Hairlekiinilla on Kuopiossa peräti kuusi toimipistettä; kauppakeskus Aapelin, kauppakeskus Minnan ja IsoCeen, kauppakeskus Matkus Centerin, Citymarket Päivärannan sekä kauppakeskus Sektorin parturi-kampaamot. Kuopio sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa, ja lupsakka 118 000 asukkaan kaupunki tunnetaan iloluontoisten asukkaidensa ohella erityisesti Puijon tornista, toristaan sekä tietysti kalakukosta.  Kuopio muistetaan myös monista tapahtumistaan, kuten Kuopio Tanssii ja Soi, Puijon mäkihyppykilpailut sekä ANTI – Contemporary Art Festival. Tapahtumien lisäksi Kuopiossa on myös ympäri vuoden monipuolista tarjontaa museoissa, näyttelyissä ja teattereissa. Tutustu parturi-kampaamoihin ja varaa aika sinua lähimpään Hairlekiiniin! IsoCeen toimipisteemme on parturi ilman ajanvarausta, jonne voit poiketa milloin tahansa aukioloaikojen puitteissa.

Kuopio Aapeli

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 10-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio AAPELI
Kauppakatu 28
70100 KUOPIO

010 327 2012
aapeli@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio AAPELI

Hairlekiini Aapeli on koko perheen parturi-kampaamo Kuopion ydinkeskustassa, kauppakeskus Aapelissa uusitun torin ja perinteikkään kauppahallin kupeessa. Kauppakeskus Aapeli on aito kaupunkilainen ostoskeidas, josta löydät muun muassa mielenkiintoisia vaate- ja asusteputiikkeja, viihtyisän ravintolan sekä tietysti Hairlekiinin. Kampaamokäynnin jälkeen onkin mukava lähteä ostoksille tai kupposelle kahvia uudistuneella ilmeellä. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla – varaa aika tai tule käymään! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Parturi- ja kampaamopalvelut Kuopion keskustassa

Hairlekiini Aapelissa sinua odottavat iloiset, osaavat ja asiakaspalveluhenkiset parturi-kampaajat. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista, kampaajamme ovat valmiina toteuttamaan villeimmätkin hiustoiveesi. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, ja kaikilta heiltä luonnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus kuin kauniit ja kestävät kampauksetkin. Hairlekiinissa saat aina ystävällistä ja laadukasta palvelua. Aapelissa sinua palvelee myös Sektorin iloiset asiakaspalvelijat.

Kotihoitotuotteet juuri sinulle

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella meillä on tarjota monipuolinen, laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Valinnassa apunasi ovat hiusalan ammattilaiset, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ostoksia kampaamokäynnin yhteydessä.

Kampaajat

Virpi, palveluesimies:

Iloinen ja puhelias Virpi on varsinainen monitaituri, jolta onnistuu työ kuin työ sujuvasti. Hän toteuttaa hiustoiveesi ripeästi, mutta tarkasti.

Veera:

Veera on herttainen asiakaspalvelija, jonka penkissä viihtyvät kaikki vauvasta vaariin.
Hänen vahvuutensa on erityisesti miesten hiustenleikkaukset. Veera suunnittelee myös mielellään
sinulle uuden värin ja toteuttaa sen ammattitaidolla.

Anu:

Anu on aina valmiina ystävälliseen palveluun, hän on puhelias ja rauhallinen asiakaspalvelija. Anu taitaa kaikki parturi-kampaajan työt varmuudella ja on erityisen taitava raidoittaja.

Kuopio IsoCee express parturi

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Iso Cee (Viihdekeskus Minna) / express parturi, ilman ajanvarausta, 1.kerros
Ajurinkatu 16
70110 KUOPIO

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi | Kuopio IsoCee

Hairlekiini IsoCee on parturi ilman ajanvarausta Kuopion keskustassa sijaitsevassa viihdekeskus IsoCeessä. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset parturipalvelut miehille: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset, parranmuotoilut veitsellä tai koneella kuin ylelliset amerikkalaiset parranajotkin. Olet erittäin hyvissä käsissä, sillä parturimme ovat kaikki kokeneita taitureita miesten hiusten ja partojen parissa.  Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin Kuopion keskustaan!

