Parturi-kampaamo Seinäjoki Ideapark

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Seinäjoki Ideapark)

Aukioloajat

Seinäjoki
Palvelemme
ma-pe 9 – 20
la 9 – 17
su 12 – 18

Yhteystiedot

Hairlekiini Seinäjoki Ideapark
Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki

010 327 2084

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

seinajoki.ideapark@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Marjo

Palveluvastaava

Marjo on hyväntuulinen, ystävällinen ja asiansa tunteva asiakaspalvelun ammattilainen. Marjolla on pitkä kokemus alalta ja hänen osaamisensa on monipuolista..mm. leikkaukset, värjäykset, permanentit ja kampaukset. Myös parturi kampaamoalan tuotetuntemus on hänellä hallussaan. Marjo palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi.

Elli

Parturi-kampaaja

Elli on ystävällinen ja mukava asiakaspalvelija. Elli nauttii kampausten teosta. Parturi hiustenleikkaukset sujuvat hienosti ja raidoitustyöt ovat sydäntä lähellä. Kampaamoleikkaukset ja hoitopalvelut luonnistuvat Elliltä myös hienosti. Elli palvelee myös Englanniksi.

Sari

Parturi-kampaaja

Sarin vahvuuksia ovat värjäykset, permanentit ja lasten hiusten leikkaukset. Sarin taidoilla kaikki parturi-kampaajan työt luonnistuvat! Tervetuloa palveluun!

Rebecca

Parturi-kampaaja

Rebecca on taitava ja tarkka vasta valmistunut parturi-kampaaja. Rebecan rauhallisessa käsittelyssä onnistuvat niin permanentit kuin raidoituksetkin. Rebecan sydäntä lähellä ovat myös hoitopalvelut sekä kulma-ja ripsipalvelut. Rebecalla on myös kattava tuotetuntemus. Rebecca palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi. Tervetuloa palveltavaksi.

Hairlekiini Seinäjoki Ideapark

Hairlekiini löytyy nyt myös upouuden Seinäjoen Ideaparkin katon alta! Tule koko perheen parturi-kampaamoomme vaikka hiustenleikkaukseen tai hankkimaan hiustuotteita samalla reissulla, kun hoidat muut shoppailut Ideaparkin lukuisissa liikkeissä.

Ideaparkin löydät noin 1,5 km päästä Seinäjoen ydinkeskustasta, Suupohjantieltä Joupin kaupunginosasta. Kauppakeskuksen pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa, ja julkiset kuljettavat suoraan pääsisäänkäynnille, joten kampaamossa tai ostoksilla käynti ei autosta jää kiinni.

Parturi-kampaamopalvelut arjen pyörteisiin ja juhlan sykkeisiin

Kampaamon ja parturin palveluihin voi varsin hyvin turvautua kaikenlaisissa hetkissä, oli kyse tavallisesta kotiarjesta, työtilaisuudesta, pienistä pirskeistä tai suuren luokan juhlista.

Tule laitattamaan meille festarinkestävä kesäkampaus, kun olet suuntaamassa Seinäjoen suven suosituimpiin hulinoihin, kuten Provinssirockiin tai haluat lähteä tyylikkäänä taivuttelemaan tangon tahtiin Tangomarkkinoille. Teemme myös hiustyöt, jotka kestävät villeimmätkin Vauhtiajot ja Duudsonit Activity Parkin temppuilut.

Samalla kun käyt liikkeessämme, voit hankkia hiuksillesi sopivat hiustenhoitotuotteet kaappiisi. Meiltä löytyy korkealaatuiset tuotesarjat. Kysy ihmeessä apuamme oikeisiin tuotevalintoihin! UUTTA! Smoothing Treatment –käsittely: silottaa ja pehmentää luonnontaipuisat ja karheat hiukset antaen hiukseen hallittavuutta ja kiiltoa.

Parturi-kampaamo ilman ajanvarausta

Meille pääsee pikaisesti ja joskus tilanteen salliessa ilman ajanvaraustakin. Nettiajanvarauksesta näet nopeasti vapaat ajat samalta päivältä alkaen, tai voit tulla suoraan liikkeeseenkin kysymään sopivaa aikaa. Palvelemme toki myös puhelimitse.

Meille ovat tervetulleita kaikki laadukkaita parturi- ja kampaamopalveluja tarvitsevat lapsista naisiin ja miehiin. Hiustenleikkaukset, raidoitukset, värjäykset, kampaukset ja muut työt tehdään yksilöllisesti jokaisen tyylin ja toiveen mukaan. Uusimmat trendit hallitaan, siinä missä suositut klassikotkin.

Lämpimästi tervetuloa!

Seinäjoki

Hairlekiini Seinäjoki on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Seinäjoki, joka on kasvanut pienestä Pohjanmaan radan asemakylästä iloiseksi ja eloisaksi 62 000 asukkaan maakuntakeskukseksi, on tunnettu erityisesti tapahtumistaan; täällä tanssitaan niin Tangomarkkinat, rokkaillaan Provinssirock kuin hurjastellaan Vauhtiajotkin. Hairlekiinilla on täällä kaksi toimipistettä: aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, torin laidalla sijaitsevan kauppakeskus Epstorin ensimmäisessä kerroksessa ja Seinäjoen Ideaparkissa. Kauppakeskusten liikkeissä palvelee joukko pirteitä ja palvelualttiita ihmisiä, emmekä me Hairlekiinissa tee tähän poikkeusta; siksipä hyvä mieli ja ilo ovat aina läsnä vierailullasi. Meillä sinua palvelevat taitavat parturi-kampaajamme  – lämpimästi tervetuloa!