Parturi-kampaamo | Mikkeli

Hairlekiini Mikkeli on kauppakeskus Stellassa sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Mikkeli, joka on perustettu jo vuonna 1838, on oikea Etelä-Savon helmi kuvankauniissa maisemissa Saimaan luoteisrannalla. Mikkelissä on eniten loma-asuntoja koko Suomessa, ja Saimaassa kiteytyy monen niin mikkeliläisen kuin mökkiläisenkin mielessä koko kesän sielu.  Mikkelissä vierailevan must on Saimaan-risteily, jonka aikana voi täysin siemauksin nauttia kesästä kirkkaana kimaltelevan järven aalloilla. Leppoisa, aitosavolainen ilmapiiri vallitsee myös Stella-kauppakeskuksen Hairlekiinissa, joka on, sijaintinsa nimen mukaisesti, yksi kaupungin tähtipaikoista mitä hiuksiin tulee. Meillä sinua palvelevat iloiset ja hyväntuuliset hiustaiturimme! Varaa aika tai tule käymään – nähdään Hairlekiinissa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Viiden vauhdikkaan hiusalan ammattilaisen voimin Hairlekiini Mikkeli tarjoaa asiakkailleen kattavat ja monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi, olipa mielessäsi sitten ihana uusi hiusväri, tarkasti toteutettu hiusten leikkaus, tyylikäs juhlakampaus tai vaikkapa perinteinen permanentti. Miesten hiustenleikkaus sekä muut parturipalvelut saat aina nopeasti ja usein myös ilman ajanvarausta! Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joiden valinnassa sinua auttaa aina kokenut ja asiantunteva parturi-kampaaja. Näin saat aina juuri sinulle sopivimmat tuotteet sekä kaupan päälle näppäriä ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Kérastase, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, KMS, Cutrin Muoto, Vieno ja BIO+, Moraccanoil, SIM Dermasyd ja System4, Goldwell Kerasilk, Wella Eimi ja Invigo, Gold.

Kampaamo kauppakeskus Stellan ytimessä

Kauppakeskus Stella ja sitä myötä myös Hairlekiini sijaitsevat Mikkelin keskustassa, kätevästi torin laidalla. Stellassa voit shoppailla, herkutella sekä tietysti hemmotella itseäsi ja hiuksiasi – suuntaa siis Hairlekiiniin, jonka löydät Stellan ”nollakerroksesta”. Mikkeli, Stella ja Hairlekiini luovat yhdessä kolmen tähden kokonaisuuden – lämpimästi tervetuloa!


Kampaajat

Saila:

Sailalla on erittäin hyvä värituntemus, ja hän taitaa etenkin vaalennukset. Myös juhlakampaukset ja sinetti- ja teippipidennykset kuuluvat Sailan vahvuuksiin, ja hän on erinomainen lastenhiusten leikkauksissa.

Riikka (äitiyslomalla):

Riikka on nopea ja tarkka hiustenleikkaaja ja hän on erinomainen lasten hiusten leikkauksissa. Riikka kokeilee rohkeasti uusia tyylejä asiakkaille ja hänellä on hyvä tuntemus myös erikoishoidoista. Hän loihtii myös kauniit ripset ja kulmat sekä taitaa teippipidennykset.

Tina (äitiyslomalla):

Iloinen Tina taitaa niin miesten hiustenleikkaukset kuin näyttävät ja kestävät kampauksetkin. Myös graafiset leikkaukset ja kauniit värjäykset onnistuvat Tinan taitavissa käsissä. Hiusten värjäyksen aikana Tina laittaa mielellään ripset ja kulmat kuntoon, jolloin kokonaisuus on kaunis ja kantajalleen sopiva. Myös lapset viihtyvät Tinan penkissä!

Äitiyslomalla 27.5. alkaen.

Miina:

Miina on iloinen ja monipuolisesti alan töitä tekevä parturi-kampaaja. Miinan vahvuuksia ovat erityisesti kampaukset ja värjäykset. Myös lapset viihtyvät Miinan penkissä hyvin.

Rita:

Rita on rauhallinen ja iloinen parturi-kampaaja. Hänen vahvuuksiaan ovat erilaiset hiusten leikkaukset. Rita tekee myös permanentit ammattitaidolla.

Natta, Palveluesimies:
Vahvuudet:
Monipuolinen pitkän linjan osaaja.
Tekniset ja tarkat parturi leikkaukset sekä skarpit polkat.
Hiusten pidennykset sinetti ja teippipidennys tekniikalla
Kihara ja permanetti palvelut.
Lasten hiusten hiusten leikkaukset.
Maarit:
Maaritin vahvuuksia on asiakkaan kokonaistyylin hallinta ja mallinmuutoksien tekeminen rohkeasti.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 8-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Mikkeli STELLA
Savilahdenkatu 8
50100 MIKKELI

010 229 0278
stella@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.