Parturi-kampaamo | Siilinjärvi

Hairlekiini Siilinjärvi on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Siilinjärvi, joka on kuntana perustettu vuonna 1925 ja sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa, on yksi 30 paikkakunnasta, jossa Hairlekiini toimii. Parturi-kampaamo sijaitsee Alexis Centerissä. Alexis Center on pieni mutta viihtyisä kauppakeskittymä, josta löytyy Hairlekiinin ohella muun muassa Terveyskauppa, Instrumentarium, Alko, Marimekkomyymälä Iloinen Viivi ja valokuva- ja kehystysliike. Kaupungin hyörinästä onkin mukava poiketa kampaamomme rauhaan, iloisen asiakaspalvelun ja taitavien parturi-kampaajiemme pariin. Meillä onnistuvat niin nopeat fiksaukset kuin huolella toteutetut muodonmuutoksetkin.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä voit leikkauttaa hiuksesi uuteen malliin, siistiä niskahiuksia, värjäyttää hiuksiisi kauniin uuden sävyn tai ottaa vaikka permanentin. Parturi-kampaajamme ovat kaikki osaavia ammattilaisia, joilla on myös omia vahvuuksia esimerkiksi leikkaus- ja värjäyspalveluissa. Meillä on laaja valikoima kampaamotuotteita ja parturi-kampaamopalveluiden ohella tarjoamme myös kynsien geelilakkauksia sekä korvien rei’itystä korujen hinnalla, teemme myöskin Mago-hiustenpidennyksiä. Ajanvaraus onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai ihan paikan päältä. Jos tulet parturi-kampaamoon ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta saat aina arvion, kauanko menee ennen kuin pääset itse istahtamaan penkkiin.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Cutrin Muoto, Ainoa, Vieno, BIO+, Wella EIMI, Goldwell Stylesign, Dualsenses, KMS, IdHair Moroccanoil, Colour Bomb, SIM Dermasyd, System4, Dapper Dan ja Mr Bear Family.

Maksutonta parkkitilaa kampaamon vieressä

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla jalkaisin tai pyörällä. Autoilijoidenkaan ei tarvitse tuskastua, sillä aivan liikkeen vierestä löytyvät maksuttomat parkkipaikat, joihin auton voi pysäköidä oman hemmottelutuokion ajaksi. Tervetuloa parturi-kampaamoon Siilinjärven sydämeen!


Kampaajat

Miia, palveluvastaava:

Kampaajamestariksi valmistunut Miia on kokenut ja pirskahteleva väriasiantuntija, jolta saat monipuoliset & yksilölliset parturi-kampaajan palvelut. Miia on aina innokas ideoimaan uutta ja hän on erityisen taitava ja rohkea värien toteuttaja. Luovat värjäykset, raidoitukset ja kauniit vaaleat sävyt ovat Miian vahvuuksia. Miian erityisosaamiseen kuuluu myös laaja tuotetuntemus, Mago-, teippi ja sinettipidennykset sekä kynsien geelilakkaus.

Jenna:

Jenna tarjoaa asiakkailleen monipuolista palvelua mukavan rauhalliseen tyyliinsä. Tämä suloinen asiakaspalvelija ja osaava parturi-kampaaja keskittyy aina 100% asiakkaaseen. Iloisella ja reippaalla luonteellaan hän osaa huomioida asiakkaan tarpeet ja toteuttaa ne, Jennalta taipuu erilaiset värjäykset, leikkaukset ja permanentit vaivattomasti.

Toni:

Toni on erittäin ammattitaitoinen, myönteisen elämänasenteen omaava parturi-kampaaja. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti leikkaus- ja väripalvelut. Toni omaa myös vahvan konsultaation taidon ja hän on haasteita pelkäämätön. Tervetuloa niin naiset, miehet kuin lapsetkin!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Siilinjärvi
ALEXIS CENTER,
Toritie 12
71800 Siilinjärvi

010 229 0272
siilinjarvi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.