Parturi-kampaamo Lahti Kärkkäinen

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Lahti Kärkkäinen)

Aukioloajat

Lähti
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Lahti KÄRKKÄINEN
Pasaasi 2
15700 LAHTI

010 327 2026

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

karkkainen@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Pia

Palveluvastaava

Pitkän työkokemuksen omaava Pia on ammattitaitoinen parturi-kampaaja, jolta onnistuvat leikkaukset sekä miehille ja naisille. Pian erityisiin vahvuuksiin kuuluvatkin mallinmuutosten tekeminen ja toteuttaminen asiakkaan toiveita kuuntelemalla tai yhdessä ideoimalla. Työssään Pia on rauhallinen ja vakaa.

Maikku

Parturi-kampaaja

Maikku omaa vahvan ammattitaidon ja ollut alalla jo 30vuotta, kaikki alan työt sujuvat nopeasti ja ripeästi. Osaavista käsistä syntyy niin uudet hiustenleikkausmallit kun värjäykset sekä permanentitkin. Maikku toteuttaa asiakkaan toiveet sekä kuuntelee ja ehdottaa myös uutta asiakkaalle. Miesten hiustenleikkaukset sujuvat myös ja uudet mallitkin hallussa.

Alina

Parturi-kampaaja

Alina on rauhallinen,vakaa sekä tarkka ja asiakkaan toiveet huomioon ottava parturi-kampaaja. Vahvuuksiin kuuluu erillaiset raidoitustekniikat sekä miesten hiustenleikkaukset.

Mervi

Parturi-kampaaja

Mervi on pitkän linjan kampaaja, jonka vahvuuksiin kuuluu kaikki parturi-kampaajan työt. Mervi tekee työtään sydämellä ja palvelee sinua ammattitaidolla. Tervetuloa Mervin penkkiin palveltavaksi!

Anne-Mari

Parturi-kampaaja

Anne-Mari on kokenut alan ammattilainen, jonka vahvuuksiin kuuluvat mallinmuutokset, erikoisleikkaukset kuten fade cutit ja mulletit. Hiusten värjäyksissä Anne-Mari nauttii raidoituksista sekä suuremmista värinmuutos töistä. Tervetuloa pirteän Anne-Marin palveltavaksi!

Viivi

Parturi-kampaaja

Äitiyslomalla.

Viivin vahvuuksiin kuuluvat eritysesti lyhyiden hiusten leikkaukset sekä monivärjäykset monissa upeissa eri väreissä. Lapsiasiakkaat ovat myös lähellä sydäntä. Tervetuloa Viivin penkkiin!

Parturi-kampaamo Lahti | Kärkkäinen

Hairlekiini Kärkkäisen löydät hyvien kulkuyhteyksien varrelta Lahden Renkomäestä, Kärkkäisen kuulusta tavaratalosta. Kärkkäinen on oikea tavarataivas; pelkästään pukeutumisosaston koko on yli puoli hehtaaria ja karkkiosastokin on Suomen suurimpia, yli 500m². Lisäksi tavaratalosta löytyy 25 muuta osastoa, joissa innokas shoppailija kuluttaa helposti vaikka koko päivän. Shoppailun uuvuttamin jaloin voit suunnata rentoutumaan Hairlekiiniin, jossa sinua odottavat iloiset ja ammattitaidolla palvelevat parturi-kampaajamme. Nähdään Hairlekiinissa!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Tiimimme koostuu kokeneista ja ystävällisistä parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, upeat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin muutkin parturi- ja kampaamopalvelut. Kuuntelemme aina toiveitasi, mutta ehdotamme myös rohkeasti uutta niin halutessasi. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita; meillä hiusten ja hiuspohjan asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme.

Parturi ilman ajanvarausta | Lahti

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai vaikka parran trimmausta? Tule meille parturiin ilman ajanvarausta! Yleensä et joudu odottamaan kauaa, mutta joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki juuri silloin varattuja, kun tulet käymään. Annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!