Hairlekiinilla on Tampereella neljä toimipistettä: Kuninkaankulman, Tullintorin, DUO:n ja uusimpana Kauppi Sports Centerin parturi-kampaamot. Tampere, joka myös Mansena tunnetaan, niittää ansaittua mainetta suomirockin syntysijoina. Täältä ovat ponnistaneet sellaisetkin suomirockin jättiläiset kuin pomppupunkista uransa startannut, nykyään jo hieman rauhoittunut Eppu Normaali sekä rokkikukko Pate Mustajärven luotsaama Popeda. Myös säveltäjä-sanoittajalegenda Juice Leskinen muutti aikoinaan kaupunkiin opiskelemaan, ja loppu onkin suomirockin historiaa. Tampereen rouheanrento meno saa parikseen huomattavan vilkkaan kulttuuri- ja opiskelijaelämän sekä iloluontoisen ravintola-, keikka- ja huvitteluskenen, kaupungin urheilumenestystä unohtamatta! Näiden vetovoimatekijöiden ohella mm. huikeat näkymät Näsinneulasta, torilta ostettu aito mustamakkara, keskellä kaupunkia pärskähtelevä Tammerkoski ja monet muut näkemiset ja kokemiset tekevät Tampereesta ainutlaatuisen viihtymiskaupungin, jonne ihmiset haluavat niin muuttaa kuin matkaillakin. Tamperelaisten hiuksista huolehtivat Hairlekiinin osaavat, ammattitaitoiset ja iloiset parturi-kampaajat. Tutustu toimipisteisiin ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamoon Tampereella!

Tampere Kuninkaankulma

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere KUNINKAANKULMA
Puutarhakatu 10
33210 TAMPERE

010 327 2084
kuninkaankulma@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere Kuninkaankulma

Hairlekiini Kuninkaankulma on koko perheen parturi-kampaamo Tampereen keskustassa. Nimi velvoittaa, joten meiltä saat vaikka kruunupäillekin kelpaavaa hiuspalvelua; sinua odottavat hyväntuuliset ja näppäräsormiset parturi-kampaajamme. Nuorekas tiimimme taitaa niin hiusalan uusimmat tuulet kuin vuodesta toiseen pysyvät ikisuosikitkin. Hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, arki- ja juhlakampaukset, hiustenpidennykset, parturipalvelut, parranmuotoilut – meiltä saat kaikki tarvitsemasi hiuspalvelut osaavien ammattilaisten käsistä. Monipuolisten parturi- ja kampaamopalveluiden ohella löydät Hairlekiinista alan laadukkaimpia hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa sinua auttaa aina asiantunteva kampaaja. Näin voit jatkaa hiustesi hemmottelua ja hyvää hoitoa kotona.

Meille on helppo tulla (myös ilman ajanvarausta)

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti, joten siksi parturi ilman ajanvarausta onnistuu aina. Voit tietysti piipahtaa kysymään vapaata aikaa hieman isommallekin palvelulle, mutta muistathan myös kätevän, reaaliaikaisen nettiajanvarauspalvelumme; siellä voit varata ajan parturi-kampaamoon koska tahansa. Keskeisen sijaintimme ansiosta pääset tulemaan meille helposti niin kävellen, julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Auton voit jättää lämmitettyyn, maksulliseen parkkihalliin. Nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Elina, palveluesimies:

Elinalla on aina asiantunteva näkemys niin väreistä, leikkauksista kuin tuotteistakin.
Elinan bravuurina ovat mielettömät raidoitetut lopputulokset sekä liukuvärit. Asiakaspalvelijana Elina on iloinen ja ammattimainen, ja hän huomioi jokaisen asiakkaan tarpeet ja toiveet toteuttaen ne tarkasti. Elina on myös erittäin taitava parturoinneissa.

Susanna:

Iloinen ja reipas Susanna on erittäin ystävällinen asiakaspalvelija, joka loihtii kauniita lopputuloksia kaikille asiakkailleen.
Hän on työssään nopea, mutta tarkka ja hallitsee kaikki palvelumme tasaisen vahvasti upeita hiuksia taituroiden.

Riikka:

Riikka on taitava ja nopea tekijä. Riikka on jo kokenut alalla ja hän tekeekin esimerkiksi todella kauniita värejä ja leikkauksia. Riikalla on todella paljon nippelitietoa ja tuotteiden tuntemus on Riikalla todella hyvä.

Roosa:

Roosa on sosiaalinen ja iloinen työntekijä, jolta onnistuu luontevasti kaikki parturi-kampaamotyöt. Erityisesti leikkaukset ovat Roosan mieleen ja ne luonnistuvatkin ripeästi ja taitavasti. Roosa palvelee hyvällä mielellä kaikki asiakkaat, vauvasta vaariin!

