Parturi-kampaamo Siilinjärvi

Hairlekiini Siilinjärvi on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Siilinjärvi, joka on kuntana perustettu vuonna 1925 ja sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa, on yksi 30 paikkakunnasta, jossa Hairlekiini toimii. Parturi-kampaamo sijaitsee Alexis Centerissä. Alexis Center on pieni mutta viihtyisä kauppakeskittymä, josta löytyy Hairlekiinin ohella muun muassa Kauneushoitola, Instrumentarium, Alko, Marimekkomyymälä Iloinen Viivi ja valokuva- ja kehystysliike. Kaupungin hyörinästä onkin mukava poiketa kampaamomme rauhaan, iloisen asiakaspalvelun ja taitavien parturi-kampaajiemme pariin. Meillä onnistuvat niin nopeat fiksaukset kuin huolella toteutetut muodonmuutoksetkin.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä voit siistiä niskahiuksia, värjäyttää hiuksiisi kauniin ja trendikkään sävyn, ottaa vaikka permanentin tai toteuttaa kokonaan uuden muodonmuutoksen hiuksiisi. Parturi-kampaajamme ovat kaikki osaavia ammattilaisia, joiden intohimona on hiukset. Jokaisella on myös omia vahvuuksia esimerkiksi leikkaus-, väri- tai erikoistöissä. Perinteisten parturi-kampaamopalveluiden ohella tarjoamme korvien rei’itystä. Meiltä saa myös Simply Natural hiustenpidennykset Mago-, sinetti- ja teippi-tekniikoilla.  Ajanvaraus onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai ihan paikan päältä. Jos tulet parturi-kampaamoon ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta saat aina arvion, kauanko menee ennen kuin pääset itse istahtamaan penkkiin.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Maksutonta parkkitilaa kampaamon vieressä

Meille on helppo tulla!

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla jalkaisin tai pyörällä. Autoilijoidenkaan ei tarvitse tuskastua, sillä aivan liikkeen vierestä löytyvät maksuttomat parkkipaikat, joihin auton voi pysäköidä oman hemmottelutuokion ajaksi. Liikkeemme sijaitseekin katutasossa, johon on esteetön kulku parkkipaikkojen puoleisesta ovesta. Tervetuloa parturi-kampaamoon Siilinjärven sydämeen!


Kampaajat

Miia, palveluvastaava:

Kampaajamestariksi valmistunut Miia on kokenut ja pirskahteleva väriasiantuntija, jolta saat monipuoliset & yksilölliset parturi-kampaajan palvelut. Miia on aina innokas ideoimaan uutta ja hän on erityisen taitava ja rohkea värien toteuttaja. Luovat värjäykset, raidoitukset ja kauniit vaaleat sävyt ovat Miian vahvuuksia. Miian erityisosaamiseen kuuluu myös laaja tuotetuntemus, Mago-, teippi ja sinettipidennykset.

Jenna:

Hääkampaajanakin mainettaan kasvattanut Jenna loihtii kauniit kampaukset jokaisen tärkeään päivään. Jenna tarjoaa asiakkailleen monipuolista palvelua mukavan rauhalliseen tyyliinsä. Tämä suloinen asiakaspalvelija keskittyy aina 100% asiakkaaseen. Kampauksien lisäksi Jennalta hoituu parturi-kampaajan perustyöt kuten värjäykset, leikkaukset ja permanentit vaivattomasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Toni:

Toni on erittäin ammattitaitoinen, myönteisen elämänasenteen omaava parturi-kampaaja. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti leikkaus- ja väripalvelut. Toni omaa myös vahvan konsultaation taidon ja hän on haasteita pelkäämätön. Tervetuloa niin naiset, miehet kuin lapsetkin!

Vilma:

Vilma on hiljattain valmistunut vahvistuksemme. Vilmalla on vahva halu oppia ja kehittyä huippu osaajaksi. Hän on rauhallinen asiakaspalvelija ja hän tykkää tehdä kaikenlaisia kampaamotöitä. Erityisesti kampaukset kuuluvat Vilman vahvuuksiin.

Rosa, opiskelija:

Rosa on pian valmistuva 3.vuoden opiskelija.

Rosa on suorittanut opintojaan täysin Ruotsin kielellä, joten häneltä saat palvelut sekä Suomen, että Ruotsin kielellä.
Rosa on haasteita pelkäämätön ja suuret hiusmuutokset kiinnostavat häntä.
Hän on muutenkin innokas oppimaan lisää hiuksista.
Asiakaspalvelijana Rosa on rauhallinen, mutta pirtsakka tyyppi.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Siilinjärvi
ALEXIS CENTER,
Toritie 12
71800 Siilinjärvi

010 229 0272
siilinjarvi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.