Lahti

Hairlekiinilla on Lahdessa kolme toimipistettä; Prisma Holman, Prisma Launeen sekä Kärkkäisen tavaratalon parturi-kampaamot. Lahti tunnetaan parhaiten reippaana ja energisenä urheilukaupunkina, jossa hypätään mäkeä, pelataan kiekkoa, hiihdetään lenkkiä ja potkitaan jalkapalloa usein mestaruudenkin maku suussa. Lahtelaiset itse arvostavat kaupunkinsa kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta, kun taas matkailijat ihastuvat ensimmäisenä luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.  Liki 120 000 asukkaan Lahti on historialtaan vaiheikas, mutta lahtelaiset ovat vahvasti kiinni nykyhetkessä ja tähyilevät innoissaan, mitä menestystä tulevaisuudella on tuoda tullessaan. Hiukset saattavat urheiluharrastusten, retkeilyn tai muun vapaa-ajan vieton tiimellyksessä tuivertua takkuun, mutta onneksi apu on lähellä – siitä kaupungin kolmen Hairlekiinin iloiset ammattilaiset pitävät huolen. Tutustu toimipisteisiimme ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamo Hairlekiiniin!

Parturi-kampaamo Lahti | Prisma Holma

Hairlekiini Prisma Holma on koko perheen parturi-kampaamo, jonka löydät Holman asuinalueella sijaitsevasta Prismakeskuksesta. Keskeisen sijaintimme ansioista pystymme palvelemaan niin lähialueen asukkaita kuin autolla Prismakeskukseen kauempaakin saapuvia. Tule hoitamaan hiuksiasi kätevästi vaikka kauppareissun yhteydessä tai varaa aika etukäteen – Hairlekiinista saat laadukkaat ja korkeatasoiset hiuspalvelut mukavaan hintaan.

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Prisma Holman Hairlekiinissa sinua palvelee iloinen tehotiimi. Parturi-kampaajamme ovat kukin hiusalan taitavia ammattilaisia, joilta sujuvat suvereenisti niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset ja monet muut parturi- ja kampaamopalvelut. Meillä pääset parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Jos kuitenkin kesken kauppareissun iskee inspiraatio uudesta, upeasta hiusväristä tai huolella tehdystä kampauksesta, voit myös aina kokeilla onneasi ja tulla kurkkaamaan, jos meillä sattuisi olemaan vapaata!

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, Bio+, Olaplex sekä Four Reasons.

Parhaat hoito- ja muotoilutuotteet

Kun haluat hoitaa hiuksiasi mahdollisimman hyvin, jätä markettipuolen hiustuotehylly väliin ja suuntaa ennemmin Hairlekiiniin. Meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat antavat neuvoja ja vinkkejä sekä auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Tervetuloa!


Kampaajat

Mari, palveluvastaava:

Mari on rauhallinen ja osaava parturi-kampaaja  useamman vuoden kokemuksella. Marilta onnistuu monipuolisesti kaikki alan työt.

Ekaterina:

Kata on pirteä ja ystävällinen asiakaspalvelija, joka tekee mielellään erilaisia värjäyksiä raidoituksista shokkiväreihin. Partatyöt luonnistuvat saksilla, koneella ja veitsellä. Rauhallinen ja positiivinen lähestyminen asiakaspalveluun on omiaan myös lasten kanssa työskennellessä. Kata pitää myös erilaisten kampausten tekemisestä ja ottaa hyvin huomioon asiakkaan toiveet.

Ksenija:

Ksenija on positiivinen ja rauhallinen tekijä. Ksenialta luonnistuu kampaukset, nutturat sekä letit. Myös miesten sekä lasten hiustenleikkaukset kuuluvat vahvuuksiin.

Aukioloajat

Palvelemme:

arkena 9-19

la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lahti PRISMA HOLMA
Johanneksenkatu 4
15240 LAHTI

010 327 2024
prisma.holma@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Lahti | Kärkkäinen

Hairlekiini Kärkkäisen löydät hyvien kulkuyhteyksien varrelta Lahden Renkomäestä, Kärkkäisen kuulusta tavaratalosta. Kärkkäinen on oikea tavarataivas; pelkästään pukeutumisosaston koko on yli puoli hehtaaria ja karkkiosastokin on Suomen suurimpia, yli 500m². Lisäksi tavaratalosta löytyy 25 muuta osastoa, joissa innokas shoppailija kuluttaa helposti vaikka koko päivän. Shoppailun uuvuttamin jaloin voit suunnata rentoutumaan Hairlekiiniin, jossa sinua odottavat iloiset ja ammattitaidolla palvelevat parturi-kampaajamme. Nähdään Hairlekiinissa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Kuuntelemme aina toiveitasi, mutta ehdotamme myös rohkeasti uutta niin halutessasi. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme.

Parturi ilman ajanvarausta | Lahti

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai vaikka parran trimmausta? Tule meille parturiin ilman ajanvarausta! Yleensä et joudu odottamaan kauaa, mutta joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki juuri silloin varattuja, kun tulet käymään. Annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!


