Parturi-kampaamo Raisio | Mylly

Raision Hairlekiinin löydät yhdestä Suomen suurimpiin kuuluvista ostoskeitaista, Myllyn kauppakeskuksesta. Hairlekiiniin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin; olemme koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Raisio puolestaan on Turun ja Naantalin välimaastossa sijaitseva virkeä pikkukaupunki, jonne kompaktista koostaan huolimatta on kuitenkin keskittynyt paljon palveluita ja liikekeskuksia; esimerkiksi Mylly, IKEA ja lukuisat auto- ja venekaupat houkuttelevat väkeä Raisioon niin läheltä kuin kauempaakin. Raisiosta ovat lähtöisin mm. laulaja Joel Hallikainen, jääkiekkomoguli Kalervo Kummola sekä huippukokki Aki Wahlman. Tangokaupunkinakin aiemmin tunnettu Raisio kätkee sisuksiinsa myös harvojen tunteman paratiisin, yli 1000 alppiruusun idyllisen kukkapuiston, jonne voi mielitietyn kanssa suunnata lepuuttamaan niin sielua kuin jalkojakin vaikkapa pitkän shoppailupäivän jälkeen. Rentoutua voit myös Myllyn Hairlekiinissa, jossa sinua palvelevat iloiset ja hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Varaa aika kätevästi netissä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelevat aina hiusalan ammattilaiset, jotka taitavat niin alan uusimmat tekniikat kuin ihanat klassikotkin. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa ja intohimonsa työssään, ja tästä syystä pystymmekin tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Olipa kyseessä esimerkiksi hiusten leikkaus, hiusten värjäys, juhlakampaus tai vaikkapa parran parturointi, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, josta voit hankkia parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi ammattilaisten opastuksella. Meiltä saat juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Hyvä parturi Raisiossa

Hakusessa hyvä parturi tai kampaaja? Raision Myllyn Hairlekiini on silloin oikea osoite! Kun tarvitset laadukkaita hiusten leikkuu- tai värjäyspalveluita, voit luottaa osaamiseemme. Niin kauppakeskuksen asiakkaat kuin työntekijätkin voivat poiketa meille näppärien parturi-kampaajiemme palveltaviksi joko pikaiseen trimmaukseen tai kokonaisvaltaiseen hiusten hemmotteluun.  Nettiajanvarauksestamme voit katsoa kaikki palvelumme sekä tietysti tarkastella vapaita aikoja ja varata sinulle sopivimman. Voit myös poiketa liikkeeseen kysymään aikaa. Käyntisi jälkeen voit hyvillä mielin käydä vaikka kahvilla tai shoppailemassa Myllyn lukuisissa putiikeissa uuden hiustyylisi innoittamana. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Noora, palveluvastaava:

Asiakaspalveluhenkinen Noora on reipas ja iloinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat helposti kaikki hiuspalvelut. Noora on erityisen nopea ja tarkka tekijä, ja työnjälki on aina priimaa. Nooran käsissä syntyvät myös upeat Mago -hiustenpidennykset sekä teippipidennykset.

Mira:

Mira on herttainen ja iloinen asiakaspalvelija. Hän on todella tarkka työssään ja tekee mielellään värjäyksiä ja leikkauksia. Mira nauttii myös kampausten teosta.

Heta:

Heta on iloinen ja asiakaspalveluhenkinen kampaajamestariksi valmistunut ammattilainen. Hänen erityisosaamista ja lempitöitä ovat haastavat vaalennustyöt ja hänelle asiakkaat sekä hiusten hyvinvointi ovat lähellä sydäntä. Heta tekee myös teippipidennyksiä.

Helmi:

Helmi on asiakaspalveluhenkinen ja iloinen parturi-kampaaja, jonka omia vahvuuksia ja lempitöitä ovat parturileikkaukset sekä kulmien värjäys ja muotoilu. Myös kaikki muut palvelut sujuvat Helmiltä asiakaslähtöisesti ja saat varmasti myös parhaat vinkit millä tuotteilla pärjäät hiustesi kanssa myös kotona.

Emma:

Emma on ollut alalla vasta vähän aikaa, mutta hän on innokas oppimaan ja kehittymään koko ajan työssään. Hänen lempi töitä ovat erilaiset värjäykset sekä kampaukset, mutta myös kaikki muut parturi-kampaajan työt onnistuvat häneltä taitavasti.

Tiia:

Tiialla on useamman vuoden kokemus parturi-kampaajan töistä, joten häneltä luonnistuu monipuolisesti kaikki työt tarkasti ja varmoin ottein asiakkaiden toiveita kuunnellen ja ehdottaen uusia ideoita. Tiian lempitöitä on parturityöt, punaiset ja vaaleat värjäykset.

Oona:

ÄITIYSLOMALLA.

Asiakaspalveluhenkiselle Oonalle on tärkeää asiakkaiden kuunteleminen ja tyytyväisyys. Hän pitää kaikenlaisista asiakkaista ja ottaa innolla haastavatkin työt vastaan. Hänen lempitöitään ovat vaalennukset ja värjäykset.

Marja:

Marja kampaajamestari ja pitkänlinjan ammattilainen. Marjalta luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt vankalla kokemuksella. Kiharakäsittelyt, värjäykset ja mallinmuutokset ovat Marjan vahvuuksia. Marja työskentelee Raision Myllyn ja Kaarinan Hairlekiinin pisteissä.

Aukioloajat

Palvelemme

ma-pe 10-21

la 10-19

su 10-19

 

 

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Raisio MYLLY
Myllynkatu 1
21280 Raisio

(010) 327 2090
mylly@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.