Kuopio

Hairlekiinilla on Kuopiossa viisi toimipistettä; kauppakeskus Aapelin, Kauppakeskus Minnan, Viihdekeskus Minnan, Citymarket Päivärannan sekä kauppakeskus Matkus Centerin kampaamo ja parturi. Kuopio sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa, ja lupsakka 120 000 asukkaan kaupunki tunnetaan iloluontoisten asukkaidensa ohella erityisesti Puijon tornista, toristaan sekä tietysti kalakukosta.  Kuopio muistetaan myös monista tapahtumistaan, kuten Kuopio Tanssii ja Soi, Puijon mäkihyppykilpailut sekä ANTI – Contemporary Art Festival. Tapahtumien lisäksi Kuopiossa on myös ympäri vuoden monipuolista tarjontaa museoissa, näyttelyissä ja teattereissa. Tutustu parturi-kampaamoihin ja varaa aika sinua lähimpään Hairlekiiniin!

Parturi keskusta Kuopio | Viihdekeskus Minna (ent. IsoCee)

Parturiin nyt helposti Kuopion keskustassa! Poikkea paikan päälle kysymään heti vapaita aikoja tai varaa aikasi helposti nettiajanvarauksemme kautta! Liikkeemme sijaitsee Kuopion keskustassa elokuvateatterin alapuolella Viihdekeskus Minnan 1.:ssä kerroksessa heti suoraan pääovista oikealla ikkunaseinustalla. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset parturipalvelut miehille: teemme niin hiusten leikkaukset, koneajot, siistimiset ja sävytykset, parranmuotoilut veitsellä tai koneella kuin ylelliset amerikkalaiset parranajotkin. Olet erittäin hyvissä käsissä, sillä parturimme ovat kaikki kokeneita taitureita miesten hiusten ja partojen parissa.  Toimintamme on laadukasta ja nopeaa, ja asiointi kanssamme helppoa – poikkea siis parturiin Kuopion keskustaan!

Hoito- ja muotoilutuotteet kotiin

Parturi Hairlekiinista saat parturipalveluiden ohella hankittua myös laadukkaat hoito- ja muotoilutuotteet kotiin. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja käytössä ja annamme hyviä ja helppoja vinkkejä juuri sinun hiustesi tai partasi muotoiluun. Voit tulla tuoteostoksille koska tahansa, tai hankkia tuotteet kätevästi parturikäyntisi yhteydessä.


Kampaajat

Aada, palveluvastaava:

Aada on meidän Kreikan vahvistus, jolta ei ammattitaitoa puutu! Hän on parta experttimme, jolta hoituu monipuolisesti kaikki parturityöt rennolla ja asiantuntevalla otteella. Hän auttaa löytämään sinulle sopivimman hiustyylin ja sopivat hius-ja partatuotteet, joilla varmasti onnistut myös kotona! Hän palvelee asiakkaita viihdekeskus Minnan parturissa. Aada palvelee suomenkielen lisäksi myös kreikan- ja englanninkielellä.

Husam:

Aina hyvän tuulinen tiimimme kansainvälinen vahvistus Husam, on alan rautainen ammattilainen lähes 20 vuoden kokemuksella. Hän on työssään nopea ja taitaa parturipalvelut hiustenleikkauksista parranajoihin iloisella asenteella. Husamin erityisosaamiseen kuuluu erityisesti skarpit Fade-leikkaukset. Serves also in English.

Elisa:

Rauhallinen ja kohtelias Elisa tekee hiustenleikkauksia tarkasti ja varmalla otteella. Elisa palvelee asiakkaan toiveita kuunnellen. Hänen erityisvahvuutena on klassiset saksileikkaukset sekä palvelun yhteydessä tehtävät hieronta pesut. Tervetuloa!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-18
la 10-17

Poikkeusaukioloajat:
24.12. suljettu
25.12. suljettu
26.12. suljettu
1.1.2023 suljettu
6.1.2023 suljettu

 

Yhteystiedot

Parturi Viihdekeskus Minna (ent. IsoCee), 1.kerros
Ajurinkatu 16
70110 KUOPIO

Esteen sattuessa, peruthan aikasi netissä saamasi tilausvahvistuksen kautta, kiitos!
minna.parturi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Kuopio | Matkus Shopping Center

