Hairlekiinilla on Tampereella neljä toimipistettä: Kuninkaankulman, Tullintorin, DUO:n ja uusimpana Ratinan parturi-kampaamot. Tampere, joka myös Mansena tunnetaan, niittää ansaittua mainetta suomirockin syntysijoina. Täältä ovat ponnistaneet sellaisetkin suomirockin jättiläiset kuin pomppupunkista uransa startannut, nykyään jo hieman rauhoittunut Eppu Normaali sekä rokkikukko Pate Mustajärven luotsaama Popeda. Myös säveltäjä-sanoittajalegenda Juice Leskinen muutti aikoinaan kaupunkiin opiskelemaan, ja loppu onkin suomirockin historiaa.

Tampereen rouheanrento meno saa parikseen huomattavan vilkkaan kulttuuri- ja opiskelijaelämän sekä iloluontoisen ravintola-, keikka- ja huvitteluskenen, kaupungin urheilumenestystä unohtamatta! Näiden vetovoimatekijöiden ohella mm. huikeat näkymät Näsinneulasta, torilta ostettu aito mustamakkara, keskellä kaupunkia pärskähtelevä Tammerkoski ja monet muut näkemiset ja kokemiset tekevät Tampereesta ainutlaatuisen viihtymiskaupungin, jonne ihmiset haluavat niin muuttaa kuin matkaillakin.

Tamperelaisten hiuksista huolehtivat Hairlekiinin osaavat, ammattitaitoiset ja iloiset parturi-kampaajat. Tutustu toimipisteisiin ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamoon Tampereella!

Tampere Kuninkaankulma

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere KUNINKAANKULMA
Puutarhakatu 10
33210 TAMPERE

010 327 2084
kuninkaankulma@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere Kuninkaankulma

Hairlekiini Kuninkaankulma on koko perheen parturi-kampaamo Tampereen keskustassa. Nimi velvoittaa, joten meiltä saat vaikka kruunupäillekin kelpaavaa hiuspalvelua; sinua odottavat hyväntuuliset ja näppäräsormiset parturi-kampaajamme. Nuorekas tiimimme taitaa niin hiusalan uusimmat tuulet kuin vuodesta toiseen pysyvät ikisuosikitkin. Hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, arki- ja juhlakampaukset, hiustenpidennykset, parturipalvelut, parranmuotoilut – meiltä saat kaikki tarvitsemasi hiuspalvelut osaavien ammattilaisten käsistä. Monipuolisten parturi- ja kampaamopalveluiden ohella löydät Hairlekiinista alan laadukkaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa sinua auttaa aina asiantunteva kampaaja. Näin voit jatkaa hiustesi hemmottelua ja hyvää hoitoa kotona.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: KMS, Goldwell, Lumo, Wella Eimi ja Invigo, SIM Dermasyd, Cutrin BIO+, Muoto ja Vieno, Moroccanoil, Invisibobble ja GHD.

Meille on helppo tulla (myös ilman ajanvarausta)

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti, joten siksi parturi ilman ajanvarausta onnistuu aina. Voit tietysti piipahtaa kysymään vapaata aikaa hieman isommallekin palvelulle, mutta muistathan myös kätevän, reaaliaikaisen nettiajanvarauspalvelumme; siellä voit varata ajan parturi-kampaamoon koska tahansa. Keskeisen sijaintimme ansiosta pääset tulemaan meille helposti niin kävellen, julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Auton voit jättää lämmitettyyn, maksulliseen parkkihalliin. Nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Elina, palveluesimies:

Elinalla on aina asiantunteva näkemys niin väreistä, leikkauksista kuin tuotteistakin. Elinan bravuurina ovat mielettömät raidoitetut lopputulokset sekä liukuvärit. Asiakaspalvelijana Elina on iloinen ja ammattimainen, ja hän huomioi jokaisen asiakkaan tarpeet ja toiveet toteuttaen ne tarkasti. Elina on myös erittäin taitava parturoinneissa.

