Parturi-kampaamo Lahti Prisma Holma

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Lahti Prisma Holma)

Aukioloajat

Lahti
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Lahti PRISMA HOLMA
Johanneksenkatu 4
15240 LAHTI

0103272024

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

prisma.holma@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Mari

Palveluvastaava

Mari on rauhallinen ja osaava parturi-kampaaja, jo useamman vuoden kokemuksella. Marilta onnistuvat monipuolisesti kaikki alan työt.

Ekaterina eli Kata

Parturi-kampaaja

Kata on pirteä ja ystävällinen asiakaspalvelija, joka tekee mielellään erilaisia värjäyksiä raidoituksista shokkiväreihin. Partatyöt luonnistuvat saksilla ja koneella. Rauhallinen ja positiivinen lähestyminen asiakaspalveluun on omiaan myös lasten kanssa työskennellessä. Kata pitää myös erilaisten kampausten tekemisestä ja ottaa hyvin huomioon asiakkaan toiveet.

Ksenija

Parturi-kampaaja

Ksenija on positiivinen ja rauhallinen tekijä. Ksenijalta luonnistuvat erilaiset kampaukset, nutturat sekä letit. Myös miesten sekä lasten hiustenleikkaukset kuuluvat hänen vahvuuksiinsa.

Parturi-kampaamo Lahti | Prisma Holma

Hairlekiini Prisma Holma on koko perheen parturi-kampaamo, jonka löydät Holman asuinalueella sijaitsevasta Prismakeskuksesta. Keskeisen sijaintimme ansioista pystymme palvelemaan niin lähialueen asukkaita kuin autolla Prismakeskukseen kauempaakin saapuvia. Tule hoitamaan hiuksiasi kätevästi vaikka kauppareissun yhteydessä tai varaa aika etukäteen – Hairlekiinista saat laadukkaat ja korkeatasoiset hiuspalvelut mukavaan hintaan.

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Prisma Holman Hairlekiinissa sinua palvelee iloinen tehotiimi. Parturi-kampaajamme ovat kukin hiusalan taitavia ammattilaisia, joilta sujuvat suvereenisti niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys, kampaukset ja monet muut parturi- ja kampaamopalvelut. Meillä pääset parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Jos kuitenkin kesken kauppareissun iskee inspiraatio uudesta, upeasta hiusväristä tai huolella tehdystä kampauksesta, voit myös aina kokeilla onneasi ja tulla kurkkaamaan, jos meillä sattuisi olemaan vapaata!

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Kérastase, Goldwell Dualsenses ja Stylesign, Bio+, Olaplex sekä Four Reasons.

Parhaat hoito- ja muotoilutuotteet

Kun haluat hoitaa hiuksiasi mahdollisimman hyvin, jätä markettipuolen hiustuotehylly väliin ja suuntaa ennemmin Hairlekiiniin. Meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat antavat neuvoja ja vinkkejä sekä auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Tervetuloa!