Hairlekiini Matkus Shopping Center on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion isoimmassa kauppakeskuksessa. Matkuksessa voit shoppailla, syödä, juoda, rentoutua ja viettää aikaa – sekä tietysti laittaa hiuksesi kuntoon Hairlekiinissa! Sinua palvelevat sekä isompi Hairlekiini että Hairlekiini express. Kummatkin toimipisteet sijaitsevat helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa.  Varaa aikasi taiturimaisten parturi-kampaajiemme palveltavaksi hakemaan raikasta uutta ilmettä hiuksillesi. Meillä sinua palvelevat iloisella naisenergialla ammattitaitoiset parturi-kampaajamme ja parturimme. Nähdään Hairlekiinissa!

Parturi- ja kampaamopalvelut monipuolisesti

Meillä työskentelee kymmenen hiusalan ammattilaista, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Tästä syystä pystymme tarjoamaan kaikenikäisille asiakkaillemme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut, kuten uuden upean hiusvärin, taidokkaan hiusten leikkauksen, siistin parran parturoinnin tai taas trendikkään permanentin. Palveluihimme kuuluu myös Mago-pidennykset, teippi-ja sinettipidennykset, parranajot veitsellä sekä amerikkalainen parranajo. Meiltä löytyy aina osaava parturi-kampaaja toteuttamaan toiveesi. Muistathan, että meiltä hankit myös parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiustesi hyväksi; käyntisi yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen.

Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat kotihoitotuotteista.

Parturi ajanvarauksella

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai parran trimmausta? Hairlekiini express on parturi, johon voit tulla tilanteen salliessa suoraan ovelta tai varaamalla ajan. Palveluihimme kuuluvat parturipuolen hiustenleikkaukset, partakäsittelyt sekä nopeat sävypalvelut leikkauksen yhteydessä.


Kampaajat

Minna, palveluvastaava:

Hymyilevä ja aina ystävällinen Minna palvelee sinua myymälässä ja etsii sinulle tuotteet, joiden avulla hiusten hoito on kotona helppoa.

Sari L.:

Sari L. on iloinen asiakaspalvelija pitkällä työkokemuksella. Tämän parturi-kampaajan erikoisalaa ovat tarkat ja huolelliset viimeistelyt. Sari L.n luovuus pääseekin parhaiten valloilleen lyhyiden hiusten veitsi leikkauksissa. Sari L. loihtii myös upeat kuparin- ja punaisen hehkuvat hiustenvärjäykset.

Salla:

Salla on rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja. Salla taitaa niin upeat lettikampaukset, kuin vaativammatkin värjäykset. Salla tekee mielellään mahdollisimman monipuolista parturi-kampaajan työtä. Sallan penkkiin istahtaa mielellään myös lapsi asiakkaatkin.

Viivi:

Rauhallinen ja iloinen Viivi on erityisen taitava parturi leikkauksissa, kampauksissa, vaalennus- ja raidoitus palveluissa. Mahdollisimman monipuoliset parturi-kampaajan työt ovat Viivin mieleen.

Nea, opiskelija -10%:

Nea on rauhallinen ja ystävällinen 3. vuoden parturi-kampaaja opiskelija, joka viimeistelee opintojaan. Erilaiset valennus- ja raidoitustyöt ovat Nean mieleen. Hänen palveluistaan saat nyt -10% alennuksen.

Venla, opiskelija -10%:

Venla on pirteä ja rempseä kolmannen vuoden parturi-kampaaja opiskelija, joka viimeistelee opintojaan meillä. Venlan lempitöitä on erilaiset värjäykset, kampaukset ja parturityöt. Työssään Venla on tarkka ja huolellinen ja hän innokkaasti oppii kokoajan uutta. Hänen palveluista saa nyt -10% alennusta!

Jenni, opiskelija:

Jenni on iloinen ja reipas syksyllä toisen vuoden aloittava parturi- kampaaja opiskelija. Jenniltä onnistuu erilaiset naisten- sekä miesten leikkaukset. Myös simppelit värjäykset luonnistuu häneltä taitavasti. Jennin palveluista saat nyt -40% alennusta.

Mariella, Mago- ja Nioxin Expert:

ÄITIYSLOMALLA.

