Kuopio

Hairlekiinilla on Kuopiossa viisi toimipistettä; kauppakeskus Aapelin, Kauppakeskus Minnan, Viihdekeskus Minnan, kauppakeskus Matkus Centerin sekä Citymarket Päivärannan parturi-kampaamot. Kuopio sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa, ja lupsakka 118 000 asukkaan kaupunki tunnetaan iloluontoisten asukkaidensa ohella erityisesti Puijon tornista, toristaan sekä tietysti kalakukosta.  Kuopio muistetaan myös monista tapahtumistaan, kuten Kuopio Tanssii ja Soi, Puijon mäkihyppykilpailut sekä ANTI – Contemporary Art Festival. Tapahtumien lisäksi Kuopiossa on myös ympäri vuoden monipuolista tarjontaa museoissa, näyttelyissä ja teattereissa. Tutustu parturi-kampaamoihin ja varaa aika sinua lähimpään Hairlekiiniin! Viihdekeskus Minnan (ent. IsoCee) toimipisteemme on parturi ilman ajanvarausta, jonne voit poiketa milloin tahansa aukioloaikojen puitteissa.

Parturi ilman ajanvarausta | Viihdekeskus Minna

Hairlekiini Express parturi on parturi ilman ajanvarausta Kuopion keskustassa sijaitsevassa Viihdekeskus Minnassa. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset parturipalvelut miehille: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset, parranmuotoilut veitsellä tai koneella kuin ylelliset amerikkalaiset parranajotkin. Olet erittäin hyvissä käsissä, sillä parturimme ovat kaikki kokeneita taitureita miesten hiusten ja partojen parissa.  Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin Kuopion keskustaan!

Hoito- ja muotoilutuotteet kotiin

Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun. Voit tulla tuoteostoksille koska tahansa, tai hankkia tuotteet kätevästi parturikäyntisi yhteydessä.


Kampaajat

Riikka, palveluvastaava:

Hiusalan erikoisammattitutkintoa opiskeleva ja pian parturimestariksi valmistuva Riikka on rennon puhelias asiakaspalvelija. Hän taitaa parturipalvelut hiustenleikkauksista parranajoihin. Vahvuuksikseen Riikka kokee parranajot veitsellä ja mallinmuutosleikkaukset joissa hän pääsee käyttämään luovuuttaan.

Ronja:

Iloisen asiakaspalvelijan Ronjan vahvuuksiin kuuluu tarkat hiustenleikkaukset, mm. fade cut-leikkaukset. Ronja opiskelee työn ohella parturimestari koulutusta. Ronja palvelee tarvittaessa myös englanninkielellä ja viittomakielen alkeilla.

Anneli:

Anneli on pitkän linjan ammattilainen. Anneli työskenteli aiemmin Matkuksen parturissa, mutta vuorotteluvapaalta palatessaan saatiin hänet tänne meidän joukkoon vahvistukseksi. Anneli tekee taidolla niin hiustenleikkaukset kuin parran siistimisetkin. Vahvuuksiin kuuluu miesten hiustenleikkaukset. Erityisosaamisekseen parturitöissä mainitsee pystärit.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18
la 9-16

 

 

Yhteystiedot

Viihdekeskus Minna / express parturi, ilman ajanvarausta, 1.kerros
Ajurinkatu 16
70110 KUOPIO

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Matkus Shopping Center

Hairlekiini Matkus Shopping Center on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion isoimmassa kauppakeskuksessa. Matkuksessa voit shoppailla, syödä, juoda, rentoutua ja viettää aikaa – sekä tietysti laittaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa! Sinua palvelevat sekä isompi Hairlekiini että Hairlekiini express, jonne pääset aina ilman ajanvarausta. Kummatkin toimipisteet sijaitsevat helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa.  Varaa aikasi taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi. Meillä sinua palvelevat iloisella naisenergialla ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Meillä työskentelee kymmenen hiusalan ammattilaista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tästä syystä pystymme tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut, kuten uuden upean hiusvärin, taidokkaan hiusten leikkauksen, siistin parran parturoinnin tai taas trendikkään permanentin. Palveluihimme kuuluu myös Mago-pidennykset, teippi-ja sinettipidennykset, parranajot veitsellä sekä amerikkalainen parranajo. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Muistathan, että meiltä hankit myös parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi; käyntisi yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Kérastase, System Professional, Paul Mitchell Tea Tree, OLAPLEX, KMS, GHD,  Four Reasons Professional, Four Reasons Nature, FR Take Away Color, Colour Bomb, American Crew, Mr Bear Family ja Dapper Dan.

