Oulu

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Oulu IDEAPARK
& express parturi
Ritaharjuntie 49
90540 OULU

010 327 2080
ouluideapark@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Oulu Ideapark

Oulussa elämänmeno on samaan aikaan reipasta ja aktiivista, mutta kuitenkin kiireetöntä – aivan kuten Hairlekiinissakin. Olemme kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Oulu on rennonlupsakka kaupunki Oulujoen suulla, vihreänä välkehtivän Perämeren rannikolla. Jo vuonna 1605 perustettu Oulu omaa värikkään ja vaiheikkaan historian aina kuninkaanpäivistä nykyajan teknologiabuumiin; kaupunki on kunnostautunut koko Suomenkin mittakaavassa kovaa vauhtia eteenpäin puksuttavana teknologia- ja talousveturina. Oulun kuuluisa poliisipatsas ”Toripolliisi” tervehtii niin matkailijoita kuin kaupunkilaisiakin pitäen yllä lakia ja järjestystä – toki oululaiseen tapaan pilke silmäkulmassa ja hymynkare huulilla. Ideapark valmistui oululaisten iloksi vuonna 2014 Ritaharjuun, ja siitä lähtien alueen asukkaat ovatkin päässeet nauttimaan mahtavasta vapaa-ajan, sisustuksen, muodin ja päivittäistavaran ostospaikasta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla Osuuspankin ja Dressmannin välissä, lähellä B-sisäänkäyntiä. Poikkea express-puolen parturiin ilman ajanvarausta tai tule hemmottelemaan hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Ajan voit varata helposti netissä tai soittamalla – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Ideaparkin iloiset hairlekiinilaiset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi kampaamoomme. Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua aina ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Samassa liiketilassa toimii myös nopean palvelun parturi ilman ajanvarausta, joka sopii kiireisille asiakkaille jotka tarvitsevat nopeita leikkuu- tai muotoilupalveluita. Kun siis etsit joustavasti palvelevaa parturi-kampaamoa Oulussa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin.

Täyden palvelun kampaamokauppa

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hiustuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Myyjämme on aina valmis auttamaan ja parturi-kampaajat kertovat sinulle näppäriä vinkkejä niin hiustesi hoitamiseen kuin muotoiluunkin. Tervetuloa!

Kampaajat

Mirva, palveluesimies:

Mirva kuuntelee huolella asiakkaan toiveita; löydätte yhteisen sävelen helposti ja lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin toivoit. Mirvan intohimona ovat erityisesti tummat ja räväkät sävyt sekä rikotut leikkaukset. Mirva taitaa myös sinetti- ja teippipidennykset.

Krista, palveluesimies:

Krista on erittäin tarkka ja huolellinen töissään ja suunnittelee tarkasti asiakkaan kanssa niin leikkaukset kuin väritkin. Krista on iloinen ja naurava persoona, jonka kanssa aika vierähtää kuin huomaamatta.

Emma:

Emma tykkää luoda väri-leikkaus kokonaisuuksia ottaen aina hyvin huomioon asiakkaan persoonan ja tyylin; Emma kannustaakin asiakasta usein kokeilemaan rohkeasti uutta.

Niina:

Niina työskentelee parturipuolella, ja hänen vahvuuksiinsa kuuluvatkin itseoikeutetusti miesten hiustenleikkaukset. Niina on rauhallinen ja tekee työnsä tarkasti mutta ripeästi.

Jane, myyjä:

Jane on myymälämme tuote-ekspertti, joka on myös koulutukseltaan asiantunteva parturi-kampaaja ja kosmetologi. Hän on herttainen ja rauhallinen asiakaspalvelija joka on apunasi tuote valinnoissasi ja etsii myös sinulle ajan kampaamoomme jos hiuksesi tarvitsevat pientä ehostusta tai todellista muodonmuutosta.

Johanna:

Johanna työskentelee pääsääntöisesti parturina ilman ajanvarausta parturissamme. Hänen ehdottomia vahvuuksiaan ovatkin kaikenlaiset hiustenleikkaukset. Johanna on rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija joka kuuntelee tarkasti ja leikkaa vielä tarkemmin. Johanna myös sanoo pitävänsä ripsien ja kulmien kestovärjäyksistä ja kulmien muotoilusta.

Suvi:

Suvi on hymyilevä ja iloinen persoona. Suvi tykkää tehdä värjäyksiä erityisesti ja auttaa mielellään asiakasta löytämään oikeat tuotteet myös kotiin.

Krista P.:

Krista on iloinen ja rempseä asiakaspalvelija. Hänen lempityötänsä on parturointi ja erityisesti lapset viihtyvät hyvin Kristan penkissä! Kristan löydätkin meidän express parturista.

Paula F.:

Paula F. on puhelias, persoonallinen ja tuon hymyn ihmisten päivään. Ammattitaitoa on kertynyt sekä Suomessa että ulkomailla. Paulan vahvuuksia ovat mm. rohkeat leikkaukset, mallinmuutokset, partojen trimmaus ja kampaukset. Paula haluaa tarjota  asiakkaalle miellyttävän palvelukokemuksen sekä tarkan työnjäljen. Paulan löydät pääsääntöisesti meidän express parturista.

Tytti:

Tytti on työssään tarkka ja huolellinen. Rauhallisen Tytin vahvuuksia ovat
kihartamiskäsittelyt, värit sekä hiusten leikkaukset.