Mariella on pirteä parturi-kampaaja, jolta luonnistuvat upeat kampaukset ja villit kiharapilvet. Hänen vahvuuksiin kuuluvat myös hiusten veitsi leikkaukset ja Elumen värjäykset, puhumattakaan hiustenpidennyksistä; hän on liikkeen MAGO- expert. Mariella palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.

Veera P, palveluvastaava:
ÄITIYSLOMALLA.
Veera on iloinen, kokenut ja rempseä parturi-kampaaja, jonka kanssa jutustelu onnistuu aiheesta kuin aiheesta. Parturi-kampaajana Veera nauttii haasteista ja isojen hiusmuutosten tekemisestä. Hän taitaa myös kiharapalvelut, mikä mahdollistaakin upeat monipuoliset asiakastyöt. Veera palvelee myös englannin kielellä. Serves also in english.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-19
su 11-18

Poikkeusaukioloajat:
24.12. suljettu
25.12. suljettu
26.12. 11-18
31.12. 10-18
1.1.2023 suljettu
6.1.2023 11-18

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MATKUS &
Hairlekiini express (parturi ilman ajanvarausta)
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

 

010 3272 020
matkus@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Kuopio | Minna

Hairlekiini Minna on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Minna-kauppakeskuksessa.  Kampaamon yhteydessä palvelee myös laajan valikoiman Hairlekiini-kampaamokauppa. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin liike on helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, ja sinua palvelee joukko iloisia hiusalan taitureita: parturi-kampaajamme Sejran, Titta, Sari ja  Heidi toivottavat sinut tervetulleeksi!

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta!

Kampaamokaupasta parhaat hiustuotteet

Hairlekiini-kampaamokauppa sijaitsee kampaamon yhteydestä. Meiltä löydät laadukkaat merkkituotteet sekä laajan tarvikevalikoiman hiustesi parhaaksi; tarvitsitpa sitten hiusten hoito- tai muotoilutuotteita tai helpotusta esimerkiksi hiuspohjan ongelmiin, sinua auttavat aina hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Tuotemerkkimme: Artdeco, Crestol, Cutrin, Four Reasons, GHD, Goldwell, iD Hair Colour Bomb,  Kérastase, Keune, KMS, L’Oréal, Kevin.Murphy, Maria Nila, MOROCCANOIL, NAK HAIR, NIOXIN, Schwarzkopf, Sebastian, SEBMAN, Sim Sensitive, SP Luxe Oil, System ja Wella.

Peruukit ja päähineet

Minnan Hairlekiinissa toimii myös peruukkipalvelu. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, ajanvarauksella erillisessä peruukkihuoneessa jossa malleja voi rauhassa sovittaa. Palveluun kuuluu myös peruukkien muokkaus. Valikoimassamme on kattavasti eri mallisia ja värisiä kuituhiusperuukkeja, jotka ovat keveitä, luonnollisia ja helppohoitoisia. Meiltä löydät myös erilaisia päähineitä ja turbaaneja sekä peruukin hoitotuotteet ja -tarvikkeet.

Monipuoliset lisäpalvelut

Kauppakeskus Minnan Hairlekiiniissa voit nauttia myös laadukkaista ja monipuolisista lisäpalveluista. Palveluihimme kuuluu myös ammattimainen meikkaus. Meikeissä vaihtoehtoina ovat kevyt arkimeikki, juhlameikki sekä häämeikki. Lisäksi voit laittaa kuntoon ripset ja kulmat sekä rei’ittää korvalehdet liikkeessämme. Tervetuloa!


Kampaajat

Sejran:

Sejran on kokenut parturi-kampaaja, joka leikkaa taidokkaasti naiselliset hiusmallit sekä tekee kestävät föönaukset ja kampaukset. Sejran loistaa myös parturipuolella, varsinkin tarkkuutta vaativissa veitsileikkauksissa. Hän tekee myös korvien rei´ityksiä.

Titta:

Titta leikkaa mielellään lyhyitä hiusmalleja, niin kampaamo- kuin parturipuolellakin. Erityisen taitava Titta on leikkaamaan miesten trendikkäitä malleja. Myös lapsiasiakkaat viihtyvät iloisen Titan käsittelyssä. Rentouttavat hiuspohjan hieronnat Titta osaa erittäin hyvin, joten kannattaa varata palvelun yhteydessä myös hieronta!

