Parturi-kampaamo Turku

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Turku)

Aukioloajat

Turku
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 17
su suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini – Turku
Eerikinkatu 15 1.krs (Timanttisten ja kahvila Minetin välissä.)
20100 Turku

010 327 2068

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

hansa@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Marjo H.

Palveluvastaava

Marjo on ollut alalla pitkään ja hän tekee laajasti parturi-kampaajan töitä. Hän on meidän kiharavastaavamme; niin luonnon- kuin permanenttikiharatkin saadaan loistoon Marjon käsittelyssä.

Emmi

Parturi-kampaaja

Emmi tekee laajasti parturi-kampaajan töitä. Emmi taitaa vapaankäden Balayage-raidat. Intohimona hänellä on luoda naisille raikkaita räätälöityjä lopputuloksia.

Sanna

Parturi-kampaaja

Sanna on meidän parturimme, joka on kokenut ja työskennellyt alalla pitkään. Hän tekee laajasti parturin töitä. Sanna loihtii vaikeastakin hiuksesta asiakkaalle sulautuvan hiuksen.

Parturi-kampaamo Turku

Hairlekiini Turku on kauppakeskus Hansakorttelissa palveleva koko perheelle sopiva hyväntuulinen parturi-kampaamo. Turku, joka on Suomen vanhin kaupunki tuomiokirkkoineen ja linnoineen, on täynnä elämää, nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Esimerkiksi ihastuttava jokiranta, vireä ja kunnianhimoinen ravintola- ja baarikulttuuri, juuri uudistunut Turun Kaupunginteatteri, viehättävät pikku kahvilat ja putiikit sekä henkeäsalpaavan kaunis saaristo ovat juuri sitä Turkua, jonka niin kaupunkilaiset itse kuin matkailijatkin tunnistavat.

Turun yhtenä tapahtumahelmenä on tietysti legendaarinen Ruisrock, joka on nykyään koko Suomen suosituimpia festivaaleja; kolmipäiväiseen musiikki-ilotteluun saapuvat fiilistelemään niin nuoret trendinenät kuin virkeät varttuneemmatkin ympäri Suomen. Kaupungissa huhutaan myös, että Ruisrock-viikonloppuna säiden herra kääntää lähes poikkeuksetta auringonpaisteen ja kesäiset mittarilukemat päälle, joten kuumaa festarihuumaa on luvassa miltei takuuvarmasti.

Turkulaisten hiuksista huolehtivat varmalla otteella Hairlekiinin ammattitaitoiset parturi-kampaajat, jotka palvelevat asiakkaitaan suurella sydämellä. Haitpa sitten näyttävää lookia festariviikonloppuun, eleganttia ja siistiä hiustyyliä tai nopeaa niskahiusten siistimistä, Hairlekiinissa se onnistuu. Varaa aika netissä tai tule käymään!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Aivan Turun keskustasta, kauppatorin laidalta löytyvä Hansakortteli on Turun suurin kauppakeskus, jossa pääset niin shoppailemaan huippumuotia kuin kokemaan urbaania kaupunkielämääkin. Parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee Hansan ensimmäisessä kerroksessa, jossa sinua palvelee iloinen ja nauravainen tehotiimimme. Meiltä saat aina laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut: hiusten leikkaus, hiusten värjäys, upeat kampaukset, partapalvelut sekä monet muut työt toteutetaan vankalla ammattitaidolla.

Seuraamme alan uusimpia trendejä halliten erilaisia tekniikoita niin leikkaus- kuin värjäyspalveluissakin. Olemme myös Turun keskustan parhaiten varustelluimpia kampaamokauppoja, ja meiltä löydätkin huippulaadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet juuri sinun hiuksillesi. Kaupan päälle saat aina toimivia neuvoja ja vinkkejä tuotteiden käyttöön ja hiustesi hoitoon.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Kevin.Murphy, K18, Loréal TecniArt ja Metal DX, Maria Nila, Cutrin BIO+, Four reason Professional, No Nothing, Original, Color Mask ja Take Away – kotivärit, Olaplex

Express-parturi ilman ajanvarausta

Saman katon alta löydät myös nopeasti ja kätevästi palvelevan Hairlekiini express parturin, joka toimii sekä ajanvarauksella että ilman. Hairlekiini express on parturi sinulle, joka tarvitset hiusten leikkaus-, parta- tai muita parturipalveluita nopeasti. Tarkat ja taitavat parturi-kampaajamme työskentelevät aina ripeästi mutta huolellisesti, ja hiusten leikkaus onnistuukin usein aikaa varaamatta vaikka lounastauolla. Joskus meillä on ruuhkaa ja joudut odottamaan vuoroasi, joten jos haluat varmistaa pääsysi parturiin juuri silloin kun sinulle sopii, voit tehdä varauksen kätevästi netissä.