Parturi-kampaamo Lempäälä

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Lempäälä)

Aukioloajat

Lempäälä
Palvelemme
ma-pe 10 – 18
la 10 – 18
su 12 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Lempäälä IDEAPARK
Ideaparkinkatu 4
37570 LEMPÄÄLÄ

0103272076

lempaala.ideapark@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Sarita

Palveluvastaava

Reipas Sarita on rohkea hiusalan ammattilainen ja taitava parturi-kampaaja. Sarita ehdottaa ja kokeilee mielellään uusia asioita asiakkailleen, ja lopputulos on aina asiakkaan tyyliin ja persoonaan sopiva.

Salla

Parturi-kampaaja

Sallan vahvuuksia ovat kaikki raidoitus tekniikat ja vaalennus työt sekä rentouttava päähieronta. Salla on ollut alalla 2015 vuodesta lähtien, joten kaikki tämän alan työt onnistuvat. Kampaajana Salla on asiakasta kuunteleva, huolellinen ja työstään tykkäävä tyyppi. Tervetuloa Sallan palveltavaksi!

Nea

Parturi-kampaaja

Äitiyslomalla.

Kokemusta löytyy vuoden 2016 alusta lähtien. Nean mielestä parasta on luoda toimiva kokonaisuus, mikä sopii asiakkaan arkeen. Hän taitaakin monipuolisesti työt leikkauksista värjäyksiin/raidoituksiin.

Nea tekee myös mielellään veitsileikkauksia ja lapset ovat oikein tervetulleita palveltavaksi. Nea ottaa jokaisen asiakkaan vastaan ilolla ja on huomaavainen asiakaspalvelija.

Parturi-kampaamo Lempäälä | Ideapark

Hairlekiini Lempäälä on kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Lempäälä sijaitsee aivan Tampereen kupeessa, ja on monella tapaa elämää kuhiseva kasvukeskus lähellä lentokenttää, rautatietä ja Tampere-Helsinki -valtaväylää. Luonnonkauniin Lempäälän yhtenä kruununjalokivenä voidaan pitää mahtavaa Ideapark-liikekaupunkia, joka rakennettiin vuonna 2006 vastaamaan innokkaiden shoppailijoiden ja elämästä nautiskelijoiden tarpeisiin. Ideaparkista löydätkin kaikkea niin muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavarankin saralta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla kauppakeskuksen alatasolla, vanhassa kaupungissa. Voit tulla parturiin ilman ajanvarausta tai hemmottelemaan itseäsi ja hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda kysymään vapaata aikaa – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Henkilökuntamme koostuu varsinaisesta tehotiimistä; parturi-kampaajamme ovat kaikki hiusalan iloisia ja taitavia ammattilaisia. Kaikilla heillä on omat vahvuutensa ja lempityönsä, mutta jokainen taitaa kaikki tarjoamamme parturi- ja kampaamopalvelut vakaalla kädellä ja hyvällä silmällä. Olipa kyseessä hiusten värjäys, hiusten leikkaus, juhlakampaus, permanentti tai parturointi, Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua ammattitaidolla. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, joten meiltä voit hankkia parturi-kampaajan opastuksella laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet juuri sinun hiuksillesi.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Cutrin Ainoa, Four Reasons original, Four Reasons professional, K18, Dude, Lumo sekä Wella System Professional.

Parturi ilman ajanvarausta Lempäälässä

Hakusessa parturi ilman ajanvarausta? Lempäälän Ideaparkin Hairlekiini on siinä tapauksessa oikea osoite! Kiireisille asiakkaille, jotka tarvitsevat nopeita leikkuu- tai muotoilupalveluita, tarjoamme aina mahdollisuuden parturikäyntiin ilman ajanvarausta. Yleensä pääset penkkiin nopeasti, mutta jos joskus joudut mahdollisen ruuhkan takia odottamaan, saat aina arvion odotusajasta ja voit sillä aikaa käydä vaikka kahvilla.