Siilinjärvi

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Siilinjärvi
ALEXIS CENTER,
Toritie 12
71800 Siilinjärvi

010 229 0272
siilinjarvi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Siilinjärvi

Hairlekiini Siilinjärvi on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Siilinjärvi, joka on kuntana perustettu vuonna 1925 ja sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa, on yksi 30 paikkakunnasta, jossa Hairlekiini toimii. Parturi-kampaamo sijaitsee Alexis Centerissä, aivan kaupungin ytimessä. Alexis Center on pieni mutta viihtyisä kauppakeskittymä, josta löydät Hairlekiinin ohella muun muassa terveyskaupan ja valokuva- ja kehystysliikkeen. Kaupungin hyörinästä onkin mukava poiketa kampaamomme rauhaan, iloisen asiakaspalvelun ja taitavien parturi-kampaajiemme pariin; meillä sinua palvelevat Heli, Jenna, Miia, Tatiana ja Jaana. Meillä onnistuvat niin nopeat fiksaukset kuin huolella toteutetut muodonmuutoksetkin.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä voit leikkauttaa hiuksesi uuteen malliin, siistiä niskahiuksia, värjäyttää hiuksiisi kauniin uuden sävyn tai ottaa vaikka permanentin. Parturi-kampaajamme ovat kaikki osaavia ammattilaisia, joilla on myös omia vahvuuksia esimerkiksi leikkaus- ja värjäyspalveluissa. Meillä on laaja valikoima kampaamotuotteita ja parturi-kampaamopalveluiden ohella tarjoamme myös kynsien geelilakkauksia sekä korvien rei’itystä korujen hinnalla.

Parturi Siilinjärvellä ilman ajanvarausta

Meille voit tulla joko varaamalla ajan tai poikkeamalla sisään; olemme palveleva parturi Siilinjärvellä myös ilman ajanvarausta. Ajanvaraus onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai ihan paikan päältä. Jos tulet parturi-kampaamoon ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta saat aina arvion, kauanko menee ennen kuin pääset itse istahtamaan penkkiin.

Maksutonta parkkitilaa kampaamon vieressä

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla jalkaisin tai pyörällä. Autoilijoidenkaan ei tarvitse tuskastua, sillä aivan liikkeen vierestä löytyvät maksuttomat parkkipaikat, joihin auton voi pysäköidä oman hemmottelutuokion ajaksi. Tervetuloa parturi-kampaamoon Siilinjärven sydämeen!

 

Kampaajat

Heli, Sassoon Expert:

Heli on taitava leikkaaja ja häneltä saat taatusti yksilöllisen värin ja leikkauksen hiuksiisi. Leikkaustaidoillaan Heli osaa loihtia erittäin taitavaa ja tarkkaa jälkeä, toteuttaen juuri sinulle sopivimman mallin. Parturi-kampaajana Heli on taitava ja idearikas kaikilla työnsä osa-alueilla − ja on ripeä otteissaan.

Jenna:

Jenna tarjoaa asiakkailleen monipuolista palvelua mukavan rauhalliseen tyyliinsä. Tämä suloinen asiakaspalvelija ja osaava parturi-kampaaja keskittyy aina 100% asiakkaaseen. Iloisella ja reippaalla luonteellaan hän osaa huomioida asiakkaan tarpeet ja toteuttaa ne.

Miia:

Miia on reipas väriasiantuntija, jolta saat monipuoliset & yksilölliset parturi-kampaajan palvelut. Miia on aina innokas ideoimaan uutta ja hän on erityisen taitava ja luova värien toteuttaja, jonka vahvuuksiin kuuluu myös laaja tuotetuntemus.

Tatiana:

Tatiana on todella kokenut ja tarkka parturi-kampaaja, jonka lahjakkuus pääsee parhaiten esiin leikkauksissa.  Leikkaustaitojen ohella Tatianan vahvuuksia on ystävällinen ja lämminhenkinen asiakaspalvelu; parturi-kampaajana hän on työssään rauhallinen ja hellä. Tatiana palvelee myös venäjäksi.

Jaana, palveluesimies, hankintavastaava:

Jaana toimii Siilinjärven toimipisteen palveluesimiehenä sekä koko yrityksen hankintavastaavan tehtävissä. Nämä toimet ovat vieneet tämän rautaisen alan ammattilaisen lähes kokonaan toimistotehtäviin. Silloin tällöin Jaanasta saattaa kuitenkin nähdä vilauksen työn touhussa myös kampaamon puolella!