Parturi-kampaamo Porvoo

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Porvoo)

Aukioloajat

Porvoo
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Porvoo Kauppakeskus Lundi
Porvoo
Lundinkatu 12
06100 PORVOO

(019)5232700

lundi@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Anja

Palveluvastaava

Anja on kokenut ja taitava hiusalan ammattilainen, jolla on pitkä työkokemus. Mukava Anja on tasaisen varma työntekijä, jonka vahvuutena ovat erityisesti rakennekäsittelyt.

Heli

Parturi-kampaaja

Iloinen Heli on näppärä ja taitava hiustenleikkaaja, ja hän onkin parturitöiden spesialisti. Tämä kielitaitoinen parturi-kampaaja palvelee asiakkaita myös englanniksi.

Mira

Parturi-kampaaja

Mira on rauhallinen asiakaspalvelija. Häneltä sujuu kaikenlaiset parturi-kampaajan palvelut ja työskentely on tarkkaa sekä huolellista.

Johanna

Parturi-kampaaja

Johanna on huumorintajuinen parturi-kampaaja pitkällä työkokemuksella.
Monenlaiset värjäykset sekä ongelmanratkaisut ovat hänen erikoisalaansa,

mutta parturintöitä hän tekisi mielellään myös enemmän.
Palvelua saat Johannalta sujuvasti myös englannin kielellä.

Wang

Parturi-kampaaja

Wang on iloinen asiakaspalvelija pitkällä työkokemuksella.

Vahvuutena ovat parturityöt ja rakennekäsittelyt.

Parturi-kampaamo Porvoo

Hairlekiini Porvoo on kauppakeskus Lundissa sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Porvoo on ihanan idyllinen 50 000 asukkaan pikkukaupunki, joka tunnetaan parhaiten poikkeuksellisen viehättävästä vanhastakaupungistaan.

Kapeat, sokkeloiset mukulakivikujat, pastellisävyin maalatut, hienostuneet vanhat puutalot sekä tietysti ikoniset, iloisen punaiset ranta-aitat antavat Porvoolle oman luonteikkaan, jäljittelemättömän leimansa.

Porvoo on myös herkkusuiden paratiisi; maineikas Brunbergin suklaatehdas on hemmotellut porvoolaisia jo vuodesta 1871 lähtien, eikä sovi tietenkään unohtaa kaupungin oivallista ravintola- ja kahvilakulttuuria – puhumattakaan Runebergin tortusta!

Paikallisen kondiittorimestarin kehittelemän leivoksen otti omakseen Porvoossa vaikuttanut kansallisrunoilijamme Johan Ludvig Runeberg, jonka kerrotaan mielellään nauttineen leivoksia aamiaisella punssin kera.

Ehkäpä leivoksilla ovat herkutelleet myös maamme eturivin kuvataitelijoihin kuuluva Albert Edelfelt tai kuvanveistäjä Ville Vallgren, jotka ovat kumpikin syntyneet Porvoossa.

Nautinnollisia hetkiä voit kokea myös Hairlekiinissa, kun pääset iloisten ja osaavien parturi-kampaajiemme palveltavaksi. Tutustu meihin ja palveluihimme ja varaa aika palvelevaan parturi-kampaamoon Porvoossa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Porvoon Hairlekiinissa sinua odottaa seitsemän ammattitaitoisen parturi-kampaajan pirteä tiimi, joka muodostuu hiusalan osaavista ammattilaisista.

Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa ja kokemusta löytyykin laidasta laitaan, mutta kaikki he hallitsevat parturi- ja kampaamopalvelut laadukkaasti ja palvellen sinua aina ystävällisesti ja nopeasti.

Olipa mielessäsi sitten hiusten leikkaus, hiusten värjäys, arki- tai juhlakampaus, niskahiusten siistiminen tai muut parturipalvelut, meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan hiustoiveesi.

Meiltä saat myös alan parhaimpiin kuuluvia hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla jatkat hiustesi hellää huolenpitoa vielä kotonakin.

Kampaamo Porvoon keskustassa

Hairlekiini parturi-kampaamo sijaitsee aivan Porvoon keskustassa, joten meille on helppo tulla niin kävellen, omalla autolla kuin julkisillakin. Kauppakeskus Lundin parkkihallissa voit parkkeerata auton 1h ilmaiseksi.

Porvoon linja-autoasema sijaitsee aivan vastapäätä, joten pääset meille vaikka hieman kauempaakin. Ympärillä levittäytyy mukava kattaus ravintoloita, kahviloita ja erilaisia putiikkeja, jonne voit suunnata shoppailemaan uudesta hiustyylistäsi inspiroituneena.

Voit varata ajan kätevästi nettiajanvarauksestamme tai soittamalla, ja voit toki tietysti tulla käymään myös paikan päälle,

tervetuloa!