Hoito- ja muotoilutuotteet kotiin

Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun. Voit tulla tuoteostoksille koska tahansa, tai hankkia tuotteet kätevästi parturikäyntisi yhteydessä.

Kampaajat

Marjo, palveluesimies:

Marjo toteuttaa kaikki tarjoamamme parturityöt helposti ja nopeasti.

Eini:

Eini taitaa suvereenisti kaikki tarjoamamme parturipalvelut.

Emmi:

Emmi tarjoaa kaikki parturityöt vankalla ammattitaidolla.

Eveliina:

Eveliinan osaavissa käsissä luonnistuvat kaikki parturipalvelumme.

Kuopio Matkus Shopping Center

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-21
la 10-19
su 11-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MATKUS &
Hairlekiini express (parturi ilman ajanvarausta)
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

 

010 3272 020
matkus@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Matkus Shopping Center

Hairlekiini Matkus Shopping Center on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion isoimmassa kauppakeskuksessa. Matkuksessa voit shoppailla, syödä, juoda, rentoutua ja viettää aikaa – sekä tietysti laittaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa! Sinua palvelevat sekä isompi Hairlekiini että Hairlekiini express, jonne pääset aina ilman ajanvarausta. Kummatkin toimipisteet sijaitsevat helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa.  Varaa aikasi taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi. Meillä sinua palvelevat iloisella naisenergialla ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Meillä työskentelee kymmenen hiusalan ammattilaista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tästä syystä pystymme tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut, kuten uuden upean hiusvärin, taidokkaan hiusten leikkauksen, siistin parran parturoinnin tai taas trendikkään permanentin. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Muistathan, että meiltä hankit myös parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi; käyntisi yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Parturi ilman ajanvarausta

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai parran trimmausta? Hairlekiini express on parturi ilman ajanvarausta. Palveluihimme kuuluvat parturipuolen hiustenleikkaukset, partakäsittelyt sekä nopeat sävypalvelut leikkauksen yhteydessä.

Kampaajat

Miia, palveluesimies, Mago-, NIOXIN- ja KMS Expertti:

Miia on reipas väriasiantuntija, jolta saat monipuoliset & yksilölliset parturi-kampaajan palvelut. Miia on aina innokas ideoimaan uutta ja hän on erityisen taitava ja luova värien toteuttaja, jonka vahvuuksiin kuuluu myös laaja tuotetuntemus.

Anneli:

Anneli työskentelee Hairlekiini expressissä, ja hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti miesten hiustenleikkaukset sekä pystärien teko.

Carita:

Carita on erinomainen hiustenleikkaaja, ja hänen salainen aseensa asiakaspalvelussa on toisen kotimaisen eli ruotsin sujuva osaaminen. Carita palvelee myös ruotsin kielellä.

Janita:

Iloinen asiakaspalvelija myymälässä.

Mariella, Mago- ja Nioxin Expert:

Mariella on monipuolinen kampaaja, jolta luonnistuu kampauksiin letit, tyylikkäät laineet sekä villit kiharapilvet. Upeista väreistä ja leikkauksista puhumattakaan. Mariella palvelee myös englannin kielellä.

Heini:

Pirteä Heini on tasaisen vahva kaikissa tarjoamissamme parturi-kampaamo- palveluissa. Heini on todellinen hiusten värjäämisen mestari! Erityisesti vaaleat värit ja raidat ovat hänen sydäntään lähellä. Heini palvelee myös englannin kielellä.

Natalia:

Natalia on vahva osaaja ja hän on työskennellyt kampaamoalalla jo pidemmän aikaa. Natalia kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveita ja toteuttaa työnsä huolella. Hän on taitava hiusten värjäämisessä ja leikkaamisessa. Kampausten teko on myös yksi Natalian vahvuuksista. Natalia palvelee myös venäjän kielellä.

