Parturi-kampaamo Riihimäki

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Riihimäki)

Hyvä asiakas, ajanvarauspalvelumme on 1.4. siirtynyt helppokäyttöiseen Booksaloniin. Aikaisemmin varatut ajat ja asiakastiedot ovat siirtyneet uuteen järjestelmään.

Aukioloajat

Riihimäki
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – PRISMA Riihimäki
Voimalankatu 2
11100 RIIHIMÄKI

0102790878

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

prisma.riihimaki@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Inka

Palveluvastaava

Inka on iloinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Hän tekee mielellään monipuolisesti kaikkia hiusalan töitä – intohimona erityisesti pidennykset, kampaukset ja paksujen kiharoiden hiustenleikkaukset.

Inka on valmistunut ammattiin 1997.

Siina

Parturi-kampaaja

Siinalla oli kampaajan työ haaveena jo lapsena. Siina on tehnyt hiusalan töitä vuodesta 2009.

Siina tekee monipuolisesti erilaisia töitä, mutta värjäykset ja raidoitukset on erityisesti mieleen.

Hän on myös erittäin kiinnostunut erilaisista hiusten hoito- ja muotoilutuotteista ja hän haluaa löytää juuri sinulle sopivat tuotteet. Siina opiskelee työn ohessa estenomiksi.

Sohvi

Parturi-kampaaja

Sohvi on rauhallinen ja mukava, keväällä 2023 valmistunut parturi-kampaaja. Sohvin lempitöihin kuuluvat muun muassa vaalennukset ja parturileikkaukset.

Pekka

Parturi-kampaaja

Pekka on keväällä 2023 valmistunut rauhallinen parturi-kampaaja.

Pekka oli jo ennen alalle ryhtymistään kiinnostunut värjäämisestä ja vaalentamisesta ja ne ovatkin hänen suosikkitöitään. Pekka tekee kuitenkin mielellään monipuolisesti kaikkia alan töitä.

Rosa (äitiyslomalla)

Parturi-kampaaja

Rosa on iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Hän pitää erityisesti hiusten leikkauksista ja vaalennukset ovat lähellä sydäntä.

Parturi-kampaamo Riihimäki

Hairlekiini Riihimäki on Prisma-keskuksessa (kauppakeskus Atomi) palveleva, hyväntuulinen koko perheen parturi-kampaamo. Riihimäki on touhukas 30 000 asukkaan pikkukaupunki mukavan matkan päässä Etelä-Suomen isoista kaupungeista. Riihimäen syntytarina on sangen vaatimaton; kerrotaan, että tämä aikoinaan harvaan asuttu Hausjärven kolkka nimettiin yksinkertaisesti rautatieaseman lähettyvillä olevan mäen päällä sijainneen riihen mukaan. Nykyään Riihimäki on täynnä elämää, ja se on yhä vilkas risteysasema vuonna 1862 avautuneen Helsinki–Hämeenlinna-pääradan varrella.

Riihimäki tunnetaan loisteliaasta kattauksesta viihde-, kulttuuri-, urheilumaailman tähtiä sekä yhteiskunnan vaikuttajia; kaupungista ovat lähtöisin muun muassa elokuvaohjaaja Renny Harlin, koko kansan viihdemies Janne Kataja, näyttelijät Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen, iskelmälaulaja Anita Hirvonen, jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen, poliitikko Iiro Viinanen ja löytyypä kaupungin nimekkäistä yksi nobelistikin, Ragnar Granit. Riihimäellä onkin selvästi hyvä olla, elää ja yrittää!

Estetiikka on ollut Riihimäellä mukana jo 1900-luvun alusta lähtien; keräilijöidenkin himoitsemat, nykyään jo suljetun Riihimäen lasitehtaan valmistamat käyttöesineet ja taidelasi ovat koristaneet suomalaisten koteja ja kahvipöytiä jo vuosikymmenten ajan. Estetiikan perinnettä jatketaan parturi-kampaamo Hairlekiinissa, jossa omanlaistaan taidetta tekevät iloiset ja lahjakkaat parturi-kampaajamme. Varaa aika puhelimitse tai näppärän nettiajanvarauksemme kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Olipa toiveissasi sitten uusi, kaunis hiusväri, skarppi hiustenleikkaus, tyylikäs kampaus tai vaikkapa parran parturointi, Riihimäen Hairlekiinin ammattilaiset ovat valmiina toteuttamaan toiveesi. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi parturi- ja kampaamopalvelut kaikenikäisille. Kullakin parturi-kampaajalla on perusammattitaitonsa ohella omat vahvuutensa, joihin voit tutustua tarkemmin kampaajaesittelyissä. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää; siksi palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti ja ystävällisesti, mutta kuitenkin säilyttäen mukavan kiireettömän tunnelman. Meiltä saat hankittua myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joiden valinnassa sinua auttavat hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Maksutonta parkkitilaa kampaamon vieressä

Meille on helppo tulla!

Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla jalkaisin, pyörällä tai junalla. Autoilijoidenkaan ei tarvitse tuskastua, sillä aivan liikkeen vierestä löytyvät maksuttomat parkkipaikat, joihin auton voi pysäköidä oman hemmottelutuokion ajaksi. Parkkiaika on 3h kiekolla, joten sinä aikana kerkeää helposti käydä kampaajalla ja hoitaa kauppaostokset tai muun shoppailun siinä samassa. Liikkeemme sijaitseekin katutasossa, johon on esteetön kulku parkkipaikkojen puoleisesta ovesta. Tervetuloa parturi-kampaamo Riihimäelle!