Parturi-kampaamo | Oulu Ideapark

Oulussa elämänmeno on samaan aikaan reipasta ja aktiivista, mutta kuitenkin kiireetöntä – aivan kuten Hairlekiinissakin. Olemme kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Oulu on rennonlupsakka kaupunki Oulujoen suulla, vihreänä välkehtivän Perämeren rannikolla. Jo vuonna 1605 perustettu Oulu omaa värikkään ja vaiheikkaan historian aina kuninkaanpäivistä nykyajan teknologiabuumiin; kaupunki on kunnostautunut koko Suomenkin mittakaavassa kovaa vauhtia eteenpäin puksuttavana teknologia- ja talousveturina. Oulun kuuluisa poliisipatsas ”Toripolliisi” tervehtii niin matkailijoita kuin kaupunkilaisiakin pitäen yllä lakia ja järjestystä – toki oululaiseen tapaan pilke silmäkulmassa ja hymynkare huulilla. Ideapark valmistui oululaisten iloksi vuonna 2014 Ritaharjuun, ja siitä lähtien alueen asukkaat ovatkin päässeet nauttimaan mahtavasta vapaa-ajan, sisustuksen, muodin ja päivittäistavaran ostospaikasta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla Osuuspankin ja Dressmannin välissä, lähellä B-sisäänkäyntiä. Poikkea express-puolen parturiin ilman ajanvarausta tai tule hemmottelemaan hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Ajan voit varata helposti netissä tai soittamalla – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Ideaparkin iloiset hairlekiinilaiset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi kampaamoomme. Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua aina ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Samassa liiketilassa toimii myös nopean palvelun parturi ilman ajanvarausta, joka sopii kiireisille asiakkaille jotka tarvitsevat nopeita leikkuu- tai muotoilupalveluita. Kun siis etsit joustavasti palvelevaa parturi-kampaamoa Oulussa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: KMS, Goldwell, Moroccanoil, Wella SP Luxe Oil, Eimi, Invigo, Fusion, Color Touch -kotiväri,
Cutrin Muoto ja Vieno, BIO+, SIM System4 ja Dermasyd, Paul Mitchell, Crestol, Sebastian SEB MAN, Nioxin, Black, Colour Bomb, Design Me, Olaplex, Keune 1922, GHD.

Täyden palvelun kampaamokauppa

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hiustuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Myyjämme on aina valmis auttamaan ja parturi-kampaajat kertovat sinulle näppäriä vinkkejä niin hiustesi hoitamiseen kuin muotoiluunkin. Tervetuloa!


Kampaajat

Mirva, palveluesimies:

Mirvan kanssa löydätte vaivatta yhteiset sävelet ja lopputulos on juuri mitä toivoit. Mirvan omat suosikit ja ehdottomat vahvuudet ovat tummat ja räväkät värisävyt sekä rouheat ja rikotut leikkaukset.
Mirvan kädessä taipuvat myös sinetti-ja teippipidennykset.

Jane, myyjä:

Jane on myymälämme tuote-ekspertti, joka on myös koulutukseltaan asiantunteva parturi-kampaaja ja kosmetologi. Hän on herttainen ja rauhallinen asiakaspalvelija joka on apunasi tuote valinnoissasi ja etsii myös sinulle ajan kampaamoomme jos hiuksesi tarvitsevat pientä ehostusta tai todellista muodonmuutosta.

Johanna:

Johanna työskentelee pääsääntöisesti parturina ilman ajanvarausta parturissamme. Hänen ehdottomia vahvuuksiaan ovatkin kaikenlaiset hiustenleikkaukset. Johanna on rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija joka kuuntelee tarkasti ja leikkaa vielä tarkemmin.

Suvi:

Suvi on hymyilevä ja iloinen persoona. Hän on erittäin tarkka ja rauhallinen työskennellessään. Suvin mieleen ovat erityisesti vaaleat värit sekä punasävyt.

Paula :

Paula on hyväntuulinen ja idearikas asiakaspalvelija. Ammattitaitoa on kertynyt Suomessa sekä ulkomailla. Paulan vahvuuksia ovat erityisesti parturityöt, mallinmuutokset sekä partakäsittelyt. Paula toteuttaa juuri sinulle suunnitellun kokonaisuuden, tarkalla työnjäljellä. Paulan löydät meidän Express parturista.

Katariina:

Katariina on rennon rauhallinen kampaaja, jolla on intoa oppia uutta sekä kokeilla erilaisia, trendikkäitä ja räväkämpiä kokonaisuuksia. Katariinan lempitöitä ovat väri- ja leikkauskokonaisuudet, lyhyet hiusmallit sekä erilaiset parturityöt.

Laura:

Laura on keväällä 2019 valmistunut rento ja rauhallinen parturi-kampaaja. Hän on motivoitunut ja innostunut oppimaan koko ajan uutta ja toteuttaa kaikki työnsä huolella. Lauran lempitöitä ovat värjäykset ja leikkaukset.

Miia:

Rauhallinen ja positiivisesti ajatteleva Miia pyrkii tekemään työnsä hyvin ja halu oppia uutta on suuri.
Häneltä taittuu monenlainen perus parturi-kampaajan työ ja häntä kiinnostaa myös värikkäät hiukset, kuin myös hiustatuointienkin teko. Ei siis säikähdä suuristakaan muodonmuutoksista, kuin myöskään uudelleen jo hyvien hiusten freesaus hyvään kuntoon.
Jokainen on Miian mielestä täydellinen juuri sellaisenaan kuin on, eli hän toivottaa asiakkaat avoimin mielin tervetulleeksi juuri omana itsenään!

Erica:

Erica on rauhallinen ja huolellinen parturi-kampaaja. Hänen ehdottomia vahvuuksiaan ovat parturointi sekä naisten lyhyiden hiusmallien leikkaukset. Erica on myös kiinnostunut toteuttamaan erilaisia värjäyskokonaisuuksia.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Oulu IDEAPARK
& express parturi
Ritaharjuntie 49
90540 OULU

010 327 2080
ouluideapark@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.