Parturi-kampaamo | Riihimäki

Hairlekiini Riihimäki on Prisma-keskuksessa palveleva, hyväntuulinen koko perheen parturi-kampaamo. Riihimäki on touhukas 30 000 asukkaan pikkukaupunki mukavan matkan päässä Etelä-Suomen isoista kaupungeista. Riihimäen syntytarina on sangen vaatimaton; kerrotaan, että tämä aikoinaan harvaan asuttu Hausjärven kolkka nimettiin yksinkertaisesti rautatieaseman lähettyvillä olevan mäen päällä sijainneen riihen mukaan. Nykyään Riihimäki on täynnä elämää, ja se on yhä vilkas risteysasema vuonna 1862 avautuneen Helsinki–Hämeenlinna-pääradan varrella.

Riihimäki tunnetaan loisteliaasta kattauksesta viihde-, kulttuuri-, urheilumaailman tähtiä sekä yhteiskunnan vaikuttajia; kaupungista ovat lähtöisin muun muassa elokuvaohjaaja Renny Harlin, koko kansan viihdemies Janne Kataja, näyttelijät Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen, iskelmälaulaja Anita Hirvonen, jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen, poliitikko Iiro Viinanen ja löytyypä kaupungin nimekkäistä yksi nobelistikin, Ragnar Granit. Riihimäellä onkin selvästi hyvä olla, elää ja yrittää!

Estetiikka on ollut Riihimäellä mukana jo 1900-luvun alusta lähtien; keräilijöidenkin himoitsemat, nykyään jo suljetun Riihimäen lasitehtaan valmistamat käyttöesineet ja taidelasi ovat koristaneet suomalaisten koteja ja kahvipöytiä jo vuosikymmenten ajan. Estetiikan perinnettä jatketaan parturi-kampaamo Hairlekiinissa, jossa omanlaistaan taidetta tekevät iloiset ja lahjakkaat parturi-kampaajamme. Varaa aika puhelimitse tai näppärän nettiajanvarauksemme kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Olipa toiveissasi sitten uusi, kaunis hiusväri, skarppi hiustenleikkaus, tyylikäs kampaus tai vaikkapa parran parturointi, Riihimäen Hairlekiinin ammattilaiset ovat valmiina toteuttamaan toiveesi. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi parturi- ja kampaamopalvelut kaikenikäisille. Kullakin parturi-kampaajalla on perusammattitaitonsa ohella omat vahvuutensa, joihin voit tutustua tarkemmin kampaajaesittelyissä. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää; siksi palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti ja ystävällisesti, mutta kuitenkin säilyttäen mukavan kiireettömän tunnelman. Meiltä saat hankittua myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joiden valinnassa sinua auttavat hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Parturi ilman ajanvarausta Riihimäellä

Parturiin ilman ajanvarausta? Onnistuu! Hairlekiini on paitsi täyden palvelun kampaamo, myös parturi ilman ajanvarausta. Riihimäki on melko pienestä koostaan huolimatta vilkas kaupunki, mutta meille pääset silti helposti ilman ajanvarausta. Kätevä sijaintimme Prisma-keskuksessa mahdollistaa sen, että voit vaikka kauppareissun yhteydessä tulla siistimään niskahiukset tai tasoittamaan latvat. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä, josta voit helposti selata vapaita aikoja missä ja milloin vain. Nähdään parturi-kampaamo Hairlekiinissa!


Kampaajat

Elina, palveluesimies:

Elina on iloinen, rento ja  huumorintajuinen parturi-kampaaja. Naisella on pitkä kokemus alalta, ja hänen vahvuuksiaan ovat ehdottomasti värjäykset. Elina rakastaa haasteita, ja kokeekin olevansa parhaimmillani pienen paineen alla!

Jade:

Parturi-kampaajamme Jade on iloinen ja nauravainen tyyppi ja loistava asiakaspalvelija; kampaamoaikasi kuluu Jaden kanssa kuin siivillä. Jade taitaa erityisesti veitsileikkaukset, mutta on tasaisen vahva tekijä muissakin parturi-kampaamopalveluissa.

Tiia:

Tiia on reipas nuori nainen, joka tuo työporukkaamme aimo annoksen iloista ja positiivista mieltä & energiaa. Parturi-kampaajana Tiia on tarkaavainen ja hyvä kuuntelija, ja hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti kampaukset, leikkaukset ja viimeistely.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-17
su suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini
PRISMA Riihimäki
Voimalankatu 2
11100 RIIHIMÄKI

010 279 0878
prisma.riihimaki@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.