Turku

Aukioloajat

ma-pe 9-20
la 9-19
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Turku Hansa THALIA
Eerikinkatu 13  2.krs
20100 Turku

Express parturi (ilman ajanvarausta)                 Hansa THALIA    Eerikinkatu 13  2.krs   20100 Turku

010 327 2068
hansa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Turku

Hairlekiini Turku on kauppakeskus Hansakorttelissa kahden toimipisteen voimin palveleva, koko perheelle sopiva hyväntuulinen parturi-kampaamo. Turku, joka on Suomen vanhin kaupunki tuomiokirkkoineen ja linnoineen, on täynnä elämää, nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Esimerkiksi ihastuttava jokiranta, vireä ja kunnianhimoinen ravintola- ja baarikulttuuri, juuri uudistunut Turun Kaupunginteatteri, viehättävät pikku kahvilat ja putiikit sekä henkeäsalpaavan kaunis saaristo ovat juuri sitä Turkua, jonka niin kaupunkilaiset itse kuin matkailijatkin tunnistavat. Turun yhtenä tapahtumahelmenä on tietysti legendaarinen Ruisrock, joka on nykyään koko Suomen suosituimpia festivaaleja; kolmipäiväiseen musiikki-ilotteluun saapuvat fiilistelemään niin nuoret trendinenät kuin virkeät varttuneemmatkin ympäri Suomen. Kaupungissa huhutaan myös, että Ruisrock-viikonloppuna säiden herra kääntää lähes poikkeuksetta auringonpaisteen ja kesäiset mittarilukemat päälle, joten kuumaa festarihuumaa on luvassa miltei takuuvarmasti. Turkulaisten hiuksista huolehtivat varmalla otteella Hairlekiinin ammattitaitoiset parturi-kampaajat, jotka palvelevat asiakkaitaan suurella sydämellä. Haitpa sitten näyttävää lookia festariviikonloppuun, eleganttia ja siistiä hiustyyliä tai nopeaa niskahiusten siistimistä, Hairlekiinissa se onnistuu. Varaa aika netissä tai tule käymään!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Aivan Turun keskustasta, kauppatorin laidalta löytyvä Hansakortteli on Turun suurin kauppakeskus, jossa pääset niin shoppailemaan huippumuotia kuin kokemaan urbaania kaupunkielämääkin. Parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee marraskuusta 2017 lähtien Hansan toisessa kerroksessa, ja sinua palvelee seitsemän naisen iloinen ja nauravainen tehotiimimme Emmi, Sanna, Eveliina, Johanna, Miia, Anniina ja Marjo. Meiltä saat aina laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut: hiusten leikkaus, hiusten värjäys, upeat kampaukset, partapalvelut sekä monet muut työt toteutetaan vankalla ammattitaidolla. Seuraamme alan uusimpia trendejä halliten erilaisia tekniikoita niin leikkaus- kuin värjäyspalveluissakin. Olemme myös Turun keskustan parhaiten varustelluimpia kampaamokauppoja, ja meiltä löydätkin huippulaadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet juuri sinun hiuksillesi. Kaupan päälle saat aina toimivia neuvoja ja vinkkejä tuotteiden käyttöön ja hiustesi hoitoon.

Express-parturi ilman ajanvarausta Turussa

Toinen toimipisteemme Hansakorttelissa on nopeasti ja kätevästi palveleva Hairlekiini Express, joka on parturi ilman ajanvarausta. Sijaintimme Turun ydinkeskustassa, helppo kulku Kristiinankadun puolelta sekä reipas palvelumme tekevät Hairlekiini Expressistä varteenotettavan vaihtoehdon heille, jotka tarvitsevat hiusten leikkaus-, parta- tai muita parturipalveluita nopeasti. Tarkat ja taitavat parturi-kampaajamme työskentelevät aina ripeästi mutta huolellisesti, ja hiusten leikkaus onnistuukin vaikka lounastauolla. Kun siis etsit parturia ilman ajanvarausta Turun keskustassa, suuntaa kulkusi parturi-kampaamo Hairlekiiniin!

Kampaajat

Emmi:

Emmi on iloinen ja energinen tukkataikuri, jonka välittömyyteen ja osaamiseen sinun on helppo ihastua. Emmin peilituolissa tunnet olosi mukavaksi ja tervetulleeksi.

Sanna:

Sanna on nopea taituri, jonka huolellisista käsistä syntyy arvostettuja ja istuvia parturitöitä. Sanna on kokenut ammattilainen, joka taatusti tietää, miten juuri sinun hiuksesi tulee leikata.

Eveliina:

Eveliina on kosmetiikka-asiantuntija, joka opastaa sinua syvällisin tuotevinkein ja välittää siitä, että näytät hyvältä. Eveliinan hiushoidoissa vietät arjesta irrottavan hemmotteluhetken.

Johanna:

Johanna on asiantuntijalahjakkuus, joka todella syventyy hiustesi tarpeisiin. Johannan käsissä koet rauhallisen hetken ja saat aina oikeat tuotteet ja kotihoitovinkit.

Miia:

Miia on välitön ja avoin parturi-kampaajamestari, joka loihtii leiskuvia värejä ja särmiä leikkauksia iloisen puheensorinan siivittäessä käyntiäsi.

Anniina:

Anniina on hyväntuulinen parturi-kampaaja ja varsinainen tuoteasiantuntija; hän tietää parhaimmat uutuudet ja auttaa sinua löytämään oikeasti toimivat muotoilu- ja hoitotuotteet.

Marjo E.:

Marjo on ihana ja iloinen parturi-kampaaja, joka ottaa kaikki hiustarpeesi huomioon loihtien upeita kokonaisuuksia. Marjo työskentelee myös Raision Myllyn Hairlekiinissa.

Marjo H.:
Marjo kuuntelee kaikki toiveesi ja toteuttaa hiusunelmasi. Hänen peilinsä äärellä hiuksiasi koristaa tuossa tuokiossa upea kampaus tai taidokas värjäys.