Parturi ilman ajanvarausta

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai parran trimmausta? Hairlekiini express on parturi ilman ajanvarausta. Palveluihimme kuuluvat parturipuolen hiustenleikkaukset, partakäsittelyt sekä nopeat sävypalvelut leikkauksen yhteydessä.


Kampaajat

Veera P, palveluvastaava:
Veera on iloinen, kokenut ja rempseä parturi-kampaaja, jonka kanssa jutustelu onnistuu aiheesta kuin aiheesta. Parturi-kampaajana Veera nauttii haasteista ja isojen hiusmuutosten tekemisestä. Hän taitaa myös kiharapalvelut, mikä mahdollistaakin upeat monipuoliset asiakastyöt. Veera palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.
Mariella, Mago- ja Nioxin Expert:

Mariella on pirteä parturi-kampaaja, jolta luonnistuvat upeat kampaukset ja villit kiharapilvet. Hänen vahvuuksiin kuuluvat myös hiusten veitsi leikkaukset ja Elumen värjäykset, puhumattakaan hiustenpidennyksistä; hän on liikkeen MAGO- expert. Mariella palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.

Sari L.:

Sari L. on iloinen asiakaspalvelija pitkällä työkokemuksella. Tämän parturi-kampaajan erikoisalaa ovat tarkat ja huolelliset viimeistelyt. Sari L.n luovuus pääseekin parhaiten valloilleen lyhyiden hiusten veitsi leikkauksissa. Sari L. loihtii myös upeat kuparin- ja punaisen hehkuvat hiustenvärjäykset.

Siiri:

Siiri on monipuolinen parturi-kampaaja, jonka bravuureita ovat vaalean hiuksen raidoitus työt ja lyhyiden hiusten leikkaukset, niin parturi kuin kampaamo puolellakin. Siirillä on napakka ja varma ote työhön kuin työhön. Hänen erikoisosaamistaan ovat myös partakäsittelyt.

Salla:

Salla on rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja. Salla taitaa niin upeat lettikampaukset, kuin vaativammatkin värjäykset. Salla tekee mielellään mahdollisimman monipuolista parturi-kampaajan työtä. Sallan penkkiin istahtaa mielellään myös lapsi asiakkaatkin.

Amanda:

Amanda on iloinen ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Hänen lempi töitään ovat erityisesti vaaleiden ja pitkien hiusten värjäykset ja niiden näyttävät viimeistelyt. Amanda tekee mielellään rentoja kampauksia, missä saa käyttää omaa luovuuttaan. Amanda taitaa hyvin partakäsittelytkin. Amanda palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.

Tinja:

Tinja on taitava ja monipuolinen alan töitä tekevä parturi-kampaaja. Tinjan vahvuuksia ovat vaativat vaaleiden hiusten raidoitukset ja niiden sävyttelyt; häneltä onnistuu myös räätälöidyt erikoishoidot hiuksille ja hiuspohjalle. Hän palvelee näppärästi ja ammattitaidolla myös parturi puolen asiakkaat.

Elina:

Elina on iloinen, mutta rauhallinen monitaituri jonka vahvuuksia ovat erilaiset hiusten raidoituspalvelut sekä erilaiset parturipalvelut. Hänen erikoistaitonsa on parran muotoilu veitsellä. Elina palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.

Minna:

Hymyilevä ja aina ystävällinen Minna palvelee sinua myymälässä ja etsii sinulle tuotteet, joiden avulla hiusten hoito on kotona helppoa.

Jessica:

Palvelee ammattitaitoisesti kaikissa parturipalveluissa. Erityisesti fade cut -leikkaukset kokee vahvuudekseen. Seuraa paljon hiusmuotia ja tykkää eniten tehdä juuri sen mukaisia leikkauksia. Palvelee myös perheen pienimmätkin asiakkaat erinomaisesti. Palvelee myös englanniksi. Jessica palvelee Express parturissa.

