Parturi-kampaamo Riihimäki

Hairlekiini Riihimäki on Prisma-keskuksessa palveleva, hyväntuulinen koko perheen parturi-kampaamo. Riihimäki on touhukas 30 000 asukkaan pikkukaupunki mukavan matkan päässä Etelä-Suomen isoista kaupungeista. Riihimäen syntytarina on sangen vaatimaton; kerrotaan, että tämä aikoinaan harvaan asuttu Hausjärven kolkka nimettiin yksinkertaisesti rautatieaseman lähettyvillä olevan mäen päällä sijainneen riihen mukaan. Nykyään Riihimäki on täynnä elämää, ja se on yhä vilkas risteysasema vuonna 1862 avautuneen Helsinki–Hämeenlinna-pääradan varrella.

Riihimäki tunnetaan loisteliaasta kattauksesta viihde-, kulttuuri-, urheilumaailman tähtiä sekä yhteiskunnan vaikuttajia; kaupungista ovat lähtöisin muun muassa elokuvaohjaaja Renny Harlin, koko kansan viihdemies Janne Kataja, näyttelijät Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen, iskelmälaulaja Anita Hirvonen, jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen, poliitikko Iiro Viinanen ja löytyypä kaupungin nimekkäistä yksi nobelistikin, Ragnar Granit. Riihimäellä onkin selvästi hyvä olla, elää ja yrittää!

Estetiikka on ollut Riihimäellä mukana jo 1900-luvun alusta lähtien; keräilijöidenkin himoitsemat, nykyään jo suljetun Riihimäen lasitehtaan valmistamat käyttöesineet ja taidelasi ovat koristaneet suomalaisten koteja ja kahvipöytiä jo vuosikymmenten ajan. Estetiikan perinnettä jatketaan parturi-kampaamo Hairlekiinissa, jossa omanlaistaan taidetta tekevät iloiset ja lahjakkaat parturi-kampaajamme. Varaa aika puhelimitse tai näppärän nettiajanvarauksemme kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Olipa toiveissasi sitten uusi, kaunis hiusväri, skarppi hiustenleikkaus, tyylikäs kampaus tai vaikkapa parran parturointi, Riihimäen Hairlekiinin ammattilaiset ovat valmiina toteuttamaan toiveesi. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi parturi- ja kampaamopalvelut kaikenikäisille. Kullakin parturi-kampaajalla on perusammattitaitonsa ohella omat vahvuutensa, joihin voit tutustua tarkemmin kampaajaesittelyissä. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää; siksi palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti ja ystävällisesti, mutta kuitenkin säilyttäen mukavan kiireettömän tunnelman. Meiltä saat hankittua myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joiden valinnassa sinua auttavat hiuskosmetiikan asiantuntijat.

 


Kampaajat

Inka, palveluesimies:

Inka on iloinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Hän tekee mielellään monipuolisesti kaikkia hiusalan töitä – intohimona erityisesti pidennykset, kampaukset ja paksujen kiharoiden hiustenleikkaukset.

Siina:
Siinalla oli jo lapsena haaveammattina parturi-kampaaja ja hän  on ollut alalla nyt jo yli 10 vuotta
Siina tekee monipuolisesti erilaisia töitä, mutta värjäykset ja raidoitukset on erityisesti
mieleen
Hän on myös erittäin kiinnostunut erilaisista hiusten hoito- ja muotoilutuotteista ja hän haluaa löytää juuri sinulle sopivat tuotteet
Rosa:

Rosa on iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Hän pitää erityisesti hiusten leikkauksista ja vaalennukset ovat lähellä sydäntä.

Emma:
Emma on iloinen ja rauhallinen viimeisen vuoden opiskelija. Emman vahvuuksiin kuuluu lyhyiden hiusten leikkaukset. Emma on innokkaasti uutta oppiva.

Aukioloajat

Palvelemme:

ma-pe 9-19

la 9-16

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini
PRISMA Riihimäki
Voimalankatu 2
11100 RIIHIMÄKI

010 279 0878
prisma.riihimaki@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.