Parturi-kampaamo Oulu

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Oulu)

Aukioloajat

Oulu
Palvelemme
ma-pe 10 – 20
la 10 – 18
su 12 – 18

Yhteystiedot

Oulu
Hairlekiini – Oulu IDEAPARK
Ritaharjuntie 49
90540 OULU

0103272080

ouluideapark@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Heidi

Palveluvastaava

Heidi on varmaotteinen ja vahva tekijä, joka kuuntelee asiakkaan toiveita huolella.
Häneltä luonnistuu kaikki parturi- ja kampaamopalvelut vuosien kokemuksella.

Johanna

Parturi-kampaaja

Johanna palaa äitiyslomalta 6.1.2023 jälkeen ja voit varata aikoja jo hänelle sen jälkeiseen aikaan.

Eeva

Parturi-kampaaja

Eeva on reipas ja iloinen alan uusi osaaja. Vahvuuksiin hänellä kuuluu naisten hiustenleikkaukset, mutta palvelee asiakkaat vauvasta vaariin.

Titta

Parturi-kampaaja

Titta tekee monipuolisesti kaikkia parturi-kampaajan töitä ja on innokas oppimaan kaikkea uutta. Titan mieleen ovat erityisesti rouheat veitsileikkaukset, suuret muutostyöt ja kihartamiskäsittelyt. Titalla on myös hallussa sinetti ja teippipidennyspalvelut.

Marika

Parturi-kampaaja

Marikalla vahvuuksina on kaikenlaiset leikkaukset ja hän palvelee asiakkaat rauhallisesti ja tarkasti, iloisella asenteella.
Tervetuloa!

Jane

Parturi-kampaaja

Jane on myymälämme tuote-ekspertti, joka on myös koulutukseltaan asiantunteva parturi-kampaaja ja kosmetologi. Hän on herttainen ja rauhallinen asiakaspalvelija joka on apunasi tuote valinnoissasi ja etsii myös sinulle ajan kampaamoomme jos hiuksesi tarvitsevat pientä ehostusta tai todellista muodonmuutosta. Myös Janelle voit varata ajan kulma- ja ripsivärjäyksiin sekä muotoiluun.

Niina

Parturi-kampaaja

Äitiyslomalla

Niina on harjaantunut raidoitusten ja sävytysten tekijä, joka toteuttaa mielellään myös kauniita ruskeita ja punaisia värejä. Niinan käsissä syntyy myös taidokkaat kampaukset, joiden tekeminen kuuluukin hänen mielipuuhiinsa ja erityisosaamisen piiriin. Niina on myös kokenut asiakaspalvelija ja perheen pienimmätkin viihtyvät hänen palveltavanaan.

Parturi-kampaamo Oulu | Ideapark

Oulussa elämänmeno on samaan aikaan reipasta ja aktiivista, mutta kuitenkin kiireetöntä – aivan kuten Hairlekiinissakin. Olemme kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Oulu on rennonlupsakka kaupunki Oulujoen suulla, vihreänä välkehtivän Perämeren rannikolla. Jo vuonna 1605 perustettu Oulu omaa värikkään ja vaiheikkaan historian aina kuninkaanpäivistä nykyajan teknologiabuumiin; kaupunki on kunnostautunut koko Suomenkin mittakaavassa kovaa vauhtia eteenpäin puksuttavana teknologia- ja talousveturina. Oulun kuuluisa poliisipatsas ”Toripolliisi” tervehtii niin matkailijoita kuin kaupunkilaisiakin pitäen yllä lakia ja järjestystä – toki oululaiseen tapaan pilke silmäkulmassa ja hymynkare huulilla. Ideapark valmistui oululaisten iloksi vuonna 2014 Ritaharjuun, ja siitä lähtien alueen asukkaat ovatkin päässeet nauttimaan mahtavasta vapaa-ajan, sisustuksen, muodin ja päivittäistavaran ostospaikasta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla Osuuspankin ja Dressmannin välissä, lähellä B-sisäänkäyntiä. Poikkea parturiin tai tule hemmottelemaan hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Ajan voit varata helposti netissä tai soittamalla – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Ideaparkin iloiset hairlekiinilaiset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi kampaamoomme. Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua aina ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Meillä pääset usein myös palveluun heti ovelta, joten poikkea kysymään vapaita aikoja! Kun siis etsit joustavasti palvelevaa parturi-kampaamoa Oulussa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat:

Kérastase, KMS, Goldwell, Moroccanoil, Paul Mitchell, Olaplex,

Four Reasons: Professional, No Nothing,  Color mask, Take away color -kotivärit,

Cutrin, IdHAIR colour bomb, The Dude, Dapper Dan, K18, L’Oréal Metal DX.

Täyden palvelun kampaamokauppa

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hiustuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Myyjämme on aina valmis auttamaan ja parturi-kampaajat kertovat sinulle näppäriä vinkkejä niin hiustesi hoitamiseen kuin muotoiluunkin. Tervetuloa!