Pori

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Pori PUUVILLA
Siltapuistokatu 14
28100 PORI

010 327 2082
puuvilla@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Pori

Hairlekiini Pori on kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Pori, joka ruotsinkielisen nimensä ansiosta myös Karhukaupunkina tunnetaan, on viihtyisä ja eloisa länsirannikon kaupunki Satakunnan maakunnassa. Pori on kuuluisa muun muassa urheiluseuroistaan, upeasta Yyterin hiekkarannasta sekä tietenkin kulttuuri- ja musiikkitapahtumista; esimerkiksi maamme suurin ja kaunein jazz-tapahtuma PoriJazz svengaillaan joka vuosi Porin Kirjurinluodossa. Musiikkitaiteilijat ympäri maailmaa kokoontuvat soittamaan sulosäveliä musiikinnälkäisille faneilleen ja Jazzkadulla juhlahumu jatkuu aamuun asti. Letkeän menevää meininkiä ja omanlaistaan taidetta löydät myös Hairlekiinista: parturi-kampaajamme Sini, Sinja, Milla, Lauri, Emmi ja Charlotta loihtivat sinulle unelmiesi hiukset joko tarkasti toiveidesi mukaisesti tai käyttämällä hiustaitelijan vapautta. Varaa aika kätevän nettiajanvarauksemme kautta tai poikkea parturiin ilman ajanvarausta. Nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiini parturi-kampaajat ovat aina hiusalan osaavia ja hyväntuulisia ammattilaisia. Kuuden hengen tehotiimiltämme onnistuvat monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä hiusten leikkaus tai muotoilu, hiusten värjäys tai raidoitus, hiusten pidennykset, arki- tai juhlakampaukset tai parrantrimmaus, voit luottavaisin mielin istahtaa parturi-kampaamomme penkkiin. Lisäksi saat aina ammattilaisen neuvoja ja vinkkejä hiustesi hoitoon ja muotoiluun, ja kampaamokaupastamme voit parturi-kampaajan opastuksella hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivimmat kotihoitotuotteet.

Parturi- kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Kauppakeskus Puuvilla on rakennettu entisen Porin puuvillatehtaan tiloihin. Jo vuonna 1898 perustetun tehtaan historian havinaa voi vielä aistia kauppakeskuksen käytävillä, vaikka modernin kaupanteon energinen hälinä vallitseekin kaikkialla. Hairlekiini sijaitsee Puuvillan ensimmäisessä kerroksessa, Life-terveyskaupan sekä Be-Bag -laukkuliikkeen välissä. Vastapäätä meitä on K-Citymarket, joten meidät on helppo löytää kauppakeskuksen liikevilinästä. Lämpimästi tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Porin Puuvillaan!

Kampaajat

Sini, palveluesimies:

Sini on taitava värjääjä ja permanenttien tekijä. Erityisen lahjakas Sini on teippi- ja sinettipidennyksissä, jotka  onnistuvat naiselta monen vuoden ammattitaidolla. Hän on myös Mago hiustenpidennys expertti.

Sinja:

Sinja on taitava värjääjä ja hän loistaa erityisesti hiusten leikkauksessa. Sinja hallitsee hyvin miesten vaativatkin leikkuut, ja toki naistenkin hiustenleikkuut sujuvat hienosti. Sinja tekee myöskin volyymi- ja klassisia ripsipidennyksiä.

Milla:

Milla on näppäräsorminen parturi-kampaaja, jonka erikoisosaamista ovat kampaukset; häneltä onnistuvat niin pitkien hiusten upeat juhlakampaukset kuin lyhyiden hiusten kestävät föönauksetkin. Milla on taitava myös monisävyvärjäyksissä. Hän on myös Mago hiustenpidennys expertti.

Emmi:

Sympaattinen Emmi on monipuolisesti palveleva parturi-kampaaja, jonka erikoisalaa on erityisesti hiusten leikkaus. Emmi on taitava ja nopea leikkaaja, ja mm. miesten leikkuut hoituvat Emmiltä aina ripeästi mutta tarkasti.

Charlotta:

Charlotta on juuri valmistunut alalle, mutta jo hyvä ja taitava tekijä ja oiva lisä tiimiimme. Charlotta on erinomainen asiakaspalvelija ja monipuolinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat tasaisen varmasti kaikki hiuspalvelumme. Hän on myös Mago hiustenpidennys expertti.

Jonna:

Jonna taitaa tasaisen varmasti niin värit kuin leikkuut. Hän on rempseä ja iloinen asiakaspalvelija. Tekee myös klassisia- sekä volyymiripsiä. Hän on myös Mago hiustenpidennys expertti.