Parturi-kampaamo Tampere Duo

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Tampere Duo)

Aukioloajat

Tampere
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Tampere Duo
Pietilänkatu 2
33720 TAMPERE (Hervanta)

0103272064

(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä).

duo@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Tarja

Palveluvastaava

Tarja on pitkän linjan parturi-kampaaja, joka hallitsee kaikki parturi- ja kampaamopalvelut suvereenisti.

Tarjan kokemus yhdistyy uusimpien trendien ja tekniikoiden seuraamiseen tehden hänestä osaavan ja taitavan parturi-kampaajan.

Tarja hallitsee erittäin hyvin erilaiset värjäystekniikat ja tykkää kokeilla uutta.

Hyvällä tuotetuntemuksella hän tietää mitä juuri sinä tarvitset. Taitava ja pirtsakka Tarja on valmis palvelemaan juuri sinua.

Valentina

Parturi-kampaaja

Iloinen ja rauhallinen alan uusi ammattilainen Valentina tekee tarkkaa työtä ja on innokas kehittymään ja oppimaan uutta. Kampaukset ja letitykset ovat Valentinan lempitöitä. Palvelu hoituu myös venäjäksi.

Bettina

Parturi-kampaaja

Bettina on valmistunut hiusstylistiksi syksyllä 2022 ja nyt hän opiskelee oppisopimuksella Duon Hairlekiinissa ja saavuttaa keväällä 2023 parturi-kampaajaksi valmistumisen. Bettina on asiakaspalvelijana hymyilevä, ystävällinen ja asiakkaiden tarpeet huomioon ottava. Tällä hetkellä Bettinan palveluista saat -10% alennuksen.

Tervetuloa Bettinan palveluun!

Johanna

Parturi-kampaaja

Äitiyslomalla.

Johanna on erittäin tarkkaa työtä tekevä, rauhallinen ja keskittynyt parturi-kampaaja. Hän on taitava loihtimaan upeita vaaleita hiuksia raidoituksilla. Johannalla on tosi hyvä tuotetuntemus, jonka avulla hän osaa suositella juuri oikeat tuotteet jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Johanna on myös erittäin taitava parturoinneissa. Pirteä ja positiivinen Johanna on aina valmis palvelemaan juuri sinua.

Parturi-kampaamo Tampere | DUO

Hairlekiini DUO on Hervannan kaupunginosassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Tampereen suurin ja koko Suomenkin laajudella suurimpiin ja tunnetuimpiin kaupunkilähiöihin lukeutuva Hervanta sai asukkaidensa iloksi arkkitehtipariskunta Raili ja Reima Pietilän suunnitteleman kauppakeskus DUO:n jo vuonna 1979. Vuosien varrella kauppakeskus on laajentunut ja kasvanut hervantalaisten (ja muidenkin tamperelaisten) ostoskeitaaksi, ja täältä löydätkin myös Hairlekiini-parturi-kampaamon hyväntuulisine hiustaitureineen. Parturi-kampaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Iloinen, naisenergiaa pursuava tiimimme koostuu ammattitaitoista ja ystävällisistä hiusalan ammattilaisista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti, ja lisäksi meillä on tarjota erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Parturi Hervannassa

Kun etsinnässä on parturi Hervannassa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin. Meille pääset monesti parturiin nopeasti, ja jos tullessasi sattuisi olemaan ruuhkaa, saat aina arvion siitä, koska itse pääset palveltavaksi. Yleensä et joudu odottelemaan kauaa, ja voit joko istahtaa meille vaikkapa lehtiä lukemaan tai käydä kupposella kahvia kauppakeskuksen puolella. Nähdään Hairlekiinissa!