Ylivieska

Hairlekiinilla on Ylivieskassa, Prisma-keskuksessa, täyden palvelun parturi-kampaamo. Ylivieska on perustettu jo vuonna 1867, ja piskuisesta, Kalajoen varrella kyyhöttäneestä muutaman talon kylästä on kasvanut virkeä ja vauhdikas 15 000 asukkaan kaupunki. Ylivieska tunnetaan iloisena palvelukaupunkina, jossa voit asua, elää ja harrastaa sydämesi kyllyydestä. Ylivieskalaisten sekä kaupungissa vierailevien hiusten hemmottelusta huolehtii tietysti Hairlekiini – tutustu liikkeeseemme ja varaa aika!

Parturi-kampaamo Ylivieska

Hairlekiini on täyden palvelun parturi-kampaamo Ylivieskan Prisma-keskuksessa. Iloiset ja aurinkoiset parturi-kampaajamme taitavat kukin monipuolisesti niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, kampausten teot kuin parturityötkin aina toiveidesi mukaan toteutettuna. Halusitpa siis vain kevyesti siistiä hiuksiasi tai kokea täydellisen muodonmuutoksen, voit luottaa meihin ja osaamiseemme. Meiltä löydät myös hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille; laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva kampaaja.

Meille on helppo tulla

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo poiketa milloin tahansa. Parkkitilaa löytyy Prisma-keskuksen pihalta aina runsaasti, ja voit yhdellä reissulla helposti hoitaa niin parturi- tai kampaamokäynnin kuin ruokaostoksetkin. Varaa aika etukäteen näppärästi netistä tai soittamalla, tai tule hakemaan hiusten leikkaus ilman ajanvarausta. Prisman hälinä ei kuulu viihtyisään kampaamoomme, joten voit rentoutua kaikessa rauhassa parturi-kampaajiemme osaavissa käsissä. Tervetuloa!

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat.


Kampaajat

Milla, palveluvastaava:

Milla on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, jonka vahvuutena ovat erilaiset parturoinnit. Milla tekee millintarkkaa jälkeä nopeasti ja näin myös lasten hiusten leikkuutkin onnistuvat helposti.

Essi:

Essi on pirteä ja positiivinen persoona. Essin vahvuuksiin kuuluu muun muassa erilaiset hiusten raidoitukset. Tervetuloa Essin penkkiin!

Amanda:

Amandalta onnistuu kaikki parturi-kampaajan palvelut. Erikoisosaaminen on kampaukset. Amanda palvelee myös ruotsinkielellä. Tervetuloa palveltavaksi!

 

Roosa:

Roosan suosikkitöitä ovat isommat värinmuutostyöt ja värikkäät suoravärityöt. Roosa on luova ja hallitsee erilaiset tekniikat. Kaikki parturi-kampaajan työt luonnistuu ja Roosan penkissä pääset myös kokeilemaan jotain uutta niin halutessasi! Tervetuloa palveltavaksi!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Ylivieska PRISMA-KESKUS
Savarinkatu 9
84100 Ylivieska

010 327 2072
prisma.savari@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.