Kampaajat

Pia, palveluvastaava:

Pitkän työkokemuksen omaava Pia on ammattitaitoinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat leikkaukset sekä miehille ja naisille. Pian erityisiin vahvuuksiin kuuluvatkin mallinmuutosten tekeminen ja toteuttaminen asiakkaan toiveita kuuntelemalla tai yhdessä ideoimalla. Työssään Pia on rauhallinen ja vakaa.

Maikku:

Maikku omaa vahvan ammattitaidon  ja ollut alalla jo 30vuotta, kaikki alan työt sujuvat nopeasti ja ripeästi. Osaavista käsistä syntyy niin uudet hiustenleikkausmallit kun värjäykset sekä permanentitkin. Maikku toteuttaa asiakkaan toiveet sekä kuuntelee ja ehdottaa myös uutta asiakkaalle. Miesten hiustenleikkaukset sujuvat myös ja uudet mallitkin hallussa.

Alina:

Alina on rauhallinen,vakaa sekä tarkka ja asiakkaan toiveet huomioon ottava parturi-kampaaja. Vahvuuksiin kuuluu erillaiset raidoitustekniikat sekä miesten hiustenleikkaukset.

Mervi:

Mervi on pitkän linjan kampaaja, jonka vahvuuksiin kuuluu kaikki parturi-kampaajan työt. Mervi tekee työtään sydämellä ja palvelee sinua ammattitaidolla. Tervetuloa Mervin penkkiin palveltavaksi!

 

Viivi:

Viivin vahvuuksiin kuuluvat eritysesti lyhyiden hiusten leikkaukset sekä monivärjäykset monissa upeissa eri väreissä. Lapsiasiakkaat ovat myös lähellä sydäntä. Tervetuloa Viivin penkkiin!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lahti KÄRKKÄINEN
Pasaasi 2
15700 LAHTI

010 327 2026
karkkainen@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Lahti | Prisma Laune

Hairlekiini Prisma Laune sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella toisessa Lahden Prismoista, Launeen kaupunginosassa. Hauska pieni historiallinen fakta on, että nimen Laune taustalla saattaa olla muinaissaksalainen, kelttiläinen tai gootinkielinen sana, joka merkitsee iloista. Iloinen sopii hyvin kuvaamaan myös menoa Hairlekiinissa; olemme hyväntuulinen koko perheen parturi-kampaamo, josta saat kaikki parturi- ja kampaamopalvelut laadukkaasti ja ammattitaidolla. Meille on helppo poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä, ja palvelemme myös ilman ajanvarausta. Tule hoitamaan hiuksesi kuntoon Prisma Launeen Hairlekiinissa – lämpimästi tervetuloa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Meillä sinua palvelevat hiusalan aurinkoiset ammattilaiset; parturi-kampaajamme ovat valmiina toteuttamaan kaikki hiustoiveesi. Kullakin heistä on omat vahvuutensa ja työt, joissa he erityisesti loistavat, mutta voit huoletta istahtaa kenen tahansa kampaajamme penkkiin; hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset, parturipalvelut ja parrantrimmaukset onnistuvat aina tarkasti, nopeasti ja ystävällisen palvelun ryydittämänä. Varaa ika kätevästi netistä tai tiedustele parturi- ja kampaamopalveluita myös ilman ajanvarausta.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Laadukkaat kotihoitotuotteet hiuksille

Kun haluat hoitaa hiuksiasi mahdollisimman hyvin, ohita hiustuotehylly marketin puolella ja suuntaa ennemmin Hairlekiiniin. Meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Voit tehdä ostoksia kätevästi kampaamokäyntisi yhteydessä tai poiketa hakemaan tuotteet milloin tahansa.


Kampaajat

Olena, palveluvastaava:

Reipas, pirteä ja energinen Olena on ammattitaitoinen parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaita ilolla ja ammattitaidolla. Olena tekee monipuolisesti kaikkia töitä. Olena kuuntelee asiakkaan toiveita ja myös ehdottaa uusia malli-ideoita juuri sinulle.

Hän palvelee myös venäjänkielellä.

Orvokki:

Orvokki on positiivinen ja kokenut parturi-kampaaja, joka hallitsee erityisesti veitsileikkaukset ja mallinmuutokset. Sosiaalisen Orvokin penkissä myös jenkkisiili sujuu kädenkäänteessä.

Sanna:

Sanna on reipas ja pirteä parturi-kampaaja, jolle asiakaspalvelu on sydämen asia. Puhelias Sanna hoitaa koko perheen hiukset kuntoon vauvasta vaariin.

Ronja:
Rauhallinen ja lempeä asiakaspalvelija.

Näppäräsormisen  Ronjan käsissä hoituu työ kuin työ, unohtamatta hyvää tuotetietoutta.

Tervetuloa Ronjan asiantuntevaan palveluun!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 8-19
la 8-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lahti PRISMA LAUNE
Ajokatu 83
15610 LAHTI

010 327 2086
prisma.laune@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.