Ronja:

Ronja on tasaisen taitava kaikissa parturi- ja kampaamotöissä. Lapsiystävällinen Ronja, taitaa lasten hiustenleikkaukset ja tekee mielellään niin miesten hiustenleikkauksia ja partoja kuin monisävyvärjäyksiäkin. Ronja on ripeä ja tarkka ammattilainen!

Sari:

Sarilla on useiden vuosien työkokemus kampaamo- ja parturipuolelta. Sarilta onnistuvat niin värjäykset, kuin kampauksetkin ammattitaidolla.

Veera P.:

Veera on iloisen pirskahteleva asiakaspalvelija, joka pursuaa ideoita! Hän tykkää luoda uusia hiustyylejä, eikä pelkää ehdottaa niitä. Veeralta luonnistuu myös hillitymmät parturi- sekä kampaamopalvelut, leikkauksista värjäyksiin.

Emmi:

Energinen Emmi palvelee sinua kaikkiin hiustuotteisiin liittyvissä asioissa! Emmin avustuksella löydät varmasti juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet.”

Julia, opiskelija:

Julia on rauhallinen asiakaspalvelija, jolta hoituu parturi-kampaajan työt leikkauksista värjäyksiin. Saat hänen töistään 30% alennuksen.

Emmi H.:

Emmin olet ehkä nähnyt myös Aapelin toimipisteessämme 🙂 Uuden ammatin opiskelun ohessa Emmi käy myös meillä töissä ja Emmiltä hoituu kaikki parturi-kampaamopalvelut käden käänteessä.

Anne-Mari:

Anne-Mari vierailee äitiyslomansa ohessa parturipisteessä silloin tällöin! Anne-Mari on iloinen asiakaspalvelija, jolla on vankka kokemus kaikista parturitöistä.

Kuopio Minna

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MINNA &
Hairlekiini kampaamokauppa
Haapaniemenkatu 18
70110 KUOPIO

017 263 3337 / 017 263 3300 / 017 264 0264 (kampaamokauppa)
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Minna

Hairlekiini Minna on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Minna-kauppakeskuksessa. Edustamme Minnassa kahden toimipisteen voimin; varsinaisen parturi-kampaamon lisäksi keskuksesta löytyy myös Hairlekiini-kampaamokauppa. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, kahvitella, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin kummatkin liikkeet ovat helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, ja sinua palvelee joukko iloisia hiusalan taitureita: parturi-kampaajamme Sanna, Hanna S., Sejran, Henna, Titta, Kati ja Hanna P. sekä kampaamokaupan Sirpa toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta!

Kampaamokaupasta parhaat hiustuotteet

Hairlekiini kampaamokauppa löytyy myös kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Meiltä löydät laadukkaat merkkituotteet sekä laajan tarvikevalikoiman hiustesi parhaaksi; tarvitsitpa sitten hiusten hoito- tai muotoilutuotteita tai helpotusta esimerkiksi päänahan ongelmiin, sinua auttavat aina hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Tuotemerkkimme: Amika, Artdeco, Crestol, Cutrin, Fudge, GHD, Goldwell, KC Professional, Kérastase, Keune, Kevin Murphy, KMS, L’Oréal, Manic Panic, MOROCCANOIL, Nak, NIOXIN, Redken, Schwarzkopf, Sebastian, Sim Sensitive, SP Luxe Oil ja Wella.

Peruukit ja päähineet

Minnan Hairlekiinissa toimii myös peruukkipalvelu. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, ajanvarauksella erillisessä peruukkihuoneessa jossa malleja voi rauhassa sovittaa. Palveluun kuuluu myös peruukkien muokkaus. Valikoimassamme on kattavasti eri mallisia ja värisiä kuituhiusperuukkeja, jotka ovat keveitä, luonnollisia ja helppohoitoisia. Meiltä löydät myös erilaisia päähineitä ja turbaaneja.

