Parturi-kampaamo Lahti Prisma Laune

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Lahti Prisma Laune)

Aukioloajat

Lahti
Palvelemme kesän ajan poikkeuksellisilla aukioloajoilla

3.6.-31.8.
ma-pe 9 – 17 tai 10-18
la 9 – 16

Tarkemmat aukioloajat saat suoraan liikkeestä.

Yhteystiedot

Hairlekiini
Lahti PRISMA LAUNE
Ajokatu 83
15610 LAHTI

010 327 2086

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

prisma.laune@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Olena

Palveluvastaava

Reipas, pirteä ja energinen Olena on ammattitaitoinen parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaita ilolla ja ammattitaidolla. Olena tekee monipuolisesti kaikkia töitä. Olena kuuntelee asiakkaan toiveita ja myös ehdottaa uusia malli-ideoita juuri sinulle.

Hän palvelee myös venäjänkielellä.

Orvokki

Parturi-kampaaja

Orvokki on positiivinen ja kokenut parturi-kampaaja, joka hallitsee erityisesti veitsileikkaukset ja mallinmuutokset. Sosiaalisen Orvokin penkissä myös jenkkisiili sujuu kädenkäänteessä.

Sanna

Parturi-kampaaja

Sanna on reipas ja pirteä parturi-kampaaja, jolle asiakaspalvelu on sydämen asia. Puhelias Sanna hoitaa koko perheen hiukset kuntoon vauvasta vaariin.

Parturi-kampaamo Lahti | Prisma Laune

Hairlekiini Prisma Laune sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella toisessa Lahden Prismoista, Launeen kaupunginosassa. Hauska pieni historiallinen fakta on, että nimen Laune taustalla saattaa olla muinaissaksalainen, kelttiläinen tai gootinkielinen sana, joka merkitsee iloista. Iloinen sopii hyvin kuvaamaan myös menoa Hairlekiinissa; olemme hyväntuulinen koko perheen parturi-kampaamo, josta saat kaikki parturi- ja kampaamopalvelut laadukkaasti ja ammattitaidolla. Meille on helppo poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä, ja palvelemme myös ilman ajanvarausta. Tule hoitamaan hiuksesi kuntoon Prisma Launeen Hairlekiinissa – lämpimästi tervetuloa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Meillä sinua palvelevat hiusalan aurinkoiset ammattilaiset; parturi-kampaajamme ovat valmiina toteuttamaan kaikki hiustoiveesi. Kullakin heistä on omat vahvuutensa ja työt, joissa he erityisesti loistavat, mutta voit huoletta istahtaa kenen tahansa kampaajamme penkkiin; hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset, parturipalvelut ja parrantrimmaukset onnistuvat aina tarkasti, nopeasti ja ystävällisen palvelun ryydittämänä. Varaa ika kätevästi netistä tai tiedustele parturi- ja kampaamopalveluita myös ilman ajanvarausta.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Laadukkaat kotihoitotuotteet hiuksille

Kun haluat hoitaa hiuksiasi mahdollisimman hyvin, ohita hiustuotehylly marketin puolella ja suuntaa ennemmin Hairlekiiniin. Meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Voit tehdä ostoksia kätevästi kampaamokäyntisi yhteydessä tai poiketa hakemaan tuotteet milloin tahansa.