Parturi-kampaamo Kotka

Hairlekiini Kotka on kauppakeskus Pasaatissa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Kotka on raikas merikaupunki, jonka tunnetuin tapahtuma on jo vuodesta 1962 lähtien järjestetty Kotkan Meripäivät. Meripäiviltä löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa niin merikarhuille kuin maakravuillekin, ja tapahtuma kerää vuosittain runsaasti väkeä ollen Suomen kolmanneksi suurin festivaalitapahtuma. Jos ponteva merituuli on puhaltanut hiuksesi sekaisin tai aurinko haalistanut hiustesi väriloiston, niin ei hätää: Hairlekiinin ammattitaitoiset parturi-kampaajat hoitavat hiuksesi taas kuntoon. Hairlekiini Pasaatissa sinua odottavat iloiset parturi-kampaajaamme. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Tiimimme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin monipuoliset parturipalvelutkin. Vaikka palvelemme asiakkaitamme ripeästi, emme tietystikään tingi palvelumme ja työnjälkemme laadukkuudesta. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Keskeisen kauppakeskussijaintimme ansioista meille on helppo tulla; löydät Hairlekiinin Pasaatin 1. kerroksesta.

Jos haluat päästä parturiin juuri haluamaasi aikaan ja tietylle parturille, varaathan ajan netissä. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Petra:

Petra on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Häneltä sujuvat monipuolisesti kaikki hiusalan palvelut. Leikkauksissa ja värjäyksissä hän osaa tuoda asiakkaan parhaat puolet esiin.

Pia:

Trenditietoinen Pia tietää kaikki uusimmat hiusalan tuulet ja ennakkoluulottomana parturi-kampaajana kokeilee mielellään erikoisiakin juttuja. Pia tykkää tehdä kaikenlaisia töitä, erityisesti värit ja leikkaukset ovat lähellä hänen sydäntään. Pia on suorittanut Vidal Sassoon-koulutuksia sekä värimestarin tutkinnon. Jag betjänar även på svenska.

Noora:

Noora on työssään nopea, mutta huolellinen. Erittäin ammattitaitoinen Noora palvelee asiakkaita
suurella sydämellä. Etenkin pitkien hiusten työt ovat hänen erityisosaamistaan.

Jonna:

Iloinen asiakaspalvelija, jolta on helppo kysyä apua. Vahvuuksiin kuuluu naisten lyhyiden hiusten mallit, ja lapsetkin viihtyy hyvin hänen penkissä.

Elviira:

Elviira on iloinen ja mukava asiakaspalvelija, joka tekee monipuolisesti kampaamopuolen töitä. Elviiran lemppareita on naisten pitempien hiusten työt.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 8-16
su suljettu

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kotka PASAATI
Keskuskatu 10
48100 KOTKA

010 327 2044
pasaati@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.