Parturi-kampaamo Tampere Kale

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Tampere Kale)

Aukioloajat

Tampere
Palvelemme
ma-pe 10 – 18
la 9 – 17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere Kale
Jäähallinraitti 3
33540 Tampere

0103272002

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

kale@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Riika

Parturi-kampaaja

Iloinen ja puhelias Riika on nopea ja taidokas leikkaaja. Riika hallitsee monipuoliset värjäystekniikat ja taitaa erinomaisesti myös kulmien värjäyksen ja muotoilun.  Service also in english.

Henna

Parturi-kampaaja

Puhelias ja nauravainen Henna loihtii sinulle värjäykset ja leikkaukset ammattitaidolla. Erityisesti haastavat värinkorjaukset sekä vaalennus- ja raidoitustyöt ovat hänen lempi osaamisaluettaan. Tervetuloa palveltavaksi! Service also in english.

Parturi-kampaamo Tampere | Kale

Hairlekiini Kale on upouudessa kauppakeskus Kalessa sijaitseva koko perheen parturi-kampaamo. Tampereen Kalevassa sijaitsevaan Kaleen on helppo tulla niin kävellen, pyörällä, ratikalla ja muilla julkisilla kuin omallakin autolla, ja meillekin voit kätevästi poiketa uudistamaan hiuksesi tai hakemaan vaikka pikakampauksen taitavien parturi-kampaajiemme penkissä. Palvelemme myös ilman ajanvarausta esimerkiksi nopeissa hiusten siistimisissä, mutta muutoin suosittelemme varaamaan ajan, jotta varmasti pääset palveltavaksi silloin, kun sinulle sopii. Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut laadukkaasti ja ystävällisen asiakaspalvelun siivittämänä. Lämpimästi tervetuloa!

Trendit hallussa Tampereella

Kalen parturi-kampaajat ovat iloinen joukko hiusalan ammattilaisia. Meillä on laajaa osaamista ja seuraamme tarkasti trendejä, jotta voisimme loihtia asiakkaillemme kauniit, persoonalliset hiukset. Henkilökunnastamme löytyy niin kokonaisvaltaisten muodonmuutosten taitajia, näppäräsormisia kampaustentekijöitä, lahjakkaita ja tarkkoja hiustenleikkaajia sekä tietysti värjäyseksperttejä niin raidoituksissa, vaalennuksissa, shokkiväreissä, pastellisävyissä kuin väritekniikoissakin. Myös miehet voivat huoletta tulla meille parturiin leikkauttamaan hiukset, siistimään niskavillat tai parturoimaan partansa.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Koko perheen parturi-kampaamo

Vaikka panostamme paljon uutuuksiin, trendeihin ja kouluttautumiseen, olemme mutkaton koko perheen parturi-kampaamo; myös lasten hiusten leikkaus onnistuu rauhallisesti ja hellävaroen, pienten asiakkaidemme toiveet ja persoonan huomioiden. Hairlekiini Kalessa kaikki asiakkaamme ovat hyvissä käsissä – varaa aika tai poikkea käymään!