Roosa:

Roosa on sosiaalinen ja iloinen työntekijä, jolta onnistuu luontevasti kaikki parturi-kampaamotyöt. Erityisesti leikkaukset ovat Roosan mieleen ja ne luonnistuvatkin ripeästi ja taitavasti. Roosa palvelee hyvällä mielellä kaikki asiakkaat, vauvasta vaariin!

Tampere Tullintori

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere TULLINTORI
Tullikatu 6
33100 TAMPERE

010 3272 066
tullintori@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere Tullintori

Hairlekiini Tullintori on aivan kaupungin ytimessä sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Tampere ja sen keskustan riennot ovat kivenheiton päässä, mutta Tullintorillakin saa helposti kulumaan vaikka koko päivän shoppaillen, syöden ja tietysti hiuksia hemmotellen. Tullintorin Hairlekiini ja sen aurinkoiset parturi-kampaajat tekevät hiusunelmistasi totta erehtymättömällä ammattitaidolla ja iloisella, mutkattomalla palveluasenteella. Kampaamokäynnin jälkeen onkin mukava lähteä ostoksille, kupposelle kahvia tai vaikka lähellä sijaitsevalle Pakkahuoneelle musiikkia kuuntelemaan. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla – varaa aika netissä tai puhelimitse tai tule käymään! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut

Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, ja kaikilta heiltä onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, kauniit ja kestävät kampaukset kuin vaikka parran trimmauskin. Hairlekiini on parturi ilman ajanvarausta, joten voit aina tulla hiustenleikkuuseen vaikka hetken mielijohteestakin. Yleensä et joudu odottamaan kauaa ja jos sattuisimmekin olemaan kaikki varattuja, annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Isommille töille, kuten väri- ja leikkauspaketeille, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen, jotta pääset kampaajalle varmasti silloin, kun pitääkin.  Muistathan tällöin kätevän ajanvarauspalvelumme netissä.  Tervetuloa!

Kampaajat

Suvi, palveluesimies, Sassoon expert:

Suvi on pitkän linjan rautainen ammattilainen. Hän on todellinen tuoteasiantuntija, iloinen ja aurinkoinen asiakaspalvelija. Häneltä onnistuu niin värit kuin kiharakäsitttelytkin, mutta erityisosaamisena voisi mainita upeat kampaukset. Suvi leikkaa myös kauniita lyhyitä hiusmalleja naisille. Hänen penkkiin uskaltaa epävarmempikin asiakas istahtaa.

Kristi, Sassoon expert:

Kristi on aina iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija ollen avoin ja mukavan puhelias. Kristi loihtii erityisen hyvin kauniita raitoja/värejä asiakkailleen ja on loistava parturi.

Amra, Sassoon expert:

Amra tekee hienoja värjäyksiä rohkeallakin kädellä. Värjäysten ohella Amra on erityisen lahjakas tekemään kampauksia ja on todellinen tuoteasiantuntija. Amra on myös lapsiystävällinen parturi-kampaaja.

Emma:

Emma on huomaavainen ja energinen asiakaspalvelija. Emmalta onnistuu kaikki parturi-kampaamopalvelut muodikkaista värjäyksistä tarkkoihin leikkauksiin. Hän palvelee asiakkaita sujuvasti myös englanniksi.

