Parturi-kampaamo Kuopio Matkus-Shopping Center

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kuopio Matkus Shopping Center)

Aukioloajat

Kuopio – Matkus Shopping Center
Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-19
su 11-18

Yhteystiedot

Hairlekiini
Parturi-kampaamo ja tuotemyymälä
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

0103272020

matkus@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Minna

Palveluvastaava

Hymyilevä ja aina ystävällinen Minna palvelee sinua myymälässä ja etsii sinulle tuotteet, joiden avulla hiusten hoito on kotona helppoa.

Sari L.

Parturi-kampaaja

Sari L. on iloinen asiakaspalvelija pitkällä työkokemuksella. Tämän parturi-kampaajan erikoisalaa ovat tarkat ja huolelliset viimeistelyt. Sari L.n luovuus pääseekin parhaiten valloilleen lyhyiden hiusten veitsi leikkauksissa. Sari L. loihtii myös upeat kuparin- ja punaisen hehkuvat hiustenvärjäykset.

Salla

Parturi-kampaaja

Salla on rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja. Salla taitaa niin upeat lettikampaukset, kuin vaativammatkin värjäykset. Salla tekee mielellään mahdollisimman monipuolista parturi-kampaajan työtä. Sallan penkkiin istahtaa mielellään myös lapsi asiakkaatkin.

Venla

Parturi-kampaaja

Venla on pirteä ja rempseä parturi-kampaajaVenlan lempitöitä on erilaiset värjäykset ja kampaukset. Työssään Venla on tarkka ja huolellinen ja hän innokkaasti oppii kokoajan uutta.

Nea

Parturi-kampaaja

Nea on rauhallinen ja ystävällinen parturi-kampaaja, jonka vahvuuksiin kuuluvat parturileikkaukset. Myös erilaiset vaalennus- ja raidoitustyöt ovat Nean mieleen.

Veera

Parturi-kampaaja

Veera on iloinen, kokenut ja rempseä parturi-kampaaja, jonka kanssa jutustelu onnistuu aiheesta kuin aiheesta. Parturi-kampaajana Veera nauttii haasteista ja isojen hiusmuutosten tekemisestä. Hän taitaa myös kiharapalvelut, mikä mahdollistaakin upeat monipuoliset asiakastyöt. Veera palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.

Jenni

Opiskelija – 20%

Jenni on iloinen ja reipas kolmannen vuoden parturi- kampaaja opiskelija. Jenniltä onnistuu erilaiset naisten- ja miesten leikkaukset, sekä erilaiset väri ja raidoitus työt. Jennin palveluista saat nyt -20% alennusta. (väri/raidoitus työt -40%).

Mariella

Mago- ja Nioxin Expert

Mariella on pirteä parturi-kampaaja, jolta luonnistuvat upeat kampaukset sekä erinlaiset letitykset mm. kuituletit ja villit kiharapilvet. Hänen vahvuuksiin kuuluvat myös hiusten veitsi leikkaukset ja värikkäät värjäykset, puhumattakaan hiustenpidennyksistä.Hän on liikkeemme MAGO- expert. Mariella palvelee myös englannin kielellä.

Marika

Parturi-kampaaja

Marika on innokas oppimaan uutta ja valmis ottamaan haasteet vastaan isoistakin värimuutoksista.

Marikan vahvuuksiin kuuluvat parturileikkaukset ja rauhallinen asiakaspalvelu.

Carita

Parturi

Carita taitaa kaikki parturipalvelut vuosien kokemuksella. Hänen vahvuuksiin kuuluvat fade cut,- veitsi- sekä mallinmuutosleikkaukset. Carita palvelee myös englanniksi sekä ruotsiksi.

Parturi-kampamo Kuopio | Matkus shopping center

Hairlekiini Matkus Shopping Center on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion isoimmassa kauppakeskuksessa. Matkuksessa voit shoppailla, syödä, juoda, rentoutua ja viettää aikaa – sekä tietysti laittaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa! Toimipisteemme sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa.  Varaa aikasi taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi. Meillä sinua palvelevat iloisella naisenergialla ammattitaitoiset parturi-kampaajamme ja parturimme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Meillä työskentelee kymmenen hiusalan ammattilaista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tästä syystä pystymme tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut, kuten uuden upean hiusvärin, taidokkaan hiusten leikkauksen, siistin parran parturoinnin tai taas trendikkään permanentin. Palveluihimme kuuluu myös Mago-pidennykset, teippi-ja sinettipidennykset, parranajot veitsellä sekä amerikkalainen parranajo. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Muistathan, että meiltä hankit myös parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi; käyntisi yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.