Parturi-kampaamo Tampere Tullintori

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Tampere Tullintori)

Aukioloajat

Tampere
Palvelemme 3.6.-29.6 välisenä aikana
Arkisin klo 9 – 18
Lauantaisin suljettu

1.7.-31.7. välisenä aika palvelemme

Arkisin 9.30-18 Lauantaisin 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere Tullintori
Tullikatu 6
33100 TAMPERE

010 327 2066

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

tullintori@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Suvi

Palveluvastaava, Sassoon expert

Suvi on pitkän kokemuksen omaava parturi-kampaaja sekä liikkeemme palveluvastaava. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti kampaamopuolen työt.

Erityisesti sydäntä lähellä ovat kampaukset niin arkeen kuin juhlaankin. Suvi palvelee asiakkaansa iloisella ja puheliaalla otteella, josta huokuu vahva ammattitaito. Suvin penkkiin uskaltaa epävarmempikin asiakas istahtaa.

Piia

Parturi-kampaaja

Piia on rauhallinen ja idearikas parturi-kampaaja, jolla on alaltamme usean vuoden kokemus. Piian vahvuutena ovat isot muutostyöt ja hän rakastaa luoda uusia tyylejä asiakkailleen. Piia hoitaa työnsä varmoin ottein. Hänen penkissään olet hyvissä käsissä!

Julia

Parturi-kampaaja

Aloittaa työt 1.8. alkaen.

Julia on toimipisteemme uusimpia vahvistuksia, hän on iloinen ja taitava asiakaspalvelija. Julia on työskennellyt Hairlekiinissa jo toisella paikkakunnalla muutamia vuosia. Tervetuloa Julian palveltavaksi!

Pinja

Parturi-kampaaja

Aloittaa työt 5.7. alkaen.

Keväällä 2024 valmistunut Pinja luonnehtii omiksi lempitöikseen luonnonkiharat hiukset, vapaan käden vaalennustekniikat, suoravärityöt ja kampaukset. Erityisosaaminen rastatöistä. Pinjan penkkiin voit saapua omana itsenäsi ja Pinja varmistaa, että pärjäät hiusten kanssa myös kotona. Service also in english.

Parturi-kampaamo Tampere | Tullintori

Hairlekiini Tullintori on aivan kaupungin ytimessä sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Tampere ja sen keskustan riennot ovat kivenheiton päässä, mutta Tullintorillakin saa helposti kulumaan vaikka koko päivän shoppaillen, syöden ja tietysti hiuksia hemmotellen. Tullintorin Hairlekiini ja sen aurinkoiset parturi-kampaajat tekevät hiusunelmistasi totta erehtymättömällä ammattitaidolla ja iloisella, mutkattomalla palveluasenteella. Kampaamokäynnin jälkeen onkin mukava lähteä ostoksille, kupposelle kahvia tai vaikka lähellä sijaitsevalle Pakkahuoneelle musiikkia kuuntelemaan. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla – varaa aika netissä tai puhelimitse tai tule käymään! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut

Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, ja kaikilta heiltä onnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, kauniit ja kestävät kampaukset kuin vaikka parran trimmauskin. Hairlekiini on parturi ilman ajanvarausta, joten voit aina tulla hiustenleikkuuseen vaikka hetken mielijohteestakin. Yleensä et joudu odottamaan kauaa ja jos sattuisimmekin olemaan kaikki varattuja, annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Isommille töille, kuten väri- ja leikkauspaketeille, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen, jotta pääset kampaajalle varmasti silloin, kun pitääkin.  Muistathan tällöin kätevän ajanvarauspalvelumme netissä.  Tervetuloa!