Monipuoliset lisäpalvelut

Kauppakeskus Minnan Hairlekiiniissa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen, sinettipidennyksen tai Mago-pidennyksen. Palveluihimme kuuluu myös ammattimainen meikkaus, ja meikeissä vaihtoehtoina ovat kevyt arkimeikki, juhlameikki sekä häämeikki. Lisäksi voit laittaa kuntoon ripset ja kulmat sekä rei’ittää korvalehdet liikkeessämme. Tervetuloa!

Kampaajat

Hanna P., palveluesimies:

Aina iloinen Hanna on hiusalan monipuolinen ammattilainen: hänellä on  tietämystä ja osaamista niin kampaajantyön, ehostuksen, peruukkien kuin tuotetietämyksenkin osalta. Hannan löydät niin parturi-kampaamosta kuin kampaamokaupastakin.

Sanna:

Sanna on pidennys- ja peruukkiosaajamme, joka loihtii upeat, luonnollisen näköiset hiustyylit myös lisähiuksilla. Sanna loistaa myös väreissä ja viimeistelyssä.

Hanna S.:

Hanna on tarkan ja taidokkaan veitsileikkauksen osaaja ja on superhyvä tyviraidoituksessa. Ammattitaitoinen Hanna on työssään aina tarkka ja täsmällinen.

Henna:

Henna on taitava leikkaaja ja iloinen asiakaspalvelija. Hän pärjää hyvin lapsiasiakkaiden kanssa. Hennan vahvuutena on myös kampaukset.

Sejran:

Sejran on taitava viimeistelemään niin naisten kuin miestenkin hiuksia. Erityisesti Sejran loistaa parturipuolella, varsinkin tarkkuutta vaativissa veitsileikkauksissa.

Titta:

Vastavalmistunut Titta on tiimimme uusin vahvistus. Titta leikkaa taitavasti  lyhyet hiukset, niin parturi- kuin kampaamopuolellakin. Hän on myös taitava letittämään ja pesu hoituu napakoin ottein.

Sirpa:

Sirpan löydät työn touhussa kampaamokaupastamme. Pitkä kokemus alalta sekä ystävällinen luonne tekevät Sirpasta loistavan asiakaspalvelijan, jonka tuotetuntemus ja INCI-osaaminen ovat vertaansa vailla!

Kuopio Päiväranta

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio CITYMARKET PÄIVÄRANTA
Päivärannantie 18
70420 KUOPIO

010 327 2018
cmkuopio@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Päiväranta

Hairlekiini Päiväranta on helposti saavutettava, koko perheen parturi-kampaamo Kuopion Citymarket Päivärannassa. Palvelukeskuksena Citymarket on erinomainen, sillä kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mika parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Hairlekiini Päivärannassa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin ilmankin − nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Lisäksi meillä on erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti. Citymarketin hulina ei kantaudu tiloihimme, vaan voit rauhassa rentoutua viihtyisässä kampaamoympäristössä.

Kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta

Haluaisitko kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta? Meillä se onnistuu! Joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki varattuja, mutta yleensä et joudu odottamaan kauaa ja annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!

 

Kampaajat

Sisko, palveluesimies, Sassoon Expert:

Iloisesti palveleva Sisko loihtii asiakkailleen yksilöllisiä leikkauksia ja tyylikkäitä värjäyksiä. Siskolla on hyvä tuotetietous ja hän tarjoaa aina luotettavaa asiakaspalvelua.

Mervi:

Ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen Mervi on kampaus- ja lettitaituri joka tekee rohkeasti myös hienoja värinmuutoksia.

Sonja:

Sonja on tarkka ja huolellinen parturi-kampaaja, joka ottaa hyvin huomioon asiakkaan tarpeet, esittelee hienosti tuotteita ja on taitava ripsien ja kulmien värjääjä ja muotoilija.

Marife:

Luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen, mutta reippaasti asiakkaitaan palveleva Marife on osaava parturi-kampaaja, joka on nopea ja tarkka työssään.

