Parturi-kampaamo | Pori

Hairlekiini Pori on kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Pori, joka ruotsinkielisen nimensä ansiosta myös Karhukaupunkina tunnetaan, on viihtyisä ja eloisa länsirannikon kaupunki Satakunnan maakunnassa. Pori on kuuluisa muun muassa urheiluseuroistaan, upeasta Yyterin hiekkarannasta sekä tietenkin kulttuuri- ja musiikkitapahtumista; esimerkiksi maamme suurin ja kaunein jazz-tapahtuma PoriJazz svengaillaan joka vuosi Porin Kirjurinluodossa. Musiikkitaiteilijat ympäri maailmaa kokoontuvat soittamaan sulosäveliä musiikinnälkäisille faneilleen ja Jazzkadulla juhlahumu jatkuu aamuun asti. Letkeän menevää meininkiä ja omanlaistaan taidetta löydät myös Hairlekiinista: parturi-kampaajamme loihtivat sinulle unelmiesi hiukset joko tarkasti toiveidesi mukaisesti tai käyttämällä hiustaitelijan vapautta. Varaa aika kätevän nettiajanvarauksemme kautta tai poikkea parturiin ilman ajanvarausta. Nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini parturi-kampaajat ovat aina hiusalan osaavia ja hyväntuulisia ammattilaisia. Tehotiimiltämme onnistuvat monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä hiusten leikkaus tai muotoilu, hiusten värjäys tai raidoitus, hiusten pidennykset, arki- tai juhlakampaukset tai parrantrimmaus, voit luottavaisin mielin istahtaa parturi-kampaamomme penkkiin. Lisäksi saat aina ammattilaisen neuvoja ja vinkkejä hiustesi hoitoon ja muotoiluun, ja kampaamokaupastamme voit parturi-kampaajan opastuksella hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet.

Parturi- kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Kauppakeskus Puuvilla on rakennettu entisen Porin puuvillatehtaan tiloihin. Jo vuonna 1898 perustetun tehtaan historian havinaa voi vielä aistia kauppakeskuksen käytävillä, vaikka modernin kaupanteon energinen hälinä vallitseekin kaikkialla. Hairlekiini sijaitsee Puuvillan ensimmäisessä kerroksessa. Lämpimästi tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Porin Puuvillaan!


Kampaajat

Jonna, palveluvastaava:

Jonna taitaa tasaisen varmasti niin värit kuin leikkuut. Hän on rempseä ja iloinen asiakaspalvelija. Jonna tekee myös korvien rei´ityksiä.

Niina:

Niina on rauhallinen ja iloinen asiakaspalvelija. Hän pitää erityisesti mallinmuutosleikkauksista.

Joanna:

Joanna on reipas ja tarkka asiakaspalvelija, jolta sujuu kaikki värjäykset ja leikkauksetkin. Erityisen taitava hän on erilaisissa ja monipuolisissa kampauksissa.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Pori PUUVILLA
Siltapuistokatu 14
28100 PORI

 

010 327 2082
puuvilla@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.