Parturi-kampaamo | Turku

Hairlekiini Turku on kauppakeskus Hansakorttelissa kahden toimipisteen voimin palveleva, koko perheelle sopiva hyväntuulinen parturi-kampaamo. Turku, joka on Suomen vanhin kaupunki tuomiokirkkoineen ja linnoineen, on täynnä elämää, nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Esimerkiksi ihastuttava jokiranta, vireä ja kunnianhimoinen ravintola- ja baarikulttuuri, juuri uudistunut Turun Kaupunginteatteri, viehättävät pikku kahvilat ja putiikit sekä henkeäsalpaavan kaunis saaristo ovat juuri sitä Turkua, jonka niin kaupunkilaiset itse kuin matkailijatkin tunnistavat.

Turun yhtenä tapahtumahelmenä on tietysti legendaarinen Ruisrock, joka on nykyään koko Suomen suosituimpia festivaaleja; kolmipäiväiseen musiikki-ilotteluun saapuvat fiilistelemään niin nuoret trendinenät kuin virkeät varttuneemmatkin ympäri Suomen. Kaupungissa huhutaan myös, että Ruisrock-viikonloppuna säiden herra kääntää lähes poikkeuksetta auringonpaisteen ja kesäiset mittarilukemat päälle, joten kuumaa festarihuumaa on luvassa miltei takuuvarmasti.

Turkulaisten hiuksista huolehtivat varmalla otteella Hairlekiinin ammattitaitoiset parturi-kampaajat, jotka palvelevat asiakkaitaan suurella sydämellä. Haitpa sitten näyttävää lookia festariviikonloppuun, eleganttia ja siistiä hiustyyliä tai nopeaa niskahiusten siistimistä, Hairlekiinissa se onnistuu. Varaa aika netissä tai tule käymään!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Aivan Turun keskustasta, kauppatorin laidalta löytyvä Hansakortteli on Turun suurin kauppakeskus, jossa pääset niin shoppailemaan huippumuotia kuin kokemaan urbaania kaupunkielämääkin. Parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee Hansan toisessa kerroksessa, jossa sinua palvelee iloinen ja nauravainen tehotiimimme. Meiltä saat aina laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut: hiusten leikkaus, hiusten värjäys, upeat kampaukset, partapalvelut sekä monet muut työt toteutetaan vankalla ammattitaidolla.

Seuraamme alan uusimpia trendejä halliten erilaisia tekniikoita niin leikkaus- kuin värjäyspalveluissakin. Olemme myös Turun keskustan parhaiten varustelluimpia kampaamokauppoja, ja meiltä löydätkin huippulaadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet juuri sinun hiuksillesi. Kaupan päälle saat aina toimivia neuvoja ja vinkkejä tuotteiden käyttöön ja hiustesi hoitoon.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Eleven, Kevin.Murphy, Moroccanoil, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, KMS, Lumo, Cutrin, SIM, Wella System, Invigo, Eimi, Goldwell Kerasilk.

Express-parturi ilman ajanvarausta

Saman katon alta löydät myös nopeasti ja kätevästi palvelevan Hairlekiini express parturin, joka toimii sekä ajanvarauksella että ilman. Hairlekiini express on parturi sinulle, joka tarvitset hiusten leikkaus-, parta- tai muita parturipalveluita nopeasti. Tarkat ja taitavat parturi-kampaajamme työskentelevät aina ripeästi mutta huolellisesti, ja hiusten leikkaus onnistuukin usein aikaa varaamatta vaikka lounastauolla. Joskus meillä on ruuhkaa ja joudut odottamaan vuoroasi, joten jos haluat varmistaa pääsysi parturiin juuri silloin kun sinulle sopii, voit tehdä varauksen kätevästi netissä.

Kampaajat

Emmi:

Emmi on iloinen ja energinen tukkataikuri, jonka välittömyyteen ja osaamiseen sinun on helppo ihastua. Emmin peilituolissa tunnet olosi mukavaksi ja tervetulleeksi.

Sanna:

Sanna on nopea taituri, jonka huolellisista käsistä syntyy arvostettuja ja istuvia parturitöitä. Sanna on kokenut ammattilainen, joka taatusti tietää, miten juuri sinun hiuksesi tulee leikata.

Marjo H.:

Marjo kuuntelee kaikki toiveesi ja toteuttaa hiusunelmasi. Hänen peilinsä äärellä hiuksiasi koristaa tuossa tuokiossa upea kampaus tai taidokas värjäys.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-19
la 9-17
su suljettu

Poikkeuspäivät aukioloissa:

ma 17.8., 24.8., 25.8.,1.9.,7.9. auki klo 10-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Turku Hansa THALIA
Eerikinkatu 13  2.krs
20100 Turku

 

010 327 2068
hansa@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.