Tampere Tullintori

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere TULLINTORI
Tullikatu 6
33100 TAMPERE

010 3272 066
tullintori@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere Tullintori

Hairlekiini Tullintori on aivan kaupungin ytimessä sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Tampere ja sen keskustan riennot ovat kivenheiton päässä, mutta Tullintorillakin saa helposti kulumaan vaikka koko päivän shoppaillen, syöden ja tietysti hiuksia hemmotellen. Tullintorin Hairlekiini ja sen aurinkoiset parturi-kampaajat tekevät hiusunelmistasi totta erehtymättömällä ammattitaidolla ja iloisella, mutkattomalla palveluasenteella. Kampaamokäynnin jälkeen onkin mukava lähteä ostoksille, kupposelle kahvia tai vaikka lähellä sijaitsevalle Pakkahuoneelle musiikkia kuuntelemaan. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla – varaa aika netissä tai puhelimitse tai tule käymään! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut

Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, ja kaikilta heiltä onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, kauniit ja kestävät kampaukset kuin vaikka parran trimmauskin. Hairlekiini on parturi ilman ajanvarausta, joten voit aina tulla hiustenleikkuuseen vaikka hetken mielijohteestakin. Yleensä et joudu odottamaan kauaa ja jos sattuisimmekin olemaan kaikki varattuja, annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Isommille töille, kuten väri- ja leikkauspaketeille, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen, jotta pääset kampaajalle varmasti silloin, kun pitääkin.  Muistathan tällöin kätevän ajanvarauspalvelumme netissä.  Tervetuloa!

Kampaajat

Kristi, Sassoon expert:

Kristi on aina iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija ollen avoin ja mukavan puhelias. Kristi loihtii erityisen hyvin kauniita raitoja/värejä asiakkailleen ja on loistava parturi.

Amra, Sassoon expert:

Amra tekee hienoja värjäyksiä rohkeallakin kädellä. Värjäysten ohella Amra on erityisen lahjakas tekemään kampauksia ja on todellinen tuoteasiantuntija. Amra on myös lapsiystävällinen parturi-kampaaja.

Suvi, palveluesimies, Sassoon expert:

Ystävällinen ja avoin Suvi on hyvä asiakaspalvelija, jonka erityisenä intohimona ovat kampaukset. Suvi on myös erityisen taitava leikkaamaan lyhyitä hiusmalleja naisille.

Tiia, opiskelija -10%:
Tiia on iloinen ja reipas asiakaspalvelija, joka ottaa jokaisen asiakkaan toiveet huomioon.
Tiian vahvuuksia ovat erilaiset hiustenleikkaukset ja etenkin parturitöissä Tiia loistaa ammattitaidollaan.
Myös kampaukset ovat Tiian vahvuuksia.

 

Tampere DUO

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere DUO
Pietilänkatu 2
33720 TAMPERE (Hervanta)

010 327 2064
duo@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere DUO

Hairlekiini DUO on Hervannan kaupunginosassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Tampereen suurin ja koko Suomenkin laajudella suurimpiin ja tunnetuimpiin kaupunkilähiöihin lukeutuva Hervanta sai asukkaidensa iloksi arkkitehtipariskunta Raili ja Reima Pietilän suunnitteleman kauppakeskus DUO:n jo vuonna 1979. Vuosien varrella kauppakeskus on laajentunut ja kasvanut hervantalaisten (ja muidenkin tamperelaisten) ostoskeitaaksi, ja täältä löydätkin myös Hairlekiini-parturi-kampaamon hyväntuulisine hiustaitureineen. Parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Iloinen, naisenergiaa pursuava tiimimme koostuu ammattitaitoista ja ystävällisistä hiusalan ammattilaisista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti, ja lisäksi meillä on tarjota erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita.

Parturi ilman ajanvarausta Hervannassa

Kun etsinnässä on parturi ilman ajanvarausta Hervannassa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin. Meille pääset aina parturiin nopeasti, ja jos tullessasi sattuisi olemaan ruuhkaa, saat aina arvion siitä, koska itse pääset palveltavaksi. Yleensä et joudu odottelemaan kauaa, ja voit joko istahtaa meille vaikkapa lehtiä lukemaan tai käydä kupposella kahvia kauppakeskuksen puolella. Nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Johanna, palveluesimies:

Johanna on erittäin tarkkaa työtä tekevä, rauhallinen ja keskittynyt parturi-kampaaja. Hän on todella hyvä loihtimaan kauniita vaaleita hiuksia niin raidoilla kuin koko pään vaalennuksillakin. Johannalla on hyvä tuotetuntemus, jonka avulla hän osaa suositella juuri oikeat tuotteet jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Johanna on myös erittäin taitava parturoinneissa.

