Parturi-kampaamo Kokkola

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kokkola)

Aukioloajat

Kokkola
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 16

Yhteystiedot

Hairlekiini
Hairlekiini – Kokkola CHYDENIA
Rantakatu 2-4
67100 KOKKOLA

0103272042

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

chydenia@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Niina

Palveluvastaava

Niina on iloinen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva pitkään alalla ollut ammattilainen. Hänen vahvuuksiaan ovat hiusten leikkaukset sekä värjäykset.

Victoria

Parturi-kampaaja

Victoria on iloinen ja helposti lähestyttävä parturi-kampaaja, hänen kanssaan on helppo jakaa ilot ja surut. Victorian vahvuuksia ovat vaalennukset ja raidat.

Heidi-Maria

Parturi-kampaaja

OPINTOVAPAALLA.

Hyväntuulinen Heidi-Maria on taitava parturi-kampaaja ja asiakaspalvelija. Työskentelee osa-aikaisesti opintovapaan aikana. Heidi-Maria loistaa erityisesti kampauksien teossa ja hiusten värjäyksissä sekä taitaa lyhyet naisten hiustenleikkaukset suvereenisti. Heidi-Maria on suorittanut myös Color Master -tutkinnon.

Michelle

Parturi-kampaaja

Hiusalan uusi ja innostunut osaaja, sosiaalinen ja aina hyväntuulinen Michelle pitää erityisesti hiusten raidoituksista ja leikkaamisesta. Hän on kaksikielinen, keskustelut sujuvat Suomeksi, Ruotsiksi ja myös Espanjaksi.

Emma

Opiskelija

Emma on positiivinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Emman vahvuuksia ovat erilaiset vaalennus-, sekä raidoitustyöt. Emma valmistuu nyt keväällä 2024 ammattiin.

Parturi-kampaamo Kokkola

Hairlekiini Kokkola on kauppakeskus Chydeniassa sijaitseva, koko perheen parturi-kampaamo. Kokkola on iloinen ja eläväinen, noin 45 000 asukkaan viehättävä merenrantakaupunki ja Keski-Pohjanmaan maakuntakeskus. Kokkola tunnetaan kansainvälisenä, kaksikielisenä, palvelualttiina ja omaleimaisena kaupunkina, jonne on helppo tulla ja mukava olla. Kokkolan perusti itse kuningas Kustaa II Adolf vuonna 1620, mutta arvokkaasta ja pitkästä historiastaan huolimatta Kokkolassa ei pönötetä; kaupunki on ympäri vuoden täynnä vauhdikasta toimintaa niin tapahtumien, teatterin kuin urheilunkin suhteen. Rento ilmapiiri näkyy ja kuuluu myös Hairlekiinissa, jossa sinua palvelevat hyväntuuliset parturi-kampaajamme. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Kokkolan keskustaan!

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattilaisilta

Hairlekiini Kokkolassa sinua palvelevat hiusalan aurinkoiset ammattilaiset. Kullakin kampaajallamme on omat vahvuutensa, mutta kaikilta heiltä sujuvat niin hiusten leikkaus, upeat värjäykset, taidokkaat kampaukset kuin skarpit parturipalvelutkin vankalla ammattitaidolla ja aina toiveitasi kuunnellen. Kauppakeskussijaintimme ansiosta meille on helppo tulla; sijaitsemme 2.kerroksessa liukuportaiden ja hissin välittömässä läheisyydessä. Meillä pääset usein parturiin ilman ajanvarausta, mutta enemmän aikaa vaativille töille suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Voit myös aina piipahtaa paikalle kysymään arviotamme siitä, mitä hiuksillesi voisi tehdä ja tiedustelemaan vapaita aikoja.

Valikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tunnetut ja korkealaatuiset tuotesarjat: Eleven, K18, Cutrin Bio+, Four Reasons, Color Mask, Four Reasons Take Away color, No Nothing, Wet Brush.

Kotihoitotuotteet kampaamokaupasta

Parturi- ja kampaamopalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, joiden avulla uudet hiuksesi säilyvät siisteinä ja kauniina pidempään. Apunasi ovat aina hiuskosmetiikan asiantuntijat, joiden opastuksella oikeat tuotteet löytyvät helposti. Tuoteostoksille voit poiketa milloin tahansa tai tehdä ostoksia kampaamokäynnin yhteydessä. Nähdään Hairlekiinissa!