Parturi-kampaamo Mikkeli

Hairlekiini Mikkeli on kauppakeskus Stellassa sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Mikkeli, joka on perustettu jo vuonna 1838, on oikea Etelä-Savon helmi kuvankauniissa maisemissa Saimaan luoteisrannalla. Mikkelissä on eniten loma-asuntoja koko Suomessa, ja Saimaassa kiteytyy monen niin mikkeliläisen kuin mökkiläisenkin mielessä koko kesän sielu.  Mikkelissä vierailevan must on Saimaan-risteily, jonka aikana voi täysin siemauksin nauttia kesästä kirkkaana kimaltelevan järven aalloilla. Leppoisa, aitosavolainen ilmapiiri vallitsee myös Stella-kauppakeskuksen Hairlekiinissa, joka on, sijaintinsa nimen mukaisesti, yksi kaupungin tähtipaikoista mitä hiuksiin tulee. Meillä sinua palvelevat iloiset ja hyväntuuliset hiustaiturimme! Varaa aika tai tule käymään – nähdään Hairlekiinissa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Viiden vauhdikkaan hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Mikkeli tarjoaa asiakkailleen kattavat ja monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi, olipa mielessäsi sitten ihana uusi hiusväri, tarkasti toteutettu hiusten leikkaus, tyylikäs juhlakampaus tai vaikkapa perinteinen permanentti. Miesten hiustenleikkaus sekä muut parturipalvelut saat aina nopeasti ja usein myös ilman ajanvarausta! Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa sinua auttaa aina kokenut ja asiantunteva parturi-kampaaja. Näin saat aina juuri sinulle sopivimmat tuotteet sekä kaupan päälle näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Kampaamo kauppakeskus Stellan ytimessä

Kauppakeskus Stella ja sitä myötä myös Hairlekiini sijaitsevat Mikkelin keskustassa, kätevästi torin laidalla. Stellassa voit shoppailla, herkutella sekä tietysti hemmotella itseäsi ja hiuksiasi – suuntaa siis Hairlekiiniin, jonka löydät Stellan ”nollakerroksesta”. Mikkeli, Stella ja Hairlekiini luovat yhdessä kolmen tähden kokonaisuuden – lämpimästi tervetuloa!


Kampaajat

Saila, palveluvastaava:
Saila on todellinen perfektionisti!
Hän taitaa suuremmatkin vaalennusmuutokset ja raidoitukset.
Myös tarkat ja tekniset leikkaukset kuuluvat Sailan vahvuuksiin.
Saila vastaa meillä pääasiassa hää- ja juhlakampauksista, sekä sinetti- ja teippipidennyksistä.
Rita:
Rita on ripeä ja tarkka.
Hänen vahvuuksiin kuuluu erityisesti permanentit ja veitsileikkaukset.
Rita on monipuolinen leikkaaja ja taitaa erityisesti parturipuolen palvelut.
Maarit:
Maarit on rauhallinen ja vankan työkokemuksen omaava ammattilainen.
Hänen vahvuuksia ovat asiakkaan kokonaisvaltaisen tyylin hallinta ja mallinmuutoksien tekeminen rohkeasti.
Maarit taitaa myös teippipidennykset ja on taitava veitsi leikkauksissa.
Nea:

Nea on iloinen ja tarkka kampaaja. Hänen vahvuuksiin kuuluu monipuoliset värjäykset, erityisesti raidoitukset. Myös parturipuolen leikkaukset kuuluvat Nean vahvuuksiin.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 8-19
la 8-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Mikkeli STELLA
Savilahdenkatu 8
50100 MIKKELI

010 229 0278
stella@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.