Parturi-kampaamo | Oulu Ideapark

Oulussa elämänmeno on samaan aikaan reipasta ja aktiivista, mutta kuitenkin kiireetöntä – aivan kuten Hairlekiinissakin. Olemme kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Oulu on rennonlupsakka kaupunki Oulujoen suulla, vihreänä välkehtivän Perämeren rannikolla. Jo vuonna 1605 perustettu Oulu omaa värikkään ja vaiheikkaan historian aina kuninkaanpäivistä nykyajan teknologiabuumiin; kaupunki on kunnostautunut koko Suomenkin mittakaavassa kovaa vauhtia eteenpäin puksuttavana teknologia- ja talousveturina. Oulun kuuluisa poliisipatsas ”Toripolliisi” tervehtii niin matkailijoita kuin kaupunkilaisiakin pitäen yllä lakia ja järjestystä – toki oululaiseen tapaan pilke silmäkulmassa ja hymynkare huulilla. Ideapark valmistui oululaisten iloksi vuonna 2014 Ritaharjuun, ja siitä lähtien alueen asukkaat ovatkin päässeet nauttimaan mahtavasta vapaa-ajan, sisustuksen, muodin ja päivittäistavaran ostospaikasta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla Osuuspankin ja Dressmannin välissä, lähellä B-sisäänkäyntiä. Poikkea parturiin tai tule hemmottelemaan hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Ajan voit varata helposti netissä tai soittamalla – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Ideaparkin iloiset hairlekiinilaiset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi kampaamoomme. Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua aina ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Samassa liiketilassa toimii myös nopean palvelun parturi ajanvarauksella ja pääset myös palveluun ovelta, mikäli vapaita aikoja on kysyttäessä. Kun siis etsit joustavasti palvelevaa parturi-kampaamoa Oulussa, suuntaa kulkusi Hairlekiiniin.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat:

KMS, Goldwell, Moroccanoil, Sebastian, Sebman, Paul Mitchell, Olaplex,
Four Reasons: Professional, No Nothing,  Color mask, Take away color -kotivärit, Kérastase,
Cutrin Bio+, IdHAIR colour bomb, The Dude, Dapper Dan ja  Tangle teezer hiusharjat.

Täyden palvelun kampaamokauppa

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hiustuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Myyjämme on aina valmis auttamaan ja parturi-kampaajat kertovat sinulle näppäriä vinkkejä niin hiustesi hoitamiseen kuin muotoiluunkin. Tervetuloa!


Kampaajat

Mirva, palveluvastaava:

Mirvalta saat opastusta tuotteiden käyttöön ja vinkkejä omien hiusten laittoon. Mirvan omat suosikit ja ehdottomat vahvuudet ovat tummat ja räväkät värisävyt sekä rouheat ja rikotut leikkaukset. Myös mallinmuutokset ovat Mirvan suosikkeja.
Mirvan kädessä taipuvat myös sinetti-ja teippipidennys palvelut.

Johanna:
Parturimme Johanna toteuttaa hiuksiisi niin suuren kuin pienen muutoksen toiveesi mukaan.
Hän on huomaavainen ja ystävällinen, minkä ansiosta kaiken ikäiset asiakkaat kokevat olonsa mieluisaksi hänen palveltavanaan.
Suvi:
Suvi on hymyilevä ja iloinen parturi-kampaaja. Hän on rauhallinen ja tarkka työskennellessään.
Suvin erikoisosaamista ovat vaaleat sävyt sekä babylights-raidoitukset, kampaukset ja kiharakäsittelyt.
Niina:

Niina on iloinen ja tarkka parturi-kampaaja. Niinalta onnistuu kaikki parturikampaajan perustyöt, sekä ripsien- ja kulmien värjäykset sekä muotoilu. Niinan ehdoton vahvuus ja erikoisosaaminen on erilaiset juhlakampaukset.

Karoliina, Sassoon Expert:

Karoliina on parturi-kampaaja jolta löytyy myös kosmetologin tietotaito. Kaikki hiusten leikkaukset onnistuvat ja työvälineinä toimii niin sakset kuin veitsi, tilanteen ja hiuksen mukaan. Erityisesti kaikki Long Bob- hiustenleikkaukset sekä vaalennukset ja pastellisävytykset  ovat Karoliinan erityisosaamisia. Häneltä saat myös opastukset ja avun hiusten ja hiuspohjan ongelmiin.

Tia:

Tia on iloinen ja positiivinen parturi-kampaaja. Tia on erikoistunut parturi sekä partakäsittelyihin, vaalennuksiin sekä vaaleiden taittovärjäyksiin, mikäli haet viileää vaaleaa Tia sen taitaa kädenkäänteessä. Tialta luonnistuu myös juhlakampaukset sekä kaikenlaiset kampaamoleikkaukset ja monet muut värjäykset.

Jane, myyjä:

Jane on myymälämme tuote-ekspertti, joka on myös koulutukseltaan asiantunteva parturi-kampaaja ja kosmetologi. Hän on herttainen ja rauhallinen asiakaspalvelija joka on apunasi tuote valinnoissasi ja etsii myös sinulle ajan kampaamoomme jos hiuksesi tarvitsevat pientä ehostusta tai todellista muodonmuutosta. Myös Janelle voit varata ajan kulma- ja ripsivärjäyksiin sekä muotoiluun.

Krista:

Krista on apunasi myymälämme puolella ja ottaa sinut lämpimästi vastaan rempseällä persoonallaan. Pitkän parturi-kampaaja kokemuksen myötä tuote asioissa Krista löytää kullekin hiuslaadulle ja tukan laittajalle sen käyttäjäänsä parhaiten palvelevan tuotteen. Halusit sitten täyttää kosmetiikkakaappisi puuttuvan palasen tai päivittää koko tuote hyllysi Krista osaa kysyä ne oikeat kysymykset ja hymy ei hyydy kiperimmänkään kysymyksen edessä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18

Poikkeusaukioloajat:
14.11. 12-18
6.12. 12-18
24.12. 10-14
25.12. suljettu
26.12. 12-18
31.12. 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Oulu IDEAPARK
Ritaharjuntie 49
90540 OULU

010 327 2080
ouluideapark@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.