Hairlekiinilla on Kuopiossa peräti kuusi toimipistettä; kauppakeskus Aapelin, kauppakeskus Minnan ja IsoCeen, kauppakeskus Matkus Centerin, Citymarket Päivärannan sekä kauppakeskus Sektorin parturi-kampaamot. Kuopio sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa, ja lupsakka 118 000 asukkaan kaupunki tunnetaan iloluontoisten asukkaidensa ohella erityisesti Puijon tornista, toristaan sekä tietysti kalakukosta.  Kuopio muistetaan myös monista tapahtumistaan, kuten Kuopio Tanssii ja Soi, Puijon mäkihyppykilpailut sekä ANTI – Contemporary Art Festival. Tapahtumien lisäksi Kuopiossa on myös ympäri vuoden monipuolista tarjontaa museoissa, näyttelyissä ja teattereissa. Tutustu parturi-kampaamoihin ja varaa aika sinua lähimpään Hairlekiiniin! IsoCeen toimipisteemme on parturi ilman ajanvarausta, jonne voit poiketa milloin tahansa aukioloaikojen puitteissa.

Kuopio Aapeli

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio AAPELI
Kauppakatu 28
70100 KUOPIO

010 327 2012
aapeli@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio AAPELI

Hairlekiini Aapeli on koko perheen parturi-kampaamo Kuopion ydinkeskustassa, kauppakeskus Aapelissa uusitun torin ja perinteikkään kauppahallin kupeessa. Kauppakeskus Aapeli on aito kaupunkilainen ostoskeidas, josta löydät muun muassa mielenkiintoisia vaate- ja asusteputiikkeja, viihtyisän ravintolan sekä tietysti Hairlekiinin. Kampaamokäynnin jälkeen onkin mukava lähteä ostoksille tai kupposelle kahvia uudistuneella ilmeellä. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla – varaa aika tai tule käymään! Palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Parturi- ja kampaamopalvelut Kuopion keskustassa

Hairlekiini Aapelissa sinua odottavat iloiset, osaavat ja asiakaspalveluhenkiset parturi-kampaajat. Palvelumme on nopeaa, ystävällistä ja huolellista, kampaajamme ovat valmiina toteuttamaan villeimmätkin hiustoiveesi. Kullakin kampaajalla on omat vahvuutensa, ja kaikilta heiltä luonnistuvat niin hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus kuin kauniit ja kestävät kampauksetkin. Hairlekiinissa saat aina ystävällistä ja laadukasta palvelua.

Kotihoitotuotteet juuri sinulle

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella meillä on tarjota monipuolinen, laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden valikoima, joista löytyvät ammattilaisen suosituksella juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Valinnassa apunasi ovat hiusalan ammattilaiset, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ostoksia kampaamokäynnin yhteydessä.

Kampaajat

Emmi:

Emmi on aina iloisella ja reippaalla mielellä palveleva pätevä parturi-kampaaja, joka on erityisen taitava kampauksien tekijä; Emmin näppärät sormet sitovat niin rennot lettikampaukset kuin upeat juhlanutturatkin.

Sirpa, palveluesimies:

Sirpa on monipuolinen parturi-kampaaja, jolla on vankka ammattitaito vuosikymmenten kokemuksella. Sirpa on oikea tuoteasiantuntija, ja hänellä onkin erinomainen tietämys kampaamotuotteista.

Minttu:

Kuopio IsoCee Express-parturi

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Iso Cee / Express parturi (ilman ajanvarausta), 1.kerros
Ajurinkatu 16
70110 KUOPIO

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi | Kuopio IsoCee

Hairlekiini IsoCee on parturi ilman ajanvarausta Kuopion keskustassa sijaitsevassa viihdekeskus IsoCeessä. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset parturipalvelut miehille: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset, parranmuotoilut veitsellä tai koneella kuin ylelliset amerikkalaiset parranajotkin. Olet erittäin hyvissä käsissä, sillä parturimme Eini, Emma, Eveliina ja Marjo ovat kaikki kokeneita taitureita miesten hiusten ja partojen parissa.  Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin Kuopion keskustaan!

