Rovaniemi

Hairlekiinilla on Rovaniemellä kaksi toimipistettä, Rinteenkulman sekä Sampokeskuksen parturi-kampaamot. Rovaniemi sijaitsee aivan napapiirin tuntumassa, ja kaupunki on kasvanut kahden kauniin joen, Kemijoen ja Ounasjoen yhtymäkohtaan. Elämää kuhisevaa kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua myös Lapin navaksi, sillä se on niin maakuntakeskus, yliopistokaupunki ja alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus kuin menestyvä urheilu- ja kulttuurikaupunkikin.

Tämä pyörryttävä määrä toimintaa tekee Rovaniemestä mielenkiintoisen, vireän ja vauhdikkaan paikan, jossa viihtyvät niin oman kylän väki kuin runsaslukuinen matkailijoiden joukko. Erityisesti matkailijoita kiinnostaa kukas muukaan kuin joulupukki ja hänen elämysmaansa Santa Park, mutta Lapin ihmeelliseen lumoon vaikuttavat tietysti muun muassa myös omintakeinen luonto taivaalla välkehtivine revontulineen, vaaleine kesäöineen ja leimuavine ruska-aikoineen sekä iloiset, seuralliset ihmiset.

Kiehtovaa kontrastia tuovat vain kivenheiton päässä keskustasta avautuva, rikkumaton luonnonrauha ja vastaavasti yhtä läheltä löytyvä, Suomen kolmanneksi vilkkain kansainvälinen lentokenttä.  Sykähdyttävä Rovaniemi on Suomen pohjoisin kaupunki, ja täältä löytyvät myös Suomen pohjoisimmat Hairlekiinit. Tutustu kumpaankin toimipisteeseen ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamo Hairlekiiniin! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Parturi-kampaamo | Rovaniemi Rinteenkulma

Hairlekiinin toinen parturi-kampaamo Rovaniemellä sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksessa. Las Vegasin loistokkuudesta innoituksensa saaneet tilaratkaisut ja hauskat, teemalliset tapahtumat ovat luoneet ilmapiiriltään mukavan ostospaikan, jossa on yhä elämyksellisempää shoppailla ja käyttää palveluita. Tähän iloiseen joukkoon lukeutuu myös Hairlekiini, jossa hiuksiasi hellitään taitavien ammattilaisten voimin. Parturi-kampaajamme ovat pirteitä ja hyväntuulisia hiustaitureita, jotka toteuttavat kaikki hiustoiveesi aina pienimuotoisesta siistimisestä villiin muodonmuutokseen. Olipa kyseessä hiusten leikkaus, uusi upea hiusväri, kaunis ja kestävä arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa muhkean parran parturointi, näiden naisten osaamiseen voit luottaa. Tervetuloa!

Voit varata ajan kaikkiin palveluihimme kätevän nettiajanvarauksemme kautta, mutta jos tarvitset palvelua nopeasti, voit käydä kysymässä aikaa myös suoraan liikkestä.

Monipuoliset lisäpalvelut

Hairlekiini Rinteenkulmassa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen tai MAGO pidennyksen. Lisäksi teemme ripsipidennyksiä.

Meiltä kauniit, luonnolliset peruukit sekä päähineet ja turbaanit

Hairlekiini Rinteenkulmassa toimii myös peruukkipalvelu. Palvelemme sinua ajanvarauksella henkilökohtaisesti erillisessä peruukkihuoneessa, jossa voit rauhassa sovittaa malleja. Palveluun kuuluu myös peruukkien muokkaus juuri sinulle sopivaksi. Valikoimassamme on kattavasti eri mallisia ja värisiä kuituhiusperuukkeja, jotka ovat keveitä, luonnollisia ja helppohoitoisia. Löydät meiltä myös erilaisia päähineitä ja turbaaneja, joita on miellyttävä käyttää. Tule tutustumaan!


Kampaajat

Katja, palveluesimies:

Katja on pitkään alalla ollut, rauhallinen ja pätevä parturi-kampaaja, jonka vahvuutena ovat hiusten värjäykset. Katjalta onnistuvat värit kuin värit, ja erityisesti raidoitukset ovat lähellä hänen sydäntään. Katja toimii myös peruukkipalvelussamme, tekee ripsipidennyksiä sekä teippipidennyksiä.