Carita:

Taitaa kaikki parturipalvelut vuosien kokemuksella. Vahvuuksiinsa parturina kokee veitsi- ja mallinmuutosleikkaukset. Palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi. Carita työskentelee Express parturissa.

Agnes:

Agnes palvelee sinua kaikissa parturipalveluissa. Leikkaukset vahvuuksinaan. Palvelee myös englannin, venäjän ja puolan kielillä. Agnes palvelee Express parturissa.

Minttu:

Työskentelee pääosin parturissa muutamina iltoina ja viikonloppuina kuukaudessa. Minttu tekee kaikki parturipalvelut taidolla ja onkin kaikissa töissä tasaisen vahva. Palvelee myös englanniksi.

Ronja:

Iloinen asiakaspalvelija Ronja taitaa tarkatkin parturileikkaukset mm Fade cut- leikkaukset. Ronja palvelee englannin kielellä sekä tarvittaessa viitomakielen alkeilla.

Aukioloajat

KAMPAAMO

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-19
su 11-18

PARTURI

Palvelemme
ma-pe 10-20
la 10-19
su 11-18

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MATKUS &
Hairlekiini express (parturi ilman ajanvarausta)
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

 

010 3272 020
matkus@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Minna

Hairlekiini Minna on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Minna-kauppakeskuksessa.  Kampaamon yhteydessä palvelee myös laajan valikoiman Hairlekiini-kampaamokauppa. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin liike on helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, ja sinua palvelee joukko iloisia hiusalan taitureita: parturi-kampaajamme Sejran, Titta, Kati ja  Heidi toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta!

Kampaamokaupasta parhaat hiustuotteet

Hairlekiini-kampaamokauppa sijaitsee kampaamon yhteydestä. Meiltä löydät laadukkaat merkkituotteet sekä laajan tarvikevalikoiman hiustesi parhaaksi; tarvitsitpa sitten hiusten hoito- tai muotoilutuotteita tai helpotusta esimerkiksi hiuspohjan ongelmiin, sinua auttavat aina hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Tuotemerkkimme: Artdeco, Crestol, Cutrin, Four reasons, GHD, Goldwell, iD Hair Colour Bomb,  Kérastase, Keune, KMS, L’Oréal, Manic Panic, Maria Nila, MOROCCANOIL, Nak, NIOXIN, Schwarzkopf, Sebastian, System, SEBMAN, Sim Sensitive, SP Luxe Oil, System ja Wella.

Peruukit ja päähineet

Minnan Hairlekiinissa toimii myös peruukkipalvelu. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, ajanvarauksella erillisessä peruukkihuoneessa jossa malleja voi rauhassa sovittaa. Palveluun kuuluu myös peruukkien muokkaus. Valikoimassamme on kattavasti eri mallisia ja värisiä kuituhiusperuukkeja, jotka ovat keveitä, luonnollisia ja helppohoitoisia. Meiltä löydät myös erilaisia päähineitä ja turbaaneja sekä peruukin hoitotuotteet ja -tarvikkeet.

Monipuoliset lisäpalvelut

Kauppakeskus Minnan Hairlekiiniissa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Kampaajillamme on paljon kokemusta erilaisista hiustenpidennyksistä, joten meiltä saat takuuvarmasti kauniit ja luonnolliset hiustenpidennykset; menetelmistä voit valita joko teippipidennyksen tai sinettipidennyksen. Palveluihimme kuuluu myös ammattimainen meikkaus, ja meikeissä vaihtoehtoina ovat kevyt arkimeikki, juhlameikki sekä häämeikki. Lisäksi voit laittaa kuntoon ripset ja kulmat sekä rei’ittää korvalehdet liikkeessämme. Tervetuloa!


Kampaajat

Sejran:

Sejran on kokenut parturi-kampaaja, joka leikkaa taidokkaasti naiselliset hiusmallit sekä tekee kestävät föönaukset ja kampaukset. Sejran loistaa myös parturipuolella, varsinkin tarkkuutta vaativissa veitsileikkauksissa. Hän tekee myös korvien rei´ityksiä.

