Hairlekiinilla on Rovaniemellä kaksi toimipistettä, Rinteenkulman sekä Sampokeskuksen parturi-kampaamot. Rovaniemi sijaitsee aivan napapiirin tuntumassa, ja kaupunki on kasvanut kahden kauniin joen, Kemijoen ja Ounasjoen yhtymäkohtaan. Elämää kuhisevaa kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua myös Lapin navaksi, sillä se on niin maakuntakeskus, yliopistokaupunki ja alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus kuin menestyvä urheilu- ja kulttuurikaupunkikin. Tämä pyörryttävä määrä toimintaa tekee Rovaniemestä mielenkiintoisen, vireän ja vauhdikkaan paikan, jossa viihtyvät niin oman kylän väki kuin runsaslukuinen matkailijoiden joukko. Erityisesti matkailijoita kiinnostaa kukas muukaan kuin joulupukki ja hänen elämysmaansa Santa Park, mutta Lapin ihmeelliseen lumoon vaikuttavat tietysti muun muassa myös omintakeinen luonto taivaalla välkehtivine revontulineen, vaaleine kesäöineen ja leimuavine ruska-aikoineen sekä iloiset, seuralliset ihmiset. Kiehtovaa kontrastia tuovat vain kivenheiton päässä keskustasta avautuva, rikkumaton luonnonrauha ja vastaavasti yhtä läheltä löytyvä, Suomen kolmanneksi vilkkain kansainvälinen lentokenttä.  Sykähdyttävä Rovaniemi on Suomen pohjoisin kaupunki, ja täältä löytyvät myös Suomen pohjoisimmat Hairlekiinit. Tutustu kumpaankin toimipisteeseen ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamo Hairlekiiniin! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Rovaniemi Rinteenkulma

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Rovaniemi RINTEENKULMA
Koskikatu 25
96200 ROVANIEMI

010 292 1670
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Rovaniemi Rinteenkulma

Hairlekiinin toinen parturi-kampaamo Rovaniemellä sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksessa. Las Vegasin loistokkuudesta innoituksensa saaneet tilaratkaisut ja hauskat, teemalliset tapahtumat ovat luoneet ilmapiiriltään mukavan ostospaikan, jossa on yhä elämyksellisempää shoppailla ja käyttää palveluita. Tähän iloiseen joukkoon lukeutuu myös Hairlekiini, jossa hiuksiasi hellitään neljän taitavan ammattilaisen voimin. Parturi-kampaajamme Jonna, Katja, Ingrid ja Jutta ovat pirteitä ja hyväntuulisia hiustaitureita, jotka toteuttavat kaikki hiustoiveesi aina pienimuotoisesta siistimisestä villiin muodonmuutokseen. Olipa kyseessä hiusten leikkaus, uusi upea hiusväri, kaunis ja kestävä arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa muhkean parran parturointi, näiden naisten osaamiseen voit luottaa. Tervetuloa!

Parturi ilman ajanvarausta

Voit varata ajan kaikkiin palveluihimme kätevän nettiajanvarauksemme kautta, mutta jos tarvitset palvelua nopeasti, olemme myös parturi ilman ajanvarausta. Teemme mm. hiustenleikkaukset, siistimiset ja muut parturipalvelut rivakasti mutta huolellisesti. Joskus meillä saattaa olla ruuhkaa, mutta yleensä pääset saman tien penkkiin palveltavaksi. Keskustasijaintimme ansiosta meille voi helposti poiketa vaikka lounastunnilla.

Meiltä kauniit, luonnolliset peruukit

Hairlekiini Rinteenkulmassa toimii myös peruukkipalvelu. Palvelemme sinua ajanvarauksella henkilökohtaisesti erillisessä peruukkihuoneessa, jossa voit rauhassa sovittaa malleja. Palveluun kuuluu myös peruukkien muokkaus juuri sinulle sopivaksi. Valikoimassamme on kattavasti eri mallisia ja värisiä kuituhiusperuukkeja, jotka ovat keveitä, luonnollisia ja helppohoitoisia. Tule tutustumaan!

Kampaajat

Jonna:

Täsmällinen ja tarkka Jonna on erityisen taitava parturitöissä, jotka kuuluvatkin hänen vahvuuksiinsa. Lisäksi
Jonna taitaa kauniiden ripsien ja kulmien laiton sekä toimii myös peruukkipalvelussamme.

