Raisio

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-21
la 9-19
su 11-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Raisio MYLLY
Myllynkatu 1
21280 Raisio

(010) 327 2090
mylly@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Raisio Mylly

Raision Hairlekiinin löydät yhdestä Suomen suurimpiin kuuluvista ostoskeitaista, Myllyn kauppakeskuksesta. Hairlekiiniin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin; olemme koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Raisio puolestaan on Turun ja Naantalin välimaastossa sijaitseva virkeä pikkukaupunki, jonne kompaktista koostaan huolimatta on kuitenkin keskittynyt paljon palveluita ja liikekeskuksia; esimerkiksi Mylly, IKEA ja lukuisat auto- ja venekaupat houkuttelevat väkeä Raisioon niin läheltä kuin kauempaakin. Raisiosta ovat lähtöisin mm. laulaja Joel Hallikainen, jääkiekkomoguli Kalervo Kummola sekä huippukokki Aki Wahlman. Tangokaupunkinakin aiemmin tunnettu Raisio kätkee sisuksiinsa myös harvojen tunteman paratiisin, yli 1000 alppiruusun idyllisen kukkapuiston, jonne voi mielitietyn kanssa suunnata lepuuttamaan niin sielua kuin jalkojakin vaikkapa pitkän shoppailupäivän jälkeen. Rentoutua voit myös Myllyn Hairlekiinissa, jossa sinua palvelevat iloiset ja hyväntuuliset parturi-kampaajamme Anna, Iira, Noora, Riina, Teea ja Marjo. Varaa aika kätevästi netissä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelevat aina hiusalan ammattilaiset, jotka taitavat niin alan uusimmat tekniikat kuin ihanat klassikotkin. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa ja intohimonsa työssään, ja tästä syystä pystymmekin tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Olipa kyseessä esimerkiksi hiusten leikkaus, hiusten värjäys, juhlakampaus tai vaikkapa parran parturointi, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, josta voit hankkia parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi ammattilaisten opastuksella. Meiltä saat juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Hyvä parturi Raisiossa

Hakusessa hyvä parturi tai kampaaja? Raision Myllyn Hairlekiini on silloin oikea osoite! Kun tarvitset laadukkaita hiusten leikkuu- tai värjäyspalveluita, voit luottaa osaamiseemme. Niin kauppakeskuksen asiakkaat kuin työntekijätkin voivat poiketa meille näppärien parturi-kampaajiemme palveltaviksi joko pikaiseen trimmaukseen tai kokonaisvaltaiseen hiusten hemmotteluun.  Nettiajanvarauksestamme voit katsoa kaikki palvelumme sekä tietysti tarkastella vapaita aikoja ja varata sinulle sopivimman. Voit myös poiketa liikkeeseen kysymään aikaa. Käyntisi jälkeen voit hyvillä mielin käydä vaikka kahvilla tai shoppailemassa Myllyn lukuisissa putiikeissa uuden hiustyylisi innoittamana. Nähdään Hairlekiinissa!

Kampaajat

Anna:

Anna on kokenut parturi-kampaaja ja monipuolinen osaaja, jolla on varmat otteet ja silmää niin pienille yksityiskohdille kuin isommille kokonaisuuksillekin. Meikkaaja/maskeeraajana Anna omaa erittäin hyvän värisilmän ja taitaa  myös monenlaiset kampaukset.

Iira:

Iira on herttainen ja ystävällisesti palveleva parturi-kampaaja. Klassiset leikkaukset, erilaiset kampaukset ja liukuvärjäykset ovat Iiran parasta osaamista, ja hän toteuttaakin näitä töitä varmalla otteella ja ammattitaidolla.

Noora:

Asiakaspalveluhenkinen Noora on reipas ja iloinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat helposti kaikki hiuspalvelut. Noora on erityisen nopea ja tarkka tekijä, ja työnjälki on aina priimaa.

Riina:

Riina on ihanan rempseä parturi-kampaaja, jonka kanssa juttu luistaa. Riina on osaava ja iloinen asiakaspalvelija, joka taitaa monenlaiset leikkaukset ja värjäykset. Riina osaa erityisen hyvin käsitellä lapsia ja leikkaakin heidän hiuksiaan enemmän kuin mielellään.

Teea, palveluesimies:

Hyväntuulinen ja reipas Teea on kokenut parturi-kampaaja, joka hallitsee suvereenisti kaikki hiuspalvelumme. Teean vahvuuksia ovat erilaiset monisävyvärjäykset sekä erikoisemmatkin leikkaukset; nainen tekee myös upeat hiustatuoinnit. Teea on myös some-vastaavamme.

Marjo:

Marjo on iloinen, hyvällä huumorilla varustettu asiakaspalvelun konkari. Hän pitää erityisesti väri-ja leikkauskokonaisuuksista ja nauttii, kun saa luoda asiakkaalle täydellisen muutoksen. Marjo työskentelee myös Turun Hansakorttelin Hairlekiinissa.