Hoito- ja muotoilutuotteet kotiin

Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun. Voit tulla tuoteostoksille koska tahansa, tai hankkia tuotteet kätevästi parturikäyntisi yhteydessä.

Kampaajat

Eini:

Eini taitaa suvereenisti kaikki tarjoamamme parturipalvelut.

Emmi:

Emmi tarjoaa kaikki parturityöt vankalla ammattitaidolla.

Eveliina:

Eveliinan osaavissa käsissä luonnistuvat kaikki parturipalvelumme.

Marjo, palveluesimies:

Marjo toteuttaa kaikki tarjoamamme parturityöt helposti ja nopeasti.

Kuopio Matkus Shopping Center

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-21
la 10-19
su 11-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MATKUS &
Hairlekiini Express (parturi ilman ajanvarausta)
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

 

010 3272 020
matkus@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Matkus Shopping Center

Hairlekiini Matkus Shopping Center on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion isoimmassa kauppakeskuksessa. Matkuksessa voit shoppailla, syödä, juoda, rentoutua ja viettää aikaa – sekä tietysti laittaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa! Sinua palvelevat sekä isompi Hairlekiini että Hairlekiini Express, jonne pääset aina ilman ajanvarausta. Kummatkin toimipisteet sijaitsevat helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa.  Varaa aikasi taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi. Meillä sinua palvelevat iloisella naisenergialla ammattitaitoiset parturi-kampaajamme Anneli, Annika, Carita, Janita, Jessica, Kirsi, Mariella, Sari, Venla, Heini, Minttu ja Sara. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Meillä työskentelee kymmenen hiusalan ammattilaista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tästä syystä pystymme tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut, kuten uuden upean hiusvärin, taidokkaan hiusten leikkauksen, siistin parran parturoinnin tai taas trendikkään permanentin. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Muistathan, että meiltä hankit myös parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi; käyntisi yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Parturi ilman ajanvarausta

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai parran trimmausta? Hairlekiini Express on parturi ilman ajanvarausta. Palveluihimme kuuluvat parturipuolen hiustenleikkaukset, partakäsittelyt sekä nopeat sävypalvelut leikkauksen yhteydessä.

Kampaajat

Anneli:

Anneli työskentelee Hairlekiini Expressissä, ja hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti miesten hiustenleikkaukset sekä pystärien teko.

Carita:

Carita on erinomainen hiustenleikkaaja, ja hänen salainen aseensa asiakaspalvelussa on toisen kotimaisen eli ruotsin sujuva osaaminen.

Janita:

Reipas Janita on lahjakas saksienkäyttäjä, jolta luonnistuvat helposti vaativatkin hiustenleikkaukset muiden kampaamotöiden ohella.

Jessica:

Jessica työskentelee Hairlekiini Expressissä, jossa hän toteuttaa nopeasti ja tarkasti niin miesten hiustenleikkaukset, parran trimmaukset kuin pystäritkin.

Kirsi:

Kirsi palvelee asiakkaita Hairlekiini Expressissä, jossa hänen erikoisalaansa on miesten hiustenleikkaus; toki Kirsi taitaa suvereenisti muutkin parturipalvelut.

Mariella:

Mariella on kampausekspertti, jonka näppärissä käsissä syntyvät niin trendikkäät lettikampaukset kuin kiharakampauksetkin; halusitpa sitten tyylikkäät laineet tai villin kiharapilven, Mariella toteuttaa toiveesi.

Heini:

Pirteä Heini on tasaisen vahva kaikissa tarjoamissamme parturi-kampaamo- palveluissa. Heini on todellinen hiusten värjäämisen mestari! Erityisesti vaaleat värit ja raidat ovat hänen sydäntään lähellä.

