Parturi-kampaamo Ylivieska

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Ylivieska)

Aukioloajat

Ylivieska
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Ylivieska PRISMA-KESKUS
Savarinkatu 9
84100 Ylivieska

010 327 2072

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

prisma.savari@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Milla

Palveluvastaava

Milla on reipas ja asiantunteva parturi-kampaaja jonka lempitöitä on hiustenleikkaukset ja -raidoitukset. Milla ottaa mielellään haasteen vastaan suuremmissakin muutostöissä. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi Millalla on kattava tuotetuntemus. Tervetuloa asiakkaaksi!

Essi

Parturi-kampaaja

Essi on pirteä ja positiivinen persoona. Essi tykkää tehdä kaikkia kampaamo/parturitöitä. Essin erityisosaamiseen kuuluu muun muassa erilaiset hiustenleikkaukset sekä vaalennus- ja värityöt. Essiltä saat myös hyviä vinkkejä hiusten muotoiluun. Tervetuloa Essin penkkiin!

Amanda

Parturi-kampaaja

Amanda on iloinen ja rauhallinen asiakaspalvelija jolta sujuu kaikki parturi-kampaajan työt vaivattomasti. Amanda työskentelee tarkasti mutta nopeasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Amanda on taitava kampausten tekijä, erityisesti lettikampaukset kuuluu hänen vahvuuksiinsa. Amandan töitä voi seurata instagramissa @hairbynilsson.

Amanda palvelee myös ruotsin kielellä.

Roosa

Parturi-kampaaja

Roosan vahvuuksia ovat erityisesti kampaamopuolen työt. Suosikkeihin kuuluu isommat värinmuutokset ja värikkäät suoravärityöt. 

Roosa on luova ja hallitsee erilaiset tekniikat ja on ajan tasalla pyörivistä trendeistä.

Roosan penkissä pääset myös kokeilemaan jotain uutta niin halutessasi! Roosan töitä voit seurata instagramissa @roosadoeshair.

Tervetuloa palveltavaksi!

Sanna

Parturi-kampaaja

Sanna on asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja tarkka keväällä valmistunut parturi-kampaaja.

Kaikki työt hän ottaa innolla vastaa, mutta nimeää mielitöikseen permanentit sekä värjäystyöt. Tervetuloa Sannan palveltavaksi!

Parturi-kampaamo Ylivieska

Hairlekiini on täyden palvelun parturi-kampaamo Ylivieskan Prisma-keskuksessa. Iloiset ja aurinkoiset parturi-kampaajamme taitavat kukin monipuolisesti niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampausten teot kuin parturityötkin aina toiveidesi mukaan toteutettuna. Halusitpa siis vain kevyesti siistiä hiuksiasi tai kokea täydellisen muodonmuutoksen, voit luottaa meihin ja osaamiseemme. Meiltä löydät myös hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille; laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva kampaaja.

Meille on helppo tulla

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo poiketa milloin tahansa. Parkkitilaa löytyy Prisma-keskuksen pihalta aina runsaasti, ja voit yhdellä reissulla helposti hoitaa niin parturi- tai kampaamokäynnin kuin ruokaostoksetkin. Varaa aika etukäteen näppärästi netistä tai soittamalla, tai tule hakemaan hiusten leikkaus ilman ajanvarausta. Prisman hälinä ei kuulu viihtyisään kampaamoomme, joten voit rentoutua kaikessa rauhassa parturi-kampaajiemme osaavissa käsissä. Tervetuloa!

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat.

Ylivieska

Hairlekiinilla on Ylivieskassa, Prisma-keskuksessa, täyden palvelun parturi-kampaamo. Ylivieska on perustettu jo vuonna 1867, ja piskuisesta, Kalajoen varrella kyyhöttäneestä muutaman talon kylästä on kasvanut virkeä ja vauhdikas 15 000 asukkaan kaupunki. Ylivieska tunnetaan iloisena palvelukaupunkina, jossa voit asua, elää ja harrastaa sydämesi kyllyydestä. Ylivieskalaisten sekä kaupungissa vierailevien hiusten hemmottelusta huolehtii tietysti Hairlekiini – tutustu liikkeeseemme ja varaa aika!