Rovaniemi

Hairlekiinilla on toimipiste Kauppakeskus Rinteenkulmassa Rovaniemellä.

Rovaniemi sijaitsee aivan napapiirin tuntumassa, ja kaupunki on kasvanut kahden kauniin joen, Kemijoen ja Ounasjoen yhtymäkohtaan. Elämää kuhisevaa kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua myös Lapin navaksi, sillä se on niin maakuntakeskus, yliopistokaupunki ja alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus kuin menestyvä urheilu- ja kulttuurikaupunkikin.

Tämä pyörryttävä määrä toimintaa tekee Rovaniemestä mielenkiintoisen, vireän ja vauhdikkaan paikan, jossa viihtyvät niin oman kylän väki kuin runsaslukuinen matkailijoiden joukko. Erityisesti matkailijoita kiinnostaa kukas muukaan kuin joulupukki ja hänen elämysmaansa Santa Park, mutta Lapin ihmeelliseen lumoon vaikuttavat tietysti muun muassa myös omintakeinen luonto taivaalla välkehtivine revontulineen, vaaleine kesäöineen ja leimuavine ruska-aikoineen sekä iloiset, seuralliset ihmiset.

Kiehtovaa kontrastia tuovat vain kivenheiton päässä keskustasta avautuva, rikkumaton luonnonrauha ja vastaavasti yhtä läheltä löytyvä, Suomen kolmanneksi vilkkain kansainvälinen lentokenttä.  Sykähdyttävä Rovaniemi on Suomen pohjoisin kaupunki, ja täältä löytyvät myös Suomen pohjoisin Hairlekiini. Tutustu ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamo Hairlekiiniin! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Parturi-kampaamo Rovaniemi | Rinteenkulma

Rovaniemen Hairlekiini sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksessa. Las Vegasin loistokkuudesta innoituksensa saaneet tilaratkaisut ja hauskat, teemalliset tapahtumat ovat luoneet ilmapiiriltään mukavan ostospaikan, jossa on yhä elämyksellisempää shoppailla ja käyttää palveluita. Tähän iloiseen joukkoon lukeutuu myös Hairlekiini, jossa hiuksiasi hellitään taitavien ammattilaisten voimin. Parturi-kampaajamme ovat pirteitä ja hyväntuulisia hiustaitureita, jotka toteuttavat kaikki hiustoiveesi aina pienimuotoisesta siistimisestä villiin muodonmuutokseen. Olipa kyseessä hiusten leikkaus, uusi upea hiusväri, kaunis ja kestävä arki- tai juhlakampaus tai vaikkapa muhkean parran parturointi, näiden naisten osaamiseen voit luottaa. Tervetuloa!

Voit varata ajan kaikkiin palveluihimme kätevän nettiajanvarauksemme kautta, mutta jos tarvitset palvelua nopeasti, voit käydä kysymässä aikaa myös suoraan liikkestä.

Monipuoliset lisäpalvelut

Hairlekiini Rinteenkulmassa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen tai MAGO pidennyksen.

Meiltä kauniit, luonnolliset peruukit sekä päähineet ja turbaanit

Hairlekiini Rinteenkulmassa toimii myös peruukkipalvelu. Palvelemme sinua ajanvarauksella henkilökohtaisesti erillisessä peruukkihuoneessa, jossa voit rauhassa sovittaa malleja. Palveluun kuuluu myös peruukkien muokkaus juuri sinulle sopivaksi. Valikoimassamme on kattavasti eri mallisia ja värisiä kuituhiusperuukkeja, jotka ovat keveitä, luonnollisia ja helppohoitoisia. Löydät meiltä myös erilaisia päähineitä ja turbaaneja, joita on miellyttävä käyttää. Tule tutustumaan!


Kampaajat

Katja, palveluesimies:

Katja on pitkään alalla ollut, rauhallinen ja pätevä parturi-kampaaja, jonka vahvuutena ovat hiusten värjäykset. Katjalta onnistuvat värit kuin värit, ja erityisesti raidoitukset ovat lähellä hänen sydäntään. Katja toimii myös peruukkipalvelussamme ja teippipidennyksiä.

Marjut:

Marjut on luotettava parturi-kampaaja, joka osaa vaivattomasti  toteuttaa kaikki parturi-kampaamopalvelut. Marjutin erityisiä vahvuuksia ovat permanentit ja sinettihiustenpidennykset, joista hänellä on monen vuoden kokemus.

Emma :

Emma pitää erityisesti väri- ja vaalennustöistä.

Kulmien värjäykset ja muotoilut sekä teippipidennykset ovat myös Emman vahvuuksia.

Minna:

Minna on taitava parturi-kampaaja, joka tykkää tehdä erityisesti lasten ja miesten hiustenleikkauksia.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Rovaniemi RINTEENKULMA
Koskikatu 25
96200 ROVANIEMI

010 292 1670
rinteenkulma@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.