Venla:

Venla on monipuolisesti palveleva, osaava ja iloinen kampaaja, joka tarttuu rohkeasti haasteisiin. Venlalta hoituvat hienosti niin leikkaukset, värjäykset kuin muutkin hiuspalvelut.

Sara, palveluesimies:

Kokenut Sara on idearikas parturi-kampaaja, joka ei pelkää ehdottaa asiakkailleen rohkeasti uutta. Sara on taitava leikkaaja, jolta sujuvat ongelmitta  vaativatkin mallinmuutokset ja parturoinnit.

Natalia:
Natalialla on vahva osaaja ja hän on työskennellyt kampaamoalalla jo pidemmän aikaa.
Natalia kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveita ja toteuttaa työnsä huolella ja tarkasti. 
Hän on taitava hiusten värjäämisessä ja leikkaamisessa. Kampausten teko on myös yksi Natalian 
vahvuuksista. Natalia palvelee myös venäjän kielellä.

 

Mira:

Mira taitaa monipuolisesti erilaiset parturi-kampaamopalvelut. Hän on tarkka viimeistelijä ja tekee huolellista jälkeä.

Ronja:

Ronja on tasaisen taitava kaikissa parturi-kampaamotöissä. Voit huoletta varata hänelle ajan niin lasten hiustenleikkaukseen kuin monisävyvärjäykseenkin. Ronja on ripeä ja tarkka ammattilainen! 

Kuopio Minna

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-17

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MINNA &
Hairlekiini kampaamokauppa
Haapaniemenkatu 18
70110 KUOPIO

017 263 3337 / 017 263 3300 / 017 264 0264 (kampaamokauppa)
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Minna

Hairlekiini Minna on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Minna-kauppakeskuksessa. Edustamme Minnassa kahden toimipisteen voimin; varsinaisen parturi-kampaamon lisäksi keskuksesta löytyy myös Hairlekiini-kampaamokauppa. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, kahvitella, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin kummatkin liikkeet ovat helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, ja yhteensä sinua palvelee kahdeksan iloista hiusalan taituria: parturi-kampaajamme Sanna, Meritta, Hanna S., Sejran, Hanna H., Roosa ja Hanna P. sekä kampaamokaupan valtiatar Sirpa toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta!

Kampaamokaupasta parhaat hiustuotteet

Hairlekiini kampaamokauppa löytyy myös kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Meiltä löydät laadukkaat merkkituotteet sekä laajan tarvikevalikoiman hiustesi parhaaksi; tarvitsitpa sitten hiusten hoito- tai muotoilutuotteita tai helpotusta esimerkiksi päänahan ongelmiin, sinua auttavat aina hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Tuotemerkkimme: Amika, Artdeco, Crestol, Cutrin, Fudge, GHD, Goldwell, KC Professional, Kérastase, Keune, Kevin Murphy, KMS, Lanza, L’Oréal, Manic Panic, MOROCCANOIL, Nak, NIOXIN, Redken, Schwarzkopf, Sebastian, Sim Sensitive, SP Luxe Oil ja Wella.

Peruukkipalvelu

Minnan Hairlekiinissa toimii myös peruukkipalvelu. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, ajanvarauksella erillisessä peruukkihuoneessa jossa malleja voi rauhassa sovittaa. Palveluun kuuluu myös peruukkien muokkaus. Valikoimassamme on kattavasti eri mallisia ja värisiä kuituhiusperuukkeja, jotka ovat keveitä, luonnollisia ja helppohoitoisia.

Monipuoliset lisäpalvelut

Kauppakeskus Minnan Hairlekiiniissa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen, sinettipidennyksen tai Mago-pidennyksen. Palveluihimme kuuluu myös ammattimainen meikkaus, ja meikeissä vaihtoehtoina ovat kevyt arkimeikki, juhlameikki sekä häämeikki. Lisäksi voit laittaa kuntoon ripset ja kulmat sekä rei’ittää korvalehdet liikkeessämme. Tervetuloa!

