Parturi-kampaamo | Kerava

Hairlekiini Karuselli on upouuteen kauppakeskus Karuselliin avattava, koko perheen parturi-kampaamo. Kerava on pieni idyllinen helmi Uudellamaalla; kaupunki on vain lyhyen ajo- tai lähijunamatkan päässä Helsingin, Espoon ja Vantaan metropolialueelta, mutta silti sopivan etäällä, jotta keravalaiset saavat nauttia rauhallisesta ”pikkukaupungin” tunnelmasta. Vaikka Kerava onkin virkeä ja energinen paikkakunta jossa tekemistä riittää,  on se kaivannut uutta, vetovoimaista ja viihtyisää kohtaamispaikkaa kaupunkilaisille. Uusi kauppakeskus kaupungin ytimessä lukuisine putiikkeineen, ravintoloineen ja tapahtumineen tuleekin palvelemaan keravalaisia vauvasta vaariin. Samalla ajatuksella toimii myös Hairlekiini, sillä meille on jokainen asiakas tervetullut. Voit piipahtaa nopeassa parturissa tai varata ajan täydelliselle uudistumiselle; mitä vain sinä ja hiuksesi tarvitsevatkin, iloiset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme ovat valmiina auttamaan!

Parturi- ja kampaamopalvelut hiusten asiantuntijoilta

Meille hairlekiinilaisille laadukas, ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu on sydämenasia. Tahdomme toteuttaa toiveesi mahdollisimman hyvin ja loihtia sinulle juuri ne unelmiesi hiukset. Palveluihimme kuuluvat kaikki tavallisimmat parturi- ja kampaamopalvelut; hiusten leikkaus, hiusten värjäys ja raidoitus, upeat kampaukset arkeen ja juhlaan sekä parturoinnit ja parran trimmaukset. Meillä työskentelee hyväntuulinen porukka taitavia hiusalan ammattilaisia, joiden käsiin voit luottaa hiuksesi hyvillä mielin; taidamme trendit ja hallitsemme klassikot. Olemme myös täyden palvelun kampaamokauppa, jonne voit helposti poiketa hankkimaan parhaat kotihoito- ja muotoilutuotteet hiuksillesi käyttövinkkien kera.

Varaa aika tai pyörähdä käymään!

Sijaintimme Karusellissa takaa sen, että olemme kaikkien saavutettavissa oleva parturi-kampaamo Keravan keskustassa. Kauppakeskukseen pääsee helposti niin jalan, pyörällä, julkisilla kulkuvälineillä kuin omallakin autolla, ja parkkitilaa löytyy mukavasti. Liikkeemme löydät kauppakeskuksen katutasosta. Voit aina tulla kysymään meiltä vapaata aikaa tai varata ajan etukäteen näppärän nettiajanvarauksemme kautta. Me pidämme sinusta ja hiuksistasi hyvää huolta − lämpimästi tervetuloa!

 


Kampaajat

Essi P. palveluesimies:

Pirtsakka Essi P. on osaava parturi-kampaaja. Essi on puhelias, mutta osaa myös hiljentyä tarpeen vaatiessa. Työssään Essi pitää erityisesti väri-leikkuu-kokonaisuuksien toteuttamisesta, raidoitusten tekemisestä sekä parturitöistä. Essiltä saat myös varmasti hyvät suositukset kotihoitotuotteisiin!

Viivi:

Ilopilleri Viivin tuolissa on tarjolla rentouttavia hetkiä. Viivin vahvuuksiin kuuluu mallinmuutosleikkaukset, erilaiset raidoitustekniikat, eritysesti balayage-raidoitukset. Hän pitää myös parturitöistä ja permanttien tekemisestä.

Pia :

Pia on rento ja asiantunteva parturi-kampaaja. Hänen erikoisosaamistaan ovat tyylikkäät ja trendikkäät parturityöt sekä monipuoliset värjäykset ja hiustenleikkuut.

Mei:

Mei on hauska ja rento parturi-kampaaja, joka osaa kuunnella asiakkaiden toiveet. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat erilaiset värityöt sekä miesten hiustenleikkaukset. Mei palvelee myös englanniksi!

Jenni (äitiyslomalla):

Jenni on iloinen ja rauhallinen parturi-kampaaja. Erityisesti Jenni pitää väri-leikkaus kokonaisuuksista sekä polkkahiusten leikkauksista.

Aukioloajat

Palvelemme:

ma-pe 9-19

la 9-18

Yhteystiedot

Hairlekiini
Kauppakeskus Karuselli
Kauppakaari 10
04200 KERAVA

 

010 279 0877
kerava@hairlekiini.fi
Emme vastaanota ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse.