Parturi-kampaamo Kouvola

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kouvola)

Aukioloajat

Kouvola
Palvelemme
ma-pe 9 – 20
la 8 – 18
su 12 – 18

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Kouvola VETURI
Tervasharjunkatu 1
45720 Kuusankoski

010 229 0271

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

veturi@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Enni

Palveluvastaava

Enni on valmistunut parturi-kampaajaksi 2011 ja hänellä on vahvaa osaamista monista kampaajan töistä. 

Hänellä on myös vahvaa tietämystä hiustenlähdöstä ja hiusohjan ongelmista. 

Lempitöitä on raidoitukset ja erikoisvaalennukset.

Enni tekee myös sinetti- ja teippi hiustenpidennyksiä.

Tervetuloa Ennin palveltavaksi!

Maija

Parturi-kampaaja

Maija on rauhallinen, ystävällinen ja kokenut ammattilainen.

Vaalennukset ja raidoitukset ovat lähinnä sydäntä. Maijalle on tärkeää viimeistellä hiukset huolellisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myös kampaukset luonnistuvat Maijalta. Tervetuloa palveltavaksi!

Ida

Parturi-kampaaja

Ida on kampaamomme raidoitus- ja vaalennusekspertti, joka hallitsee erinomaisesti myös värinkorjaukset ja ekstrapitkien hiusten käsittelyn.

Idan varmoissa käsissä syntyvät upeat yksilölliset tyylit niin naisille kuin miehille.

Tarkka parturityö monipuolisilla tekniikoilla skinfadesta veitsityöskentelyyn sujuu rennon ja mutkattoman asiakaspalvelun ohessa.

Kai

Parturi-kampaaja

Kaitsu on kokenut ammattilainen jonka erityisosaamista ovat erilaiset parturileikkaukset jenkkisiilistä klassisiin malleihin.

Kampaamopuolella permanentit, leikkaukset, harmaanpeittovärjäykset ja napakat föönikampaukset sujuvat miellyttävän asiakaspalvelun ohessa.

Sonja

Parturi-kampaaja

Sonja on positiivinen ja ystävällinen vastavalmistunut parturikampaaja joka tulee toimeen kaikenikäisten kanssa.

Alan monipuolisuus ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on uudessa ammatissa parasta ja intoa on päästä soveltamaan käytäntöön tuoretta oppia. 

Parturi-kampaamo Kouvola

Hairlekiini Kouvola on kauppakeskus Veturissa palveleva koko perheen parturi-kampaamo. Kouvola sijaitsee komeana kuohuvan Kymijoen varrella Kymenlaakson maakunnassa. Kouvolaan houkuttelevat niin kaunis luonto, kulttuuri ja nähtävyydet, riemukas huvipuisto Tykkimäki kuin kauppakeskus Veturikin, joka on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Asiakasvirtojensa kanssa nousujohteisesti puksuttava Veturi sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn moottoriliikennetien, ns. kuutostien varrella liikenteellisessä solmukohdassa; palveluiden äärelle pääsee siis helposti ja nopeasti. Veturin ensimmäisestä kerroksesta löydät myös Hairlekiinin, jossa sinua palvelevat iloiset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Poikkea parturiin ilman ajanvarausta vaikka ostosten lomassa tai varaa aika etukäteen joko kätevästi netistä tai soittamalla. Tervetuloa!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelevat aina hiusalan osaavat ammattilaiset. Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelumme käsittävät niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Kullakin kampaajalla on perusammattitaitonsa ohella omat vahvuutensa, joihin voit tutustua tarkemmin kampaajaesittelyissä. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meiltä saat hankittua myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joiden valinnassa sinua auttavat hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Kauppakeskus Veturissa kävijöitä palvelee mahtava valikoima vaateliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, yksi huipputason elokuvateatteri sekä muita suosittuja palveluntarjoajia – siksipä myös Hairlekiini on asemoitunut Veturiin. Vietä mukava päivä shoppaillen ja tule rentoutumaan ja uudistumaan osaavan parturi-kampaajan penkkiin. Olemme trendikäs ja helposti lähestyttävä parturi-kampaamo Kouvolan vetovoimaisimmassa kohtaamispaikassa – varaa aika tai tule käymään!