Jenna:

Jenna on suloinen ja pidetty asiakaspalvelija, joka osaa ottaa erilaisten asiakkaiden toiveet huomioon ja toteuttaa kauniita, asiakkaiden toiveiden mukaisia lopputuloksia niin leikkauksien kuin värienkin osalta. Jenna on työssään huolellinen, ja tekee aina tarkkaa työtä. Jenna on myös erittäin taitava parturoinneissa.

Tarja:

Iloinen ja ystävällinen Tarja on pitkän linjan parturi-kampaaja, joka hallitsee kaikki parturi- ja kampaamopalvelut suvereenisti. Tarjan kokemus yhdistyy uusimpien trendien ja tekniikoiden seuraamiseen tehden hänestä osaavan ja taitavan parturi-kampaajan. Tarja on kouluttautunut Wella-ekspertti.

Siru:

Siru on taitava ja monipuolisesti palveleva parturi-kampaaja, joka tekee ammattitaidolla myös siistit ja kauniit ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. Lisäksi Sirun erikoisosaamiseen kuuluvat erityisesti muodikkaat, pitkien hiusten värit ja leikkaukset. Siru on lahjakas myös kampauksissa, ja hän taituroikin asiakkaille niin rennot lettikampaukset kuin upeat juhlanutturatkin.

Mirja:

Mirja on pirteä ja lahjakas kampaaja, tarkka sekä huolellinen, erittäin hyvä naisten polkkatukan leikkaamisessa.

Tampere Kauppi

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-17

Yhteystiedot

Hairlekiini Kauppi Sports Center
Kuntokatu 17  1.krs
33520 TAMPERE

 

010 327 2092
kauppi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Tampere Kauppi

Hairlekiini Kauppi on Hairlekiinin uusin parturi-kampaamo Tampereella. Sijaitsemme upouudessa Kauppi Sports Centerissä, joka on monipuolinen liikunnan ja hyvinvoinnin keskus kaikenikäisille. Hyvinvoinnista voit huolehtia myös meillä, sillä olemme sitä mieltä, että kun tukka on hyvin, kaikki on hyvin. Meillä sinua palvelevat Kaupin henkeen sopivasti reippaat ja iloiset parturi-kampaajat, jotka tekevät hiusunelmistasi totta hetkessä. Varaa aika tai poikkea käymään – olemme myös parturi ilman ajanvarausta.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa saat aina laadukasta ja ystävällistä palvelua, ja voit olla varma siitä, että hiuksiasi käsittelee aito hiusalan ammattilainen. Energinen tiimimme hoitaa varmalla otteella niin hiusten leikkaus- ja värjäyspalvelut, upeat arki- ja juhlakampaukset, parturoinnit ja muut parturi- ja kampaamopalvelut palvellen kaikenikäisiä asiakkaita ystävällisesti ja laadukkaasti. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, josta voit hankkia parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiuksillesi. Parturi-kampaajamme auttavat valitsemaan juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet antaen myös näppäriä käyttövinkkejä. Näin uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen!

Hiukset kuntoon Hairlekiinissa

Pyrähdä parturiin ennen treeniä tai varaa itsellesi kunnon hemmottelupäivä liikunnan, hyvän ruoan ja tietysti laadukkaiden hiuspalveluiden merkeissä! Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta pääset tulemaan meille helposti niin pyörällä, julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Olemme hyväntuulisesti palveleva, aktiiviseen elämäntapaan hyvin sopiva parturi-kampaamo. Tampere keskustoineen on vain kivenheiton päässä – tervetuloa ajanvarauksella tai ilman!

Kampaajat

Sarita, palveluesimies, Mago Expert,:

Reipas Sarita on rohkea hiusalan ammattilainen ja taitava parturi-kampaaja. Sarita ehdottaa ja kokeilee mielellään uusia asioita asiakkailleen, ja lopputulos on aina asiakkaan tyyliin ja persoonaan sopiva.

Jonna:
Jonna on määrätietoinen ja aktiivinen tekijä. Hän seuraa ahkerasti hiusmuotia ja toteuttaa asiakkaille upeita värejä. Erilaiset vaalennukset, raidoitukset ja vapaan käden tekniikat ovat Jonnan vahvuuksia. Myös pastellivärjäykset luonnistuvat Jonnalta taidokkaasti.
Saara:
Saara on iloinen ja puhelias parturi-kampaaja, joka tekee työtään tarkalla otteella. Saaran vahvuuksiin lukeutuvat erilaiset hiusten leikkaukset ja kiharapalvelut. Saaran sydäntä lähellä ovat myös hiuksille räätälöidyt erikoishoidot sekä hiuspohjan rentouttavat hieronnat. Lisäksi Saara saa lapset viihtymään parturissa!

 

Heta:
Heta on hyväntuulinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Hän on työssään tarkka ja huolellinen. Heta värjää hiuksia mielellään luonnolliseen tyyliin sopivaksi, vaikkapa tekemällä raitoja. Heta loihtii mielellään myös kampauksia.