Mikkeli

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Mikkeli STELLA
Savilahdenkatu 8
50100 MIKKELI

010 229 0278
stella@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Mikkeli

Hairlekiini Mikkeli on kauppakeskus Stellassa sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Mikkeli, joka on perustettu jo vuonna 1838, on oikea Etelä-Savon helmi kuvankauniissa maisemissa Saimaan luoteisrannalla. Mikkelissä on eniten loma-asuntoja koko Suomessa, ja Saimaassa kiteytyy monen niin mikkeliläisen kuin mökkiläisenkin mielessä koko kesän sielu.  Mikkelissä vierailevan must on Saimaan-risteily, jonka aikana voi täysin siemauksin nauttia kesästä kirkkaana kimaltelevan järven aalloilla. Leppoisa, aitosavolainen ilmapiiri vallitsee myös Stella-kauppakeskuksen Hairlekiinissa, joka on, sijaintinsa nimen mukaisesti, yksi kaupungin tähtipaikoista mitä hiuksiin tulee. Meillä sinua palvelevat iloiset ja hyväntuuliset hiustaiturimme Anna-Mari, Saila, Maarit, Riikka ja Janita. Varaa aika tai tule käymään – nähdään Hairlekiinissa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Viiden vauhdikkaan hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Mikkeli tarjoaa asiakkailleen kattavat ja monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi, olipa mielessäsi sitten ihana uusi hiusväri, tarkasti toteutettu hiusten leikkaus, tyylikäs juhlakampaus tai vaikkapa perinteinen permanentti. Miesten hiustenleikkaus sekä muut parturipalvelut saat aina nopeasti ja usein myös ilman ajanvarausta! Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa sinua auttaa aina kokenut ja asiantunteva parturi-kampaaja. Näin saat aina juuri sinulle sopivimmat tuotteet sekä kaupan päälle näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Kampaamo kauppakeskus Stellan ytimessä

Kauppakeskus Stella ja sitä myötä myös Hairlekiini sijaitsevat Mikkelin keskustassa, kätevästi torin laidalla. Stellassa voit shoppailla, herkutella sekä tietysti hemmotella itseäsi ja hiuksiasi – suuntaa siis Hairlekiiniin, jonka löydät Stellan ”nollakerroksesta”. Mikkeli, Stella ja Hairlekiini luovat yhdessä kolmen tähden kokonaisuuden – lämpimästi tervetuloa!

Kampaajat

Anna-Mari, palveluesimies:

Anna-Mari on nopea ja tarkka hiustenleikkaaja, joka hallitsee erityisesti veitsileikkaukset. Anna-Mari loistaa myös permanenttien teossa, omaa erittäin laajan tuotetuntemuksen ja on ekspertti sinettihiustenpidennyksissä.

 

Saila:

Sailalla on erittäin hyvä värituntemus, ja hän taitaa etenkin vaalennukset. Myös juhlakampaukset ja sinettipidennykset kuuluvat Sailan vahvuuksiin, ja hän on erinomainen lastenhiusten leikkauksissa.

Riikka:

Riikka on nopea ja tarkka hiustenleikkaaja ja hän on erinomainen lastenhiusten leikkauksissa. Riikka kokeilee rohkeasti uusia tyylejä asiakkaille ja hänellä on hyvä tuntemus myös erikoishoidoista.

Janita:

Janita on rauhallisesti ja tarkasti asiakkaitaan palveleva parturi-kampaaja, jonka vahvuuksiin lukeutuvat erityisesti miesten hiustenleikkaus. Janita on erinomainen myös föönikampauksissa.

Tina:

Iloinen Tina taitaa niin miesten hiustenleikkaukset kuin näyttävät ja kestävät kampauksetkin. Myös graafiset leikkaukset ja kauniit värjäykset onnistuvat Tinan taitavissa käsissä. Hiusten värjäyksen aikana Tina laittaa mielellään ripset ja kulmat kuntoon, jolloin kokonaisuus on kaunis ja kantajalleen sopiva. Myös lapset viihtyvät Tinan penkissä!

Hanna:

Hanna on erityisen taitava miesten hiusten leikkauksissa ja mallinmuutoksissa. Hän on etevä tekemään myös hiustenpidennyksiä. Hanna pitää kovasti lapsista ja lasten hiusten leikkaukset sujuvatkin mutkattomasti. Hanna on puhelias ja tykkää rupatella asiakkaiden kanssa, tarvittaessa myös englannin ja ruotsin kielellä. Hanna loihtii myös upean uuden värin hiuksiisi.

Rita, opiskelija -20%:

Rita on iloinen ja reipas keväällä 2019 valmistuva parturi-kampaajaoppilas. Hänen käsissään syntyvät kauniit kiharat, värit ja leikkaukset sekä tyylikkäät miesten hiustenleikkaukset. Ritan töistä myönnämme 20% alennuksen.