Katja, palveluesimies:

Katja on rauhallinen ja pätevä parturi-kampaaja, jonka vahvuutena ovat hiusten värjäykset. Katjalta onnistuvat värit kuin värit, ja erityisesti raidoitukset ovat lähellä hänen sydäntään.
Katja toimii myös peruukkipalvelussamme.

Ingrid:

Ingrid on kielitaitoinen innokas moniosaaja, joka palvelee asiakkaita iloisesti. Ingridiltä luonnistuvat helposti niin permanentit kuin kampauksetkin sekä tietysti kaikki siltä väliltä!

Jutta:

Jutta on kärsivällinen ja reipas asiakaspalvelija ja taitava parturi-kampaaja. Jutalta luonnistuu asiakaspalvelu jokaisen kanssa aina vauvasta vaariin, ja erityisenä vahvuutena hänellä on teippipidennykset.

Rovaniemi Sampokeskus

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Rovaniemi SAMPOKESKUS
Koskikatu 17
96200 ROVANIEMI

016 318 222
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Rovaniemi Sampokeskus

Hairlekiini Sampokeskus on parturi-kampaamo Rovaniemen keskustassa, kävelykadun varrella. Sampokeskus on viihtyisä muodin keskus, jonka monipuolisia palveluita ja rentoa ilmapiiriä täydentävät elokuvateatteri, kahvilat ja lämmin parkkihalli, jonne saat kätevästi autosi. Kokonaisuuden kruunaa koko perheen parturi-kampaamo Hairlekiini, jonne onkin mukava poiketa kaupungin hyörinästä iloisen asiakaspalvelun ja taitavien parturi-kampaajiemme pariin; meillä sinua palvelevat Reetta, Hanna, Jonna, Marjut ja Riikka. Varaa aika etukäteen netistä esimerkiksi kokonaisvaltaiseen muodonmuutokseen tai piipahda parturiin ilman ajanvarausta. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Meillä Sampokeskuksen Hairlekiinissa työskentelee viisi hiusalan hyväntuulista ja näppäräsormista ammattilaista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Siksipä pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja hyvällä maulla. Halusitpa sitten uuden upean värin tai raidat, taidokkaan ja tarkan hiusten leikkauksen, parran parturoinnin tai hauskan permanentin, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita kampaamotuotteita hiustesi kotihoitoa varten. Voit poiketa ostoksille aina, kun kampaamo on auki tai hankkia tuotteet kampaamokäynnin yhteydessä.

Monipuoliset lisäpalvelut

Hairlekiini Sampokeskuksessa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen tai sinettipidennyksen. Palveluihimme kuuluu myös ammattimainen meikkaus, ja meikeissä vaihtoehtoina ovat kevyt arkimeikki, juhlameikki sekä häämeikki. Lisäksi voit laittaa kuntoon ripset ja kulmat sekä rei’ittää korvalehdet liikkeessämme. Tervetuloa!

Kampaajat

Reetta:

Reetta on reipas tekijä, joka loistaa monella osa-alueella; hänen vahvuutenaan ovat erityisesti parturipuolen työt, parrat sekä veitsiajot. Myös kauniit teippipidennykset onnistuvat Reetalta näppärästi.

Hanna:

Hanna on monipuolisesti palveleva parturi-kampaaja, jolla on monenlaista osaamista. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella hän tekee ihastuttavia meikkejä sekä korvien rei’ityksiä. Hannalla on myös hyvä kielitaito.

Jonna:

Jonna on iloinen asiakaspalvelija ja taitava parturi-kampaaja. Jonnan vahvuuksiin kuuluvat erinomainen värisilmä sekä runsas kokemus erilaisista hiusten värjäyksistä, jotka hän toteuttaa taidolla.

Marjut:

Marjut on luotettava parturi-kampaaja, joka osaa vaivattomasti  toteuttaa kaikki parturi-kampaamopalvelut. Marjutin erityisiä vahvuuksia ovat permanentit ja sinettihiustenpidennykset, joista hänellä on monen vuoden kokemus.

Riikka:

Riikka on iloinen ja näppäräsorminen parturi-kampaaja, joka tykkää erityisesti tehdä kauniita ja kestäviä kampauksia, värjätä kulmia/ripsiä sekä toteuttaa hienot leikkaukset ja värjäykset. Lisäksi saat Riikalta upeat teippipidennykset.