Parturi-kampaamo Tampere Tullintori

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Tampere Tullintori)

Aukioloajat

Tampere
Palvelemme
Arkisin klo 9 – 18
Lauantaisin klo 9 -16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere Tullintori
Tullikatu 6
33100 TAMPERE

0103272066

(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä).

tullintori@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Suvi

Palveluvastaava, Sassoon expert

Suvi on pitkän kokemuksen omaava parturi-kampaaja sekä liikkeemme palveluvastaava. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti kampaamopuolen työt.

Erityisesti sydäntä lähellä ovat kampaukset niin arkeen kuin juhlaankin. Suvi palvelee asiakkaansa iloisella ja puheliaalla otteella, josta huokuu vahva ammattitaito. Suvin penkkiin uskaltaa epävarmempikin asiakas istahtaa.

Niina

Parturi-kampaaja

Niina on pitkän linjan rautainen ammattilainen, jolta sujuu kaikki alamme työt laidasta laitaan. Erilaiset vaalennukset ja raidoitustyöt ovat lähellä Niinan sydäntä. Myös kampaukset ovat Niinan mieleen. Jos siis kaipaat iloista ja energistä kampaajaa, Niina on sinulle oikea vaihtoehto!

Josefine

Parturi-kampaaja

Josefine on keväällä 2023 ammattiin valmistunut iloinen parturi-kampaaja, joka haluaa kehittyä alamme huippuammattilaiseksi! Erityisesti hän pitää hiusten leikkaamisesta, mutta myös erilaiset raidoitustyöt ovat hänelle mieluisia. Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita Josefinen palveltavaksi. Service also in English!

Parturi-kampaamo Tampere | Tullintori

Hairlekiini Tullintori on aivan kaupungin ytimessä sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Tampere ja sen keskustan riennot ovat kivenheiton päässä, mutta Tullintorillakin saa helposti kulumaan vaikka koko päivän shoppaillen, syöden ja tietysti hiuksia hemmotellen. Tullintorin Hairlekiini ja sen aurinkoiset parturi-kampaajat tekevät hiusunelmistasi totta erehtymättömällä ammattitaidolla ja iloisella, mutkattomalla palveluasenteella. Kampaamokäynnin jälkeen onkin mukava lähteä ostoksille, kupposelle kahvia tai vaikka lähellä sijaitsevalle Pakkahuoneelle musiikkia kuuntelemaan. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla – varaa aika netissä tai puhelimitse tai tule käymään! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut

Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, ja kaikilta heiltä onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, kauniit ja kestävät kampaukset kuin vaikka parran trimmauskin. Hairlekiini on parturi ilman ajanvarausta, joten voit aina tulla hiustenleikkuuseen vaikka hetken mielijohteestakin. Yleensä et joudu odottamaan kauaa ja jos sattuisimmekin olemaan kaikki varattuja, annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Isommille töille, kuten väri- ja leikkauspaketeille, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen, jotta pääset kampaajalle varmasti silloin, kun pitääkin.  Muistathan tällöin kätevän ajanvarauspalvelumme netissä.  Tervetuloa!