Kirsi, Sassoon Expert:

Kirsi on kokenut ja huolellinen leikkaaja, ja hän onkin erityisen taitava parturitöissä. Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua tarjoava Kirsi suosittelee rohkeasti sopivia malleja, ja hänellä on hyvä tuotetietous.

Anniina, Nioxin Expert:

Iloinen Anniina luo asiakkaidensa hiuksiin mitä upeimpia värejä halliten uusimmat väritekniikat. Väriosaamisen lisäksi Anniina on erittäin hyvä tuoteasiantuntija.

Kuopio Sektori

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio SEKTORI
Puijonkatu 23
70100 KUOPIO

010 327 2016
sektori@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Sektori

Hairlekiini Sektori on keskellä kaupungin vipinää sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Kuopio ja sen kuuluisa tori avautuvat aivan kauppakeskus Sektorin edessä, joten lähemmäksi kaupungin ydintä et pääse. Sektorissa voit niin shoppailla, herkutella kuin viettää aikaakin − sekä tietysti hoitaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinin osaavien parturi-kampaajien käsissä! Meillä sinua palvelevat iloiset ja ystävälliset hiusalan ammattilaiset. Suuntaa siis Sektoriin tekemään hiusunelmistasi totta − nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Hairlekiinissa sinua palvelee aina ammattitaitoinen parturi-kampaaja. Sektorissa viiden hengen vilkkaalta tiimiltämme luonnistuvat niin hiusten värjäys, hiusten leikkaus, kampaukset kuin parturi- ja partapalvelutkin. Työssämme otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja pystymme toteuttamaan niin perinteiset kuin räväkämmätkin hiustyylit.  Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta; useimmiten voit päästä penkkiin saman tien, mutta jos meillä sattuu olemaan ruuhkaa, kerromme sinulle aina aika-arvion siitä, koska pääset palveltavaksi.

Kampaamo keskellä kaupunkia

Hairlekiinin löydät helposti kauppakeskus Sektorin ensimmäisestä kerroksesta. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella löydät meiltä myös erinomaisen valikoiman laadukkaita hoito- ja muotoilutuotteita ylläpitämään hiustesi hyvinvointia. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Kuopion keskustaan!

Eikö parturi-kampaamo Kuopio ollut etsimäsi? Katso muut toimipisteemme tästä.

Kampaajat

Sirpa, palveluesimies:

Sirpa on monipuolinen parturi-kampaaja, jolla on vankka ammattitaito vuosikymmenten kokemuksella. Sirpa on oikea tuoteasiantuntija, ja hänellä onkin erinomainen tietämys kampaamotuotteista.

Hanna, Sassoon LeikkausExpert, Contouring VäriExpert:

Hanna on huolellinen ja rauhallinen moniosaaja, jolla on vakuuttava ote työntekoon. Hanna loistaa tarkoissa hiustenleikkauksissa ja on luotettava  ja ystävällinen asiakaspalvelija.

Piia, Sassoon leikkausExpert, Contouring VäriExpert:

Puhelias Piia on iloinen ja positiivinen ilopilleri, joka on kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun taitaja. Piialla on
aina myönteinen ja ammattitaitoinen ote kaikessa tekemisessään.

Noora, Mago Expert, Contouring VäriExpertti:

Noora on luotettava, asiakkaan toiveet tarkoin huomioiva kampaaja. Noora palvelee asiakkaitaan ripeästi, mutta aina ystävällisesti.

Jaana:

​Jaana on reipas, iloinen ja puhelias parturi-kampaaja, vankalla ammattitaidolla. Jaana osaa valita hiuksillesi ja tarpeisiisi juuri sopivan värin, mallin ja kotihoitotuotteet, jotta elämä hiustesi kanssa on paljon helpompaa.

Heta, opiskelija:

Heta on loppuvuodesta valmistuva opiskelijamme. Heta on rauhallinen ja kuunteleva asiakaspalvelija.