Parturi-kampaamo Oulu

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Oulu)

Aukioloajat

Oulu
Palvelemme
ma-pe 10 – 20
la 10 – 18
su 12 – 18

Yhteystiedot

Oulu
Hairlekiini – Oulu IDEAPARK
Ritaharjuntie 49
90540 OULU

010 327 2080

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

ouluideapark@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Heidi

Palveluvastaava

Heidi on varmaotteinen ja vahva tekijä, joka kuuntelee asiakkaan toiveita huolella.
Häneltä luonnistuu kaikki parturi- ja kampaamopalvelut vuosien kokemuksella.

Johanna

Parturi

Johannalta luonnistuu miesten hiustenleikkaukset vankalla ammattitaidolla ja rauhallisella asenteella.

Eeva

Parturi-kampaaja

Eeva on iloinen ja reipas parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaat vauvasta vaariin. 

Titta

Parturi-kampaaja

Titta tekee monipuolisesti kaikkia parturi-kampaajan töitä ja on innokas oppimaan kaikkea uutta. Titan mieleen ovat erityisesti rouheat veitsileikkaukset, suuret muutostyöt ja kihartamiskäsittelyt. Titalla on myös hallussa sinetti ja teippipidennyspalvelut.

Marika

Parturi-kampaaja

Marikalla vahvuuksina on kaikenlaiset leikkaukset ja hän palvelee asiakkaat rauhallisesti ja tarkasti, iloisella asenteella.
Tervetuloa!

Heini

Parturi-kampaaja

Vankan ammattitaidon omaavan Heinin vahvuuksiin kuuluvat kaikenlaiset leikkaukset ja kampaukset.

Niina

Parturi-kampaaja

Niina on harjaantunut raidoitusten ja sävytysten tekijä, joka toteuttaa mielellään myös kauniita ruskeita ja punaisia värejä. Niinan käsissä syntyy myös taidokkaat kampaukset, joiden tekeminen kuuluukin hänen mielipuuhiinsa ja erityisosaamisen piiriin. Niina on myös kokenut asiakaspalvelija ja perheen pienimmätkin viihtyvät hänen palveltavanaan.

Riitta

Opiskelija

Riitta on toisen vuoden opiskelija,

jonka palveluihin kuuluu hiustenleikkaukset, hiusten sekä hiuspohjan hoidot, värjäykset yhdellä värillä ja kiharakäsittelyt.

Huomioithan, että palveluajat ovat vähän pidempiä, joten tulethan kiireettä.

Riitan työt ovat osa -30% ja osa -50% riippuen työstä. Tämän voi varmentaa palvelun yhteydessä Riitalta.

Parturi-kampaamo Oulu | Ideapark

Oulussa elämänmeno on samaan aikaan reipasta ja aktiivista, mutta kuitenkin kiireetöntä – aivan kuten Hairlekiinissakin. Olemme kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Oulu on rennonlupsakka kaupunki Oulujoen suulla, vihreänä välkehtivän Perämeren rannikolla. Jo vuonna 1605 perustettu Oulu omaa värikkään ja vaiheikkaan historian aina kuninkaanpäivistä nykyajan teknologiabuumiin; kaupunki on kunnostautunut koko Suomenkin mittakaavassa kovaa vauhtia eteenpäin puksuttavana teknologia- ja talousveturina. Oulun kuuluisa poliisipatsas ”Toripolliisi” tervehtii niin matkailijoita kuin kaupunkilaisiakin pitäen yllä lakia ja järjestystä – toki oululaiseen tapaan pilke silmäkulmassa ja hymynkare huulilla. Ideapark valmistui oululaisten iloksi vuonna 2014 Ritaharjuun, ja siitä lähtien alueen asukkaat ovatkin päässeet nauttimaan mahtavasta vapaa-ajan, sisustuksen, muodin ja päivittäistavaran ostospaikasta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla Osuuspankin ja Dressmannin välissä, lähellä B-sisäänkäyntiä. Poikkea parturiin tai tule hemmottelemaan hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Ajan voit varata helposti netissä tai soittamalla – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Ideaparkin iloiset hairlekiinilaiset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi kampaamoomme. Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua aina ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Meillä pääset usein myös palveluun heti ovelta, joten poikkea kysymään vapaita aikoja! Kun siis etsit joustavasti palvelevaa parturi-kampaamoa Oulussa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat:

Kérastase, Goldwell, Olaplex, Kevin.Murphy, Maria Nila, K18, L’Oréal Metal DX, Cutrin Bio+.

Four Reasons: Original, Professional, No Nothing, Scalp, Color mask, Take away color -kotivärit.

Täyden palvelun kampaamokauppa

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hiustuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Myyjämme on aina valmis auttamaan ja parturi-kampaajat kertovat sinulle näppäriä vinkkejä niin hiustesi hoitamiseen kuin muotoiluunkin. Tervetuloa!