Kampaajat

Sanna:

Sanna on pidennys- ja peruukkiosaajamme, joka loihtii upeat, luonnollisen näköiset hiustyylit myös lisähiuksilla. Sanna loistaa myös väreissä ja viimeistelyssä.

Meritta:

Meritta on taitava parturi-kampaaja, jonka vahvuuksia ovat parturityöt ja värjäykset. Näppäräsorminen Meritta taitaa erinomaisesti myös letitykset ja pärjää erityisen hyvin lapsiasiakkaiden kanssa.

Hanna S.:

Hanna on tarkan ja taidokkaan veitsileikkauksen osaaja ja on superhyvä tyviraidoituksessa. Ammattitaitoinen Hanna on työssään aina tarkka ja täsmällinen.

Sejran:

Sejran on taitava viimeistelemään niin naisten kuin miestenkin hiuksia. Erityisesti Sejran loistaa parturipuolella, varsinkin tarkkuutta vaativissa veitsileikkauksissa.

Hanna H.:

Näpsäkkä Hanna on vahva osaaja parturitöissä. Hanna on innokas toteuttamaan mallinmuutosleikkauksia ja taitaa erinomaisesti raidoitukset.

Hanna P., palveluesimies:

Aina iloinen Hanna on hiusalan rautainen ammattilainen: hänellä on monipuolinen tietämys ja osaaminen niin kampaajantyön, ehostuksen, peruukkien kuin tuotetietämyksenkin osalta. Hannan löydät niin parturi-kampaamosta kuin kampaamokaupastakin.

Sirpa:

Sirpan löydät työn touhussa kampaamokaupastamme. Pitkä kokemus alalta sekä ystävällinen luonne tekevät Sirpasta loistavan asiakaspalvelijan, jonka tuotetuntemus ja INCI-osaaminen ovat vertaansa vailla!

Kuopio Päiväranta

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio CITYMARKET PÄIVÄRANTA
Päivärannantie 18
70420 KUOPIO

010 327 2018
cmkuopio@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Päiväranta

Hairlekiini Päiväranta on helposti saavutettava, koko perheen parturi-kampaamo Kuopion Citymarket Päivärannassa. Palvelukeskuksena Citymarket on erinomainen, sillä kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mika parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Hairlekiini Päivärannassa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin ilmankin − nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Lisäksi meillä on erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti. Citymarketin hulina ei kantaudu tiloihimme, vaan voit rauhassa rentoutua viihtyisässä kampaamoympäristössä.

Kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta

Haluaisitko kampaajalle tai parturiin ilman ajanvarausta? Meillä se onnistuu! Joskus voi käydä niin, että olemmekin kaikki varattuja, mutta yleensä et joudu odottamaan kauaa ja annamme sinulle aina arvion siitä, milloin pääset itse palveltavaksi. Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!

 

Kampaajat

Mervi:

Ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen Mervi on kampaus- ja lettitaituri joka tekee rohkeasti myös hienoja värinmuutoksia.

Sonja:

Sonja on tarkka ja huolellinen parturi-kampaaja, joka ottaa hyvin huomioon asiakkaan tarpeet, esittelee hienosti tuotteita ja on taitava ripsien ja kulmien värjääjä ja muotoilija.

Marife:

Luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen, mutta reippaasti asiakkaitaan palveleva Marife on osaava parturi-kampaaja, joka on nopea ja tarkka työssään.

Kirsi, Sassoon Expert:

Kirsi on kokenut ja huolellinen leikkaaja, ja hän onkin erityisen taitava parturitöissä. Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua tarjoava Kirsi suosittelee rohkeasti sopivia malleja, ja hänellä on hyvä tuotetietous.