Tiina:

Tiinalla on jo pitkä kokemus alalta, ja häneltä onnistuvat kaikki parturi-kampaajan työt, myös teippi- ja sinettipidennykset. Luonteeltaan hän on rempseä ja puhelias ja asiakaspalvelijana iloinen.

Emilia:

Emilian vahvuuksia ovat lettikampaukset, raidoitukset sekä erilaiset värjäystekniikat. Työskentelijänä hän on rauhallinen ja tarkka sekä ystävällinen asiakaspalvelija.

Minna:

Minna on iloinen asiakaspalvelija, jonka penkissä viihtyvät erityisesti lapsiasiakkaat. Hän on myös varma leikkaaja, niin kampaamo- kuin parturipuolellakin.

Sanna-Mari:

Sanna-Mari on kokenut ja varma otteinen ammattilainen. Hän on erityisen taitava tekemään permanenttejä sekä erilaisia kampauksia. Myös ilmavat föönaukset kuuluvat hänen erityisosaamiseensa.

Julia:

Julia on rauhallinen ja huolellinen työskentelijä. Hän tykkää tehdä kaikkia parturi-kampaajan töitä ja kehittyä monella osaamisalueella.

Reetta:

Reetta on työskennellyt aikaisemmin parturina, joten hänen ehdottomia vahvuuksiaan ovat miesten hiustenleikkaukset sekä parranmuotoilut. Asiakaspalvelijana hän on reipas ja rempseä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Rovaniemi RINTEENKULMA
Koskikatu 25
96200 ROVANIEMI

010 292 1670
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Rovaniemi Sampokeskus

Hairlekiini Sampokeskus on parturi-kampaamo Rovaniemen keskustassa, kävelykadun varrella. Sampokeskus on viihtyisä muodin keskus, jonka monipuolisia palveluita ja rentoa ilmapiiriä täydentävät elokuvateatteri, kahvilat ja lämmin parkkihalli, jonne saat kätevästi autosi. Kokonaisuuden kruunaa koko perheen parturi-kampaamo Hairlekiini, jonne onkin mukava poiketa kaupungin hyörinästä iloisen asiakaspalvelun ja taitavien parturi-kampaajiemme pariin; meillä sinua palvelevat Marjut ja Jonna. Varaa aika etukäteen netistä esimerkiksi kokonaisvaltaiseen muodonmuutokseen tai piipahda parturiin ilman ajanvarausta. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja hyvällä maulla. Halusitpa sitten uuden upean värin tai raidat, taidokkaan ja tarkan hiusten leikkauksen, parran parturoinnin tai hauskan permanentin, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Liikkeessämme on myös kattava valikoima laadukkaita kampaamotuotteita hiustesi kotihoitoa varten. Voit poiketa ostoksille aina, kun kampaamo on auki tai hankkia tuotteet kampaamokäynnin yhteydessä.

Monipuoliset lisäpalvelut

Hairlekiini Sampokeskuksessa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen, sinettipidennyksen tai MAGO-pidennyksen.  Lisäksi voit laittaa kuntoon ripset ja kulmat sekä rei’ittää korvalehdet liikkeessämme. Tervetuloa!


Kampaajat

Marjut, palveluesimies:

Marjut on luotettava parturi-kampaaja, joka osaa vaivattomasti  toteuttaa kaikki parturi-kampaamopalvelut. Marjutin erityisiä vahvuuksia ovat permanentit ja sinettihiustenpidennykset, joista hänellä on monen vuoden kokemus.

Jonna:

Jonna on iloinen asiakaspalvelija ja taitava parturi-kampaaja. Jonnan vahvuuksiin kuuluvat erinomainen värisilmä sekä runsas kokemus erilaisista hiusten värjäyksistä, jotka hän toteuttaa taidolla. Jonna tekee myös Studex- korvan rei´ityksiä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Rovaniemi SAMPOKESKUS
Koskikatu 17
96200 ROVANIEMI

016 318 222
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.