Parturi-kampaamo Kuopio Matkus-Shopping Center

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kuopio Matkus Shopping Center)

Aukioloajat

Kuopio – Matkus Shopping Center
Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-19
su 11-18

Yhteystiedot

Hairlekiini
Parturi-kampaamo ja tuotemyymälä
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

0103272020

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

matkus@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Anniina

Palveluvastaava

Anniinan vahvuuksiin kuuluvat monipuoliset raidoitukset ja värjäykset. Myös hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi ja sopivien tuotteitten löytäminen ovat tärkeä osa Anniinan luotettavaa asiakaspalvelua. Anniina tekee myös hiuspohjan mikrokamerakuvauksia.

Sari L.

Parturi-kampaaja

Sari L. on iloinen asiakaspalvelija pitkällä työkokemuksella. Tämän parturi-kampaajan erikoisalaa ovat tarkat ja huolelliset viimeistelyt. Sari L.n luovuus pääseekin parhaiten valloilleen lyhyiden hiusten veitsi leikkauksissa. Sari L. loihtii myös upeat kuparin- ja punaisen hehkuvat hiustenvärjäykset.

Salla

Parturi-kampaaja

Salla on rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja. Salla taitaa niin upeat lettikampaukset, kuin vaativammatkin värjäykset. Salla tekee mielellään mahdollisimman monipuolista parturi-kampaajan työtä. Sallan penkkiin istahtaa mielellään myös lapsi asiakkaatkin.

Nea

Parturi-kampaaja

Nea on rauhallinen ja ystävällinen parturi-kampaaja, jonka vahvuuksiin kuuluvat parturileikkaukset. Myös erilaiset vaalennus- ja raidoitustyöt ovat Nean mieleen.

Veera

Parturi-kampaaja

Veera on iloinen, kokenut ja rempseä parturi-kampaaja, jonka kanssa jutustelu onnistuu aiheesta kuin aiheesta. Parturi-kampaajana Veera nauttii haasteista ja isojen hiusmuutosten tekemisestä. Hän taitaa myös kiharapalvelut, mikä mahdollistaakin upeat monipuoliset asiakastyöt. Veera palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.

Preeya

Parturi-kampaaja

Preeya on iloinen asiakaspalvelija. Preeyan palveluihin kuuluvat kampaamo- ja parturipuolen sekä lasten hiustenleikkaukset, hiusten tummemmaksi tai saman tummuiseksi värjäykset sekä hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyt. Tervetuloa tutustumaan ihanaan Preeyaan!

Mariella

Mago- ja Nioxin Expert

Mariella on pirteä parturi-kampaaja, jolta luonnistuvat upeat kampaukset sekä erinlaiset letitykset mm. kuituletit ja villit kiharapilvet. Hänen vahvuuksiin kuuluvat myös hiusten veitsi leikkaukset ja värikkäät värjäykset, puhumattakaan hiustenpidennyksistä.Hän on liikkeemme MAGO- expert. Mariella palvelee myös englannin kielellä.

Carita

Parturi

Carita taitaa kaikki parturipalvelut vuosien kokemuksella. Hänen vahvuuksiin kuuluvat fade cut,- veitsi- sekä mallinmuutosleikkaukset. Carita palvelee myös englanniksi sekä ruotsiksi.

Emilia

Parturi-kampaaja

Emilia on kesätyöntekijämme ja  koska hänen uransa on alussa, hänen töistään saa -10%. Emilian palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset,- värjäykset, raidoitukset ja permanentit ja tietysti myös hiusten- ja hiuspojan hoitopalvelut. Hän tekee myös ripsien ja kulmien värjäyksiä. Lämpimästi tervetuloa Emilian penkkiin!

Parturi-kampamo Kuopio | Matkus shopping center

Hairlekiini Matkus Shopping Center on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion isoimmassa kauppakeskuksessa. Matkuksessa voit shoppailla, syödä, juoda, rentoutua ja viettää aikaa – sekä tietysti laittaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa! Toimipisteemme sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa.  Varaa aikasi taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi. Meillä sinua palvelevat iloisella naisenergialla ammattitaitoiset parturi-kampaajamme ja parturimme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Meillä työskentelee kymmenen hiusalan ammattilaista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tästä syystä pystymme tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut, kuten uuden upean hiusvärin, taidokkaan hiusten leikkauksen, siistin parran parturoinnin tai taas trendikkään permanentin. Palveluihimme kuuluu myös Mago-pidennykset, teippi-ja sinettipidennykset, parranajot veitsellä sekä amerikkalainen parranajo. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Muistathan, että meiltä hankit myös parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi; käyntisi yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.