Parturi-kampaamo Sipoo

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Sipoo)

Hyvä asiakas, ajanvarauspalvelumme on 1.4. siirtynyt helppokäyttöiseen Booksaloniin. Aikaisemmin varatut ajat ja asiakastiedot ovat siirtyneet uuteen järjestelmään.

Aukioloajat

Sipoo
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Sipoo S-market Nikkilä
Kaskiniitynkuja 1
04130 Sipoo

0103402281

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

nikkila@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Tanja

Parturi-kampaaja

Tanja on rauhallinen, asiakkaan toiveet sekä tarpeet huomioon ottava parturi-kampaaja. Erityisesti hänen sydäntään lähellä ovat lapsiasiakkaat. Palvelu sujuu myös englanniksi.

Tea

Parturi-kampaaja

Tea on iloinen, rauhallinen ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tea taitaa myös kosmetologintyöt.

Pitkät värjäystyöt ja mallinmuutosleikkaukset ovat lähellä sydäntä, mutta toki parturoinnit, lastenhiustenleikkaukset, permanentit sekä kampaukset luonnistuvat yhtälailla. Palvelu sujuu suomen lisäksi myös englanniksi.

Kalle

Parturi-kampaaja

Kallelle tärkeintä Parturi-Kampaajan työssä on toteuttaa jokaiselle asiakkaalle yksilölliset, juuri hänen oloisensa hiukset. 30-vuotta ammatissa on tuonut kokemusta niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Olet lämpimästi tervetullut Kallen asiakkaaksi, palvelu suomeksi ja englanniksi.

Iiris

Parturi-kampaaja

Äitiyslomalla.

Iiris on sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva parturi-kampaaja joka tuntee aina ajankohtaisimmat hiustrendit, mutta toteuttaa taidolla myös klassisemmat toiveet. Iiriksen käsissä syntyy sujuvasti niin pikaiset kiharat, kuin juhlavammatkin kampaukset.

Parturi-Kampaamo Sipoo

Hairlekiini on paikallinen parturi-kampaamo Sipoossa S-market Nikkilän yhteydessä. Poikkea meille vaikka kauppareissun yhteydessä leikkauttamaan hiukset tai hankkimaan laadukkaat tuotteet hiusten kotihoitoon.

Palvelemme monipuolisesti. Teemme erilaiset hiusten leikkaukset, värjäykset, kihara- ja rakennekäsittelyt sekä kampaukset. Myös ripsien ja kulmien värjäykset onnistuvat. Olemme koko perheen parturi-kampaamo, joten niin lapset kuin aikuiset saavat meiltä tarvitsemansa hiusten käsittelyt.

Meille on helppo tulla, ja parkkitilaa on runsaasti tarjolla marketin pihassa. Tervetuloa, sekä vanhat että uudet asiakkaat! Ajan voit varata helposti esimerkiksi verkossa ohesta löytyvän nettiajanvarauksen kautta.

Nikkilän kauniin luonnon kyljestä löytyy Hairlekiinin toimipiste

Sipoon kunta ja sen kylä Nikkilä on tunnettu rikkaasta luonnosta, viljavista pelloista ja idyllisistä maalaismaisemista. Nikkilä on kunnan keskus, jonka vastikään laajennetusta S-marketista on Hairlekiininkin liiketila löytänyt oman paikkansa.

Marketin pihasta eteen avautuvat puistoisa miljöö, peltoaukeat ja Sipoonjoki. Puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy myös suosittu luontokohde Sipoonkorven kansallispuisto, jonka rauhan tavoittaa vilkkaan Helsingin keskustastakin vain 24 km etäisyydeltä. Kunnalla on myös laaja, mahtava saaristo Helsingin ja Porvoon välissä, jonne moni suuntaakin saaristoelämysten perässä.

Sinun näköisesi hiukset arkeen ja juhlaan

Haluaisitko ns. ”helpot hiukset”, jotka eivät vaadi juuri laittoa ja pysyvät pois tieltä merituulen tuiverruksessa tai luontoseikkailun lomassa? Oletko kulttuurin ystävä ja vierailet usein esimerkiksi Sipoon keskiaikaisessa kirkossa tai paikallisissa museoissa ja muissa kulttuuririennoissa? Tällöin toivot ehkä hiuksilta tyylikkyyttä, joiden huolittelu ei kuitenkaan vaadi ammattilaisen käsiä.

Meiltä saat aina sellaiset hiukset arkisiin puuhiin ja juhlan hetkiin, jotka kuvastavat sitä ominta itseäsi. Toteutamme hiuksia kaikilla tyyleillä perinteisestä aina uusimpiin trendeihin. Meillä parturi-kampaajat kuuntelevat aidosti jokaista asiakastaan ja antavat heidän halutessaan uusia ideoita ja ammattilaisen ajatuksia hiuksiin.

Maksutonta parkkitilaa kampaamon vieressä

Meille on helppo tulla!

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla jalkaisin tai pyörällä. Autoilijoidenkaan ei tarvitse tuskastua, sillä aivan liikkeen vierestä löytyvät maksuttomat parkkipaikat, joihin auton voi pysäköidä oman hemmottelutuokion ajaksi. Liikkeemme sijaitseekin katutasossa, johon on esteetön kulku parkkipaikkojen puoleisesta ovesta. Tervetuloa parturi-kampaamoon Nikkilän sydämeen!

Hairlekiinin parturi-kampaamo Sipoon Nikkilässä on helposti saavutettavissa. S-market on näkyvä maamerkki, jonka katon alla kampaamomme palvelee asiakkaitaan hyvillä aukioloajoilla. Marketin naapurissa sijaitsee myös apteekki, pääkirjasto ja terveysasema, joten monen asioinnin voi hoitaa kampaamokäynnin yhteydessä.