Parturi-kampaamo Pori

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Pori)

Aukioloajat

Pori
Palvelemme
ma-pe 10 – 20
la 10 – 18
su 12 – 18

Yhteystiedot

Pori
Hairlekiini – Pori PUUVILLA
Siltapuistokatu 14
28100 PORI

010 327 2082

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

puuvilla@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Jonna

Palveluvastaava

Jonna taitaa tasaisen varmasti niin värit kuin leikkuut. Hän on rempseä ja iloinen asiakaspalvelija. Jonna tekee myös korvien rei´ityksiä.

Niina

Parturi-kampaaja

Niina on rauhallinen ja iloinen asiakaspalvelija. Hän pitää erityisesti mallinmuutosleikkauksista.

Julia

Parturi-kampaaja

Julia on sosiaalinen ja reipas asiakaspalvelija. Hän pitää erityisesti erilaisista hiusten värjäyksistä ja taitaa myös ripsien- ja kulmien laittamiset. Palvelee sujuvasti myös englanniksi.

Noora

Parturi-kampaaja

Noora on reipas ja mukava asiakaspalvelija! Noora tekee ilolla kaikkia parturi-kampaajan töitä ja erityistaitoina on permanentit sekä veitsellä hiustenleikkaukset. Tervetuloa palveltavaksi!

Parturi-kampaamo Pori

Hairlekiini Pori on kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Pori, joka ruotsinkielisen nimensä ansiosta myös Karhukaupunkina tunnetaan, on viihtyisä ja eloisa länsirannikon kaupunki Satakunnan maakunnassa. Pori on kuuluisa muun muassa urheiluseuroistaan, upeasta Yyterin hiekkarannasta sekä tietenkin kulttuuri- ja musiikkitapahtumista; esimerkiksi maamme suurin ja kaunein jazz-tapahtuma PoriJazz svengaillaan joka vuosi Porin Kirjurinluodossa. Musiikkitaiteilijat ympäri maailmaa kokoontuvat soittamaan sulosäveliä musiikinnälkäisille faneilleen ja Jazzkadulla juhlahumu jatkuu aamuun asti. Letkeän menevää meininkiä ja omanlaistaan taidetta löydät myös Hairlekiinista: parturi-kampaajamme loihtivat sinulle unelmiesi hiukset joko tarkasti toiveidesi mukaisesti tai käyttämällä hiustaitelijan vapautta. Varaa aika kätevän nettiajanvarauksemme kautta tai poikkea parturiin kysymään vapaata aikaa. Nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini parturi-kampaajat ovat aina hiusalan osaavia ja hyväntuulisia ammattilaisia. Tehotiimiltämme onnistuvat monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä hiusten leikkaus tai muotoilu, hiusten värjäys tai raidoitus, hiusten pidennykset, arki- tai juhlakampaukset tai parrantrimmaus, voit luottavaisin mielin istahtaa parturi-kampaamomme penkkiin. Lisäksi saat aina ammattilaisen neuvoja ja vinkkejä hiustesi hoitoon ja muotoiluun, ja kampaamokaupastamme voit parturi-kampaajan opastuksella hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet.

Parturi- kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Kauppakeskus Puuvilla on rakennettu entisen Porin puuvillatehtaan tiloihin. Jo vuonna 1898 perustetun tehtaan historian havinaa voi vielä aistia kauppakeskuksen käytävillä, vaikka modernin kaupanteon energinen hälinä vallitseekin kaikkialla. Hairlekiini sijaitsee Puuvillan ensimmäisessä kerroksessa. Lämpimästi tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Porin Puuvillaan!

Täyden palvelun kampaamokauppa

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hiustuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Myyjämme on aina valmis auttamaan ja parturi-kampaajat kertovat sinulle näppäriä vinkkejä niin hiustesi hoitamiseen kuin muotoiluunkin. Tervetuloa!