Parturi-Kampaamo | Sipoo

Hairlekiini on paikallinen parturi-kampaamo Sipoossa S-market Nikkilän yhteydessä. Poikkea meille vaikka kauppareissun yhteydessä leikkauttamaan hiukset tai hankkimaan laadukkaat tuotteet hiusten kotihoitoon.

Palvelemme monipuolisesti. Teemme erilaiset hiusten leikkaukset, värjäykset, kihara- ja rakennekäsittelyt sekä kampaukset. Myös ripsien ja kulmien värjäykset onnistuvat. Olemme koko perheen parturi-kampaamo, joten niin lapset kuin aikuiset saavat meiltä tarvitsemansa hiusten käsittelyt.

Meille on helppo tulla, ja parkkitilaa on runsaasti tarjolla marketin pihassa. Tervetuloa, sekä vanhat että uudet asiakkaat! Ajan voit varata helposti esimerkiksi verkossa ohesta löytyvän nettiajanvarauksen kautta.

Nikkilän kauniin luonnon kyljestä löytyy Hairlekiinin toimipiste

Sipoon kunta ja sen kylä Nikkilä on tunnettu rikkaasta luonnosta, viljavista pelloista ja idyllisistä maalaismaisemista. Nikkilä on kunnan keskus, jonka vastikään laajennetusta S-marketista on Hairlekiininkin liiketila löytänyt oman paikkansa.

Marketin pihasta eteen avautuvat puistoisa miljöö, peltoaukeat ja Sipoonjoki. Puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy myös suosittu luontokohde Sipoonkorven kansallispuisto, jonka rauhan tavoittaa vilkkaan Helsingin keskustastakin vain 24 km etäisyydeltä. Kunnalla on myös laaja, mahtava saaristo Helsingin ja Porvoon välissä, jonne moni suuntaakin saaristoelämysten perässä.

Sinun näköisesi hiukset arkeen ja juhlaan

Haluaisitko ns. ”helpot hiukset”, jotka eivät vaadi juuri laittoa ja pysyvät pois tieltä merituulen tuiverruksessa tai luontoseikkailun lomassa? Oletko kulttuurin ystävä ja vierailet usein esimerkiksi Sipoon keskiaikaisessa kirkossa tai paikallisissa museoissa ja muissa kulttuuririennoissa? Tällöin toivot ehkä hiuksilta tyylikkyyttä, joiden huolittelu ei kuitenkaan vaadi ammattilaisen käsiä.

Meiltä saat aina sellaiset hiukset arkisiin puuhiin ja juhlan hetkiin, jotka kuvastavat sitä ominta itseäsi. Toteutamme hiuksia kaikilla tyyleillä perinteisestä aina uusimpiin trendeihin. Meillä parturi-kampaajat kuuntelevat aidosti jokaista asiakastaan ja antavat heidän halutessaan uusia ideoita ja ammattilaisen ajatuksia hiuksiin.

Parturi-kampaamosi Nikkilässä – helppo tulla, helppo nauttia

Hairlekiinin parturi-kampaamo Sipoon Nikkilässä on helposti saavutettavissa. S-market on näkyvä maamerkki, jonka katon alla kampaamomme palvelee asiakkaitaan hyvillä aukioloajoilla. Marketin naapurissa sijaitsee myös apteekki, pääkirjasto ja terveysasema, joten monen asioinnin voi hoitaa kampaamokäynnin yhteydessä.

Varaa meille aika, niin katsotaan yhdessä, millainen leikkaus, värjäys, kampaus tai muu käsittely olisi toiveisiisi sopivin. Tule piipahtamaan liikkeessämme, soita tai tee ajanvaraus netissä. Saat uudet hiukset ja ihanan, hemmotellun olon!


Kampaajat

Minna, palveluesimies:

Minna on erittäin kokenut parturi-kampaaja, joka tekee työnsä huolellisesti ja ilolla. Minnalta luonnistuvat monipuolisesti kaikki parturi-kampaajan työt ja hän palvelee asiakkaita myös ruotsiksi.

Tanja:

Tanja on rauhallinen, asiakkaan toiveet sekä tarpeet huomioon ottava parturi-kampaaja. Erityisesti hänen sydäntään lähellä ovat lapsiasiakkaat. Palvelu sujuu myös englanniksi.

Iiris:
Iiris on sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva parturi-kampaaja joka tuntee aina ajankohtaisimmat hiustrendit, mutta toteuttaa taidolla myös klassisemmat toiveet. Iiriksen käsissä syntyy sujuvasti niin pikaiset kiharat, kuin juhlavammatkin kampaukset.
Sanni (äitiyslomalla):

Pirteä Sanni on tehokkaasti työskentelevä parturi-kampaaja, jonka erikoisosaamista ovat näyttävät shokkivärjäykset ja erikoisvärjäykset.

Aukioloajat

Palvelemme:

ma-pe 9-19

la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Sipoo
S-market Nikkilä
Kaskiniitynkuja 1
04130 Sipoo

010 340 2281
nikkila@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.