydät myös hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille; laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva kampaaja.

Meille on helppo tulla

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo poiketa milloin tahansa. Parkkitilaa löytyy Prisma-keskuksen pihalta aina runsaasti, ja voit yhdellä reissulla helposti hoitaa niin parturi- tai kampaamokäynnin kuin ruokaostoksetkin. Varaa aika etukäteen näppärästi netistä tai soittamalla, tai tule hakemaan hiusten leikkaus ilman ajanvarausta. Prisman hälinä ei kuulu viihtyisään kampaamoomme, joten voit rentoutua kaikessa rauhassa parturi-kampaajiemme osaavissa käsissä. Tervetuloa!

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat.


Kampaajat

Anna-Mari:

Anna-Marilla on useamman vuoden kokemus alalta, mikä näkyy rautaisena ammattitaitona. Anna-Marilta sujuu hiusten leikkuut helposti ja nopeasti ja siksipä hän onkin erityisen hyvä valinta palvelemaan myös perheen pienimpiä. Anna-Marin vahvuuksiin kuuluu myös lyhyet hiusmallit.

Reeta:

Reeta on pirteä asiakaspalvelija, joka hoitaa parturoinnit huolellisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Hän tekee myös amerikkalaista parranajoa. Myös naisten lyhyet hiusmallit ovat yksi Reetan vahvuuksista.

Maarit, palveluesimies:

Maarit on iloinen, reipas, sosiaalinen ja omaa 15 vuoden kokemuksen parturi-kampaajana.

Maaritin vahvuuksia on permanentit, värjäykset ja vaativatkin hiusten leikkaukset.

Aukioloajat

Palvelemme poikkeuksellisesti
ma-pe 10-17
la 10-14

Yhteystiedot

Hairlekiini – Ylivieska PRISMA-KESKUS
Savarinkatu 9
84100 Ylivieska

010 327 2072
prisma.savari@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Ylivieska Kärkkäinen

HUOM! Palvelemme sinua toistaiseksi Ylivieskan Prisman liikkeessämme.

Hairlekiini on täyden palvelun parturi-kampaamo Ylivieskan Kärkkäisessä. Iloiset ja aurinkoiset parturi-kampaajamme taitavat kukin monipuolisesti niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampausten teot kuin parturityötkin aina toiveidesi mukaan toteutettuna. Halusitpa siis vain kevyesti siistiä hiuksiasi tai kokea täydellisen muodonmuutoksen, voit luottaa meihin ja osaamiseemme. Meiltä löydät myös hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille; laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva kampaaja.

Meille on helppo tulla

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo poiketa milloin tahansa. Parkkitilaa löytyy Kärkkäisen pihalta aina runsaasti, ja voit yhdellä reissulla helposti hoitaa niin parturi- tai kampaamokäynnin kuin käyttötavaraostoksetkin. Varaa aika etukäteen näppärästi netistä tai soittamalla, tai tule hakemaan hiusten leikkaus ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat.


Kampaajat

Sirpa, palveluesimies:

Sirpan vahvuutena on aikuisten naisten hiukset. Hän on taitava kiharakäsittelyissä sekä tummissa ja punaisissa väreissä. Sirpalla on napakat otteet ja hän tekee mielellään rentouttavaa hiuspohjan hierontaa.

Milla:

Milla on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, jonka vahvuutena ovat erilaiset parturoinnit. Hän tekee myös amerikkalaista parranajoa. Milla tekee millintarkkaa jälkeä nopeasti ja näin myös lasten hiusten leikkuutkin onnistuvat helposti.

Jenni:

Jenni on rauhallinen asiakaspalvelija. Hän työskentelee nopeasti, mutta tarkasti. Jennin vahvuuksia on miesten hiusten parturointi ja sekä viimeistely. Hänellä on napakat otteet ja hän tekee mielellään rentouttavaa hiuspohjan hierontaa. Jenni leikkaa taitavasti myös jenkkisiilit.

Aukioloajat

OLEMME KORONAVIRUKSEN VUOKSI TOISTAISEKSI SULJETTU. PALVELEMME SINUA PRISMALLA. TERVETULOA.

Yhteystiedot

Hairlekiini-Ylivieska KÄRKKÄINEN
Ollilanojankatu 2 84100 YLIVIESKA

010 327 2046
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.