Parturi-kampaamo | Lempäälä Ideapark

Hairlekiini Lempäälä on kauppakeskus Ideaparkissa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Lempäälä sijaitsee aivan Tampereen kupeessa, ja on monella tapaa elämää kuhiseva kasvukeskus lähellä lentokenttää, rautatietä ja Tampere-Helsinki -valtaväylää. Luonnonkauniin Lempäälän yhtenä kruununjalokivenä voidaan pitää mahtavaa Ideapark-liikekaupunkia, joka rakennettiin vuonna 2006 vastaamaan innokkaiden shoppailijoiden ja elämästä nautiskelijoiden tarpeisiin. Ideaparkista löydätkin kaikkea niin muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavarankin saralta kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita unohtamatta; parturi-kampaamo Hairlekiini sijaitsee hyvällä paikalla kauppakeskuksen alatasolla, vanhassa kaupungissa. Voit tulla parturiin ilman ajanvarausta tai hemmottelemaan itseäsi ja hiuksiasi pitkän kaavan mukaan; uusi väri ja leikkaus tekevät ihmeitä niin ulkonäölle kuin fiiliksellekin. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda kysymään vapaata aikaa – nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla

Henkilökuntamme koostuu varsinaisesta tehotiimistä; parturi-kampaajamme ovat kaikki hiusalan iloisia ja taitavia ammattilaisia. Kaikilla heillä on omat vahvuutensa ja lempityönsä, mutta jokainen taitaa kaikki tarjoamamme parturi- ja kampaamopalvelut vakaalla kädellä ja hyvällä silmällä. Olipa kyseessä hiusten värjäys, hiusten leikkaus, juhlakampaus, permanentti tai parturointi, Hairlekiinin parturi-kampaajat palvelevat sinua ammattitaidolla. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, joten meiltä voit hankkia parturi-kampaajan opastuksella laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet juuri sinun hiuksillesi.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Cutrin Ainoa, Four Reasons original, Four Reasons professional, K18, Dude, Lumo sekä Wella System Professional.

Parturi ilman ajanvarausta Lempäälässä

Hakusessa parturi ilman ajanvarausta? Lempäälän Ideaparkin Hairlekiini on siinä tapauksessa oikea osoite! Kiireisille asiakkaille, jotka tarvitsevat nopeita leikkuu- tai muotoilupalveluita, tarjoamme aina mahdollisuuden parturikäyntiin ilman ajanvarausta. Yleensä pääset penkkiin nopeasti, mutta jos joskus joudut mahdollisen ruuhkan takia odottamaan, saat aina arvion odotusajasta ja voit sillä aikaa käydä vaikka kahvilla.


Kampaajat

Sarita, palveluvastaava:

Reipas Sarita on rohkea hiusalan ammattilainen ja taitava parturi-kampaaja. Sarita ehdottaa ja kokeilee mielellään uusia asioita asiakkailleen, ja lopputulos on aina asiakkaan tyyliin ja persoonaan sopiva.

Salla:

Sallan vahvuuksia ovat kaikki raidoitus tekniikat ja vaalennus työt sekä rentouttava päähieronta. Hänellä on myös yli kuuden vuoden kokemus alalta joten kaikki tämän alan työt onnistuvat. Kampaajana Salla on asiakasta kuunteleva, huolellinen ja työstään tykkäävä tyyppi. Tervetuloa Sallan palveltavaksi!

Anett:

Anetten vahvuuksia on naisten hiusten muotoilu, letitykset, värjäykset ja leikkaukset. Parturityöt sujuvat Anettelta myös mallikkaasti. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita, mutta myös ottaa samalla huomioon minkälainen hiustyyli sopii asiakkaalle parhaiten ja pystyn myös suosittelemaan hiustyyliä ammattitaitoni perusteella. Jos kaipaat virkistystä hiustyyliisi, tervetuloa minun palveltavaksi! Service in finnish, hungarian and english.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 10-18
su 11-17

Poikkeusaukioloajat:

6.12.  11-17
24.12. suljettu
25.12. suljettu
26.12. 11-17
31.12. 11-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lempäälä IDEAPARK
Ideaparkinkatu 4
37570 LEMPÄÄLÄ

010 327 2076
lempaala.ideapark@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.