Parturi-kampaamo Vaasa

Hairlekiini on kauppakeskus Rewelissä sijaitseva, täyden palvelun hyväntuulinen parturi-kampaamo. Vaasa on yli 67 000 tuhannen asukkaan touhukas, länsirannikon mutkattoman elämänmenon omaava kaupunki, joka tunnetaan niin virkeästä opiskelijaelämästään, aktiivisesta kulttuuritarjonnastaan kuin upeasta, ainutlaatuisesta luonnostaankin; Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Vaasan sydämessä sijaitseva kauppakeskus Rewell on nähtävyys sinänsä, sillä se on Pohjanmaan suurin kauppakeskus. Tule shoppailemaan, syömään ja viihtymään – sekä ennen kaikkea hoitamaan hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa!

Olemme muuttaneet uuteen liiketilaan Rewelissä! Löydät meidät R-kioskin läheltä, Zoomia vastapäätä.

 

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Tehotiimimme palvelee sinua iloisella palveluasenteella ja vankalla ammattitaidolla. Olipa kyseessä hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset, rakennekäsittelyt eli permanentit, parturoinnit tai muut hiustyöt, meiltä saat kaikki parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja tarkasti tehtynä, toiveitasi kuunnellen. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, mutta voit huoletta varata ajan kelle tahansa taitureistamme. Liikkeestämme löydät myös laajan valikoiman hiusalan parhaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa autamme ja neuvomme sinua erittäin mielellämme!

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat.

Palvelemme myös ilman ajanvarausta – poikkea kysymään vapaita aikoja

Jos etsinnässä on hyvä parturi ilman ajanvarausta, kauppakeskus Rewelistä löydät etsimäsi. Parturi-kampaamo Hairlekiiniin voit aina piipahtaa kysymään heti vapaita aikoja, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Yleensä pääset palveltavaksi saman tien, mutta jos meillä on ruuhkaa, annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi. Nähdään Hairlekiinissa!

 


Kampaajat

Anniina, palveluvastaava:

Anniina taitaa parhaiten erityyppiset parturi ja kampaamo puolen leikkaukset ja värit sekä erilaiset raidoitukset. Usean vuoden kokemuksella Anniinalta luonnistuu parturi-kampaamon työt kattavasti. Tervetuloa Anniinan penkkiin!

Julia, opiskelija -10%:

Julia on toimipisteemme oppisopimusopiskelija ja valmistuu ammattiin keväällä 2023. Julia on iloinen ja taitava asiakaspalvelija, jonka palvelusta saat -10% alennuksen. Tervetuloa Julian palveltavaksi.

Aukioloajat

Palvelemme

ma-pe 10-19
la 10-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Vaasa REWELL
Hovioikeuden puistikko 12
65100 VAASA

010 229 0270
rewellcenter@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.