Parturi-kampaamo Riihimäki

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Riihimäki)

Aukioloajat

Riihimäki
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini – PRISMA Riihimäki
Voimalankatu 2
11100 RIIHIMÄKI

0102790878

prisma.riihimaki@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Inka

Palveluvastaava

Inka on iloinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Hän tekee mielellään monipuolisesti kaikkia hiusalan töitä – intohimona erityisesti pidennykset, kampaukset ja paksujen kiharoiden hiustenleikkaukset.

Siina

Parturi-kampaaja

Siinalla oli jo lapsena haaveammattina parturi-kampaaja ja hän  on ollut alalla nyt jo yli 10 vuotta

Siina tekee monipuolisesti erilaisia töitä, mutta värjäykset ja raidoitukset on erityisesti

mieleen

Hän on myös erittäin kiinnostunut erilaisista hiusten hoito- ja muotoilutuotteista ja hän haluaa löytää juuri sinulle sopivat tuotteet

Rosa

Parturi-kampaaja

Rosa on iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Hän pitää erityisesti hiusten leikkauksista ja vaalennukset ovat lähellä sydäntä.

Emma

Parturi-kampaaja

Emma on iloinen ja rauhallinen vasta valmistunut parturi-kampaaja. Emman vahvuuksiin kuuluu lyhyiden hiusten leikkaukset. Emma on innokkaasti uutta oppiva.

Parturi-kampaamo Riihimäki

Hairlekiini Riihimäki on Prisma-keskuksessa palveleva, hyväntuulinen koko perheen parturi-kampaamo. Riihimäki on touhukas 30 000 asukkaan pikkukaupunki mukavan matkan päässä Etelä-Suomen isoista kaupungeista. Riihimäen syntytarina on sangen vaatimaton; kerrotaan, että tämä aikoinaan harvaan asuttu Hausjärven kolkka nimettiin yksinkertaisesti rautatieaseman lähettyvillä olevan mäen päällä sijainneen riihen mukaan. Nykyään Riihimäki on täynnä elämää, ja se on yhä vilkas risteysasema vuonna 1862 avautuneen Helsinki–Hämeenlinna-pääradan varrella.

Riihimäki tunnetaan loisteliaasta kattauksesta viihde-, kulttuuri-, urheilumaailman tähtiä sekä yhteiskunnan vaikuttajia; kaupungista ovat lähtöisin muun muassa elokuvaohjaaja Renny Harlin, koko kansan viihdemies Janne Kataja, näyttelijät Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen, iskelmälaulaja Anita Hirvonen, jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen, poliitikko Iiro Viinanen ja löytyypä kaupungin nimekkäistä yksi nobelistikin, Ragnar Granit. Riihimäellä onkin selvästi hyvä olla, elää ja yrittää!

Estetiikka on ollut Riihimäellä mukana jo 1900-luvun alusta lähtien; keräilijöidenkin himoitsemat, nykyään jo suljetun Riihimäen lasitehtaan valmistamat käyttöesineet ja taidelasi ovat koristaneet suomalaisten koteja ja kahvipöytiä jo vuosikymmenten ajan. Estetiikan perinnettä jatketaan parturi-kampaamo Hairlekiinissa, jossa omanlaistaan taidetta tekevät iloiset ja lahjakkaat parturi-kampaajamme. Varaa aika puhelimitse tai näppärän nettiajanvarauksemme kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Pääset kauppakeskus Atomiin helposti ja kätevästi joko junalla tai omalla autolla. Parkkipaikkaa löytyy vaikka kuinka keskuksen edestä. Parkkiaika on 3h kiekolla, joten sinä aikana kerkeää helposti käydä kampaajalla ja hoitaa kauppaostokset tai muun shoppailun siinä samassa.

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Olipa toiveissasi sitten uusi, kaunis hiusväri, skarppi hiustenleikkaus, tyylikäs kampaus tai vaikkapa parran parturointi, Riihimäen Hairlekiinin ammattilaiset ovat valmiina toteuttamaan toiveesi. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi parturi- ja kampaamopalvelut kaikenikäisille. Kullakin parturi-kampaajalla on perusammattitaitonsa ohella omat vahvuutensa, joihin voit tutustua tarkemmin kampaajaesittelyissä. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää; siksi palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti ja ystävällisesti, mutta kuitenkin säilyttäen mukavan kiireettömän tunnelman. Meiltä saat hankittua myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joiden valinnassa sinua auttavat hiuskosmetiikan asiantuntijat.