Parturi-kampaamo Seinäjoki Epstori

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Seinäjoki Epstori)

Aukioloajat

Seinäjoki
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Seinäjoki EPSTORI
Kauppakatu 5
60100 Seinäjoki

0103272036

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

epstori@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Marjo

Palveluvastaava

Marjo on hyväntuulinen, ystävällinen ja asiansa tunteva asiakaspalvelun ammattilainen. Marjolla on pitkä kokemus alalta ja hänen osaamisensa on monipuolista..mm. leikkaukset, värjäykset, permanentit ja kampaukset. Myös parturi kampaamoalan tuotetuntemus on hänellä hallussaan. Marjo palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi.

Milla

Parturi-kampaaja

Milla on hyväntuulinen asiakaspalvelija, joka leikkaa aikuisia ja lapsia mielellään. Värjäykset ja permanentit kuuluvat myös Millan vahvuuksiin. Lisäksi Millan penkissä saat kulmien muotoilun, värjäykset sekä ripsien värjäykset. Palvelu myös englanniksi.

Katariina

Parturi-kampaaja

Huolellinen ja tarkka Katariina loistaa erityisesti pitkien hiusten käsittelyssä. Hän taitaa erinomaisesti vaalennukset, halliten vaativatkin raidoitustekniikat. Katariinalta onnistuu myös taitavat ja nopeat leikkaukset, kauniilla viimeistelyllä.

Rebecca

Parturi-kampaaja

Rebecca on taitava ja tarkka vasta valmistunut parturi-kampaaja. Rebecan rauhallisessa käsittelyssä onnistuvat niin permanentit kuin raidoituksetkin. Rebecan sydäntä lähellä ovat myös hoitopalvelut sekä kulma-ja ripsipalvelut. Rebecalla on myös kattava tuotetuntemus. Rebecca palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi. Tervetuloa palveltavaksi.

Reija

Parturi-kampaaja

Reipas ja ystävällinen Reija on permanenttien expertti, jonka käsistä syntyvät kiharat niin pitkiin, kuin lyhyisiinkin hiuksiin. Kokemuksen tuomalla varmuudella Reija osaa antaa sinulle myös oikeat neuvot erilaisiin hiuspulmiin ja toteuttaa juuri sinun tarpeisiin räätälöidyt hiushoidot.

Hairlekiini Epstori | Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä onnistuvat niin hiusten leikkaus, yksi- ja monisävyvärjäykset, raidoitukset, kampaukset ja kaikki muutkin työt osaavien ammattilaisten käsistä. Kampaamossamme työskentelee trenditietoisia, kokeneita ja asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat sinulle unelmiesi hiukset.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Maria Nila, GHD, K18, Cutrin Routa, BIO+, Four Reasons, KMS, Goldwell Stylesign ja Dualsenses, Nõberu ja Olaplex.

Hiuskosmetiikan erikoismyymälä

Hairlekiini on myös hiuskosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät hiustuotteet ja hiustarvikkeet kaikenikäisille. Voit piipahtaa hiustuoteostoksille koska tahansa, ja tuotteiden valinnassa sinua on aina auttamassa asiantunteva opastaja. Laaja tuotevalikoimamme kattaa niin hiuskosmetiikan huippumerkit kuin hieman edullisemmatkin tuotteet.

Parturi-kampaamo Seinäjoella ilman ajanvarausta

Meille voit tulla joko varaamalla ajan tai vain poikkeamalla sisään vaikka ostosten lomassa; olemme palveleva parturi-kampaamo Seinäjoella myös ilman ajanvarausta. Jos tulet ilman ajanvarausta, joudut ehkä odottamaan tuokion, mutta annamme aina aika-arvion siitä, kauanko menee ennen kuin pääset itse palveltavaksi. Onneksi Epstori on pullollaan kiintoisia putiikkeja, joten mahdollinen odotteluaika menee kuin huomaamatta.

Seinäjoki

Hairlekiini Seinäjoki on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Seinäjoki, joka on kasvanut pienestä Pohjanmaan radan asemakylästä iloiseksi ja eloisaksi 62 000 asukkaan maakuntakeskukseksi, on tunnettu erityisesti tapahtumistaan; täällä tanssitaan niin Tangomarkkinat, rokkaillaan Provinssirock kuin hurjastellaan Vauhtiajotkin. Hairlekiinilla on täällä kaksi toimipistettä: aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, torin laidalla sijaitsevan kauppakeskus Epstorin ensimmäisessä kerroksessa ja Seinäjoen Ideaparkissa. Kauppakeskusten liikkeissä palvelee joukko pirteitä ja palvelualttiita ihmisiä, emmekä me Hairlekiinissa tee tähän poikkeusta; siksipä hyvä mieli ja ilo ovat aina läsnä vierailullasi. Meillä sinua palvelevat taitavat parturi-kampaajamme  – lämpimästi tervetuloa!