Parturi-kampaamo Siilinjärvi

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Siilinjärvi)

Aukioloajat

Siilinjärvi
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Siilinjärvi
ALEXIS CENTER,
Toritie 12
71800 Siilinjärvi

010 229 0272

(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä).

siilinjarvi@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Miia

Palveluvastaava

Kampaajamestariksi valmistunut Miia on kokenut ja pirskahteleva väriasiantuntija, jolta saat monipuoliset & yksilölliset parturi-kampaajan palvelut. Miia on aina innokas ideoimaan uutta ja hän on erityisen taitava ja rohkea värien toteuttaja. Luovat värjäykset, raidoitukset ja kauniit vaaleat sävyt ovat Miian vahvuuksia. Miian erityisosaamiseen kuuluu myös laaja tuotetuntemus, Mago-, teippi ja sinettipidennykset.

Jenna

Parturi-kampaaja

Hääkampaajanakin mainettaan kasvattanut Jenna loihtii kauniit kampaukset jokaisen tärkeään päivään. Jenna tarjoaa asiakkailleen monipuolista palvelua mukavan rauhalliseen tyyliinsä. Tämä suloinen asiakaspalvelija keskittyy aina 100% asiakkaaseen. Kampauksien lisäksi Jennalta hoituu parturi-kampaajan perustyöt kuten värjäykset, leikkaukset ja permanentit vaivattomasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Toni

Parturi-kampaaja

Toni on erittäin ammattitaitoinen, rennon elämänasenteen omaava parturi-kampaaja. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti väripalvelut sekä mallinmuutosleikkaukset, joissa hänen luovuutensa pääsee valloilleen.

Toni omaa vahvan konsultaation taidon ja hän on haasteita pelkäämätön hiusartisti.

Vilma

Parturi-kampaaja

Vilma on vahvalla matkalla hiusalan huippu osaajaksi. Hän on rauhallinen asiakaspalvelija, jonka penkissä saa kivan rupattelun ohella taatusti myös rentoutua omasta ajasta nauttien.

Vilma tykkää tehdä kaikenlaisia kampaamotöitä. Erityisesti upeat kampaukset kuuluvat Vilman vahvuuksiin.

Rosa

Parturi-kampaaja

Rosa on keväällä 2023 valmistunut parturi-kampaaja.

Rosa on suorittanut opintonsa täysin Ruotsin kielellä, joten häneltä saat palvelut sekä Suomen, että Ruotsin kielellä.

Parturi-kampaajana Rosa on haasteita pelkäämätön ja suuret hiusmuutokset kiinnostavat häntä.

Parturi-kampaamo Siilinjärvi

Hairlekiini Siilinjärvi on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Siilinjärvi, joka on kuntana perustettu vuonna 1925 ja sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa, on yksi 30 paikkakunnasta, jossa Hairlekiini toimii. Parturi-kampaamo sijaitsee Alexis Centerissä. Alexis Center on pieni mutta viihtyisä kauppakeskittymä, josta löytyy Hairlekiinin ohella muun muassa Instrumentarium, Alko, Marimekkomyymälä Iloinen Viivi ja valokuva- ja kehystysliike. Kaupungin hyörinästä onkin mukava poiketa kampaamomme rauhaan, iloisen asiakaspalvelun ja taitavien parturi-kampaajiemme pariin. Meillä onnistuvat niin nopeat fiksaukset kuin huolella toteutetut muodonmuutoksetkin.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä voit siistiä niskahiuksia, värjäyttää hiuksiisi kauniin ja trendikkään sävyn, ottaa vaikka permanentin tai toteuttaa kokonaan uuden muodonmuutoksen hiuksiisi. Parturi-kampaajamme ovat kaikki osaavia ammattilaisia, joiden intohimona on hiukset. Jokaisella on myös omia vahvuuksia esimerkiksi leikkaus-, väri- tai erikoistöissä. Perinteisten parturi-kampaamopalveluiden ohella tarjoamme korvien rei’itystä. Meiltä saa myös Simply Natural hiustenpidennykset Mago-, sinetti- ja teippi-tekniikoilla.  Ajanvaraus onnistuu kätevästi netissä sähköisellä ajanvarauspalvelullamme sekä tietysti myös soittamalla tai ihan paikan päältä. Jos tulet parturi-kampaamoon ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta saat aina arvion, kauanko menee ennen kuin pääset itse istahtamaan penkkiin.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Maksutonta parkkitilaa kampaamon vieressä

Meille on helppo tulla!

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla jalkaisin tai pyörällä. Autoilijoidenkaan ei tarvitse tuskastua, sillä aivan liikkeen vierestä löytyvät maksuttomat parkkipaikat, joihin auton voi pysäköidä oman hemmottelutuokion ajaksi. Liikkeemme sijaitseekin katutasossa, johon on esteetön kulku parkkipaikkojen puoleisesta ovesta. Tervetuloa parturi-kampaamoon Siilinjärven sydämeen!