Titta:

Titta leikkaa mielellään lyhyitä hiusmalleja, niin kampaamo- kuin parturipuolellakin. Erityisen taitava Titta on leikkaamaan miesten trendikkäitä malleja. Myös lapsiasiakkaat viihtyvät iloisen Titan käsittelyssä. Rentouttavat hiuspohjan hieronnat Titta osaa erittäin hyvin, joten kannattaa varata palvelun yhteydessä myös hieronta!

Kati:

Kati on kokenut parturi-kampaaja ja taitaa monenlaiset tekniikat, erityisen taitava hän on lyhyiden hiusten värjäyksissä ja leikkauksissa sekä permanenteissa. Kati tekee myös hiustenpidennyksiä: Mago-, teippi- ja sinettipidennyksiä. Kun hiuksesi kaipaavat jotain uutta ja erilaista, varaa aikasi Katille!

Heidi:

Heidi palvelee asiakkaita pitkällä kokemuksella ja pitää kaikista parturi-kampaajan töistä. Erityisesti Heidin vahvuuksia ovat naisten hiustenleikkaukset, värjäykset sekä kestävät permanenttikiharat.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18, la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MINNA &
Hairlekiini kampaamokauppa
Haapaniemenkatu 18
70110 KUOPIO

017 263 3337 / 017 263 3300
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Päiväranta

Hairlekiini Päiväranta on helposti saavutettava, koko perheen parturi-kampaamo Kuopion Citymarket Päivärannassa. Palvelukeskuksena Citymarket on erinomainen, sillä kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mika parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Hairlekiini Päivärannassa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin aikaa ovelta kysyen − nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Lisäksi meillä on erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti. Citymarketin hulina ei kantaudu tiloihimme, vaan voit rauhassa rentoutua viihtyisässä kampaamoympäristössä.

Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!

 


Kampaajat

Sisko, palveluvastaava, Sassoon Expert:

Iloisesti palveleva Sisko loihtii asiakkailleen yksilöllisiä leikkauksia ja tyylikkäitä värjäyksiä. Siskolla on hyvä tuotetietous ja hän tarjoaa aina luotettavaa asiakaspalvelua.

Marife:

Luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen, mutta reippaasti asiakkaitaan palveleva Marife on osaava parturi-kampaaja, joka on nopea ja tarkka työssään.

Kirsi, Sassoon Expert:

Kirsi on kokenut ja huolellinen leikkaaja, ja hän onkin erityisen taitava parturitöissä. Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua tarjoava Kirsi suosittelee rohkeasti sopivia malleja, ja hänellä on hyvä tuotetietous.

Marjo:

Marjo palvelee mukavan rennolla ja pirteällä asenteellaan. Tämä parturoinnin rautainen ammattilainen hoitaa leikkaukset nopeasti, jokaisen omaan tyyliin sopivaksi. Marjo taitaa myös erilaiset värjäykset, permanentit ja Mago-pidennykset. Juuri Sinulle sopivat tuotteet suositellaan tietenkin mukaan.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 8-16

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio CM PÄIVÄRANTA
Päivärannantie 18
70420 KUOPIO

010 327 2018
cmkuopio@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo | Kuopio Aapeli

Hairlekiini Aapeli on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Aapeli-kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin liike on helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, ja sinua palvelee joukko iloisia hiusalan taitureita.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä.

Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!

 


Kampaajat

Sirpa, palveluvastaava:

Sirpa on monipuolinen parturi-kampaaja, jolla on vankka ammattitaito vuosikymmenten kokemuksella. Sirpa on oikea tuoteasiantuntija, ja hänellä onkin erinomainen tietämys kampaamotuotteista.

Hanna:

Hanna on rauhallinen hiustaituri. Moni osaaja, jolta sujuu kokemuksella kaikki kampaamopalvelut.

Piia:

Piia on aurinkoinen asiakaspalvelija. Laaja-alainen osaaja vuosien kokemuksella. Lapsi asiakkaiden suosikki kampaaja.

Hanna Mari:
Hanna Mari työskentelee vaihtelevasti kosmetologiopintojen ohella. Iloinen hiustaiteilija joka luo idearikkaasti ja rautaisella ammattitaidolla asiakkaan persoonaan sopivat hiukset.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 10-16

 

Yhteystiedot

Kauppakeskus Aapeli
Kauppakatu 28
70110 Kuopio

010 327 2012
aapeli@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.