Heidi:

Heidi palvelee asiakkaita pitkällä kokemuksella ja pitää kaikista parturi-kampaajan töistä. Erityisesti Heidin vahvuuksia ovat naisten hiustenleikkaukset, värjäykset sekä kestävät permanenttikiharat.

Anne:

Anne palvelee asiakkaita vahvalla ammattitaidolla peruukkien parissa.

Ajanvaraus puhelimitse.

Sari:

Sari tekee meikkauksia sekä palvelee myös peruukkien parissa.

Ajanvaraus puhelimitse.

Elisa, opiskelija:

Elisa on rauhallinen ja huolellinen syksyllä kolmannen vuoden aloittava parturi-kampaajaopiskelija. Hänen palveluistaan saat nyt alennusta -30%.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-18, la 9-15

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio MINNA &
Hairlekiini kampaamokauppa
Haapaniemenkatu 18
70110 KUOPIO

017 263 3337 / 017 263 3300
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Kuopio | Päiväranta

Hairlekiini Päiväranta on helposti saavutettava, koko perheen parturi-kampaamo Kuopion Citymarket Päivärannassa. Palvelukeskuksena Citymarket on erinomainen, sillä kauppareissun yhteydessä voit samalla hoitaa esimerkiksi apteekkikäynnin, tankata auton, viedä tavaraa kierrätykseen tai mika parasta, piipahtaa Hairlekiiniin joko pikaparturiin tai hemmottelemaan itseäsi pitkän kaavan mukaan. Hairlekiini Päivärannassa sinua odottavat iloiset ja taitavat parturi-kampaajamme. Meille on helppo tulla niin ajanvarauksella kuin aikaa ovelta kysyen − nähdään Hairlekiinissa!

Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta onnistuvat niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin parturipalvelutkin. Lisäksi meillä on erinomainen valikoima laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, ystävällisesti ja huolellisesti. Citymarketin hulina ei kantaudu tiloihimme, vaan voit rauhassa rentoutua viihtyisässä kampaamoympäristössä.

Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!

 


Kampaajat

Sisko, palveluvastaava, Sassoon Expert:

Iloisesti palveleva Sisko loihtii asiakkailleen yksilöllisiä leikkauksia ja tyylikkäitä värjäyksiä. Siskolla on hyvä tuotetietous ja hän tarjoaa aina luotettavaa asiakaspalvelua.

Kirsi, Sassoon Expert:

Kirsi on kokenut ja huolellinen leikkaaja, ja hän onkin erityisen taitava parturitöissä. Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua tarjoava Kirsi suosittelee rohkeasti sopivia malleja, ja hänellä on hyvä tuotetietous.

Marjo:

Marjo palvelee mukavan rennolla ja pirteällä asenteellaan. Tämä parturoinnin rautainen ammattilainen hoitaa leikkaukset nopeasti, jokaisen omaan tyyliin sopivaksi. Marjo taitaa myös erilaiset värjäykset, permanentit ja Mago-pidennykset. Juuri Sinulle sopivat tuotteet suositellaan tietenkin mukaan.

Anniina:

Anniinan vahvuuksiin kuuluvat monipuoliset raidoitukset ja värjäykset. Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi sekä sopivien tuotteiden löytäminen asiakkaalle ovat tärkeä osa Anniinan luotettavaa asiakaspalvelua.

Sanna:

Sanna valmistui keväällä 2022, mutta on työskennellyt toimipisteessämme jo opiskelujen ohessa. Tervetuloa iloisen ja välittömän Sannan penkkiin!

Enni:

Ennin vahvuuksiin kuuluvat erilaiset vaalennustyöt ja erityisesti balyage-värjäykset.  Myös rikotut ja rennot leikkaukset sekä parturityöt onnistuvat reippaalta Enniltä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 8-20
la 8-16

Poikkeusaukioloajat:
24.12. suljettu
25.12. suljettu
26.12. suljettu
1.1.2023 suljettu
6.1.2023 suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kuopio CM PÄIVÄRANTA
Päivärannantie 18
70420 KUOPIO

010 327 2018
cmkuopio@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi-kampaamo Kuopio | Aapeli

Hairlekiini Aapeli on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Aapeli-kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksessa voit niin shoppailla, rentoutua kuin vain viettää aikaakin – hiusten hemmottelua unohtamatta. Hairlekiinin liike on helposti saavutettavissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, ja sinua palvelee joukko iloisia hiusalan taitureita.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Kun tulet Hairlekiiniin, voit olla aina varma siitä, että sinua palvelee hiusalan osaava ammattilainen. Reippaalla naisenergialla ja vankalla ammattitaidolla varustetut parturi-kampaajamme ovat valmiina tekemään hiusunelmistasi totta toteuttaen niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä.

