Parturi-kampaamo Kerava

Varaa aika

Tästä ajanvaraukseen (Kerava)

Hyvä asiakas, ajanvarauspalvelumme on 1.4. siirtynyt helppokäyttöiseen Booksaloniin. Aikaisemmin varatut ajat ja asiakastiedot ovat siirtyneet uuteen järjestelmään.

Aukioloajat

Kerava
Palvelemme
ma-pe 9 – 19
la 9 – 18

Yhteystiedot

Hairlekiini
Kauppakeskus Karuselli
Kauppakaari 10
04200 KERAVA

0102790877

(Puhelun hinta on paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun (pvm/mpm) verran).

kerava@hairlekiini.fi

Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.

Mikäli sinun täytyy perua varaamasi aika, voit tehdä sen nettiajanvarauksessa 24h ennen varattua aikaa. Jos sinulle tulee yllättävä este, soitathan suoraan liikkeeseen johon olet varauksen tehnyt. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Janette

Parturi-kampaaja

Janette on ystävällinen ja rauhallinen parturi-kampaaja. Janetelle mieluisimpia töitä ovat pitkien hiusten väri-leikkuu-kokonaisuudet ja raidoitukset. Hän pitää myös erilaisten kampausten tekemisestä.

Viivi

Parturi-kampaaja

Ilopilleri Viivin tuolissa on tarjolla rentouttavia hetkiä. Viivin vahvuuksiin kuuluu mallinmuutosleikkaukset, erilaiset raidoitustekniikat, eritysesti balayage-raidoitukset. Hän pitää myös parturitöistä ja permanttien tekemisestä.

Essi P.

Palveluvastaava

Pirtsakka Essi P. on osaava parturi-kampaaja. Essi on puhelias, mutta osaa myös hiljentyä tarpeen vaatiessa. Työssään Essi pitää erityisesti väri-leikkuu-kokonaisuuksien toteuttamisesta, raidoitusten tekemisestä sekä parturitöistä. Essiltä saat myös varmasti hyvät suositukset kotihoitotuotteisiin!

Nea

Parturi-kampaaja

Nea on innokkaasti uutta oppiva ja rauhallisesti palveleva parturi-kampaaja. Häneltä luonnistuvat hienosti tarkat leikkaukset. Nea tulee hyvin toimeen lasten kanssa.

Milla

Parturi-kampaaja

Milla on ystävällinen ja rauhallinen parturi-kampaaja. Hän on työssään tarkka ja hänen vahvuuksiinsa kuuluvat miesten ja naisten hiustenleikkaukset. Millan erityisosaamista ovat myös erilaiset vaalennustekniikat (mm. erilaiset raidoitukset, airtouch ja liukuvärjäykset). Milla palvelee myös venäjäksi.

Parturi-kampaamo Kerava

Hairlekiini Kerava on kauppakeskus Karusellissa toimiva, koko perheen parturi-kampaamo. Kerava on pieni idyllinen helmi Uudellamaalla; kaupunki on vain lyhyen ajo- tai lähijunamatkan päässä Helsingin, Espoon ja Vantaan metropolialueelta, mutta silti sopivan etäällä, jotta keravalaiset saavat nauttia rauhallisesta ”pikkukaupungin” tunnelmasta. Vaikka Kerava onkin virkeä ja energinen paikkakunta jossa tekemistä riittää, on se kaivannut uutta, vetovoimaista ja viihtyisää kohtaamispaikkaa kaupunkilaisille. Kauppakeskus Karuselli kaupungin ytimessä lukuisine putiikkeineen, ravintoloineen ja tapahtumineen palvelee keravalaisia vauvasta vaariin. Samalla ajatuksella toimii myös Hairlekiini, sillä meille on jokainen asiakas tervetullut. Voit piipahtaa nopeassa parturissa tai varata ajan täydelliselle uudistumiselle; mitä vain sinä ja hiuksesi tarvitsevatkin, iloiset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme ovat valmiina auttamaan!

Parturi- ja kampaamopalvelut hiusten asiantuntijoilta

Meille hairlekiinilaisille laadukas, ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu on sydämenasia. Tahdomme toteuttaa toiveesi mahdollisimman hyvin ja loihtia sinulle juuri ne unelmiesi hiukset. Palveluihimme kuuluvat kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut; hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, upeat kampaukset arkeen ja juhlaan sekä parturoinnit ja parran trimmaukset. Meillä työskentelee hyväntuulinen porukka taitavia hiusalan ammattilaisia, joiden käsiin voit luottaa hiuksesi hyvillä mielin; taidamme trendit ja hallitsemme klassikot. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, jonne voit helposti poiketa hankkimaan parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiuksillesi käyttövinkkien kera.

Varaa aika tai pyörähdä käymään!

Sijaintimme Karusellissa takaa sen, että olemme kaikkien saavutettavissa oleva parturi-kampaamo Keravan keskustassa. Kauppakeskukseen pääsee helposti niin jalan, pyörällä, julkisilla kulkuvälineillä kuin omallakin autolla, ja parkkitilaa löytyy mukavasti. Kauppakeskuksen vieressä on parkkikiekko paikkoja tai jos haluat autosi lämpimään, niin kannattaa ajaa auto kauppakeskuksen alle. Siellä voit pitää autoasi huoletta ensimmäiset 2h ilmaiseksi. Liikkeemme löydät kauppakeskuksen katutasosta. Voit aina tulla kysymään meiltä vapaata aikaa tai varata ajan etukäteen näppärän nettiajanvarauksemme kautta. Me pidämme sinusta ja hiuksistasi hyvää huolta − lämpimästi tervetuloa!