Parturi-kampaamo Raisio

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Raisio)

Aukioloajat

Raisio
Palvelemme
ma-pe 10 – 20
la 10 – 20
su 11 – 19

Yhteystiedot

Hairlekiini – Raisio MYLLY
Myllynkatu 1
21280 Raisio

(010)3272090

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

mylly@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Noora

Palveluvastaava

Asiakaspalveluhenkinen Noora on reipas ja iloinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat helposti kaikki hiuspalvelut. Noora on erityisen nopea ja tarkka tekijä, ja työnjälki on aina priimaa. Nooran käsissä syntyvät myös upeat Mago -hiustenpidennykset sekä teippipidennykset.

Mira

Parturi-kampaaja

Mira on herttainen ja iloinen asiakaspalvelija. Hän on todella tarkka työssään ja tekee mielellään värjäyksiä ja leikkauksia. Mira nauttii myös kampausten teosta.

Emma

Parturi-kampaaja

Emma on ollut alalla vasta vähän aikaa, mutta hän on innokas oppimaan ja kehittymään koko ajan työssään. Hänen lempi töitä ovat erilaiset värjäykset sekä kampaukset, mutta myös kaikki muut parturi-kampaajan työt onnistuvat häneltä taitavasti.

Sanna

Parturi-kampaaja

Sanna on rento ja iloinen asiakaspalvelija, jolla on pitkä kokemus parturi-kampaajan työstä. Häneltä luonnistuu kaikenlaiset hiustenleikkaus- ja värjäystyöt, joista hän pitää eniten. Sanna opastaa mielellään miten saat hiustesi parhaimmat puolet esiin myös kotona.

Marja

Parturi-kampaaja

Marja kampaajamestari ja pitkänlinjan ammattilainen. Marjalta luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt vankalla kokemuksella. Kiharakäsittelyt, värjäykset ja mallinmuutokset ovat Marjan vahvuuksia.

Helmi

Parturi-kampaaja

ÄITIYSLOMALLA

Helmi on asiakaspalveluhenkinen ja iloinen parturi-kampaaja, jonka omia vahvuuksia ja lempitöitä ovat parturileikkaukset sekä kulmien värjäys ja muotoilu. Myös kaikki muut palvelut sujuvat Helmiltä asiakaslähtöisesti ja saat varmasti myös parhaat vinkit millä tuotteilla pärjäät hiustesi kanssa myös kotona.

Teea

Parturi-kampaaja

Kokemusta puhkuva hiusalan osaaja ja asiakaspalvelun ammattilainen, Teea, toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi penkkiinsä. Teea on suorittanut hiusalan mestarin koulutuksen ja on tuttu kasvo Myllyn Hairlekiinista jo vuosien takaa. Hän tuo nyt lisäpotkua tiimiimme extraamalla liikkeessä aina tarpeen tullen. 

Parturi-kampaamo Raisio | Mylly

Raision Hairlekiinin löydät yhdestä Suomen suurimpiin kuuluvista ostoskeitaista, Myllyn kauppakeskuksesta. Hairlekiiniin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin; olemme koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Raisio puolestaan on Turun ja Naantalin välimaastossa sijaitseva virkeä pikkukaupunki, jonne kompaktista koostaan huolimatta on kuitenkin keskittynyt paljon palveluita ja liikekeskuksia; esimerkiksi Mylly, IKEA ja lukuisat auto- ja venekaupat houkuttelevat väkeä Raisioon niin läheltä kuin kauempaakin. Raisiosta ovat lähtöisin mm. laulaja Joel Hallikainen, jääkiekkomoguli Kalervo Kummola sekä huippukokki Aki Wahlman. Tangokaupunkinakin aiemmin tunnettu Raisio kätkee sisuksiinsa myös harvojen tunteman paratiisin, yli 1000 alppiruusun idyllisen kukkapuiston, jonne voi mielitietyn kanssa suunnata lepuuttamaan niin sielua kuin jalkojakin vaikkapa pitkän shoppailupäivän jälkeen. Rentoutua voit myös Myllyn Hairlekiinissa, jossa sinua palvelevat iloiset ja hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Varaa aika kätevästi netissä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelevat aina hiusalan ammattilaiset, jotka taitavat niin alan uusimmat tekniikat kuin ihanat klassikotkin. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa ja intohimonsa työssään, ja tästä syystä pystymmekin tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Olipa kyseessä esimerkiksi hiusten leikkaus, hiusten värjäys, juhlakampaus tai vaikkapa parran parturointi, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, josta voit hankkia parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi ammattilaisten opastuksella. Meiltä saat juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Hyvä parturi Raisiossa

Hakusessa hyvä parturi tai kampaaja? Raision Myllyn Hairlekiini on silloin oikea osoite! Kun tarvitset laadukkaita hiusten leikkuu- tai värjäyspalveluita, voit luottaa osaamiseemme. Niin kauppakeskuksen asiakkaat kuin työntekijätkin voivat poiketa meille näppärien parturi-kampaajiemme palveltaviksi joko pikaiseen trimmaukseen tai kokonaisvaltaiseen hiusten hemmotteluun.  Nettiajanvarauksestamme voit katsoa kaikki palvelumme sekä tietysti tarkastella vapaita aikoja ja varata sinulle sopivimman. Voit myös poiketa liikkeeseen kysymään aikaa. Käyntisi jälkeen voit hyvillä mielin käydä vaikka kahvilla tai shoppailemassa Myllyn lukuisissa putiikeissa uuden hiustyylisi innoittamana. Nähdään Hairlekiinissa!