Tampere DUO

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere DUO
Pietilänkatu 2
33720 TAMPERE (Hervanta)

010 327 2064
duo@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere DUO

Hairlekiini DUO on Hervannan kaupunginosassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Tampereen suurin ja koko Suomenkin laajudella suurimpiin ja tunnetuimpiin kaupunkilähiöihin lukeutuva Hervanta sai asukkaidensa iloksi arkkitehtipariskunta Raili ja Reima Pietilän suunnitteleman kauppakeskus DUO:n jo vuonna 1979. Vuosien varrella kauppakeskus on laajentunut ja kasvanut hervantalaisten (ja muidenkin tamperelaisten) ostoskeitaaksi, ja täältä löydätkin myös Hairlekiini-parturi-kampaamon hyväntuulisine hiustaitureineen. Parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Iloinen, naisenergiaa pursuava tiimimme koostuu ammattitaitoista ja ystävällisistä hiusalan ammattilaisista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti, ja lisäksi meillä on tarjota erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Wella SP, Invigo ja Eimi, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, Moroccanoil, Cutrin ja SIM Dermasyd

Parturi ilman ajanvarausta Hervannassa

Kun etsinnässä on parturi ilman ajanvarausta Hervannassa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin. Meille pääset aina parturiin nopeasti, ja jos tullessasi sattuisi olemaan ruuhkaa, saat aina arvion siitä, koska itse pääset palveltavaksi. Yleensä et joudu odottelemaan kauaa, ja voit joko istahtaa meille vaikkapa lehtiä lukemaan tai käydä kupposella kahvia kauppakeskuksen puolella. Nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Johanna, palveluesimies:

Johanna on erittäin tarkkaa työtä tekevä, rauhallinen ja keskittynyt parturi-kampaaja. Hän on todella hyvä loihtimaan kauniita vaaleita hiuksia niin raidoilla kuin koko pään vaalennuksillakin. Johannalla on hyvä tuotetuntemus, jonka avulla hän osaa suositella juuri oikeat tuotteet jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Johanna on myös erittäin taitava parturoinneissa.

Jenna:

Jenna on suloinen ja pidetty asiakaspalvelija, joka osaa ottaa erilaisten asiakkaiden toiveet huomioon ja toteuttaa kauniita, asiakkaiden toiveiden mukaisia lopputuloksia niin leikkauksien kuin värienkin osalta. Jenna on työssään huolellinen, ja tekee aina tarkkaa työtä. Jenna on myös erittäin taitava parturoinneissa.

Tarja:

Iloinen ja ystävällinen Tarja on pitkän linjan parturi-kampaaja, joka hallitsee kaikki parturi- ja kampaamopalvelut suvereenisti. Tarjan kokemus yhdistyy uusimpien trendien ja tekniikoiden seuraamiseen tehden hänestä osaavan ja taitavan parturi-kampaajan. Tarja on kouluttautunut Wella-ekspertti.

Siru:

Siru on taitava ja monipuolisesti palveleva parturi-kampaaja, joka tekee ammattitaidolla myös siistit ja kauniit ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. Lisäksi Sirun erikoisosaamiseen kuuluvat erityisesti muodikkaat, pitkien hiusten värit ja leikkaukset. Siru on lahjakas myös kampauksissa, ja hän taituroikin asiakkaille niin rennot lettikampaukset kuin upeat juhlanutturatkin.

Jessica:

Jessica on Kuopiosta Tampereelle muuttanut pirtsakka ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija. Häneltä sujuvat kaikenlaiset työt naisten muodikkaista väreistä lasten leikkauksiin, mutta erityisesti sydäntä lähelle häntä ovat erilaiset parturityöt. Jessicalta sujuu niin klassiset miestenleikkaukset kuin upeat feidaukset.

Tampere Ratina

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10–20
lauantaisin 10–18
sunnuntaisin 12–17

 

Yhteystiedot

Hairlekiini Ratina
Vuolteenkatu 1
33100 TAMPERE

010 327 2050
ratina@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere Ratina

Hairlekiini Ratina on upouudessa kauppakeskus Ratinassa sijaitseva, iloinen ja nuorekas parturi-kampaamo. Tampereen keskustan ytimessä sijaitsevaan Ratinaan on helppo tulla niin kävellen, pyörällä, julkisilla kuin omallakin autolla, ja meillekin voit kätevästi poiketa uudistamaan hiuksesi tai hakemaan vaikka pikakampauksen taitavien parturi-kampaajiemme penkissä. Palvelemme myös ilman ajanvarausta esimerkiksi nopeissa hiusten siistimisissä, mutta muutoin suosittelemme varaamaan ajan, jotta varmasti pääset palveltavaksi silloin, kun sinulle sopii. Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut laadukkaasti ja ystävällisen asiakaspalvelun siivittämänä. Lämpimästi tervetuloa!

