Parturi-kampaamo | Vaasa

Hairlekiini on kauppakeskus Rewelissä sijaitseva, täyden palvelun hyväntuulinen parturi-kampaamo. Vaasa on yli 67 000 tuhannen asukkaan touhukas, länsirannikon mutkattoman elämänmenon omaava kaupunki, joka tunnetaan niin virkeästä opiskelijaelämästään, aktiivisesta kulttuuritarjonnastaan kuin upeasta, ainutlaatuisesta luonnostaankin; Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Vaasan sydämessä sijaitseva kauppakeskus Rewell on nähtävyys sinänsä, sillä se on Pohjanmaan suurin kauppakeskus. Tule shoppailemaan, syömään ja viihtymään – sekä ennen kaikkea hoitamaan hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa! Sijaitsemme hyvällä paikalla kauppakeskuksen 1. kerroksessa, vaateputiikki Hennes & Mauritzia vastapäätä. Ystävälliset ja aurinkoiset parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Tehotiimimme palvelee sinua iloisella palveluasenteella ja vankalla ammattitaidolla. Olipa kyseessä hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset, rakennekäsittelyt eli permanentit, parturoinnit tai muut hiustyöt, meiltä saat kaikki parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja tarkasti tehtynä, toiveitasi kuunnellen. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, mutta voit huoletta varata ajan kelle tahansa taitureistamme. Liikkeestämme löydät myös laajan valikoiman hiusalan parhaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa autamme ja neuvomme sinua erittäin mielellämme!

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Four Reasons, Sebastian, Moroccanoil, KMS, Wella SP, Cutrin BIO+, Goldwell Stylesign, Dualsenses, Wella Invigo, Eimi, , Lumo, Crestol color gloss ja fantasy color.

Nopea parturi Vaasassa ilman ajanvarausta

Jos etsinnässä on nopea mutta hyvä parturi ilman ajanvarausta, kauppakeskus Rewelistä löydät etsimäsi. Parturi-kampaamo Hairlekiiniin voit aina piipahtaa hiusten leikkaukseen ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Yleensä pääset palveltavaksi saman tien, mutta jos meillä on ruuhkaa, annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi. Nähdään Hairlekiinissa!

Eikö parturi-kampaamo Vaasa ollut etsimäsi? Tästä löydät muut toimipisteemme.


Kampaajat

Anu, palveluvastaava:

Pitkän kokemuksen omaava tekijä. Sydäntä lähellä eritoten permanentit ja puolipitkien / lyhyiden hiusten muotoonleikkaukset sekä suuretkin mallinmuutokset. Työt luonnistuvat käyttäen sekä saksi- että veitsileikkaus tekniikoita.

Amanda:

Amanda on iloinen ja tunnollinen parturi-kampaaja. Isot muutostyöt inspiroi Amandaa ja kaikki työt hoituu ammattitaidolla!

Aukioloajat

Palvelemme

ma-pe 10-18
la 9-16

Poikkeusaukioloajat:

1.1. suljettu
6.1. suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini – Vaasa REWELL
Hovioikeuden puistikko 12
65100 VAASA

010 229 0270
rewellcenter@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.