Muistathan myös kätevän ajanvarauspalvelumme netissä. Tervetuloa!

 


Kampaajat

Mira, tiimivastaava:

5.12.2022 alkaen tiimimme uusin vahvistus Mira on rautainen ammattilainen, jolla on jo useiden vuosien kokemus liiketyöstä hiusalalla. Iloisen ja reippaan Miran erityisvahvuuksiin kuuluu etenkin lyhyiden hiusten leikkaukset, erilaiset värjäykset, värimuutostyöt ja vaalennukset sekä perus parturileikkaukset ja fadecut. Tervetuloa!

Hanna:

Hanna on rauhallinen hiustaituri. Moni osaaja, jolta sujuu kokemuksella kaikki kampaamopalvelut.

Piia:

Piia on aurinkoinen asiakaspalvelija. Laaja-alainen osaaja vuosien kokemuksella. Lapsi asiakkaiden suosikki kampaaja.

Sirpa, palveluvastaava:

Sirpa on monipuolinen parturi-kampaaja, jolla on vankka ammattitaito vuosikymmenten kokemuksella. Sirpa on oikea tuoteasiantuntija, ja hänellä onkin erinomainen tietämys kampaamotuotteista. Sirpalle voit varata ajan puhelimitse 010 327 2012.

Hanna Mari:
Hanna Mari työskentelee vaihtelevasti kosmetologiopintojen ohella. Iloinen hiustaiteilija joka luo idearikkaasti ja rautaisella ammattitaidolla asiakkaan persoonaan sopivat hiukset.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 10-16

Poikkeusaukioloajat:
24.12. suljettu
25.12. suljettu
26.12. suljettu
1.1.2023 suljettu
6.1.2023 suljettu

Yhteystiedot

Kauppakeskus Aapeli
Kauppakatu 28
70110 Kuopio

010 327 2012
aapeli@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Parturi Kuopio | Matkus

Tarvitsetko nopeaa hiusten siistimistä tai parran trimmausta? Palveluihimme kuuluvat parturipuolen hiustenleikkaukset, partakäsittelyt sekä nopeat sävypalvelut leikkauksen yhteydessä. Parturi Matkus palvelee nyt myös ajanvarauksella. Voit varata aikasi helposti ajanvarausjärjestelmämme kautta tai tulla kysymään heti vapaita aikoja paikan päällä. Liikkeemme sijaitsee Matkus Shopping Centerin keskuskäytävällä. Tervetuloa!


Kampaajat

Carita:

Taitaa kaikki parturipalvelut vuosien kokemuksella. Vahvuuksiinsa parturina kokee veitsi- ja mallinmuutosleikkaukset. Palvelee myös englanniksi ja ruotsiksi. Carita työskentelee Express parturissa.

Anneli:

Kokenut parturimme Anneli työskentelee Matkuksen Express parturissa. Vahvuuksia hänellä on pystäri-hiustenleikkaus mallit.

Ahmad:

Ahmad on rauhallinen ja aina iloinen rautainen ammattilainen. Hänen vahvuuksiaan ovat tarkat ja huolelliset parturileikkaukset sekä partapalvelut aina amerikkalaiseen parranajoon saakka. Myös ihokarvojen poisto lankaa käyttäen kuuluvat hänen osaamisalueeseen. Tervetuloa Ahmadin penkkiin!

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 10-20
la 10-19
su 11-18

Poikkeusaukioloajat:
24.12. suljettu
25.12. suljettu
26.12. 11-18
31.12. 10-18
1.1.2023 suljettu
6.1.2023 11-18

Yhteystiedot

Hairlekiini Parturi Matkus
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO

010 3272 020
matkus@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.