Parturi-kampaamo Kuopio viihdekeskus Minna

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kuopio viihdekeskus Minna)

Aukioloajat

Kuopio
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Parturi Viihdekeskus Minna (ent. IsoCee), 1.kerros
Ajurinkatu 16
70110 KUOPIO

Esteen sattuessa, peruthan aikasi netissä saamasi tilausvahvistuksen kautta, kiitos!

minna.parturi@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Alex

Palveluvastaava

Tämä rautainen parturityön ammattilainen on juuri takaisin Kuopioon paluumuuttanut ja nyt hänet löytää meidän Viihdekeskus Minnan parturista! Alex omaa pitkän ja monipuolisen kokemuksen ja osaamisen parturityöstä ja hänen ehdottomiin vahvuuksiinsa kuuluu kaikki, mikä liittyy partoihin, eli parran muotoilutyöt sekä veitsiajot. Lisäksi kaikki hiusten lyhyet mallit ja leikkaukset muodikkaista mulleteista tarkkoihin fade- ja skinfade -leikkauksiin kuuluvat hänen ehdottomiin vahvuuksiinsa liiketyössä. Alex palvelee sinua miellyttävällä ja asiantuntevalla otteella sekä suomeksi, että myös sujuvasti englanniksi ja hänen penkissään voit luottaa varmasti laadukkaaseen työn jälkeen. Tervetuloa sekä uudet että myös jo entuudestaan tutut asiakkaat!

Husam

Parturi-kampaaja

Aina hyvän tuulinen tiimimme kansainvälinen vahvistus Husam, on alan rautainen ammattilainen lähes 20 vuoden kokemuksella. Hän on työssään nopea ja taitaa parturipalvelut hiustenleikkauksista parranajoihin iloisella asenteella. Husamin erityisosaamiseen kuuluu erityisesti skarpit Fade-leikkaukset. Serves also in English.

Ahmad

Parturi-kampaaja

Ahmad on rauhallinen ja aina iloinen rautainen ammattilainen. Hänen vahvuuksiaan ovat tarkat ja huolelliset parturileikkaukset sekä partapalvelut aina amerikkalaiseen parranajoon saakka. Myös ihokarvojen poisto lankaa käyttäen kuuluvat hänen osaamisalueeseen. Tervetuloa Ahmadin penkkiin!

Parturi keskusta Kuopio | Viihdekeskus Minna (ent. IsoCee)

Parturiin nyt helposti Kuopion keskustassa! Poikkea paikan päälle kysymään heti vapaita aikoja tai varaa aikasi helposti nettiajanvarauksemme kautta! Liikkeemme sijaitsee Kuopion keskustassa elokuvateatterin alapuolella Viihdekeskus Minnan 1.:ssä kerroksessa heti suoraan pääovista oikealla ikkunaseinustalla. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset parturipalvelut miehille: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset, parranmuotoilut veitsellä tai koneella kuin ylelliset amerikkalaiset parranajotkin. Olet erittäin hyvissä käsissä, sillä parturimme ovat kaikki kokeneita taitureita miesten hiusten ja partojen parissa.  Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin Kuopion keskustaan!

Hoito- ja muotoilutuotteet kotiin

Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun. Voit tulla tuoteostoksille koska tahansa, tai hankkia tuotteet kätevästi parturikäyntisi yhteydessä.