Hairlekiinilla on Lahdessa kolme toimipistettä; Prisma Holman, Prisma Launeen sekä Kärkkäisen tavaratalon parturi-kampaamot. Lahti tunnetaan parhaiten reippaana ja energisenä urheilukaupunkina, jossa hypätään mäkeä, pelataan kiekkoa, hiihdetään lenkkiä ja potkitaan jalkapalloa usein mestaruudenkin maku suussa. Lahtelaiset itse arvostavat kaupunkinsa kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta, kun taas matkailijat ihastuvat ensimmäisenä luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.  Liki 120 000 asukkaan Lahti on historialtaan vaiheikas, mutta lahtelaiset ovat vahvasti kiinni nykyhetkessä ja tähyilevät innoissaan, mitä menestystä tulevaisuudella on tuoda tullessaan. Hiukset saattavat urheiluharrastusten, retkeilyn tai muun vapaa-ajan vieton tiimellyksessä tuivertua takkuun, mutta onneksi apu on lähellä – siitä kaupungin kolmen Hairlekiinin iloiset ammattilaiset pitävät huolen. Tutustu toimipisteisiimme ja varaa aika sinua lähimpään parturi-kampaamo Hairlekiiniin!

Lahti Prisma Holma

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lahti PRISMA HOLMA
Johanneksenkatu 4
15240 LAHTI

010 327 2024
prisma.holma@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Lahti Prisma Holma

Hairlekiini Prisma Holma on koko perheen parturi-kampaamo, jonka löydät Holman asuinalueella sijaitsevasta Prismakeskuksesta. Keskeisen sijaintimme ansioista pystymme palvelemaan niin lähialueen asukkaita kuin autolla Prismakeskukseen kauempaakin saapuvia. Tule hoitamaan hiuksiasi kätevästi vaikka kauppareissun yhteydessä tai varaa aika etukäteen – Hairlekiinista saat laadukkaat ja korkeatasoiset hiuspalvelut mukavaan hintaan.

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Prisma Holman Hairlekiinissa sinua palvelee iloinen neljän naisen tehotiimi. Parturi-kampaajamme Kati, Ella, Alisa ja Krista ovat kukin hiusalan taitavia ammattilaisia, joilta sujuvat suvereenisti niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset ja monet muut parturi- ja kampaamopalvelut. Meillä pääset parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Jos kuitenkin kesken kauppareissun iskee inspiraatio uudesta, upeasta hiusväristä tai huolella tehdystä kampauksesta, voit myös aina kokeilla onneasi ja tulla kurkkaamaan, jos meillä sattuisi olemaan vapaata!

Parhaat hoito- ja muotoilutuotteet

Kun haluat hoitaa hiuksiasi mahdollisimman hyvin, jätä markettipuolen hiustuotehylly väliin ja suuntaa ennemmin Hairlekiiniin. Meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat antavat neuvoja ja vinkkejä sekä auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Tervetuloa!

Kampaajat

Kati, palveluesimies:

Kati on kokenut parturi-kampaaja, joka innostuu erityisesti muodonmuutoksista. Kokeilunhaluinen Kati on aina avoin uudelle ja pyrkii toteuttamaan asiakkaidensa toiveet mahdollisimman hyvin.

Ella:

Iloinen ja hymyileväinen Ella osaa aina tarkasti kuunnella asiakkaan toiveet ja huomioida tämän tarpeet. Kun asiakkaan toiveet ovat selvillä, toteuttaa Ella ne yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Krista:

Krista on reipas ja iloinen parturi-kampaaja, joka seilaa aina uusimpien hiustrendien aallonharjalla. Kristalla voi itsellään nähdä uskaliaita värjäyksiä ja hauskoja kampauksia, joita hän toteuttaa mielellään asiakkaillekin, mutta myös klassiset ja siistit hiustyöt sujuvat Kristalta yhtä hyvin.

Lahti Kärkkäinen

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lahti KÄRKKÄINEN
Pasaasi 2
15700 LAHTI

010 327 2026
karkkainen@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Lahti Kärkkäinen

Hairlekiini Kärkkäisen löydät hyvien kulkuyhteyksien varrelta Lahden Renkomäestä, Kärkkäisen kuulusta tavaratalosta. Kärkkäinen on oikea tavarataivas; pelkästään pukeutumisosaston koko on yli puoli hehtaaria ja karkkiosastokin on Suomen suurimpia, yli 500m². Lisäksi tavaratalosta löytyy 25 muuta osastoa, joissa innokas shoppailija kuluttaa helposti vaikka koko päivän. Shoppailun uuvuttamin jaloin voit suunnata rentoutumaan Hairlekiiniin, jossa sinua odottavat iloiset ja ammattitaidolla palvelevat parturi-kampaajamme Pia, Jenni, Terhi ja Karoliina. Nähdään Hairlekiinissa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Kuuntelemme aina toiveitasi, mutta ehdotamme myös rohkeasti uutta niin halutessasi. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme.

Parturi ilman ajanvarausta | Lahti

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai vaikka parran trimmausta? Tule meille parturiin ilman ajanvarausta! Yleensä et joudu odottamaan kauaa, mutta joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki juuri silloin varattuja, kun tulet käymään. Annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!

