Hairlekiinilla on Ylivieskassa kaksi toimipistettä; Kärkkäisen Express Parturi ilman ajanvarausta sekä Prisma-keskuksen täyden palvelun parturi-kampaamo. Ylivieska on perustettu jo vuonna 1867, ja piskuisesta, Kalajoen varrella kyyhöttäneestä muutaman talon kylästä on kasvanut virkeä ja vauhdikas 15 000 asukkaan kaupunki. Ylivieska tunnetaan iloisena palvelukaupunkina, jossa voit asua, elää ja harrastaa sydämesi kyllyydestä. Ylivieskalaisten sekä kaupungissa vierailevien hiusten hemmottelusta huolehtii tietysti Hairlekiini – tutustu toimipisteisiimme ja varaa aika!

Ylivieska Prisma-keskus

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Ylivieska PRISMA-KESKUS
Savarinkatu 9
84100 Ylivieska

010 327 2072
iso@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Ylivieska

Hairlekiini on täyden palvelun parturi-kampaamo Ylivieskan Prisma-keskuksessa. Iloiset ja aurinkoiset parturi-kampaajamme taitavat kukin monipuolisesti niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampausten teot kuin parturityötkin aina toiveidesi mukaan toteutettuna. Halusitpa siis vain kevyesti siistiä hiuksiasi tai kokea täydellisen muodonmuutoksen, voit luottaa meihin ja osaamiseemme. Meiltä löydät myös hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille; laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva kampaaja.

Meille on helppo tulla

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo poiketa milloin tahansa. Parkkitilaa löytyy Prisma-keskuksen pihalta aina runsaasti, ja voit yhdellä reissulla helposti hoitaa niin parturi- tai kampaamokäynnin kuin ruokaostoksetkin. Varaa aika etukäteen näppärästi netistä tai soittamalla, tai tule hakemaan hiusten leikkaus ilman ajanvarausta. Prisman hälinä ei kuulu viihtyisään kampaamoomme, joten voit rentoutua kaikessa rauhassa parturi-kampaajiemme osaavissa käsissä. Tervetuloa!

Hiusten leikkaus express-parturissa

Kaikki parturi-kampaajamme työskentelevät myös toisessa toimipisteessämme, Kärkkäisen Express Parturissa. Express Parturi palvelee ilman ajanvarausta Kärkkäisen tavaratalossa. Lue tarkemmat tiedot toimipiste-esittelystä!

Kampaajat

Essi:

Essi on parturi-kampaajana sekä taitava että luova; siksipä hänen käsistään onnistuvatkin erityisen hyvin upeat kampaukset.

Essi työskentelee myös Hairlekiini Express Parturissa.

Mila:

Milalla on silmää niin yksityiskohdille kuin kokonaisuuksillekin. Milan vahvuuksiin lukeutuvat kampaukset, upeat liukuvärjäykset sekä sujuva palveluenglanti.

Mila työskentelee myös Hairlekiini Express Parturissa.

Heli:

Heli on rauhallinen, ystävällinen ja huolellinen parturi-kampaaja, ja siksipä hän onkin erityisen hyvä valinta palvelemaan perheen pienimpiä. Heli leikkaa lasten hiukset helposti ja loistaa myös naisten hiustenleikkauksissa.

Heli työskentelee myös Hairlekiini Express Parturissa.

Milla:

Milla on ystävällinen asiakaspalvelija, jonka vahvuutena ovat erilaiset parturoinnit. Milla tekee millintarkkaa jälkeä nopeasti ja tehokkaasti.

Milla työskentelee myös Hairlekiini Express Parturissa.

Satu, palveluesimies:

Satu on Ylivieskan liikkeiden palveluesimies. Liikkeiden johtamisen ohella, hän myös tekee parturi-kampaajan töitä rautaisella ammattitaidolla. Pitkä kokemus alalta ja kouluttajatausta takaavat sen, että Sadulta luonnistuvat kaikki parturi-kampaamon palvelut. Satu palvelee myös sujuvasti englannin kielellä.

Alexandra:
Iida:

Ylivieska Express Parturi

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Express Parturi (ilman ajanvarausta)
Kärkkäinen, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi | Ylivieska

Ylivieska Express Parturi on Kärkkäisen tavaratalossa sijaitseva, kätevä ja nopeasti palveleva parturi ilman ajanvarausta. Meille voivat poiketa hiustenleikkuuseen niin miehet, naiset kuin perheen pienimmätkin. Erityisesti miehille meillä on tarjota kattavat ja monipuoliset parturipalvelut: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset kuin parranmuotoilutkin.

Näppärät parturi-kampaajat

Olet hyvissä käsissä, sillä parturi-kampaajamme hallitsevat niin naisten kuin miestenkin hiustenleikkaukset erinomaisesti. Kaikki kampaajat palvelevat myös Prisma-keskuksen täyden palvelun Hairlekiinissa, ja toimipisteen esittelystä voit lukea myös kampaajiemme esittelyt. Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin ilman ajanvarausta!

Hoito- ja muotoilutuotteet koko perheelle

Ylivieskan Express Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Tuotevalikoimamme on laaja, ja meillä on tarjota tuotteet koko perheelle. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun.