Parturi-kampaamo Tampere Ratina

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Tampere Ratina)

Aukioloajat

Tampere
Palvelemme
ma-pe 10 – 20
la 10 – 18
su 12 – 17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere Ratina
Vuolteenkatu 1
33100 TAMPERE

0103272050

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

ratina@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Laura

Palveluvastaava

Lauralta onnistuu niin parturi- kuin kampaamotyöt suvereenisti. Lauran suurinpana intohimona on väri- ja vaalennustöiden toteuttaminen ja mallinmuutosleikkaukset.
Laura suosittelee juuri sinun hiustesi tarpeisiin sopivat hoitokokonaisuudet, sekä kotihoitotuotteet ammattitaidolla. Tervetuloa palveltavaksi.

Satu

Parturi-kampaaja

Satu on rauhallinen, mutta rento asiakaspalvelija. Häneltä luonnistuu näppärästi kaikki alan perustyöt, mutta erityisen hyvä Satu on räväköissä väritöissä. Satu on innokas kokeilemaan erilaisia väritekniikoita ja isot muutokset ovat lähellä hänen sydäntään – voit siis olla varma, ettei tämä kampaaja pelkää hulluimpiakaan ideoita. Värikkäiden töiden lisäksi Satu hallitsee hyvin myös luonnollisetkin tyylit ja pitää niidenkin tekemisestä paljon. Varsinkin vaalennustyöt ovat mieleisiä.

Service also in English

Emma

Parturi-kampaaja

Emma on huomaavainen ja energinen asiakaspalvelija. Emmalta onnistuu kaikki parturi-kampaamopalvelut muodikkaista värjäyksistä tarkkoihin leikkauksiin. Service also in English.

Bettina

Parturi-kampaaja

Bettina on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2023. Bettina on asiakaspalvelijana hymyilevä, ystävällinen ja asiakkaiden tarpeet huomioon ottava.

Tervetuloa Bettinan palveluun!

Parturi-kampaamo Tampere | Ratina

Hairlekiini Ratina on upouudessa kauppakeskus Ratinassa sijaitseva, iloinen ja nuorekas parturi-kampaamo. Tampereen keskustan ytimessä sijaitsevaan Ratinaan on helppo tulla niin kävellen, pyörällä, julkisilla kuin omallakin autolla, ja meillekin voit kätevästi poiketa uudistamaan hiuksesi tai hakemaan vaikka pikakampauksen taitavien parturi-kampaajiemme penkissä. Palvelemme myös ilman ajanvarausta esimerkiksi nopeissa hiusten siistimisissä, mutta muutoin suosittelemme varaamaan ajan, jotta varmasti pääset palveltavaksi silloin, kun sinulle sopii. Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut laadukkaasti ja ystävällisen asiakaspalvelun siivittämänä. Lämpimästi tervetuloa!

Trendit hallussa Tampereella

Ratinan parturi-kampaajat ovat iloinen joukko hiusalan ammattilaisia. Meillä on laajaa osaamista ja seuraamme tarkasti trendejä, jotta voisimme loihtia asiakkaillemme kauniit, persoonalliset hiukset. Henkilökunnastamme löytyy niin kokonaisvaltaisten muodonmuutosten taitajia, näppäräsormisia kampaustentekijöitä, lahjakkaita ja tarkkoja hiustenleikkaajia sekä tietysti värjäyseksperttejä niin raidoituksissa, vaalennuksissa, shokkiväreissä, pastellisävyissä kuin väritekniikoissakin. Myös miehet voivat huoletta tulla meille parturiin leikkauttamaan hiukset, siistimään niskavillat tai parturoimaan partansa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Four Reasons, Olaplex, K18, Redken, KMS, Eleven Australia ja Kevin Murphy.

Koko perheen parturi-kampaamo

Vaikka panostamme paljon uutuuksiin, trendeihin ja kouluttautumiseen, olemme mutkaton koko perheen parturi-kampaamo; myös lasten hiusten leikkaus onnistuu rauhallisesti ja hellävaroen, pienten asiakkaidemme toiveet ja persoonan huomioiden. Hairlekiini Ratinassa kaikki asiakkaamme ovat hyvissä käsissä – varaa aika tai poikkea käymään!