Parturi-kampaamo Kuopio viihdekeskus Minna

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kuopio viihdekeskus Minna)

Aukioloajat

Kuopio
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 17

Yhteystiedot

Hairlekiini
Parturi Viihdekeskus Minna (ent. IsoCee), 1.kerros
Ajurinkatu 16
70110 KUOPIO

Esteen sattuessa, peruthan aikasi netissä saamasi tilausvahvistuksen kautta, kiitos!

minna.parturi@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Alex

Palveluvastaava

Alex omaa pitkän ja monipuolisen kokemuksen parturityöstä ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu kaikki partatyöt muotoilusta veitsiajoihin. Lisäksi hän taitaa hiustenleikkuut lyhyistä skinfade- malleista klassisempiin malleihin, erityisosaamisena mulletit. Alex palvelee sinua miellyttävällä ja asiantuntevalla otteella ja häneltä saat varmasti toimivat tuotesuositukset!

Serves also in English.

Ahmad

Parturi

Ahmad on rauhallinen ja aina iloinen rautainen ammattilainen. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja vahvuuksinaan hän kuvailee tarkat ja huolelliset parturileikkaukset, etenkin skinfade- leikkaukset sekä partapalvelut viiksien siistimisestä aina amerikkalaiseen parranajoon saakka. Erityisosaamisena häneltä käy kätevästi ihokarvojen poisto lankaa käyttäen. Tervetuloa Ahmadin penkkiin!

Parturi keskusta Kuopio | Viihdekeskus Minna (ent. IsoCee)

Parturiin nyt helposti Kuopion keskustassa! Poikkea paikan päälle kysymään heti vapaita aikoja tai varaa aikasi helposti nettiajanvarauksemme kautta! Liikkeemme sijaitsee Kuopion keskustassa elokuvateatterin alapuolella Viihdekeskus Minnan 1.:ssä kerroksessa heti suoraan pääovista oikealla ikkunaseinustalla. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset parturipalvelut miehille: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset, parranmuotoilut veitsellä tai koneella kuin ylelliset amerikkalaiset parranajotkin. Olet erittäin hyvissä käsissä, sillä parturimme ovat kaikki kokeneita taitureita miesten hiusten ja partojen parissa.  Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin Kuopion keskustaan!

Hoito- ja muotoilutuotteet kotiin

Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun. Voit tulla tuoteostoksille koska tahansa, tai hankkia tuotteet kätevästi parturikäyntisi yhteydessä.