Lempäälä

Aukioloajat

Palvelemme
ma-la 10-20
su 12-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lempäälä IDEAPARK
Ideaparkinkatu 4
37570 LEMPÄÄLÄ

010 327 2076
lempaala.ideapark@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Lempäälä Ideapark

Hairlekiini Lempäälä on kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Lempäälä sijaitsee aivan Tampereen kupeessa, ja on monella tapaa elämää kuhiseva kasvukeskus lähellä lentokenttää, rautatietä ja Tampere-Helsinki -valtaväylää. Luonnonkauniin Lempäälän yhtenä kruununjalokivenä voidaan pitää mahtavaa Ideapark-liikekaupunkia, joka rakennettiin vuonna 2006 vastaamaan innokkaiden shoppailijoiden ja elämästä nautiskelijoiden tarpeisiin. Ideaparkista löydätkin kaikkea niin muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavarankin saralta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla kauppakeskuksen alatasolla, lähellä A-sisäänkäyntiä. Voit tulla parturiin ilman ajanvarausta tai hemmottelemaan itseäsi ja hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda kysymään vapaata aikaa – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Henkilökuntamme koostuu seitsemän naisen tehotiimistä; parturi-kampaajamme ovat kaikki hiusalan iloisia ja taitavia ammattilaisia. Kaikilla heillä on omat vahvuutensa ja lempityönsä, mutta jokainen taitaa kaikki tarjoamamme parturi- ja kampaamopalvelut vakaalla kädellä ja hyvällä silmällä. Olipa kyseessä hiusten värjäys, hiusten leikkaus, juhlakampaus, permanentti tai parturointi, Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua ammattitaidolla. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, joten meiltä voit hankkia parturi-kampaajan opastuksella laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet juuri sinun hiuksillesi.

Parturi ilman ajanvarausta Lempäälässä

Hakusessa parturi ilman ajanvarausta? Lempäälän Ideaparkin Hairlekiini on siinä tapauksessa oikea osoite! Kiireisille asiakkaille, jotka tarvitsevat nopeita leikkuu- tai muotoilupalveluita, tarjoamme aina mahdollisuuden parturikäyntiin ilman ajanvarausta. Yleensä pääset penkkiin nopeasti, mutta jos joskus joudut mahdollisen ruuhkan takia odottamaan, saat aina arvion odotusajasta ja voit sillä aikaa käydä vaikka kahvilla.

Kampaajat

Mirella, palveluesimies:

Mirella on hiusalan iloinen ja kokenut ammattilainen. Tämä konkari huomioi asiakkaan kokonaisuutena ja huolehtii asiakkaalle uuden kampauksen, värin tai muun antamansa hiuspalvelun ohella myös toimivat kotihoitotuotteet.

Tanja:

Tanja on parturi-kampaajana iloinen asiakaspalvelija ja varma työssään. Tanjan erityisosaamista ovat hiustenleikkaukset, joita nainen toteuttaa erityisen hyvin ja rohkeallakin otteella.

Juulia:

Rento ja huumorintajuinen Juulia on mutkattomasti palveleva parturi-kampaaja. Juulia tykkää eniten parturitöistä joissa hän pääsee näyttämään taitonsa, mutta toki häneltä luonnistuvat hienosti kaikki muutkin palvelumme.

Susanna:

Susanna on mukava ja ystävällinen parturi-kampaaja, joka loistaa erityisesti hiusväreissä ollen värjäysten asiantuntija. Loistavana asiakaspalvelijana Susanna osaa aina ottaa täydellisesti huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Saara:

Saara on trenditietoinen parturi-kampaaja, joka on aina perillä uusimmista hiustrendeistä. Saara seuraa tarkasti kauneus- ja muotimaailmaa ja tietää ensimmäisenä uusista tuulista alalla. Saara työskentelee tarkasti ja varmasti kaikkien hiuspalveluidemme parissa.

Jemina:

Iloinen Jemina on ahkera ja reipas parturi-kampaaja. Jemina on on ripeä leikkaaja ja tuntee erityisen hyvin vaaleiden hiusten salat ja osaa valita & värjätä asiakkailleen parhaimmat ja pukevimmat blondit.

Mari:

Mari on iloinen ja helposti lähestyttävä parturi-kampaaja.

Marilla on pitkä alan kokemus ja hänen vahvuutena on erityisesti

hiustenleikkaukset.