Parturi-kampaamo Kotka

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kotka)

Aukioloajat

Kotka
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 8 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Kotka PASAATI
Keskuskatu 10
48100 KOTKA

0103272044

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

pasaati@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Petra

Palveluvastaava
Parturi-kampaaja

Petra on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Häneltä sujuvat monipuolisesti kaikki hiusalan palvelut. Leikkauksissa ja värjäyksissä hän osaa tuoda asiakkaan parhaat puolet esiin.

Pia

Parturi-kampaaja

Teen täydellä sydämellä kaikenlaisia töitä. Erityisesti vaalennukset, värit, leikkaukset ja kampaukset ovat lähellä sydäntäni. Olen suorittanut Vidal Sassoon – koulutuksia sekä värimestarin tutkinnon. Jag betjänar även på svenska.

Elviira

Parturi-kampaaja

Elviira on iloinen ja mukava asiakaspalvelija, joka tekee monipuolisesti kampaamopuolen töitä. Elviiran lemppareita on naisten pitempien hiusten työt.

Noora

Parturi-kampaaja

Noora on työssään nopea, mutta huolellinen. Erittäin ammattitaitoinen Noora palvelee asiakkaita
suurella sydämellä. Etenkin pitkien hiusten työt ovat hänen erityisosaamistaan.

Parturi-kampaamo Kotka

Hairlekiini Kotka on kauppakeskus Pasaatissa palveleva, koko perheen parturi-kampaamo. Kotka on raikas merikaupunki, jonka tunnetuin tapahtuma on jo vuodesta 1962 lähtien järjestetty Kotkan Meripäivät. Meripäiviltä löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa niin merikarhuille kuin maakravuillekin, ja tapahtuma kerää vuosittain runsaasti väkeä ollen Suomen kolmanneksi suurin festivaalitapahtuma. Jos ponteva merituuli on puhaltanut hiuksesi sekaisin tai aurinko haalistanut hiustesi väriloiston, niin ei hätää: Hairlekiinin ammattitaitoiset parturi-kampaajat hoitavat hiuksesi taas kuntoon. Hairlekiini Pasaatissa sinua odottavat iloiset parturi-kampaajaamme. Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda käymään – tervetuloa!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut

Tiimimme koostuu ammattitaitoista ja aurinkoisista parturi-kampaajista, joilta sujuvat helposti ja nopeasti niin hiusten leikkaus ja muotoilu, kauniina hehkuvat värit ja raidoitukset, tyylikkäät ja kestävät kampaukset kuin monipuoliset parturipalvelutkin. Vaikka palvelemme asiakkaitamme ripeästi, emme tietystikään tingi palvelumme ja työnjälkemme laadukkuudesta. Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Keskeisen kauppakeskussijaintimme ansioista meille on helppo tulla; löydät Hairlekiinin Pasaatin 1. kerroksesta.

Jos haluat päästä parturiin juuri haluamaasi aikaan ja tietylle parturille, varaathan ajan netissä. Nähdään Hairlekiinissa!