Trendit hallussa Tampereella

Ratinan parturi-kampaajat ovat iloinen joukko hiusalan ammattilaisia. Meillä on laajaa osaamista ja seuraamme tarkasti trendejä, jotta voisimme loihtia asiakkaillemme kauniit, persoonalliset hiukset. Henkilökunnastamme löytyy niin kokonaisvaltaisten muodonmuutosten taitajia, näppäräsormisia kampaustentekijöitä, lahjakkaita ja tarkkoja hiustenleikkaajia sekä tietysti värjäyseksperttejä niin raidoituksissa, vaalennuksissa, shokkiväreissä, pastellisävyissä kuin väritekniikoissakin. Myös miehet voivat huoletta tulla meille parturiin leikkauttamaan hiukset, siistimään niskavillat tai parturoimaan partansa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Moroccanoil, Goldwell Kerasilk, Stylesign ja Dualsenses, KMS, SIM Dermasyd,
Dapper Dan ja Mr Bear Family.

Koko perheen parturi-kampaamo

Vaikka panostamme paljon uutuuksiin, trendeihin ja kouluttautumiseen, olemme mutkaton koko perheen parturi-kampaamo; myös lasten hiusten leikkaus onnistuu rauhallisesti ja hellävaroen, pienten asiakkaidemme toiveet ja persoonan huomioiden. Hairlekiini Ratinassa kaikki asiakkaamme ovat hyvissä käsissä – varaa aika tai poikkea käymään!

Kampaajat

Suvi, palveluesimies:

Suvi on pitkän linjan parturi-kampaaja, jolla on vuosien työkokemus hiusten parissa työskentelystä. Suvin bravuurina ovat erityisesti kokonaisvaltaiset muodonmuutokset niin väreissä kuin leikkauksissakin. Suvilta luonnistuvat erityisen hyvin myös rennot kiharakampaukset, pitkien hiusten raidoitukset sekä lasten hiustenleikkaus ja asiakaspalvelu.

Mirka:

Mirka on monipuolisesti asiakkaitaan palveleva parturi-kampaaja, joka hallitsee erityisesti lyhyiden hiusten leikkaukset. Mirka toteuttaa mielellään myös räväkämmätkin tyylit ja erikoiset värit, mikäli todella haluat erottua massasta. Mirkan käsissä syntyvät myös taidokkaat lettikampaukset niin arkeen kuin juhlaankin.

Hanna:

Hanna on iloinen hiusalan ammattilainen, jolta löytyy jo useamman vuoden työkokemus hiusten parissa. Hannan vahvuuksia ovat ehdottomasti taidokkaat värjäykset, raidoitukset sekä vaalennukset.

Anna:

Anna on rauhallinen ja tarkka työssään. Hän pitää erityisesti pitkän hiuksen raidoituksista ja miesten hiusten leikkauksista. Annan vahvuuksia ovat myös erilaiset kampaukset.

Satu:

Satu on rauhallinen, mutta rento asiakaspalvelija ja hänellä on alasta useamman vuoden kokemus. Satulta luonnistuvat kaikki alan perustyöt näppärästi, alkaen permanenteista haastaviin värjäystöihin. Erityisesti värit, räväkkyys ja isot muutostyöt ovat lähellä hänen sydäntään, mutta Satu tekee mielellään myös luonnollisia tyylejä. Hän on monipuolinen tekijä, joka palvelee ilolla kaikki vauvasta vaariin.