Parturi-kampaamo Kuopio Päiväranta

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kuopio Päiväranta)

Aukioloajat

Kuopio
Palvelemme
ma-pe 8 – 20
la 8 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Kuopio CM PÄIVÄRANTA
Päivärannantie 18
70420 KUOPIO

010 327 2018

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

cmkuopio@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Sisko

Palveluvastaava, Sassoon Expert

Iloisesti palveleva Sisko loihtii asiakkailleen yksilöllisiä leikkauksia ja tyylikkäitä värjäyksiä. Myös permanentit onnistuvat tältä kokeneelta parturi-kampaajalta. Siskolla on hyvä tuotetietous ja hän tarjoaa aina luotettavaa asiakaspalvelua.

Kirsi

Parturi-kampaaja, Sassoon Expert

Kirsi on kokenut ja huolellinen leikkaaja, ja hän onkin erityisen taitava parturitöissä. Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua tarjoava Kirsi suosittelee rohkeasti sopivia malleja, ja hänellä on hyvä tuotetietous.

Marjo

Parturi-kampaaja

Pirteällä asenteella palvelevan Marjon vahvuuksiin kuuluvat raidoitustyöt sekä erilaiset monisävyvärjäykset. Tämä parturoinnin rautainen ammattilainen taitaa myös veitsiajot niin partaan kuin hiuksiinkin.
Marjon erikoisosaamista ovat mago-hiustenpidennykset.

Sanna

Parturi-kampaaja

2.5. alkaen löydät Sannan Siilinjärven toimipisteestämme. 

Enni

Parturi-kampaaja

Ennin vahvuuksiin kuuluvat erilaiset värjäykset sekä vaalennustyöt ja erityisesti balayage-värjäykset.

Rennot ja rikotut hiustenleikkaukset niin naisille kuin myös miehillekin kuuluvat Ennin lempitöihin.

Hanna

Parturi-kampaaja

Hanna on rauhallinen ja huolellinen parturi-kampaaja. Häneltä onnistuu kaikki parturi-kampaajan työt varmalla otteella, mutta erityisesti vaalennustyöt ja kampaukset ovat mieleisiä. Hanna tuntee myös uusimmat muoti-ilmiöt ja on perillä uusimmista hiteistä ja tekniikoista.

Parturi-kampaamo Kuopio | Päiväranta

Hairlekiini Päiväranta on helposti saavutettava, koko perheen parturi-kampaamo Kuopion Citymarket Päivärannassa. Palvelukeskuksena Citymarket on erinomainen, sillä kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mika parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Hairlekiini Päivärannassa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin aikaa ovelta kysyen − nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Lisäksi meillä on erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti. Citymarketin hulina ei kantaudu tiloihimme, vaan voit rauhassa rentoutua viihtyisässä kampaamoympäristössä.

Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!