Parturi-kampaamo Rovaniemi

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Rovaniemi)

Aukioloajat

Rovaniemi
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Rovaniemi RINTEENKULMA
Koskikatu 25
96200 ROVANIEMI

0102921670

rinteenkulma@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Katja

Palveluvastaava

Katja on pitkään alalla ollut, rauhallinen ja pätevä parturi-kampaaja, jonka vahvuutena ovat hiusten värjäykset. Katjalta onnistuvat värit kuin värit, ja erityisesti raidoitukset ovat lähellä hänen sydäntään. Katja palvelee myös peruukkipuolella sekä tekee teippipidennyksiä.

Marjut

Parturi-kampaaja

Marjut on luotettava parturi-kampaaja, joka osaa vaivattomasti toteuttaa kaikki parturi-kampaamopalvelut. Marjutin erityisiä vahvuuksia ovat permanentit ja sinettihiustenpidennykset, joista hänellä on monen vuoden kokemus.

Minna

Parturi-kampaaja

Minna on taitava parturi-kampaaja, joka tykkää tehdä erityisesti lasten ja miesten hiustenleikkauksia.

Hannele, äitiyslomalla

Parturi-kampaaja

Hannele on rauhallinen asiakaspalvelija joka pitää erilaisista vaalennustöistä, erityisesti raidoituksista ja liukuvärjäyksistä. Naisten ja miesten hiustenleikkuut ovat myös lähellä sydäntä.

Jonna

Parturi-kampaaja

Jonna on kokenut parturikampaaja, hänella on yli 12 vuoden kokemus alalta. Erityisosaamiseen kuuluu isot värimuutokset, liukuvärit ja raidoitukset sekä mallinmuutokset. Jonna tekee myös korvalehden rei’ityksiä sekä teippipidennyksiä.

Parturi-kampaamo Rovaniemi | Rinteenkulma

Rovaniemen Hairlekiini sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksessa. Las Vegasin loistokkuudesta innoituksensa saaneet tilaratkaisut ja hauskat, teemalliset tapahtumat ovat luoneet ilmapiiriltään mukavan ostospaikan, jossa on yhä elämyksellisempää shoppailla ja käyttää palveluita. Tähän iloiseen joukkoon lukeutuu myös Hairlekiini, jossa hiuksiasi hellitään taitavien ammattilaisten voimin. Parturi-kampaajamme ovat pirteitä ja hyväntuulisia hiustaitureita, jotka toteuttavat kaikki hiustoiveesi aina pienimuotoisesta siistimisestä villiin muodonmuutokseen. Olipa kyseessä hiusten leikkaus, uusi upea hiusväri, kaunis ja kestävä arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa muhkean parran parturointi, näiden naisten osaamiseen voit luottaa. Tervetuloa!

Voit varata ajan kaikkiin palveluihimme kätevän nettiajanvarauksemme kautta, mutta jos tarvitset palvelua nopeasti, voit käydä kysymässä aikaa myös suoraan liikkestä.

Peruukit ja päähineet

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, ajanvarauksella erillisessä peruukkihuoneessa, jossa malleja voi rauhassa sovittaa. Valikoimissamme on kattavasti erilaisia kuitu- ja aitohiusperuukkeja sekä päälakilisäkkeitä. Meiltä löydät myös erilaisia päähineitä ja turbaaneita sekä peruukkien hoitotuotteet ja tarvikkeet. Lisäksi palveluumme kuuluu peruukkien muokkaus juuri sinulle sopivaksi.

Monipuoliset lisäpalvelut

Hairlekiini Rinteenkulmassa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen tai MAGO pidennyksen.

Rovaniemi

Hairlekiinilla on toimipiste Kauppakeskus Rinteenkulmassa Rovaniemellä.

Rovaniemi sijaitsee aivan napapiirin tuntumassa, ja kaupunki on kasvanut kahden kauniin joen, Kemijoen ja Ounasjoen yhtymäkohtaan. Elämää kuhisevaa kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua myös Lapin navaksi, sillä se on niin maakuntakeskus, yliopistokaupunki ja alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus kuin menestyvä urheilu- ja kulttuurikaupunkikin.

Tämä pyörryttävä määrä toimintaa tekee Rovaniemestä mielenkiintoisen, vireän ja vauhdikkaan paikan, jossa viihtyvät niin oman kylän väki kuin runsaslukuinen matkailijoiden joukko. Erityisesti matkailijoita kiinnostaa kukas muukaan kuin joulupukki ja hänen elämysmaansa Santa Park, mutta Lapin ihmeelliseen lumoon vaikuttavat tietysti muun muassa myös omintakeinen luonto taivaalla välkehtivine revontulineen, vaaleine kesäöineen ja leimuavine ruska-aikoineen sekä iloiset, seuralliset ihmiset.

Kiehtovaa kontrastia tuovat vain kivenheiton päässä keskustasta avautuva, rikkumaton luonnonrauha ja vastaavasti yhtä läheltä löytyvä, Suomen kolmanneksi vilkkain kansainvälinen lentokenttä.  Sykähdyttävä Rovaniemi on Suomen pohjoisin kaupunki, ja täältä löytyvät myös Suomen pohjoisin Hairlekiini. Tutustu ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamo Hairlekiiniin! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.