Parturi-kampaamo | Kotka

Hairlekiini Kotka on kauppakeskus Pasaatissa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Kotka on raikas merikaupunki, jonka tunnetuin tapahtuma on jo vuodesta 1962 lähtien järjestetty Kotkan Meripäivät. Meripäiviltä löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa niin merikarhuille kuin maakravuillekin, ja tapahtuma kerää vuosittain runsaasti väkeä ollen Suomen kolmanneksi suurin festivaalitapahtuma. Jos ponteva merituuli on puhaltanut hiuksesi sekaisin tai aurinko haalistanut hiustesi väriloiston, niin ei hätää: Hairlekiinin ammattitaitoiset parturi-kampaajat hoitavat hiuksesi taas kuntoon. Hairlekiini Pasaatissa sinua odottavat iloiset parturi-kampaajaamme. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Tiimimme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin monipuoliset parturipalvelutkin. Vaikka palvelemme asiakkaitamme ripeästi, emme tietystikään tingi palvelumme ja työnjälkemme laadukkuudesta. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Keskeisen kauppakeskussijaintimme ansioista meille on helppo tulla; löydät Hairlekiinin Pasaatin 1. kerroksesta.

Jos haluat päästä parturiin juuri haluamaasi aikaan ja tietylle parturille, varaathan ajan netissä. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Petra:

Petra on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Häneltä sujuvat monipuolisesti kaikki hiusalan palvelut. Leikkauksissa ja värjäyksissä hän osaa tuoda asiakkaan parhaat puolet esiin.

Saana:

Pirteä Saana on monipuolinen alan taituri. Saana on erikoistunut hiusten leikkaamiseen ja työn jälki on loistavaa vaativissakin töissä. Saanalla on Vidal Sassoon-leikkauskoulutus.

Pia:

Trenditietoinen Pia tietää kaikki uusimmat hiusalan tuulet ja ennakkoluulottomana parturi-kampaajana kokeilee mielellään erikoisiakin juttuja. Pia tykkää tehdä kaikenlaisia töitä, erityisesti värit ja leikkaukset ovat lähellä hänen sydäntään. Pia on suorittanut Vidal Sassoon-koulutuksia sekä värimestarin tutkinnon. Jag betjänar även på svenska.

Noora:

Noora on työssään nopea, mutta huolellinen. Erittäin ammattitaitoinen Noora palvelee asiakkaita
suurella sydämellä. Etenkin pitkien hiusten työt ovat hänen erityisosaamistaan.

Riikka:

Riikka on rauhallinen ja taitava parturi-kampaaja. Hänellä on useiden vuosien kokemus ja se näkyy Riikan
työssä. Hän on todellinen kampaamoalan ammattilainen, joka toteuttaa kaikki työt luovalla otteella.

Tuuli:

Tuuli työskentelee ripeästi, mutta tunnollisesti. Hän on rauhallinen ja monipuolinen osaaja.
Tuuli palvelee myös Viron kielellä!

Nina:

Iloinen Nina on innokas ja taitava uusien värien ja leikkausten toteuttaja. Hänellä on pitkä kokemus niin parturi-, kuin kampaamotöistä.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 8-16
su suljettu

Poikkeusaukioloajat:

6.12. suljettu
24.12. suljettu
25.12. suljettu
26.12. suljettu
31.12. 9-18
1.1. suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kotka PASAATI
Keskuskatu 10
48100 KOTKA

010 327 2044
pasaati@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.