Parturi-kampaamo Kouvola

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kouvola)

Aukioloajat

Kouvola
Palvelemme
ma-pe 9 – 20
la 8 – 18
su 12 – 18

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Kouvola VETURI
Tervasharjunkatu 1
45720 Kuusankoski

0102290271

(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä).

veturi@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Johanna

Palveluvastaava

Johanna on kokenut asiakaspalvelun ammattilainen, jonka sydämenasia on hyvin hoidetut hiukset ja päänahka. Liikkeemme laadukkaat hoitosarjat ja hyvä päähierontatekniikka takaavat onnistuneen hoitokokemuksen.  

Erikoisosaamista ovat erilaiset rakennekäsittelyt napakasta permanentista pitkän hiuksen trendikkääseen beachwave kiharaan tai miesten itsepäisten hiusten pehmentämiseen.  

Leikkauksissa erityisesti veitsitekniikka ja erilaiset feidaukset sekä hentojen hiusten käsittely ovat mieleen.

Maltti riittää työteliäisiinkin raidoitustekniikoihin babylightsistä airtouchiin, kuten myös simply natural sinettipidennysten tekoon.

Ida

Parturi-kampaaja

Ida on kampaamomme raidoitus- ja vaalennusekspertti, joka hallitsee erinomaisesti myös värinkorjaukset ja ekstrapitkien hiusten käsittelyn.

Idan varmoissa käsissä syntyvät upeat yksilölliset tyylit niin naisille kuin miehille.

Tarkka parturityö monipuolisilla tekniikoilla skinfadesta veitsityöskentelyyn sujuu rennon ja mutkattoman asiakaspalvelun ohessa.

Jenni

Parturi-kampaaja

Jenni on rauhallinen asiakaspalvelija, jolta onnistuu niin parturi- että kampaamoleikkaukset, värjäykset ja kampaukset. Erityisesti kampaukset ovat Jennin alaa niin nopeat pikakampaukset, kekseliäät lettikampaukset, näyttävät juhlakampaukset kuin upeat hääkampauksetkin.

Värjäyksistä erityisesti räväkämmät shokkivärjäykset saavat luovuuden liikkeelle.

Sanna

Parturi-kampaaja

MAGO expert.

Räväkkä Sanna on iloinen höpöttäjä, jonka vahvuuksiin kuuluvat erinomainen leikkaustekniikka ja näyttävät värjäykset, kaunista viimeistelyä unohtamatta. Oli toiveena sitten syvä tumma, sävykäs vaalea tai vaikka koko sateenkaari… onnistuu!

Myös parturipuolella Sanna luo asiakkaalle kokonaan uuden persoonallisen tyylin tai päivittää tarkalla työllä vanhaa mutkattoman palvelun ohessa.

Elli

Parturi-kampaaja

Elli on rento ja rauhallinen asiakaspalvelija, jolta sujuu niin parturi- että kampaamoleikkaukset. Erityisen mieluisia ovat vaaleiden hiusten raidoitukset ja sävytykset. Letit ja pikakampaukset sujuvat myös. Elli huolehtii, että asiakas saa itselleen parhaan ja miellyttävän lopputuloksen.

Kai

Parturi-kampaaja

Kaitsu on kokenut ammattilainen jonka erityisosaamista ovat erilaiset parturileikkaukset jenkkisiilistä klassisiin malleihin.

Kampaamopuolella permanentit, leikkaukset, harmaanpeittovärjäykset ja napakat föönikampaukset sujuvat miellyttävän asiakaspalvelun ohessa.

Siiri

Parturi-kampaaja -10 %

Siiri on iloinen ja innokas vastavalmistunut parturikampaaja. Erityisesti värjäykset ovat mieleen ja viimeistelyksi kiva letti tai pikakiharat.

Parturi-kampaamo Kouvola

Hairlekiini Kouvola on kauppakeskus Veturissa palveleva koko perheen parturi-kampaamo. Kouvola sijaitsee komeana kuohuvan Kymijoen varrella Kymenlaakson maakunnassa. Kouvolaan houkuttelevat niin kaunis luonto, kulttuuri ja nähtävyydet, riemukas huvipuisto Tykkimäki kuin kauppakeskus Veturikin, joka on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Asiakasvirtojensa kanssa nousujohteisesti puksuttava Veturi sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn moottoriliikennetien, ns. kuutostien varrella liikenteellisessä solmukohdassa; palveluiden äärelle pääsee siis helposti ja nopeasti. Veturin ensimmäisestä kerroksesta löydät myös Hairlekiinin, jossa sinua palvelevat iloiset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme. Poikkea parturiin ilman ajanvarausta vaikka ostosten lomassa tai varaa aika etukäteen joko kätevästi netistä tai soittamalla. Tervetuloa!

Kaikki parturi- ja kampaamopalvelut

Hairlekiinissa sinua palvelevat aina hiusalan osaavat ammattilaiset. Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelumme käsittävät niin tarkat leikkaukset, upeana hehkuvat värit, kauniit raidoitukset, taidokkaat kampaukset kuin hiusten tai parran parturoinnitkin. Kullakin kampaajalla on perusammattitaitonsa ohella omat vahvuutensa, joihin voit tutustua tarkemmin kampaajaesittelyissä. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ystävällisesti, mutta kampaamokäyntisi tunnelma säilyy silti aina mukavan kiireettömänä. Meiltä saat hankittua myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joiden valinnassa sinua auttavat hiuskosmetiikan asiantuntijat.

Kampaamo kauppakeskuksen ytimessä

Kauppakeskus Veturissa kävijöitä palvelee mahtava valikoima vaateliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, yksi huipputason elokuvateatteri sekä muita suosittuja palveluntarjoajia – siksipä myös Hairlekiini on asemoitunut Veturiin. Vietä mukava päivä shoppaillen ja tule rentoutumaan ja uudistumaan osaavan parturi-kampaajan penkkiin. Olemme trendikäs ja helposti lähestyttävä parturi-kampaamo Kouvolan vetovoimaisimmassa kohtaamispaikassa – varaa aika tai tule käymään!