Parturi-kampaamo | Kouvola

Hairlekiini Kouvola on kauppakeskus Veturissa palveleva koko perheen parturi-kampaamo. Kouvola sijaitsee komeana kuohuvan Kymijoen varrella Kymenlaakson maakunnassa. Kouvolaan houkuttelevat niin kaunis luonto, kulttuuri ja nähtävyydet, riemukas huvipuisto Tykkimäki kuin kauppakeskus Veturikin, joka on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Asiakasvirtojensa kanssa nousujohteisesti puksuttava Veturi sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn moottoriliikennetien, ns. kuutostien varrella liikenteellisessä solmukohdassa; palveluiden äärelle pääsee siis helposti ja nopeasti. Veturin ensimmäisestä kerroksesta löydät myös Hairlekiinin, jossa sinua palvelevat iloiset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Poikkea parturiin ilman ajanvarausta vaikka ostosten lomassa tai varaa aika etukäteen joko kätevästi netistä tai soittamalla. Tervetuloa!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelevat aina hiusalan osaavat ammattilaiset. Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelumme käsittävät niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Kullakin kampaajalla on perusammattitaitonsa ohella omat vahvuutensa, joihin voit tutustua tarkemmin kampaajaesittelyissä. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meiltä saat hankittua myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joiden valinnassa sinua auttavat hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Kauppakeskus Veturissa kävijöitä palvelee mahtava valikoima vaateliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, yksi huipputason elokuvateatteri sekä muita suosittuja palveluntarjoajia – siksipä myös Hairlekiini on asemoitunut Veturiin. Vietä mukava päivä shoppaillen ja tule rentoutumaan ja uudistumaan osaavan parturi-kampaajan penkkiin. Olemme trendikäs ja helposti lähestyttävä parturi-kampaamo Kouvolan vetovoimaisimmassa kohtaamispaikassa – varaa aika tai tule käymään!


Kampaajat

Johanna, palveluesimies:

Johanna on kokenut asiakaspalvelun ammattilainen, jolta syntyy arjessa toimivat hiusten leikkuut haastaviinkin hiuslaatuihin. Erikoisosaamista ovat erilaiset rakennekäsittelyt napakasta permanentista pitkän hiuksen kiharaan ja rautalanka hiusten pehmentämiseen, myös miehille. Johanna taitaa ammattitaidolla myös veitsileikkaukset.

Noora P.:

Noora on rauhallinen ja miellyttävä asiakaspalvelija, joka on työssään nopea ja tarkka. Erityisesti miesten hiustenleikkeukset ovat se Nooran ”juttu”.  Noora huolehtii asiakkaan kotihoitotuotteista hienosti ja ohjeistaa tuotteiden käytössä ja hiusten hoidossa perusteellisesti.

Iida P.:

Iloinen ja reipas Iida on rento asiakaspalvelija, joka loistaa erityisesti miesten hiustenleikkauksissa sekä kampauksissa;  Iida tekee muun muassa ihania kiharakampauksia ja palvelee pirteällä asenteella aamusta iltaan.

Ida K.:

Ida on kampaamomme raidoitus- ja väriekspertti, jonka varmoissa käsissä syntyvät upeat ja yksilölliset hiustyylit. Ida on rento asiakaspalvelija, joka taitaa myös erinomaisesti kampausten teon.

Sanna (äitiyslomalla):

Räväkkä Sanna on iloinen höpöttäjä, joka on erityisen taitava naisten hiustenvärjäyksissä sekä miesten hiustenleikkauksissa. Sanna uskaltaa aina ehdottaa asiakkailleen jotakin uutta, ja hänen vahvuuksiinsa kuuluvat myös rento ja mutkaton asiakaspalvelu.

Annina:
Annina on iloinen ja monipuolinen asiakaspalvelija, jonka käsissä taipuvat, niin kampaukset, leikkaukset, värjäykset kuin kiharakäsittelytkin. Erityisesti hän nauttii päästessään ideoimaan ja toteuttamaan räväköitä hiusvärejä ja leikkauksia.
Jenni:

Jenni on rauhallinen asiakaspalvelija, jolta onnistuu niin parturi- että kampaamoleikkaukset, värjäykset ja kampaukset. Erityisesti kampaukset ovat Jennin alaa, ja erilaiset shokkivärjäykset saavat innostumaan.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-20
la 9-18
su 12-18

 

 

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kouvola VETURI
Tervasharjunkatu 1
45720 Kuusankoski

010 229 0271
veturi@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.