Parturi-kampaamo Kokkola

Hairlekiini Kokkola on kauppakeskus Chydeniassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Kokkola on iloinen ja eläväinen, noin 45 000 asukkaan viehättävä merenrantakaupunki ja Keski-Pohjanmaan maakuntakeskus. Kokkola tunnetaan kansainvälisenä, kaksikielisenä, palvelualttiina ja omaleimaisena kaupunkina, jonne on helppo tulla ja mukava olla. Kokkolan perusti itse kuningas Kustaa II Adolf vuonna 1620, mutta arvokkaasta ja pitkästä historiastaan huolimatta Kokkolassa ei pönötetä; kaupunki on ympäri vuoden täynnä vauhdikasta toimintaa niin tapahtumien, teatterin kuin urheilunkin suhteen. Rento ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelevat hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Kokkolan keskustaan!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Hairlekiini Kokkolassa sinua palvelevat hiusalan aurinkoiset ammattilaiset. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, mutta kaikilta heiltä sujuvat niin hiusten leikkaus, upeat värjäykset, taidokkaat kampaukset kuin skarpit parturipalvelutkin vankalla ammattitaidolla ja aina toiveitasi kuunnellen. Kauppakeskussijaintimme ansiosta meille on helppo tulla; sijaitsemme 2.kerroksessa liukuportaiden ja hissin välittömässä läheisyydessä. Meillä pääset usein parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Voit myös aina piipahtaa paikalle kysymään arviotamme siitä, mitä hiuksillesi voisi tehdä ja tiedustelemaan vapaita aikoja.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Lumo, Kerastase, KMS, Cutrin Bio+ ja Vieno, Four Reasons, Four Reasons Take away color.

Kotihoitotuotteet kampaamokaupasta

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Apunasi ovat aina hiuskosmetiikan asiantuntijat, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ostoksia kampaamokäynnin yhteydessä. Nähdään Hairlekiinissa!


Kampaajat

Heidi-Maria, palveluvastaava:

Hyväntuulinen Heidi-Maria on taitava parturi-kampaaja ja asiakaspalvelija. Heidi-Maria loistaa erityisesti kampauksien teossa ja hiusten värjäyksissä sekä taitaa lyhyet naisten hiustenleikkaukset suvereenisti. Heidi-Maria on suorittanut myös Color Master -tutkinnon.

Victoria:

Victoria on iloinen ja helposti lähestyttävä parturi-kampaaja, hänen kanssaan on helppo jakaa ilot ja surut. Victorian vahvuuksia ovat vaalennukset ja raidat.

Niina:

Niina on iloinen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva pitkään alalla ollut ammattilainen. Hänen vahvuuksiaan ovat hiusten leikkaukset sekä värjäykset.

Michelle, opiskelija:

Michelle valmistuu ensi keväänä parturi-kampaajaksi. Sosiaalinen ja aina hyväntuulinen Michelle pitää erityisesti hiusten raidoituksista ja leikkaamisesta. Michellen palvelut -20%. Hän on kaksikielinen, keskustelut sujuvat Suomeksi, Ruotsiksi ja myös Espanjaksi.

Aukioloajat

Palvelemme
ma-pe 9-19
la 9-16

Yhteystiedot

Hairlekiini – Kokkola CHYDENIA
Rantakatu 2-4
67100 KOKKOLA

010 327 2042
chydenia@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.