Parturi-kampaamo Vaasa

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Vaasa)

Aukioloajat

Vaasa
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 10 – 16
su suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini – Vaasa REWELL
Hovioikeuden puistikko 12
65100 VAASA

010 229 0270

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

rewellcenter@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Milja

Parturi-kampaaja

Milja on 4v sitten valmistunut parturi-kampaaja, jonka vahvuuksiin kuuluu mm. erilaiset raidoitukset ja värjäykset, myös kaikenlaiset leikkaukset luonnistuvat. Miljalta saa palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tervetuloa pirteän Miljan penkkiin!

Helmiina

Parturi-kampaaja

Helmiina on iloinen ja helposti lähestyttävä parturi- kampaaja. Helmiinan lemppari töihin kuuluu mm. erilaiset räikeät värit, mutta myös muut värit ja leikkaukset luonnistuvat hyvin. Palvelua suomeksi ja englanniksi. Tervetuloa Helmiinan palveltavaksi!

Julia

Parturi-kampaaja

Julia on toimipisteemme tuorein ammattilainen, hän on iloinen ja taitava asiakaspalvelija. Tervetuloa Julian palveltavaksi!

Isabelle


Isabelle on taitava toisen vuoden opiskelija, joka taitaa hyvin erilaiset leikkaukset. Huomioithan, että Isabellellä saattaa kestää vielä kauemmin, joten työt -30%. Palvelua ruotsiksi ja suomeksi. Tervetuloa!

Parturi-kampaamo Vaasa

Hairlekiini on kauppakeskus Rewelissä sijaitseva, täyden palvelun hyväntuulinen parturi-kampaamo. Vaasa on yli 67 000 tuhannen asukkaan touhukas, länsirannikon mutkattoman elämänmenon omaava kaupunki, joka tunnetaan niin virkeästä opiskelijaelämästään, aktiivisesta kulttuuritarjonnastaan kuin upeasta, ainutlaatuisesta luonnostaankin; Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Vaasan sydämessä sijaitseva kauppakeskus Rewell on nähtävyys sinänsä, sillä se on Pohjanmaan suurin kauppakeskus. Tule shoppailemaan, syömään ja viihtymään – sekä ennen kaikkea hoitamaan hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa!

Olemme muuttaneet uuteen liiketilaan Rewelissä! Löydät meidät R-kioskin läheltä, Zoomia vastapäätä.

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Tehotiimimme palvelee sinua iloisella palveluasenteella ja vankalla ammattitaidolla. Olipa kyseessä hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset, rakennekäsittelyt eli permanentit, parturoinnit tai muut hiustyöt, meiltä saat kaikki parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja tarkasti tehtynä, toiveitasi kuunnellen. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, mutta voit huoletta varata ajan kelle tahansa taitureistamme. Liikkeestämme löydät myös laajan valikoiman hiusalan parhaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa autamme ja neuvomme sinua erittäin mielellämme!

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat.

Palvelemme myös ilman ajanvarausta – poikkea kysymään vapaita aikoja

Jos etsinnässä on hyvä parturi ilman ajanvarausta, kauppakeskus Rewelistä löydät etsimäsi. Parturi-kampaamo Hairlekiiniin voit aina piipahtaa kysymään heti vapaita aikoja, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Yleensä pääset palveltavaksi saman tien, mutta jos meillä on ruuhkaa, annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi. Nähdään Hairlekiinissa!