Kampaajat

Pia, palveluesimies:

Pitkän työkokemuksen omaava Pia on ammattitaitoinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat leikkaukset sekä miehille ja naisille. Pian erityisiin vahvuuksiin kuuluvatkin mallinmuutosten tekeminen ja toteuttaminen asiakkaan toiveita kuuntelemalla tai yhdessä ideoimalla. Työssään Pia on rauhallinen ja vakaa.

Jenni:

Rauhallinen ja tarkka Jenni on ammattitaitoinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat monipuolisesti erilaiset työt sekä miehille että naisille. Jenni kuuntelee asiakastaan ja toteuttaa toiveiden mukaisesti niin värit, leikkaukset kuin permanentitkin. Maskeeraajankin koulutuksen saaneen Jennin erikoisosaamista ovat ripset ja kulmat, ja hänen vahvuuksiaan ovat parturityöt ja monipuolisuus.

Terhi:

Energinen ja tarmokas Terhi on ammattitaitoinen parturi-kampaaja, joka leikkaa miesten ja naisten hiukset ripeästi ja tehokkaasti. Terhi tekee monipuolisesti kaikkia töitä, kuten värjäyksiä, permanentteja ja leikkauksia. Terhi kuuntelee asiakastaan ja toteuttaa työt aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Terhin vahvuuksia ovat parturityöt ja monipuolisuus erilaisissa töissä.

Maikku:

Lahti Prisma Laune

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Lahti PRISMA LAUNE
Ajokatu 83
15610 LAHTI

010 327 2086
prisma.laune@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Lahti Prisma Laune

Hairlekiini Prisma Laune sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella toisessa Lahden Prismoista, Launeen kaupunginosassa. Hauska pieni historiallinen fakta on, että nimen Laune taustalla saattaa olla muinaissaksalainen, kelttiläinen tai gootinkielinen sana, joka merkitsee iloista. Iloinen sopii hyvin kuvaamaan myös menoa Hairlekiinissa; olemme hyväntuulinen koko perheen parturi-kampaamo, josta saat kaikki parturi- ja kampaamopalvelut laadukkaasti ja ammattitaidolla. Meille on helppo poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä, ja palvelemme myös ilman ajanvarausta. Tule hoitamaan hiuksesi kuntoon Prisma Launeen Hairlekiinissa – lämpimästi tervetuloa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Meillä sinua palvelevat hiusalan aurinkoiset ammattilaiset; parturi-kampaajamme Jenni, Nina, Elisa ja Annika ovat valmiina toteuttamaan kaikki hiustoiveesi. Kullakin heistä on omat vahvuutensa ja työt, joissa he erityisesti loistavat, mutta voit huoletta istahtaa kenen tahansa kampaajamme penkkiin; hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset, parturipalvelut ja parrantrimmaukset onnistuvat aina tarkasti, nopeasti ja ystävällisen palvelun ryydittämänä. Varaa ika kätevästi netistä tai tiedustele parturi- ja kampaamopalveluita myös ilman ajanvarausta.

Laadukkaat kotihoitotuotteet hiuksille

Kun haluat hoitaa hiuksiasi mahdollisimman hyvin, ohita hiustuotehylly marketin puolella ja suuntaa ennemmin Hairlekiiniin. Meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Voit tehdä ostoksia kätevästi kampaamokäyntisi yhteydessä tai poiketa hakemaan tuotteet milloin tahansa.

Kampaajat

Jenni, palveluesimies, Sassoon Expert:

Jenni on aina iloinen ja ihana asiakaspalvelija, josta asiakkaat tykkäävät kovasti. Jenni on erittäin hyvä klassisten hiustenleikkausten taitaja, ja kaikki muutkin työt värjäyksistä permanentteihin onnistuvat helposti kokemuksen tuomalla varmuudella.

Nina, Sassoon Expert:

Nauravainen Nina on ihana asiakaspalvelija ja taitava parturi-kampaaja. Nina on pisteemme väriguru: jos värjäyksissä on kysyttävää, käännytään Ninan puoleen. Nina on todella taitava ja rohkeakin värjääjä, jolta luonnistuvat niin klassiset tyylit kuin räväkkä väriloistokin.

Elisa:

Ihmisläheiselle Elisalle asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä on aina etusijalla. Parturi-kampaajana Elisa on lahjakas ja osaava kaikissa parturi-kampaajan töissä sekä ihana ja ystävällinen asiakaspalvelija. Elisa on intoa täynnä oleva, iloinen uusi tulokas alallemme ja suoranainen lottovoitto pisteellemme.

Annika:

Hyväntuulisesti palveleva Annika on pisteemme symppis. Loistavana asiakaspalvelijana sekä iloisena, asiantuntevana parturi-kampaajana Annika on monen asiakkaan suosikki. Annika on tietopankkimme tuotteissa, ja hänellä onkin valtavasti tietoa niin hoito-, kuin muotoilutuotteistakin. Annikan muihin vahvuuksiin kuuluvat hiustenleikkaukset, jotka hän hallitsee erinomaisesti.