Sisko, palveluesimies, Sassoon Expert:

Iloisesti palveleva Sisko loihtii asiakkailleen yksilöllisiä leikkauksia ja tyylikkäitä värjäyksiä. Siskolla on hyvä tuotetietous ja hän tarjoaa aina luotettavaa asiakaspalvelua.

Anniina:

Iloinen Anniina luo asiakkaidensa hiuksiin mitä upeimpia värejä halliten uusimmat väritekniikat. Väriosaamisen lisäksi Anniina on erittäin hyvä tuoteasiantuntija.

Kuopio Sektori

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio SEKTORI
Puijonkatu 23
70100 KUOPIO

010 327 2016
sektori@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Sektori

Hairlekiini Sektori on keskellä kaupungin vipinää sijaitseva, täyden palvelun parturi-kampaamo. Kuopio ja sen kuuluisa tori avautuvat aivan kauppakeskus Sektorin edessä, joten lähemmäksi kaupungin ydintä et pääse. Sektorissa voit niin shoppailla, herkutella kuin viettää aikaakin − sekä tietysti hoitaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinin osaavien parturi-kampaajien käsissä! Meillä sinua palvelevat iloiset ja ystävälliset hiusalan ammattilaiset Hanna, Piia, Anniina, Noora ja Sirpa. Suuntaa siis Sektoriin tekemään hiusunelmistasi totta − nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Hairlekiinissa sinua palvelee aina ammattitaitoinen parturi-kampaaja. Sektorissa viiden hengen vilkkaalta tiimiltämme luonnistuvat niin hiusten värjäys, hiusten leikkaus, kampaukset kuin parturi- ja partapalvelutkin. Työssämme otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja pystymme toteuttamaan niin perinteiset kuin räväkämmätkin hiustyylit.  Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta; useimmiten voit päästä penkkiin saman tien, mutta jos meillä sattuu olemaan ruuhkaa, kerromme sinulle aina aika-arvion siitä, koska pääset palveltavaksi.

Kampaamo keskellä kaupunkia

Hairlekiinin löydät helposti kauppakeskus Sektorin ensimmäisestä kerroksesta. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella löydät meiltä myös erinomaisen valikoiman laadukkaita hoito- ja muotoilutuotteita ylläpitämään hiustesi hyvinvointia. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Kuopion keskustaan!

Eikö parturi-kampaamo Kuopio ollut etsimäsi? Katso muut toimipisteemme tästä.

Kampaajat

Hanna, Sassoon LeikkausExpert, Contouring VäriExpert:

Hanna on huolellinen ja rauhallinen moniosaaja, jolla on vakuuttava ote työntekoon. Hanna loistaa tarkoissa hiustenleikkauksissa ja on luotettava  ja ystävällinen asiakaspalvelija.

Piia, Sassoon leikkausExpert, Contouring VäriExpert:

Puhelias Piia on iloinen ja positiivinen ilopilleri, joka on kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun taitaja. Piialla on
aina myönteinen ja ammattitaitoinen ote kaikessa tekemisessään.

Anniina, Sassoon LeikkausExpert, Contouring VäriExpert:

Anniina on taitava letti- ja kampausspesialisti, jolta luonnistuvat kaikenlaiset kampaukset kestämään pisimmänkin juhlapäivän. Anniina on myös luova ja idearikas värien tekijä.

Noora, Contouring VäriExpertti:

Noora on luotettava, asiakkaan toiveet tarkoin huomioiva kampaaja. Noora palvelee asiakkaitaan ripeästi, mutta aina ystävällisesti.

Sirpa, palveluesimies:

Sirpa on monipuolinen parturi-kampaaja, jolla on vankka ammattitaito vuosikymmenten kokemuksella. Sirpa on oikea tuoteasiantuntija, ja hänellä onkin erinomainen tietämys kampaamotuotteista.

Anu:

Anu on tuorein vahvistuksemme ja aina valmiina palvelemaan sinua.

Jaana: