Parturi-kampaamo Kuopio Aapeli

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kuopio Aapeli)

Aukioloajat

Kuopio
Palvelemme
ma-pe 9 – 18
la 10 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Kauppakeskus Aapeli
Kauppakatu 28
70110 Kuopio

010 327 2012

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

aapeli@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Aada

Palveluvastaava

Meidän iloinen Kreikan vahvistuksemme Aada on palannut takaisin ja löydät hänet nykyisin Aapelista! Tämä rautainen ammattilainen hoitaa monipuolisesti kampaamo ja parturityöt rennolla ja asiantuntevalla otteella. Aada auttaa löytämään sinulle sopivimman hiustyylin ja sopivat hius- ja partatuotteet, joilla varmasti onnistut myös kotona! Taitavana hiusten leikkaajana hän taitaa esim.  fade ja skinfade cut -leikkaukset ja parran muotoilun sekä tekee myös erilaisia hiusten värjäyksiä ja permanenttejä! Lisäksi Aadan erikoisosaamiseen kuuluu Simply Natural teippi- ja sinettipidennykset sekä erilaiset juhla- ja arkikampaukset ja letitykset. Voit kysyä myös meikkauspalvelua. Serves also in English and Greek.

Hanna

Parturi-kampaaja

Hanna on rauhallinen hiustaituri. Moni osaaja, jolta sujuu kokemuksella kaikki kampaamopalvelut.

Piia

Parturi-kampaaja

Piia on aurinkoinen asiakaspalvelija. Laaja-alainen osaaja vuosien kokemuksella. Lapsi asiakkaiden suosikki kampaaja.

Parturi-kampaamo Kuopio Aapeli

Hairlekiini Aapeli on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Aapeli-kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin liike on helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, ja sinua palvelee joukko iloisia hiusalan taitureita.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä.

Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!